Usporedba alata za podršku WordPress-a: Freshdesk vs Awesome Support vs WP Support Plus vs Help Scout

Neke WordPress operacije daju prioritet stvarima kao što su optimizacija za tražilice i poboljšavaju stope pretvorbe, a zanemaruju dobrobit postojeće korisničke baze, ali to može biti skupa greška … Ako želite izbjeći stvaranje ove pogreške, odgovor je pružiti izvanrednu korisničku podršku , i želimo vam pomoći da to učinite uvođenjem nekih od najboljih alata za podršku WordPress-a.


Dobra podrška ključna je za održavanje zadovoljne korisničke baze, kao što su zadovoljni kupci vjerojatnije uputiti nove korisnike na vaše poslovanje.

U ovom smo članku pregledali neke od najboljih WordPress alata za podršku. Usporedili smo ključne značajke, razmotrili koliko ih je svaka jednostavna za upotrebu i utvrdili koje vrste web lokacija mogu imati najviše koristi od njih. Ako ste spremni započeti učiniti svoje kupce još sretnijima, ajmo onda.

najbolji alati za podršku WordPress-a

Najbolji alati za podršku WordPressa (ukratko)

Ako vam nedostaje vremena, evo najnovije verzije našeg alata za podršku WordPressa:

WordPress Alati za podršku u usporedbi

Freshdesk
Strašna podrška
WP podrška plus
Pomoć izviđaču

CijenaBesplatni nivo, premium planovi počinju od 15 USDBesplatno s premium proširenjimaBesplatno s premium proširenjimaBesplatni nivo, premium planovi počinju od 20 USD
Broj agenata za podrškuNeograničenNeograničenNeograničenNeograničen
Integracija WordPress-aDa (putem dodatka)Radi u programu WordPressRadi u programu WordPressDa (putem ugrađenja i dodataka)
Kako postupa s ulaznicama?E-pošta i telefonWordPress nadzorna pločaNadzorna ploča programa WordPress i SkypeUnutra je lako shvatiti nadzornu ploču
Statistika podrškeDaNeDaDa

Najbolji alati za podršku WordPress-a u usporedbi (u cijelosti)

Freshdesk

Freshdesk

Pregled
Freshdesk je potpuno opremljeni portal za podršku sa službenom podrškom za web stranice WordPress. Platforma omogućuje korisnicima upravljanje ulaznicama za podršku, kategoriziranje ih prema oznakama, izradu automatskih odgovora, pa čak i stvaranje prilagođene baze znanja koja pokriva najčešće probleme.

Glavne značajke

 • Sustav upravljanja ulaznicama na temelju e-pošte s opcijama kategorizacije, spajanja, dijeljenja i izvoza karata.
 • Pratite vrijeme koji agenti troše baveći se upitima podrške (dostupno samo za premium planove).
 • Primajte pozive podrške putem telefonskog broja koji nudi Freshdesk.
 • Izradite indeksirana baza znanja.
 • Integrirajte se s Google Analytics i upotrijebite informacije o ključnim riječima za širenje baze znanja.
 • uključuje Android i iOS aplikacije za rješavanje upita za podršku u pokretu.
 • Prilagodite obrasce za podršku i skočne prozore koji će odgovarati dizajnu vaše web lokacije.

Jednostavnost korištenja
Freshdesk je nevjerojatno jednostavan za korištenje čak i za korisnike koji imaju malo iskustva s alatima za podršku. Nakon prijave, prikazat će vam se najnovija aktivnost na vašoj web lokaciji kao i koliko je karata prekasno, otvoreno, zadržano i nije dodijeljeno:

Nadzorna ploča Freshdesk.

Rukovanje ulaznicama je u osnovi isto kao i rješavanje poruka e-pošte. Možete odgovarati korisnicima, proslijediti kartu ili dodati bilješke s slučaja. Svaka karta dobiva prioritet u rasponu od niskog do hitnog, a dodjeljuje joj se jedan od šest statusa poput otvorenog, zatvorenog i riješenog.

Integracijom WordPress-a upravlja se putem službenog dodatka Freshdesk koji vam omogućava da na svoju web stranicu integrirate widgete za podršku i alat za pretraživanje baze znanja. Komentare možete tretirati i kao ulaznice, što vam pomaže da učinkovitije stupite u interakciju s korisnicima. Vrijedi napomenuti da službeni WordPress dodatak već neko vrijeme nije ažuriran, no i dalje radi s najnovijom verzijom WordPress-a.

Cijena
Besplatno, 15, 29, 49 ili 109 dolara po agentu mjesečno.

Razmislite ako koristite Freshdesk ako

 • Tražite odličan alat za podršku koji može podnijeti velike i male radnje. Upoznavanje s platformom je jednostavno, što znači da dovođenje novih agenata za podršku kako vaše poduzeće raste neće biti problem.
 • Besplatni plan omogućuje do tri agenta i pruža vam dovoljno mogućnosti da ostanete na vrhu ulaznica za podršku i WordPress komentara.

Napravili smo brzu anketu na grupi Advanced WordPress Facebook, pitajući o preferencijama ljudi kada su u pitanju alati za podršku WordPressu. Freshdesk je tamo dobio pregršt glasova:

Svjedočanstva FreshDeska

Idite u Freshdesk

Možda će vas zanimati i ovi članci:

 • 20 divnih dizajnerskih portfelja koje treba vidjeti prije nego što stvorite vlastiti
 • ManageWP vs Jetpack Upravljanje vs InfiniteWP vs MainWP vs iThemes Sync – Usporedba Alata za upravljanje WordPressom
 • 5 najboljih lokalnih alata za razvoj WordPress-a u odnosu na 2020. godinu

Strašna podrška


Strašna podrška - WordPress HelpDesk & Dodatak za podršku Strašna podrška – WordPress HelpDesk & Podrška dodatka

Autor (i): Strašan tim za podršku

Trenutačna verzija: 6.0.0

Ažurirano: 30. svibnja 2020

awesome-support.6.0.0.zip


82% ocjene


10.000 + Instalira


WP 4.0 + Zahtijeva

Pregled
Awesome Support je dodatak za podršku za WordPress. Omogućuje korisnicima da predaju ulaznice izravno s računa svoje web stranice i prate status svojih zahtjeva bez napuštanja web stranice. Kao agent za podršku, dobit ćete e-poštu za svaku novu kartu, a zatim ćete ih upravljati s nadzorne ploče pomoću uobičajenog uređivača programa WordPress.

Glavne značajke

 • Potpuno temeljeno na WordPressu. Čak i e-poruke koje dobijate nove karte dovest će vas na nadzornu ploču.
 • Korisnici mogu predati nove ulaznice putem prilagođenih obrazaca pomoću WordPress uređivača koji podržava privitke.
 • Omogućuje vam nadgledanje statusa svake ulaznice za podršku s vaše nadzorne ploče, označavanje i dodjeljivanje novog statusa svakoj.
 • Dodijelite ulaznice različitim agentima za podršku, ovisno o njihovom području rada.
 • Podržava platforme za e-trgovinu omogućujući vam primanje upita vezanih uz svaki proizvod.
 • Postavite odredbe i uvjete s kojima se korisnici moraju prihvatiti prije nego što predaju ulaznice za podršku.
 • Proširite funkcije dodatka pomoću višestruki premium dodaci.

Jednostavnost korištenja
Ako ste upoznati sa WordPressom, nećete imati problema s prilagodbom na Awesome Support. Svaka se ulaznica rukuje pomoću WordPress uređivača u kombinaciji s administrativnim meta okvirima za upravljanje statusima ulaznica i dodjeljivanje oznaka.

Awesome Support nadzorna ploča.

Cijena
Besplatno, s nekoliko dostupna su dodatna proširenja i 4 premium paketa: 12,42 USD, 19, 24 USD i 38 USD mjesečno.

Razmislite o korištenju Awesome Support ako

 • Ne želite se baviti korištenjem usluge treće strane. Awesome Support nedostaju neke napredne funkcije kao što su praćenje vremena i rukovanje telefonskim pozivima, ali to je pouzdano rješenje za postupanje s detaljnim upitima o proizvodima na web lokacijama e-trgovine i osnovnim ulaznicama za podršku za sve vrste WordPress web stranica.

Idite na Awesome Support

WP podrška plus


WP podrška plus sustav osjetljivih ulaznica WP podrška plus sustav osjetljivih ulaznica

Autor (i): Pradeep Makone

Trenutna verzija: 9.1.2

Ažurirano: 3. rujna 2019

wp-support-plus-responsive-ticket-system.zip


86% ocjene


7000 + Instalira


WP 4.4 + Zahtijeva

Pregled
WP Support Plus je još jedan dodatak za WordPress podršku. Ovaj nepotrebni alat nije stekao veliku popularnost tijekom dvije godine koliko je bio u skladištu WordPressa, ali privukao je vjerne sljedbenike. Ovaj dodatak je puno poput Awesome Support. Umjesto da ponovno pronađemo sličnosti, prijeđimo pravo na ključne značajke koje ga razdvajaju.

Glavne značajke

 • Administrirajte karte za podršku s nadzorne ploče pomoću sustava temeljenog na boji da biste razlikovali otvorene, čekanje i zatvorene ulaznice.
 • Pratite statistiku ulaznica za svakog agenta i ukratko procijenite rad agenta.
 • Dodajte Skype gumb za pozivanje na svoju web lokaciju kao opciju za rješavanje hitnih upita.
 • Izradite predloge e-pošte za slanje automatskih odgovora korisnicima koji šalju ulaznice.
 • Dostupno je više premium proširenja.

Jednostavnost korištenja
Baš kao Awesome Support, ako ste korisnik WordPress-a, WP Support Plus bit će pravo mjesto na vašem putu. Iskusni korisnici WordPressa ugodno će odmah upotrebljavati WP podršku Plus.

WP Support Plus nadzorna ploča.

Cijena
Besplatno, s više premium proširenja na raspolaganju

Razmislite o tome da li koristite WP podršku plus

 • Tražite alat za podršku temeljen na WordPress-u koji sadrži napredne značajke i omogućuje vam nadzor rada više agenata podrške. Također je savršeno ako želite dodatnu opciju podrške korisnicima putem Skypea.

NAPOMENA / AŽURIRANJE UREDNIKA:

Stvarno smo osjećali da bismo u igru ​​trebali uvesti još jednog igrača. Jednostavno zato što je jedan od alata za podršku WordPress-a kojim se sami služimo ThemeIsle i Revive.Social. Govorim o pomoćnom izviđaču. Ima neke zgodne osobine, pa mislim da bi vam se moglo svidjeti. Pored toga, napravili smo brzu anketu na grupi Advanced WordPress na Facebooku, a čini se da je Help Scout tamo dobio najviše glasova:

Pomoć svjedočenja izviđača
Pomoć svjedočenja izviđača

Pomoć izviđaču

Pomoć izviđaču

Pregled
Pomoć izviđaču je kompletan paket alata za podršku kupcima / WordPressu. Vjeruje mu više od 7000 tvrtki širom svijeta.

Sastoji se od tri glavna elementa: služba za pomoć, dokumenti i stvar koja se zove Beacon (pomoćnik na stranici, tako da posjetitelji ne moraju napustiti web mjesto kako bi dobili odgovore na pitanja).

Help Scout vam u osnovi nudi sve što biste očekivali od platforme za korisničku podršku. Glavna prodajna točka s pomoćnim izviđačem je da svaku međusobnu podršku žele učiniti ljudskom, a time i korisnijom i ugodnijom za obje strane.

Glavne značajke
Stvarni popis značajki je zaista ogroman, pa neka mi spomene samo nekoliko onih korisnih (kako je istaknula Madalin Milea, naš inženjer za podršku @ThemeIsle):

 • Sve su ulaznice dostupne putem jednostavne i jasne nadzorne ploče.
 • Integriran je modul dokumenata – izvrstan za pružanje baze znanja kupcima.
 • Omogućuje vam pristup API-ju koji možete koristiti za razne integracije na licu mjesta (na primjer, mi ga koristimo Jednostavno digitalno preuzimanje integracija).
 • Omogućuje vam spremanje odgovora koje najčešće koristite.
 • Svaki klijent može ocijeniti svoje iskustvo podrške nakon svakog odgovora i na taj način vam dati savjete kako možete poboljšati svoju podršku.
 • Možete izrađivati ​​prilagođene aplikacije. Na primjer:

Napravili smo dvije aplikacije: Prva nam pokazuje najnoviju dostupnu verziju proizvoda koja ima određenu kartu + verzija koju je korisnik instalirao (izvrsno za brzo upoznavanje ljudi s najnovijom verzijom). Drugi navodi proizvode koje je kupac kupio + licencu koju imaju. Madalin Milea, inženjer za podršku @ThemeIsle

 • Ima ih više od toga 40 ugrađenih aplikacija i integracija.
 • Postoje automatski tijekovi rada.
 • Postoje detaljna izvješća (produktivnost, padovi razgovora, filtriranje radnog vremena i još mnogo toga).
 • Možete koristiti više mapa pristigle pošte.

Spremnici izviđača za pomoć

Jednostavnost korištenja
Neka Madalin podijeli svoje mišljenje o jednostavnosti upotrebe izviđača:

Već neko vrijeme koristimo pomoć Scout kao naš WordPress alat za podršku. Doista je to solidan dio softvera, a mi nikada nismo razmišljali da potražimo alternativu. S nama je od prvog dana.

Izvrsna stvar u tome je što se sada pokazao jednako učinkovitim – s većim timom za podršku – kao što je bilo i prije – kada su bile samo dvije osobe. Jednostavno čini stvari jednostavnim i u pravoj formi.

Pomoću izviđača broj jedan, IMO, jeste okupljanje ljudi. Bilo da je to naš vlastiti tim ili naši korisnici, oni pojednostavljuju komunikaciju i pomažu u izgradnji povjerenja u marku.Madalin Milea, inženjer za podršku @ThemeIsle

Općenito, korištenje pomoćnog skauta s WordPressom lako je shvatiti. Možete omogućiti ili Beacon – malu pomagačicu koja sjedi u donjem kutu i pronalazi načine kako pomoći svojim posjetiteljima ili je možete integrirati s drugim pojedinačnim elementima vaše web lokacije..

Na primjer, kao što rekoh, koristimo ga za našu integraciju s Easy Digital Downloads, ali postoje i načini da se to postigne s WooCommerce, Shopify, Magento, Mixpanel i tako dalje.

Cijena
Besplatno, 20 USD, 32 USD na mjesec.

Razmislite o upotrebi pomoćnog izviđača ako

 • Samo želite sve svoje zadatke i aktivnosti vezane uz podršku zadržati na jednom mjestu i izvan vaše web lokacije. To može biti korisno, a posebno ako vaša web lokacija ikad propadne – zasigurno ne želite da vaši kupci uopće ne mogu dobiti podršku ako se to dogodi.
 • Izvrsno ako trenutno nemate novca za ulaganje i samo želite testirati različite alate za podršku WordPressa, ali istovremeno želite da vaše rješenje može rasti s vama..

Idite u Izviđač za pomoć

Zaključak

Svatko tko je radio u korisničkoj podršci može vam reći da to nije jednostavan posao. Ovi alati za podršku programa WordPress neće raditi čuda, ali pružit će vam resurse potrebne za efikasno rješavanje upita o podršci.

Svaki od ovih alata dovoljno je dobar da zasluži našu preporuku. Dakle, pitanje koje si morate postaviti je: kako se radije bavite pitanjima podrške? Evo kratkog sažetka kako vam svaki alat može pomoći:

 • Freshdesk: Bavite se upitima putem e-pošte i internetskih poziva.
 • Strašna podrška: Bavite se uputama za podršku i upitima o proizvodima za e-trgovinu izravno s svoje WordPress nadzorne ploče.
 • WP podrška plus: Podržite svoje korisnike putem WordPress sustava ulaznica i Skype-a.
 • Pomoć izviđaču: Odlično rješenje za sveobuhvatnu podršku tvrtkama kojima je potreban njihov alat za podršku kako bi mogli rasti s njima.

Jeste li imali pozitivnih iskustava s bilo kojim od ovih alata za podršku WordPressa? Podijelite svoje priče s nama u odjeljku s komentarima u nastavku!

Ne zaboravite se pridružiti našem tečaju o ubrzanju ubrzanja stranice WordPress. Pomoću nekih jednostavnih ispravki možete smanjiti vrijeme učitavanja za čak 50-80%:

Izgled i prezentacija Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map