4 legjobb GoDaddy alternatíva a WordPress webhelyekhez – olcsóbb, gyorsabb, jobb

Miért keresünk életképes GoDaddy alternatívákat? Nos, olyan jó, mint a GoDaddy egyes ügyfelek számára (és nagyon sok ilyen van), nem tökéletes minden forgatókönyvhöz és webhelybeállításhoz. Bizonyos esetekben szüksége lehet olcsóbb, WordPress-optimalizáltabb, megbízhatóbb elemre, vagy a fentiekre. Itt találhatók a GoDaddy legfontosabb alternatívái a piacon.


A webhelyének kiválasztása nagy döntés. Még akkor is, ha ez az első webhely, akkor a lehető legjobb alapon kell kezdenie. Ez azt jelenti, hogy meg kell találni egy olyan szolgáltatót, amely megfizethető, megbízható és minden szükséges szolgáltatást kínál.

A GoDaddy egy jól ismert gazdagép, és gyakori választás az új webhelyek számára. Sokat kínál, különösen ha megfizethető, kezelt WordPress tárhelyet keres. Számos más tárhely szolgáltató cég ugyanolyan, ha nem többet nyújt, mint GoDaddy, és szintén érdemes megfontolni.

legjobb godaddy alternatívák

Ebben az áttekintésben bemutatjuk Önt a GoDaddy tárhelyéről. Megbeszéljük, mi teszi ezt szilárd opcióvá, és megemlítjük azt is, amely hiányzik. Ezután feltárjuk a négy GoDaddy alternatívát, amelyeket inkább érdemes választania. Most ugorjunk be!

Ha siet, akkor itt találjuk legfontosabb eredményeinket:

Rang
Vállalat
Ár
1SiteGround$ 3.95 / mo
2Bluehost$ 2.95 / mo
3Lendkerék$ 13 / mo
4A2 tárhely$ 3.92 / mo

Bevezetés a GoDaddy tárhelybe

GoDaddy WordPress tárhely.

Bár a legtöbb tárhely-szolgáltató elég hasonló szolgáltatást kínál, mindegyik hajlamos arra, hogy kiválassza a saját rést. A GoDaddy olcsó, kezdőbarát módszernek tartja magát, hogy a webhelyet gyorsan elindítsa a földről. Ezért ez a népszerű választás az első webhelytulajdonosok körében, és gyakran ajánlott.

A GoDaddy elsődleges feladata az alapvető megosztott tárhely, amely négy árszínvonalba tartozik. A legolcsóbb verzió csak 7,99 dollárt fizet havonta a szokásos (nem eladási) áron, ami egy weboldalt nettósít egy ingyenes domainkel és a nem mért sávszélességgel. A magasabb szintű tervek több webhelyet, funkciókat és erőforrásokat kínálnak – egészen az üzleti tervig havonta 29,99 USD-ért..

Ha valami megkeres egy egyszerű megosztott tárhelyszolgáltatáson túl, akkor a GoDaddy is kínál VPS és dedikált szervertervek. A közelmúltban a GoDaddy egy WordPress-specifikus tárhely lehetőséget is kínált, négy különálló réteggel, havi 8,99 dollárára. Ez egy felügyelt tárhelyszolgáltatás, ami azt jelenti, hogy a szolgáltató bizonyos feladatokat (például telepítést, biztonsági mentéseket és frissítéseket) fog elvégezni az Ön számára.

Összességében ez egy elég szilárd szolgáltatások listája. Néhány GoDaddy alternatíva bemutatása előtt vizsgáljuk meg azokat az okokat, amelyek miatt választhat GoDaddy-t, vagy másutt kereshet..

A GoDaddy használatának előnyei és hátrányai WordPress webhelyén

Az olcsó tárhely-szolgáltatók, mint például a GoDaddy, gyakran sok kritikát kapnak. Ésszerű lehet kíváncsi lenni, ha a vállalat sarkon vág és alacsony színvonalú szolgáltatást kínál alacsony színvonalú szolgáltatással. Tapasztalataink szerint azonban a GoDaddy sokféle WordPress felhasználó számára szilárd megoldás.

A múltban számos mélyreható értékelést készítettünk a különféle hosting cégekről. Például egy felmérést küldtünk közel 5000 olvasónknak, felkérve az Ön által használt hosting cégeket, és kérve értékeléseket és véleményeket. A GoDaddy túlnyomóan a leggyakrabban használt host volt, és a szolgáltatás átlagértékelési pontszáma 10-ből 7,64 volt..

A GoDaddy népszerűsége a WordPress 2017. évi tárhelyfelmérésében
(Grafikonok: megjelenítő.)

Egy másik véleményünk szerint az átlagos felhasználói értékelés 3.5-ből 5-ből származik, ami kissé alacsonyabb, de még mindig nem rossz. Sőt, a GoDaddy webhelyek átlagos betöltési ideje 0,45 másodperc volt, ami nagyon jó eredmény. Összességében nagyon sok ember használja a GoDaddy-t, és elégedett a tapasztalataikkal.

Ugyanakkor egyértelmű, hogy a GoDaddy nem mindenki számára a megfelelő választás. Hírneve ellenére valójában messze van az egyetlen elérhető olcsó internetes házigazdától. Valójában vannak olyan szolgáltatók, amelyek hasonló vagy alacsonyabb áron kínálnak jobb minősítést és több lehetőséget. A GoDaddy szintén nem kínál olyan sok csúcsminőségű választást, ezért valószínűleg nem felel meg az Ön igényeinek, ha valami alapvető tárhelyen kívüli keres.

A legfontosabb (a mi céljainkra), vannak más cégek, amelyek a WordPress felhasználók számára célzott szolgáltatást kínálnak. A GoDaddy WordPress tervei egy jó lehetőség, de máshová kell mennie, hogy keresse a nem kezelt WordPress-specifikus tárhelyet, például.

Végső soron fontos, hogy egyértelmű legyen két szempont. Először is, a GoDaddy megbízható hosting választás lehet. Ha olyan egyszerű, megfizethető tárhelyet keres, amelyet könnyen telepíthet és karbantarthat, érdemes megfontolni. Ugyanakkor ez nem lehet az egyetlen gazdagép, amelyet figyelembe vesz. Rengeteg GoDaddy alternatíva áll rendelkezésre, amelyek közül néhány olyan szolgáltatásokat kínál, amelyek jobban megfelelnek az Ön egyedi igényeinek.

Négy kiváló GoDaddy alternatíva a WordPress webhelyek tárolására

Tehát mi más hosting cég működik jól a GoDaddy-hez képest? Az összegyűjtött adatok és a saját tapasztalataink alapján négy szolgáltatót érdemes megfontolni. Mindegyikhez áttekintjük a főbb jellemzőit, és megvitatjuk, hogy mi a jobb, mint a GoDaddy-nél..

Mielőtt elkezdenénk, itt egy pillanatkép arról, hogyan hasonlít mind a négy tárhelyszolgáltató (beleértve a GoDaddy-t is):

A legjobb GoDaddy alternatívák

Hajrá apu
SiteGround
Bluehost
Lendkerék
A2 tárhely

Értékelés (5-ből)3.54.63.34.63.8
Elérhető a WordPress-specifikus tárhelyIrányítottIrányítottMenedzselt és menedzsmentIrányítottMenedzselt és menedzsment
A tervek kezdete (havonta)$ 3.99$ 3.95$ 2.95$ 13$ 3.92
Támogatott webhelyek száma1-21-korlátlan1-korlátlan1-30+ 1-korlátlan
Kiemelkedő tulajdonságokAlacsony ár, nagy teljesítményKiváló hírnév és támogatásKöltségvetés-barát és optimalizált teljesítményA legfejlettebb WordPress optimalizálásKülönféle lehetőségek és jó teljesítmény

Ez természetesen csak egy összefoglaló, tehát olvassa el további részleteket a GoDaddy alternatíváinkról!

1. SiteGround (www.siteground.com)

SiteGround WordPress tárhely.

Ha egy könnyen használható, olcsó tárhelyszolgáltatót keres, akkor a SiteGround-t nem szabad figyelmen kívül hagyni. Megfizethető induló árakat, valamint széles választékot kínál a szolgáltatások közül. Megtalálhatja megosztott tárhelyet, felhő-tárhelyet, dedikált szervereket és még sok más. Ezenkívül a SiteGround kezdő szintű, kezelt WordPress-tárhelyet kínál a platform által ajánlott maga.

Főbb jellemzők

A kezelt WordPress tárhely-terv:

Árazás

Ha egy kis és közepes méretű webhely irányított WordPress-tárhelyét szeretné, havonta 3,95 dollárt fog fizetni. Több webhely és szolgáltatás érhető el magasabb szinteken.

SiteGround vs GoDaddy

Ez a két hosting szolgáltató érdekes összehasonlítást készít, mivel rendkívül hasonlóak. WordPress-terveik alacsony áron kínálnak, és sok ugyanazt a szolgáltatást kínálják. Automatikus biztonsági mentéseket és frissítéseket kap mindkettővel, a WordPress egyszerű telepítésével, a sebesség optimalizálásával és akár a létrehozáshoz is megállóhely tesztelési célokra.

Akkor miért válassza a SiteGround alkalmazást a GoDaddy felett, amikor mindkét terv olyan sok ugyanazt a lehetőséget tartalmazza? Ebben az esetben a GoDaddy egyik alternatíva mellett való keresés oka a minősítések és a megbízhatóság.

Noha a GoDaddy felhasználók meglehetősen elégedettek a szolgáltatással, a SiteGround következetesen a legmagasabb rangsorban helyezkedik el. Legutóbbi felmérésünk szerint a SiteGround átlagos felhasználói értékelése az 5,6-ből 4,6 volt, összehasonlítva a GoDaddy 3.5-ével. A felhasználók azt is megállapították, hogy a SiteGround támogatása kiemelkedő (WordPress jártasságuk 4,45 / 5), és 93% -uk úgy dönt, hogy meghosszabbítja előfizetését, amikor már lejárt (szemben a GoDaddy-ügyfelek 78% -ával)..

Tehát ha valami hasonlót keres a GoDaddy szolgáltatásához, de hajlandó fizetni egy kicsit pluszot a szilárd támogatás és a kiváló általános élmény biztosítása érdekében, érdemes lehet kipróbálnia a SiteGround szolgáltatást..

2. Bluehost (www.bluehost.com)

Bluehost

A Bluehost kiváló alternatíva lehet a GoDaddy számára, ha megbízható opciót keres. Jó teljesítményt nyújtanak, és itt valószínűleg a leginkább költségvetés-barát lehetőség. Ha ez nem elég, akkor ingyenes domainnevet is kap. Azt is szeretnénk megemlíteni, hogy a Bluehost a WordPress.org első számú ajánlása, mindezt a kezdőbarát felhasználói panelnek és a biztonságos háttérrendszernek köszönhetően.

Főbb jellemzők

 • Ingyenes domain név az első évre és SSL
 • Az év második legnépszerűbb WordPress-tárhely
 • A WordPress szakértői erőteljes támogatást nyújtanak
 • 30 nap nem kérdés pénzvisszafizetési garancia

Árazás

A Bluehost hostolási terve havonta 2,95 USD-tól kezdődik, de ahhoz, hogy megkapja ezt az alacsony árat, egy 36 hónapos tervet kell választania közvetlenül az elején.

Bluehost vs GoDaddy

Mind a Bluehost, mind a GoDaddy szinte pontosan ugyanazokkal a funkciókkal rendelkezik. Az előzőt jobbá teszi a teljesítmény és a támogatás. A Bluehost 100% -os rendelkezésre állást kínál, amely egyébként 99,69% a GoDaddy számára (az uptime monitorunk által tesztelt).

A Bluehost kezdőorientált WordPress-tárhely, azaz felhasználói paneljük könnyebben használható. A Bluehost legyőzi a GoDaddy-t is, amikor ügyfélszolgálatról van szó. A csevegési támogatás gyorsabban elérhető a Bluehost segítségével. A gyors és barátságos ügyfélszolgálat biztosítja a probléma mielőbbi javítását.

Összességében azt mondhatjuk, hogy a Bluehost jobb webtárhely és kiváló alternatívája a GoDaddy-nak. Hasznos eszközkészletet és nagy teljesítményt nyújt tárhelycsomagjaiban.

3. lendkerék (getflywheel.com)

WordPress lendkerék tárhely.

Mind a GoDaddy, mind a SiteGround szilárd tárhelyet kínál, amely lefedi az alapokat. Mi lenne, ha valamire robusztusabbat keres? Lépjen be a lendkerékbe – egy másik GoDaddy alternatívánk. Ez a WordPress-specifikus hosting cég a legkorszerűbb menedzselt tárhely biztosítására összpontosít. Mindkettő egy- és több helyszíni tervek, valamint számos hasznos funkciót.

Főbb jellemzők

 • Ingyenes áttelepítés és a WordPress telepítése
 • VPS szerver tárolása
 • SSL tanúsítvány tartalmazza, valamint egy megállóhely (mindent, a kezdő terv kivételével)
 • Kifejezetten felhasználói felület a webhely kezelésére

Árazás

Ha évente fizetik, akkor a Flywheel egyoldalas tervének kezdete: Havonta 13 USD, három magasabb szinttel, amely további funkciókat kínál. Iratkozzon fel egy tömeges tervre is, tíz telepítéssel kezdve, havonta 96 dollárért.

Lendkerék vs GoDaddy

Bármely típusú szolgáltató kiválasztásakor van valami a specializációval kapcsolatban. A GoDaddy széles hálót hozott létre, és csak a közelmúltban kezdte el a WordPress felhasználók számára szabott terveket kínálni. A lendkerék viszont kizárólag a kezelt WordPress tárhelyre összpontosít.

Ez azt jelenti, hogy a lendkerékkel hozzáférést kaphat a platform legmagasabb szintű optimalizálásához. Ezenkívül egyszerű a WordPress-specifikus kérdésekkel és kérdésekkel kapcsolatos segítség is. A Flywheel a WordPress optimalizálása szempontjából is magas minősítést kapott a legújabb felmérésünk során – 4,9 / 5.

Azt is érdemes megjegyezni, hogy a lendkerék különösen jó választás, ha Ön tervező vagy fejlesztő (vagy ilyenvé válik). A többoldalú tervek tökéletesen megfelelnek ennek az alkalmazásnak, és hozzáférhetnek olyan hasznos funkciókhoz, mint például fehér címke opció és különféle eszközök a munkafolyamat korszerűsítéséhez.

Összességében azt tapasztaltuk, hogy a Flywheel magas színvonalú, menedzselt szolgáltatást kínál. Ez egy nagyszerű lehetőség, ha tervező vagy webhelytulajdonos vagy olyan GoDaddy alternatívákat keres, amelyek rendkívül jól vannak optimalizálva a WordPress-hez.

4. A2 tárhely (www.a2hosting.com)

A2 tárhely WordPress tárhely.

Eddig a GoDaddy alternatíváit vizsgáltuk, figyelemmel a kezelt WordPress tárhelyre. Az A2 Hosting azonban megosztott és menedzselt tárhely-terveket is kínál a WordPress felhasználók számára. A megosztott tervek meglepően sok erőforrást jelentenek, és korlátlan számú webhelyet szerezhet havonta 3,92 dollárért. A kezelt tárhely a drága végén van (12,97 USD), de kiváló teljesítményt és sok extrát fog kapni vele.

Főbb jellemzők

Közös WordPress tárhely:

 • Korlátlan tárolás és átvitel.
 • Korlátlan webhelyek és adatbázisok az alapterv kivételével.
 • Ingyenes SSL tanúsítvány.

Kezelt WordPress tárhely:

 • A ‘Turbo’ szerver ami jelentősen növeli a teljesítményt.
 • Webhely-bemutató funkció.
 • Automatizált biztonsági mentések és frissítések.
 • Ingyenes licenc a a Jetpack plugin.

Árazás

Az A2 Hosting megosztott WordPress tervei havonta 3,92 dollárról indulnak egy webhelyen, vagy 4,90 dollárról korlátlan webhelyeknél. Másrészt menedzselt tárhely, havonta 12,97 dollárral kezdődik.

A2 tárhely vs GoDaddy

A menedzselt tárhely kiváló lehetőség a rendelkezésére, de nem mindenkinek megfelelő. Előfordulhat, hogy pénzt takarít meg a tárhely személyes kezelésével, vagy inkább nagyobb ellenőrzést szeretne a szerver felett. Akárhogy is, néha csak egy alapvetõ, nem kezelt tervre van szüksége.

Ugyanakkor valószínűleg nem akarja feláldozni a WordPress-specifikus szolgáltatással járó összes előnyöt. Ezért az A2 Hosting az egyik legnépszerűbb GoDaddy alternatíva. Választhat akár menedzselt, akár nem menedzselt tárhelyről, valamint könnyedén megváltoztathatja gondolatait útközben, a szolgáltatók cseréje nélkül..

Adataink azt mutatják, hogy az A2 tárhelyet választó felhasználók összességében elégedettek annak szolgáltatásával. Összességében nemrégiben megszerzett felmérésünk szerint 3,8 / 5-et kapott. Teljesítménytesztünk 0,96 másodperces terhelési időt is mutatott, ami jó, plusz a platform működési ideje saját adataink szerint 99,78% az elmúlt 75 napban.

Összefoglalva: az A2 Hosting a teljes csomagot kínálja – különféle típusú WordPress-specifikus tárhelyeket, elfogadható árakat és szilárd hírnevét a rendszerindításhoz.

Következtetés

Megismételve, hogy nincs rossz a GoDaddy. Nagyon sok olvasónk használja ezt a szolgáltatást, és elégedett azzal, és kiváló teljesítményt nyújt. A WordPress-specifikus tárhely vonatkozásában azonban a csomag egyik közepes szolgáltatója. Ha robusztusabb szolgáltatást, jobb támogatást vagy szélesebb szolgáltatási kört keres, a GoDaddy által megvitatott egyik alternatíva valószínűleg jobban illeszkedik.

Mielőtt a szolgáltatónál letelepedne, javasoljuk, hogy ellenőrizze a következőket:

SiteGround:

Alapvetően ugyanaz az ár, mint a GoDaddy-nak, nagyon hasonló szolgáltatáskészlettel, de rendkívül magas felhasználói értékeléssel és minőségi támogatással büszkélkedhet.

Lendkerék:

Robusztus, menedzselt tárhelyet kínál, amely a tervezőkre és az ügynökségekre irányul, és a legfejlettebb WordPress optimalizálást nyújtja.

A2 tárhely:

Kezelt és nem menedzselt WordPress tárhelyet is kínál, és jó teljesítményt nyújt.

Bluehost:

Olcsóbb GoDaddy alternatíva jobb támogatási csoporttal, WordPress-specifikus eszközökkel és magasabb rendelkezésre állással.

A nap végén szavazunk a SiteGround-re, mint a GoDaddy általános alternatívájára.

Mi az Ön tapasztalata a GoDaddy-val? Ajánlja más felhasználóknak? Ossza meg velünk tapasztalatait az alábbi megjegyzés szakaszban!

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Elrendezés, bemutatás és szerkesztés: K Karol.

* Ez a bejegyzés kapcsolt linkeket tartalmaz, ami azt jelenti, hogy ha rákattint az egyik termék linkre, majd megvásárolja a terméket, akkor kis díjat kapunk. De ne aggódjon, továbbra is fizeti a szokásos összeget, így az Ön költsége nem terheli.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map