5 “legjobb” felhő-tárhely-szolgáltató a WordPress-webhelyekhez 2020-ban

A belépő szintű tárhely világában már megtalálhatja a következő lépést – a legjobb felhő-tárhely-szolgáltatók szintjét (a WordPress számára). De hogyan lehet navigálni ezekben a vizekben?


Ezenkívül érdemes a szóváltás megismerni a felhő-tárhelyről? A felhő tárolása bármilyen módon jobb a WordPress számára? Nos, ez természetesen más is …

Ez a bejegyzés végigvezeti Önt a helyes választás meghozatalában. Megvizsgáljuk a mai legjobb felhő-tárhely-szolgáltatókat, és az Ön igényei alapján különféle paraméterekkel értékeljük őket.

A legjobb felhő-tárhely-szolgáltatók a WordPress számára

Bevezetés a felhőtárhelybe

Kezdjük az elejétől:

 • A hagyományos webtárhely legegyszerűbb formája a megosztott tárhely. Ebben a tárhelymodellben az egyik kiszolgáló több ügyfél webhelyeit tárolja.
 • A tárhely következő formája a VPS tárhely. Ez hasonló a megosztott tárhelyhez, mivel számos webhely üzemel ugyanazon a szerveren. A dedikált erőforrás-elosztás azonban biztosítja, hogy a webhelyek bizonyos mértékben ne zavarják egymás teljesítményét.
 • A dedikált tárhely az a hosting típusú, ahol csak egyetlen webhely található a szerveren. Ez teljes mértékben irányíthatja a gazda erőforrásait, és következésképpen függetlenné teszi webhelyét mások teljesítményétől.

A felhő tárolása a fentiek egy része.

Elméletileg a virtuális gépet a felhőben nem lehet összehasonlítani a hagyományos webtárhely-típusokkal. A nyilvános felhő-tárhely-szolgáltató webhelyeket üzemeltet saját helyiségeiben, amelyek egy részét mindenki megvásárolhatja. A felhőt tároló adatközpont megosztható más ügyfelek között. Ezzel szemben a privát felhő kizárólag egyetlen ügyfél számára található távoli helyen. A virtuális magánfelhő az ügyfél azon képességeinek kibővítése, amely képes pillanatnyilag nagy terhelések kezelésére. Lehet otthont adni az ügyfél telephelyén.

�� oldalsó megjegyzés; egy másik típusú tárhely a speciális tárhely, ahol a tárhelyszolgáltató lehetővé teszi egy adott típusú webhely vagy webalkalmazás tárolását. A speciális tárhely általános példái a WordPress tárhely, a Node.js tárhely vagy, még ennél is speciálisabbak, WooCommerce tárhely.

�� Mit várhatunk el a WordPress legjobb felhő-tárhely-szolgáltatóitól??

A felhő-tárhely-szolgáltatókat a következő szempontok alapján ítélheti meg:

�� Technológia:

A felhő-tárhely-szolgáltató halmaza igazodik-e az Ön igényeihez? Például, ha egy WooCommerce webhelyet üzemeltet, akkor kényelmesen átvált egy olyan hostra, amely jó támogatást nyújt az általános PHP tároláshoz, de nincs külön támogatás a WordPress vagy a WooCommerce számára?

Ráadásul a gazdagép konfigurációja összhangban van-e az alkalmazás igényeivel? Egyes szerveroldali technológiák jobban működhetnek olyan gépeken, amelyek bizonyos módon vannak konfigurálva, mint a többi. Ha komoly beállítást fog végezni, akkor ezeket fontolóra kell vennie.

�� Méretezési képességek:

A felhőalapú hosting jelentős előnye a hagyományos tárhelyhez képest az, hogy a változó igényekhez igazítják a skálát.

Képes-e a házigazda kezelni a csúcsterheket? Ha igen, a házigazdának kézi beavatkozásra van szüksége az ilyen terhek kezeléséhez? Új forrásokat oszt ki a forgalomtól függően? A gazdagép nem prioritást ad ezekre az erőforrásokra, ha a terhelés normalizálódik?

�� Függőségek:

A tárhely szolgáltatójának kiválasztása érdekében fel kell mérnie, hogy milyen függőségek vannak a tárhely szolgáltatónál. Például felhasználja-e valaki más platformját a megoldás nyújtására? A szállítókkal kapcsolatos kockázatok a hosting szolgáltatótól is átadhatók.

�� Más funkciók:

Szolgáltatásainak megkülönböztetése érdekében manapság a házigazdák számos kiegészítő szolgáltatást nyújtanak, amelyek relevánsak lehetnek az Ön számára. Ilyen funkciók például a beépített verzióvezérlés, gyorsítótárazás, CDN, SSL, dedikált IP-k és egyebek.

☁️ 5 legjobb felhő-tárhely-szolgáltató

Itt van a felállás:

InMotion tárhely felhő üzleti megoldások (www.inmotionhosting.com)

A legjobb felhő-tárhely-szolgáltatók a WordPress számára: InMotion tárhely

Az InMotion Hosting széles tárhely-választási lehetőséget kínál – megosztott, VPS, dedikált, WordPress és felhő-tárhelyet. Az InMotion felhő-tárhelyének ára 17,99 dollár / hónap, 4 GB RAM-mal, 75 GB tárolóval és 4 TB sávszélességgel kezdődik. És lehetősége van arra, hogy sokkal hatékonyabb beállításra frissítsen 8 GB RAM-mal, 260 GB tárolóval és 8 TB sávszélességgel.

Noha nincs szabad szint, az InMotion 90 napos pénz-visszatérítési garanciája megkönnyíti szolgáltatásait. Ha egy másik host szolgáltatótól költözik, akkor van egy ingyenes transzfer szolgáltatás.

Néhány kiegészítő szolgáltatás, amelyet Ön is kap, az ingyenes domain regisztráció, ingyenes SSL, korlátlan e-mail fiókok, 24 órás támogatás és 3 dedikált IP cím. Összegezve: ha ezt a gazdagépet választja, a webhely üzemeltetésével járó további költségek minimalizálódnak.

Amazon EC2 (Aws.amazon.com)

A legjobb felhő-tárhely-szolgáltatók a WordPress számára: Amazon EC2

Az Amazon Web Services különféle megoldásokat kínál a felhőben történő számításhoz. Valójában annyi cucc van az Amazon portfóliójában, hogy a döntés gyakran fejfájást okoz.

Ennek ellenére az AWS EC2 Compute nagyrészt sajátként kezelhető "tárhely." És ettől kezdő szintű ajánlatuk a Micro példány, amely valójában 12 hónapig ingyen van (akkor 0,0104 dollár / óra). Mintegy 1000 felhasználót képes fenntartani percenként (a havi látogatókra vonatkozó korlátozások nélkül).

Noha az ingyenes réteg csak 1 GB RAM-mal rendelkező példányokhoz biztosít hozzáférést, akkor lehetősége van akár 144 GB-nál nagyobb RAM-ot méretezni és szükség esetén 25 Gbps-os hálózati sebességet is elérni..

Az AWS virtuális szervert kínál a felhőn SSH hozzáféréssel, így lehetővé téve a szerver konfigurálását az Ön akarata szerint. Ez azonban jelentős műszaki ismereteket igényel, és nem biztos, hogy felhasználóbarát azok számára, akik egyszerű webhelyet üzemeltetnek.

Ha csak házigazdát akarsz? "egy weboldal" az AWS-kel az Amazon rendelkezik egy praktikus útmutató arról, hogy miként választhatják ki a különféle szerverek és felhőalapú számítástechnikai szolgáltatások széles kínálatát. Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy ezt használja Amazon Lightsail kedvezőbb lesz.

Az AWS legnagyobb előnye az költségoptimalizálás a dinamikus árazás révén, amely valós időben számít fel Önnek a rakományért. Az összes testreszabással egy külön IP-címet kap a felhőhöz – abban az esetben, ha a webalkalmazást egy API-hoz vagy egy webszolgáltatáshoz csatlakoztatja. Ha összetett webes alkalmazást szeretne telepíteni, nagyon sok függőséggel, akkor meg kell próbálnia az AWS-t!

Kinsta (kinsta.com)

Kinsta

A Kinsta egy WordPress tárhely-szolgáltató, amelyről ismert, hogy magas színvonalú terméket szállít. Fontos tudnivaló róla, hogy teljes telepítésük a Google Cloud Platformon fut. A belépő szintű terv 30 USD / hónap, és ehhez 10 GB tárhelyet, akár 20 000 látogatást és 50 GB CDN átvitelt kapsz..

A Kinsta számos olyan funkciót kínál, amelyek élvezhetik. Ingyenes áttelepítés más szolgáltatótól. Az adatközpont földrajzi helyét az ügyfelek elhelyezkedése alapján választhatja ki – a betöltési idő minimalizálása érdekében. A választott CDN-t is konfigurálhatja. A Kinsta napi rendszerességgel 1400+ ellenőrzi az üzemidőt. Ezenkívül a staging a terület elérhető a webhely kipróbálására, mielőtt megkezdené a gyártást.

Tudnia kell, hogy a CodeinWP a Kinsta házigazdája. Olvassa el az áttekintést itt, hogy több információt kapjon arról, hogy miért választottuk a Kinstat.

Cloudways (www.cloudways.com)

Cloudways

A Cloudways menedzselt felhő-tárhely-platformnak nevezi magát. Fontos dolog velük az, hogy webhelyét az öt népszerű felhőszolgáltató közül választják – a DigitalOcean, Linode, Vultr, AWS és a Google Cloud egyikét..

A rendelkezésre álló legolcsóbb csomag ára 10 USD / hónap, 1 GB RAM, 25 GB tárhely és 1 TB sávszélesség. Ez a DigitalOcean szerveren fut.

A Cloudways számos értékes szolgáltatást nyújt, például a 24 órás támogatást minden tervhez, kezelt biztonsági mentéseket, 60+ globális adatközpontokat, PHP7-re kész szervereket, fejlett gyorsítótárat, átmeneti területeket, egy kattintással szerver klónozást és még sok minden mást. Ingyenes webhely-migráció is rendelkezésre áll.

SiteGround felügyelt felhőtárhely (www.siteground.com)

SiteGround

A SiteGround tárhely-szolgáltató széles tárhely-választási lehetőségekkel – megosztott, dedikált, WordPress és WooCommerce tárhelyekkel. A felhőtárhely-tervek havi 80 USD-tól kezdődnek, 4 GB RAM-mal, 40 GB tárhellyel és 5 TB sávszélességgel. Ezenkívül a SiteGround 30 napos pénz-visszafizetési garanciát is nyújt.

Néhány részvényterv felajánlása mellett a SiteGround lehetővé teszi a saját felhő konfigurálását is, így rendkívül alkalmasvá teszi vállalkozása igényeinek. Alapvetően azt választja meg, hogy hány CPU-magra van szüksége, memória, SSD lemezterület és a SiteGround megadja az árat, amelyet havonta meg kell fizetnie..

A SiteGround ingyenes beállítást és átadást is biztosít webhelye számára. Ez cPanel és SSH hozzáféréssel rendelkezik, attól függően, hogy mihez érzi magát. Ez az alapterv egy ingyenes CloudFlare CDN-t is tartalmaz. Ingyenes SSL hozzáférést és dedikált IP címeket is kap.

A SiteGround teljesítménye lenyűgöző volt a 2019-es WordPress tárhely-felmérésünkben.

Ha új webmesterként indul, felhőalapú megoldásai mellett a megosztott tárhely lehet az első választás a vizek tesztelésére. Ezért a SiteGround ideális választást kínál mind a kezdőknek, mind a tapasztalt fejlesztőknek, így a mai egyik legjobb felhő-tárhely-szolgáltatóvá válik.

�� A legjobb felhő-tárhely-szolgáltatók közül melyiket választja?

Tudom, hogy ez nem könnyű választás. Ezen társaságok mindegyikének megvan a maga erőssége, és nincs egyértelmű, 100% -ban biztos nyertes. Minden az Ön igényeitől függ:

 • Szüksége van maximális teljesítményre és méretezhetőségre? Menni vele Amazon AWS. Mindent meg fog kezdeni, amit beledob!
 • Szüksége van valamire, amely könnyű kezdeni? A SiteGround és az InMotion nagyon jól illeszkednek.
 • Szeretne valamit a közepén – olyat, amely könnyen elindul, és amely szintén elég erős ahhoz, hogy szükség esetén képes legyen kezelni a rakományt és a méretet? A Kinsta és a Cloudways felé kell menned. �� mi választásunk!

Itt található egy rövid összefoglaló táblázat néhány fontosabb paraméterrel:

Házigazda
Ár / hónap (-tól)
Konfiguráció (alapterv)
Mozgásban$ 17.994 GB RAM, 75 GB tárhely, 4 TB sávszélesség
Amazon EC212 hónap ingyenes 0,192 USD / h-tól1 GB RAM, havonta 750 órás felhasználás
Kinsta$ 3010 GB tárhely, 50 GB CDN, 20 000 látogatás
Cloudways$ 101 GB RAM, 25 GB tárhely, 1 TB sávszélesség
SiteGround$ 804 GB RAM, 40 GB tárhely, 5 TB sávszélesség

Mi a választásod? Tesztelte az itt leírt platformok valamelyikét? Nyugodtan értesítsen minket az alábbi megjegyzésekben.

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Elrendezés, bemutatás és szerkesztés: K Karol.

* Ez a bejegyzés kapcsolt linkeket tartalmaz, ami azt jelenti, hogy ha rákattint az egyik termék linkre, majd megvásárolja a terméket, jutalékot kapunk. De ne aggódjon, továbbra is fizeti a szokásos összeget, így az Ön költsége nem terheli.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map