5 legjobb nagy forgalmú WordPress tárhely-szolgáltató ��️��️��️��

Ha nagy forgalmú WordPress-tárhelyet keres, akkor a hangsúly nyilvánvalóan sokkal más lesz, mint valaki, aki olcsó alapszintű WordPress-tárhelyet keres. Az ár kevésbé válik tényezővé, mivel a teljesítmény és a megbízhatóság középpontjában áll.


Öt nagyszerű gazdagépet gyűjtöttünk össze, amelyek segítenek megtalálni a nagy forgalmú WordPress-webhely számára a legjobb tárhelyet..

Legyenek valósak – ezek a WordPress tárhely szolgáltatók minden bizonnyal nem a legolcsóbb házigazdák, ám jó teljesítményt nyújtanak, és megbízhatóan és gyorsan betölthetik webhelyüket több tízezer vagy százezer látogató számára. Általában számíthat arra, hogy havonta 50 dollárt + fizetni fog ezekért a házigazdákért, bár néhány olcsóbb lehetőséget választok, attól függően, hogy "magas" a nagy forgalmú webhelyed.

A legjobb nagy forgalmú WordPress tárhely-szolgáltatók

�� Mit kell keresni a nagy forgalmú WordPress tárhelyen?

Mielőtt belekerülnénk a listába, gyorsan át kell nézni néhány, a nagy forgalmú webhely elhelyezésére vonatkozó megfontolást, mivel ez némi betekintést nyújt arról, hogy miért választottuk a házigazdákat:

�� Intelligens gyorsítótárazás:
A gyorsítótárazás nagyszerű módszer a WordPress webhely felgyorsítására és a szerver terhelésének csökkentésére, ami különösen fontos a nagy forgalmú webhelyeknél. Noha számos nagyszerű WordPress gyorsítótárazási bővítmény segíthet a gyorsítótárazás alkalmazás szintjén történő megvalósításában, az eredményesebb megközelítés gyakran a gyorsítótárazott tartalom kiszolgálói szintű kiszolgálása, mivel ez teljes mértékben kiküszöböli a WordPress / PHP betöltésének szükségességét gyorsítótárban történő kiszolgáláskor. tartalom.
Dedikált források:
A legtöbb olcsó WordPress-házigazda képes költségvetési árat ajánlani Önnek "Ossza meg" erőforrások ugyanazon a kiszolgálón található más helyekkel. Ez jó az alacsony forgalmú webhelyek esetén, de a nagy forgalmú WordPress-webhelyek esetében ez nem megfelelő. Ehelyett külön forrásokat szeretne, amelyek csak az Ön webhelyére vonatkoznak. Noha egy dedikált szerver megszerezheti ezeket az erőforrásokat, a népszerűbb megközelítés, amelyet látni fog, felhőalapú tárhely használata az Amazon Web Services (AWS) webhelyen., Google Cloud Platform, vagy más felhő szolgáltatók. Még mindig külön erőforrásokat szerez webhelye számára, de sokkal könnyebben méretezhető és konfigurálható, ha szükséges.
�� nginx:
A Nginx egy olyan webszerver és fordított proxy, amely különösen népszerű a nagy forgalmú webhelyeknél, mivel gyakran túlteljesíti a népszerű Apache webszervert nagy forgalmú helyzetekben. Míg az Apache az általános piacvezető a webszerver-térben, addig az Nginx az messze a piacvezető ha megnézi a legnépszerűbb 1000, 10 000 vagy 100 000 legkeresettebb webhelyet. Tehát egy nagy forgalmú webhelyhez valóban olyan gazdagépet szeretne, amely Nginx veremt használ.
��️ skálázhatóság:
Ha webhelye nagy forgalmú, akkor nagy esély van arra, hogy a jövőben még nagyobb forgalommal jár. Annak érdekében, hogy ezt meg lehessen oldani, a nagy forgalmú WordPress tárhelynek meg kell könnyítenie a terv skáláját a szükséges módon. A listán szereplő házigazdák többsége felhőtárhely-infrastruktúrát használ, amely megkönnyíti az erőforrások hozzáadását, amikor szüksége van rájuk.
üzemidő:
Az állásidő minden webhely számára fontos, de különösen fontos a nagy forgalmú webhelyeknél, mivel a leállások hatásai nagyobbak. Harminc percig le egy alacsony forgalmú webhelyen? Befolyásolhatja néhány látogatót. Nagy forgalmú oldalon? Károsíthatja a látogatók százait vagy ezreit. Ne csak fogadja el a szavakat a marketing példányon – keressen egy tényleges szolgáltatási jogi megállapodást (SLA), amely garantálja az adott üzemidőt, és rendelkezik jogorvoslati lehetőségekkel, ha a házigazda nem tudja teljesíteni ezt a garanciát. Általában visszatérítést vagy jóváírást kap, ha a házigazda nem tudja teljesíteni a rendelkezésre állás garanciáját.
�� Tartalomszolgáltatási hálózat:
A tartalomszolgáltató hálózat (CDN) felgyorsítja a globális betöltési időt és csökkenti a szerver terhelését azáltal, hogy statikus tartalmat szolgáltat a kiszolgálók hálózatáról a világ minden tájáról, nem pedig az egyetlen szerverről, amelyen a webhelyet üzemelteti. Sok prémium WordPress-házigazda most integrált CDN-funkciókat kínál a teljesítmény javítása érdekében anélkül, hogy arra kényszerítené, hogy Ön integrálódjon egy harmadik fél CDN-szolgáltatásához.

Best️ A legjobb WordPress tárhely a nagy forgalmú webhelyek számára

Itt állnak azok a házigazdák, amelyek véleményünk szerint a lehető legnagyobb forgalmú WordPress tárhelyi lehetőségeket biztosítják:

 1. Kinsta (Kinsta.com)
 2. Pagely (Pagely.com)
 3. WP motor (Wpengine.com)
 4. Panteon (Pantheon.io)
 5. SiteGround (Siteground.com)

1. Kinsta (kinsta.com)

Kinsta nagy forgalmú WordPress tárhely

A Kinsta egy népszerű, kezelt WordPress gazdagép, amely a Google Cloud Platform prémium szintjén működő infrastruktúrát használja, amely ugyanaz az infrastruktúra, mint a Google a saját szolgáltatásaihoz..

A nagy forgalmú webhelyek teljesítményorientált architektúráján kívül a Kinsta kényelmes funkciókat kínál a WordPress felhasználók számára is, például egyszerű átállítást, automatikus napi biztonsági másolatot (vagy gyakrabban, felár ellenében) és egyéni tárhelyi irányítópultot..

A Kinsta ad otthont a CodeinWP blognak, és további információt a Kinsta részletes ismertetőnkben találhat. A CodeinWP napi több mint 10 000 látogatót fogad, és ez szerintem a következő "nagy forgalom".

High A nagy forgalmú webhelyek főbb jellemzői:

 • Nginx webszerver.
 • Szerver szintű gyorsítótár Nginx FastCGI gyorsítótáron keresztül.
 • Google Cloud Platform infrastruktúra.
 • Beépített CDN működteti a KeyCDN.
 • Könnyen méretezhető mert a Kinsta lehetővé teszi a terv frissítését vagy leminősítését.
 • Elasticsearch és Cloudflare Railgun kiegészítők a jobb teljesítmény érdekében.
 • Átlátszó italok. A Kinsta soha nem vágja le webhelyét forgalomnövekedés miatt – csak átlátható többletdíjat fizet a felhasználása alapján.
 • 99,9% üzemidő garancia havonta egy SLA-n keresztül.
 • Részletes elemzési irányítópult figyelemmel kíséri a felhasználást, valamint az Új relikviák figyelését.

⭐ Nagy forgalmú WordPress webhelyek, amelyek a Kinsta-ban tárolnak:

 • CodeinWP (azaz mi vagyunk), Ubisoft, TripAdvisor, FreshBooks, puffer

Árképzés:

Kinsta rengeteg különféle igényt kielégítő tervvel rendelkezik, tehát ez egyáltalán nem teljes lista.

Mint néhány más kezelt WordPress-gazdagépen, minden terv havi látogatási korlátot tartalmaz. A Kinsta nem állítja le webhelyét, ha túllépte ezt a korlátot, de erre szükség lesz fizetnek túllépéseket és / vagy frissítsen egy magasabb szintre. A túllépés 1000 látogatónként 1 dollár, amely meghaladja a korlátot:

 • Indító – 30 000 dollár havonta 25 000 látogatás esetén (nem igazán nagy forgalmú WordPress tárhely, de ez a belépési szintű terv)
 • 1. üzlet – 100 000 havonta 100 000 látogatás esetén
 • 3. üzlet – 300 000 havonta 400 000 látogatás esetén
 • 1. vállalkozás – 600 USD havonta 1 000 000 látogatás esetén

Két hónap ingyenes, ha évente fizet.

�� Menj Kinsta-ba

2. Pagely (Pagely.com)

Oldalforgalom a nagy forgalmú WordPress-webhelyek számára

Pagely az egyik legrégibb kezelt WordPress-házigazda és úttörője az űrben. Míg sok WordPress-házigazda elment "lefelé piac" hogy olcsóbb terveket kínáljon az alkalmi felhasználók számára, Pagely valójában elment "fel a piacon" és inkább a minőségre és a szolgáltatásokra összpontosított, mint az árra.

Az Pagely ára minden bizonnyal nem olcsó, de valószínűleg nem a legolcsóbb lehetőséget keresi, ha a legjobb WordPress-tárhelyet kívánja a nagy forgalmú webhelyek számára.

High A nagy forgalmú webhelyek főbb jellemzői:

 • Amazon Web Services (AWS) meghajtott infrastruktúra.
 • Prémium DNS az Amazon Route 53 működteti a gyorsabb oldalbetöltési idők érdekében.
 • Nginx webszerver, bár az Apache-t az Nginx-rel is használhatja fordított proxyként.
 • 100% üzemidő garancia egy SLA-n keresztül. Ez a listán szereplő gazdagépek maximális üzemidejű garanciája.
 • PressCache amely gyorsítótárazott tartalmat szolgáltat a szélső kiszolgálók globális hálózatából. Gondolj olyanra, mint a gyorsítótárazás és a CDN együttesen.
 • Igény szerinti kép optimalizálás a terhelési idők felgyorsítása.
 • Szerver nélküli WordPress tárhely opció keresztül Northstack

⭐ Nagy forgalmú WordPress-oldalak, amelyek a Pagely-nél tárolnak:

 • Booking.com, Visa, Garmin, Virgin Atlantic, Nginx (igen, a nagy teljesítményű webszerver webhelye a Pagely oldalon)

Árképzés:

Az Pagely VPS-t és vállalati terveket is kínál. Íme egy minta az árakról:

 • VBURST-1 – 199 dollár havonta
 • VPS-1 – 499 USD havonta
 • VPS-1 + [HA] (magas rendelkezésre állás) – 1 249 USD havonta
 • Előre konfigurált vállalati terv – havonta 2500 dollárral kezdődik
 • Egyéni klaszterek – havonta 5000 dollárral kezdődik

5% -ot kaphat, ha évente fizet.

Az Pagely nem határoz meg önkényes korlátozásokat a havonta látogatható látogatók számára.

�� Ugrás a Pagely oldalra

3. WP motor (wpengine.com)

WP motor

A 2018-ban 250 millió dolláros beruházással és a Flywheel (korábban versenytárs) nemrégiben megszerzett vállalkozással táplált WP Engine határozottan megerősítette helyét az egyik legnépszerűbb és legismertebb kezelt WordPress-házigazdaként..

A WP Engine a "WordPress digitális élményplatform," azt hiszem, hogy jelezzem, hogy ez nem csak a tárhely. Például, ha a WP Engine megvásárolta a StudioPress-t, akkor ingyenesen megkaphatja a népszerű Genesis keretet és a gyermek témákat..

A WP Engine rengeteg kényelmesen kezelt WordPress funkcióval is rendelkezik, például automatikus biztonsági mentésekkel és átmeneti webhelyekkel.

High A nagy forgalmú webhelyek főbb jellemzői:

 • Szerver szintű gyorsítótár a lakk és a Memcached segítségével.
 • Teljesítmény figyelés az Új Relic és egy erre a célra szolgáló Teljesítmény eszköz segítségével gyenge pontokat találhat, amikor webhelye terhelés alatt van.
 • Beépített CDN szolgáltatás a gyorsabb globális betöltési idők és a szerverterhelés csökkentése érdekében.
 • nginx szerver verem.
 • AWS felhő infrastruktúra.
 • 99,95% üzemidő garancia egy SLA-n keresztül (kivéve az összes "elbocsátott állásidő," amely magában foglalja az ütemezett és a vészhelyzeti karbantartást).

⭐ Nagy forgalmú WordPress webhelyek, amelyek a WP Engine-en tárolnak:

 • AMD fejlesztői központ, páncél alatt, Jobvite

Árképzés:

A WP Engine három előre beállított tervet, valamint egyéni tervet kínál nagyobb igényekhez.

A Kinsta-hoz hasonlóan minden egyes tervhez tartozik egy havi látogatási korlátozás, és frissítenie kell (vagy fizetnek túllépéseket), ha meghaladja ezt a határértéket. A WP Engine túllépési díja megegyezik a Kinsta-val, 1 000 látogatóra számítva 1 dollárnál, amely meghaladja a korlátot:

 • üzembe helyezés – 30 USD havonta akár 25 000 látogatás esetén
 • Növekedés – Havonta 115 dollár akár 100 000 látogatás esetén
 • Skála – 290 USD havonta akár 400 000 látogatás esetén
 • Egyedi – beszéljen az értékesítéssel, ha több látogatóra van szüksége

Két hónap ingyenes, ha évente fizet.

�� Ugrás a WP Engine oldalra

4. Panteon (Pantheon.io)

Pantheon prémium WordPress tárhely

A Pantheon egy népszerű, kezelt WordPress gazdagép, amely méretezhető infrastruktúrát kínál a Google Cloud Platformon. Ebben a tekintetben hasonló a Kinsta-hoz, bár Pantheon más tech-veremt használ a Google Cloud Platform tetején.

A nagy teljesítményű technológiai verem mellett a Pantheon számos kényelmes funkciót is épít, mint például több átmeneti környezet, automatikus biztonsági mentések és frissítések, és még sok más.

High A nagy forgalmú webhelyek főbb jellemzői:

 • Nginx webszerver.
 • Szerver szintű gyorsítótár a lakk és a redis útján.
 • Rugalmas tárhely, ami megkönnyíti a webhely méretezését a forgalmi tüskék kezelése érdekében. Tudjon meg többet a Pantheon rugalmas megközelítéséről.
 • Globális CDN beépítve a tárhelyedbe, a Fastly működésével.
 • Az alkalmazás teljesítményének figyelése az új relikvián keresztül.
 • Garantált 99,95% havi rendelkezésre állás egy SLA-n keresztül de csak az elit tervekhez.

⭐ Nagy forgalmú WordPress webhelyek, amelyek a Pantheon-on tárolódnak:

 • Patagónia, SendGrid, MIT

Árképzés:

Mint a Kinsta és a WP Engine, a Pantheon tervei forgalmi korlátozással is rendelkeznek, és ha túllépjük, akkor túllépést fizet. Pantheon Túlzott díjak vannak szignifikánsan magasabb mint ez a két házigazda, 2,50 dollár / 1000 látogatás:

 • Alapvető – Havonta 41 000 dollár akár 25 000 látogatás esetén
 • Teljesítmény – négy szint, havonta 160 dollártól kezdve és havonta 916 dollárig. A látogatási korlátok havi 25 000 és 300 000 látogató között vannak
 • Elit – beszélnie kell az értékesítéssel. Akár 10 millió havi látogatást képes kezelni

Minden ár feltételezi, hogy évente előre fizet, ami izgalmas kezdeti beruházás lehet.

�� Menj Pantheonba

5. SiteGround (siteground.com)

SiteGround Cloud tárhely

A SiteGround valószínűleg legismertebb költségvetés-barát kezelt WordPress-tárhely-terveiről, amelyek olyan fejlett funkciókat csomagolnak, mint például az átállás, a szerver szintű gyorsítótárazás, az automatikus frissítések és egyebek egy olcsó csomagba..

A SiteGround megosztott tervei egy nagy forgalmú WordPress-webhelyeknél egy pontig működnek. A legmagasabb szintű GoGeek terv ~ 100 000 havi látogatást támogat, és az intelligens gyorsítótárazás / optimalizálás segíthet ezen túlmenni..

A nagy forgalmú webhelyek számára azonban jobb választás valószínűleg a SiteGround felhő-tárhely-tervei, amelyek dedikált (és kezelt) erőforrásokat kínálnak megfizethető áron. (További információ a felhőtárhelyről itt.)

High A nagy forgalmú webhelyek főbb jellemzői:

 • Szerver szintű gyorsítótár Nginx-szel és Memcached-rel.
 • Dedikált források és könnyű méretezhetőség a felhőalapú terveken (nem annyira az olcsóbb megosztott terveken).
 • 99,9% üzemidő garancia évente egy SLA-n keresztül.
 • Ingyenes CDN integráció a Cloudflare segítségével.

⭐ Nagy forgalmú WordPress webhelyek, amelyek a SiteGround-en tárolódnak:

 • WPLift, WPShout

Árképzés:

A SiteGround nem alkalmaz önkényes látogatói korlátozásokat. A SiteGround felsorolja a megosztott tervek becsült látogatásait, de ezek csak becslések, nem pedig kemény korlátok.

A megosztott terveknél a SiteGround tényleges korlátozásai között szerepel a CPU-használat, míg a felhőalapú terveknek nincs önkényes korlátozása, mert a külön forrásokért fizet:

 • GoGeek megosztott terv – 11,95 USD havi promóciós árképzés / 34,95 $ havonta normál árképzés. Jó akár ~ 100 000 havi látogatáshoz (ne feledje – ez nem kemény sapka, csak durva becslés).
 • Felhő-tárhely – havonta 80 dollártól havonta 240 dollárig terjed, attól függően, hogy milyen forrásokra van szüksége a webhelyének.

Konfigurálhatja a saját egyedi felhőtervét. A SiteGround rendelkezik egy kalkulátor eszközzel, amely segít az ár kiszámításában az Ön igényei szerint.

�� Ugrás a SiteGround oldalra

�� Mi a legjobb forgalomban lévő WordPress tárhely?

Ez összefoglalja gondolatainkat a nagy forgalmú webhelyek legjobb prémium WordPress tárhelyéről. Mindegyik kiváló minőségű házigazda, tehát választása valójában csak az Ön egyedi igényeihez és költségvetéséhez vezet.

Az öt gazdagép összehasonlítása érdekében az alábbi táblázat összefoglalja az egyes gazdagépek főbb részleteit:

A legjobb WordPress tárhely a nagy forgalmú webhelyek számára: ÖSSZEFOGLALÁS Házigazda
Ár -tól
Nincs korlátozott látogatás?
Infrastruktúra
SLA Uptime garancia
Kinsta$ 30Google Cloud99,90%
Pagely199 $AWS100%
WP motor$ 30AWS99,95%
Panteon$ 41Google Cloud99,95%
SiteGround$ 11.95Osztott / cloud99,90%

Ennek ellenére, figyelembe véve a fenti információkat (és ha nincsen kedvenced ezek között a házigazdák között), azt mondanánk, hogy Ön előbb valószínűleg tesztelnie kell Kinstat (mi választásunk) és nézd meg, hogy tetszik nekik. Nagyszámú különféle tároló szintet kínálnak, így szükség esetén mindig van hely a méretarányosításra, miközben a belépési szintű tervek megfizethetőek.

Kérdése van azzal kapcsolatban, hogy ezek közül a házigazdák közül melyik felel meg legjobban az Ön igényeinek? Kérdezd meg a megjegyzéseket!

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Elrendezés, bemutatás és szerkesztés: K Karol.

* Ez a bejegyzés kapcsolt linkeket tartalmaz, ami azt jelenti, hogy ha rákattint az egyik termék linkre, majd megvásárolja a terméket, jutalékot kapunk. De ne aggódjon, továbbra is fizeti a szokásos összeget, így az Ön költsége nem terheli.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map