Vrijedi li odlazak na konferencije? #WCEU – Izvješće o transparentnosti # 41

Vrijedi li odlazak na konferencije? #WCEU – Izvješće o transparentnosti # 41

Vrijedi li odlazak na konferencije? #WCEU – Izvješće o transparentnosti # 41
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Izvješće o transparentnosti br. 41


Dobrodošli u 41. izdanje mjesečnog izvješća o transparentnosti (za lipanj 2018.). U ovoj seriji dajem sve od sebe da podijelim što se događa u kompaniji, što smo naučili i kako to možete primijeniti i na svoje poslovanje. Kliknite ovdje da biste vidjeli prethodna izvješća.

Lipanj je tradicionalno "WordCamp Europe mjesec" za nas. Konferencija 2018. bila nam je treća zaredom kojoj smo prisustvovali kao tim. Razgovarat ću o tome, a zatim preći na druge teme povezane s najnovijim izdanjima proizvoda, odlučivanjem i drugim zabavnim stvarima.

Nakon WCEU 2018

Ok, tako da je događaj bio zabavan, čak i pored toga što je moj zahtjev za govor odbijen (lupka).

Ipak, vjerojatno je bila godina kada smo kao tim najviše sudjelovali. Više o tome u minutu.

Ali … vrijedilo je?

Pa, teško je reći, zapravo.

Osobno sam vrlo opušteno pristupio ovogodišnjoj manifestaciji. Bio sam tamo uglavnom kako bih upoznao tim, volontirao i jednostavno uživao u događaju bez ičega određenog na dnevnom redu. Za razliku od prijašnjih godina, gdje sam obično posvuda razgovarao s ljudima i umrežavao se. Također nisam bio toliko uzbuđen zbog događaja kao što sam bio zadnjih par godina.

S druge strane, tim se više angažirao. Gotovo svi su se dobrovoljno prijavili, Sabina i Rodica bili su dio organizacijskog tima, a Adelina i Chris radili su pod kao dio naše opredjeljenje za medijske partnere, proizvodeći neke fascinantni intervjui s govornicima i sudionicima na događaju.

Sve u svemu, bilo je puno prilika da svi nauče nove stvari, susreću se s ljudima s kojima obično rade samo na daljinu, stječu nove prijatelje itd..

U tom smislu, događaj je dragocjeno iskustvo za svaku osobu, ali možda još uvijek nije najbolje optimizirano vrijeme za svakoga, ovisno o tvrtki..

Nemojte me krivo shvatiti, takva iskustva mogu puno učiniti za team building, drugarstvo i druge stvari, ali još uvijek mogu postojati različiti, učinkovitiji načini za izgradnju tih aspekata osim odlaska zajedno na WCEU.

Svakako, dodana vrijednost WCEU-a je u tome što kroz volontiranje svi postaju dio velikog neradnog projekta s puno pokretnih dijelova i igraju ulogu u tome. Osim toga, vraćamo se samo WordPress zajednici, zbog čega je WordPress krajolik postao ovo što je sada.

Dakle, generalno, pretpostavljam da pohađanje WCEU-a vjerojatno vrijedi za našu tvrtku dugoročno i stvara puno sjajnih iskustava za sve. Međutim, doći do bilo kakvih točnih podataka o tome koliko je on zapravo vrijedan možda je nemoguće. To je više osjećaj crijeva.

Ipak, sljedeće ćemo godine gledati na različite načine kako eksperimentirati kako želimo biti uključeni u događaj i što još možemo učiniti kako bismo maksimalizirali koristi za sve strane.

Zanima me, što misliš o konferencijama? Kako im pristupate i zašto?

Konkretnije, jeste li rado poveli cijeli svoj tim na konferenciju ili to nije nešto moguće u vašoj situaciji? Ako je tako, zašto?

Oh, govoreći o zajednici i uključenosti, Rodica je vodeći organizator ovogodišnjih WordCamp Bukurešt!

Idi tamo prijaviti se, nabaviti ulaznice i saznati što ima konferencija.

A ako doputujete, dočekat ćete nas u našem uredu kako bismo zadovoljili sve vaše potrebe za suradnjom. ��

Promjene linije proizvoda

Prošli mjesec pisao sam o redizajnu i ponovnom pokretanju CodeinWP-a, tako da je ovaj mjesec red na temu ThemeIle!

Uskoro ćemo predstaviti novi dizajn i ponovno pokrenuti web mjesto.

Na tome smo zapravo počeli raditi prije otprilike pola godine. Nažalost, dizajner se morao suočiti s nekim obiteljskim problemima, a projekt je odgođen.

Sada se vraćamo na to, dovršavajući neke dizajnerske odluke i radeći plan za implementaciju.

Isto kao i za CodeinWP, želimo da nova web stranica bude brza, prilagođena mobilnim uređajima (i pomoću AMP-a), a vjerojatno ćemo i više eksperimentirati s Gutenbergovim blokovima.

Evo kratkog pogleda na jedan od naših novih eksperimenata s logotipom:

Eksperimenti s logotipom Teme

Ali ThemeIsle nije jedini značajni projekt na kojem radimo …

Što slijedi za OrbitFox

Kao što se možda sjećate, OrbitFox je započeo kao mali dodatni dodatak za isporuku prilagođenih značajki koje su u početku zabranile WordPress repo iz naše teme Zerif.

Ali tada smo odlučili pretvoriti ga u nešto puno više od toga i cilj mu je biti koristan alat za sve naše korisnike, ne samo one na Zerifu.

Ideja je bila ponuditi rješenje sve u jednom za rješavanje sitnih zadataka s kojima je potrebna većina web stranica i ponuditi ih besplatno – čak i kad se bave nekim inače premium značajkama. Kao, na primjer:

Pokrenuli smo novi modul Obavijesti o kolačićima, dodali još predložaka web mjesta i objavili dvije nove usluge u beta verziji:

  • Image CDN i optimizacija
  • Sigurne nadogradnje


Orbit Fox by ThemeIsle

Autor (i): Themeisle


96% Ocjene


400.000 + instaliranja


WP 4.7 + Zahtijeva

Više informacija

themeisle-companion.zip

Trenutna verzija: 2.9.8

Ažurirano: 28. travnja 2020


96% Ocjene


400.000 + instaliranja


WP 4.7 + Zahtijeva

Stranica dodataka WordPress.org


Orbit Fox by ThemeIsle

Evo primjera prikaza CDN statistike iz modula:

CDN statistika

No, nakon što smo dobili više povratnih informacija o poslovnom modelu, odlučili smo da je u ovom trenutku vjerovatno bolje zadržati napredne funkcije kao što je optimizacija slike CDN + kao samostalni alat.

Ovo je rješenje već ovdje – nazvali smo ga Optimole – i napaja većinu naših web lokacija s velikim prometom. Dok je još u Beti, možete zatražite besplatno probno razdoblje i započnite s optimizacijom.

Što se tiče OrbitFoxa, ostat će besplatan proizvod.

Preispitivanje tema

Većinu svog dev vremena provodimo na prepisivanju Hestia i razvijati značajku uvoza / izvoza za to.

Novu šifru implementiramo kako bismo olakšali održavanje teme u budućnosti i postavili temelje da je usmjerimo u nešto mnogo jednostavnije, izgrađeno s alatima za pravljenje stranica i s budućim iskustvom u uređivanju WordPress-a..
Hestia

Stoga, umjesto da pokušavamo skočiti odmah u izgradnju nove teme, dok je to još bolnije, željeli smo poboljšati postojeću bazu kodova. Nadamo se da će Hestia imati dug vijek trajanja, tako da je i nama i korisnicima od presudne važnosti da je stalno i sigurno ažuriramo.

I na kraju, ako se pitate kako financijski funkcionira naš odjel za tematiku, prošlog mjeseca vidjeli smo 78.000 USD bruto prihoda (teme i paketi prodani na ThemeIsle.com).

Komentirajući sam rad

Rast tvrtke izazovan je zadatak na mnogim razinama. Čak i odbacivanje ključnih aspekata – poput onoga odakle ćete dobiti prihod – stvari poput upravljanja radom prema svima, zapošljavanja novih ljudi itd. Sigurno će me izvući iz zone udobnosti.

Srećom, nisam prva osoba na zemlji koja je bila na ovom položaju pa se mogu obratiti različitim izvorima za pomoć i razgovarati s drugim poduzetnicima koji su se također bavili sličnim izazovima.

Iako sam u prošlosti nekoliko puta pokušavao poboljšati način rada, ovaj put je malo drugačije. Već sam poduzela korake da dobijem internu pomoć unutar tima dijeljenjem odgovornosti, kao i vanjsku pomoć postavljanjem pitanja i više slušanja što mi savjetuju drugi poduzetnici. Također se trudim biti odgovoran za savjete koje dobijem.

Općenito, ovdje je glavna stvar to što ne biste trebali očekivati ​​da će rješenje srebrenih metaka biti iznenadno. Bolje je koristiti brainstorm i provoditi male ideje i poboljšanja u praksi. Većina njih možda neće izdržati test vremena, ali par će imati značajan utjecaj na produktivnost vašeg tima i opći rezultat.

Ovo bi trebalo biti o izlasku iz zone komfora. Napravite jednu novu stvar, pogledajte kako to radi. Tada ili nastavi to raditi ili se prilagoditi.

Zanimalo me što drugi poduzetnici misle o ovome, pa sam pitao par njih jednostavno što ih to vodi, zašto nastavljaju raditi itd..

Jedna stvar koju su mnogi ponovili bila je u skladu s tim, "Moja je dužnost raditi ono u čemu sam najbolji" ili "Darovao sam tim vještinama i trebao bih ih koristiti za upotrebu, umjesto da ležim na plaži."

Vjerojatno postoje razni načini da se gledaju te izjave, pa ću ih ovdje samo ostaviti kako bi svatko mogao protumačiti za sebe.

Posljednje, ali ne najmanje bitno, postavilo se pitanje koje Akshat Choudhary upita BlogVault, "Ako možete biti partner s bilo kime u prostoru, to partnerstvo može udvostručiti vaše poslovanje?"

Ovo je dobro pitanje, a ilustrira situaciju mnogih WordPress tvrtki na ovom tržištu. Postavio bih vam StudioPress ili iThemes ovo pitanje imam li priliku.

I kako biste odgovorili na ovo pitanje?

Ok, to je sve što imam za vas ovog mjeseca. Kao i uvijek, hvala na čitanju i na podršci! Budite u tijeku i dobivajte nova izvješća koja će vam se dostaviti pretplatite se ovdje:

Sva izdanja i duhovita prepisivanja napisala Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector