Pobjeđuje li hosting na tržištu WordPressa? – Izvješće o transparentnosti # 42

Pobjeđuje li hosting na tržištu WordPressa? - Izvješće o transparentnosti # 42


Dobrodošli u 42. izdanje mjesečnog izvješća o transparentnosti (za srpanj 2018.). U ovoj seriji raščišćujem što se događa u poslu i predstavim vam najbolji mogući način, zajedno sa učenjem i lekcijama koje možete primijeniti u vlastitom poslu. Kliknite ovdje da biste vidjeli prethodna izvješća.

Izvještaj ovog mjeseca bit će pretežno pozitivan … poput 95% pozitivnog! Što je lijepa promjena od mog uobičajenog pogleda na stvari oko mene. ��

U ovom izvještaju govorim o taktikama udruženog marketinga, posebnom pokretanju kojeg sam vrlo uzbuđen, julskim prihodima i još mnogo toga.

Tko pobjeđuje WordPress?

Možda znate iz prethodnih izvještaja da je moje opće mišljenje da su hosting tvrtke pravi pobjednici WordPress-a. Znači, oni su koji ostvaruju najznačajniji prihod i imaju najveći utjecaj (jeste li vidjeli primjerice sponzorstvo bilo kojeg WordCampa).

No, budući da je hosting izrazito konkurentan prostor, mnoge tvrtke također dobar dio svog prihoda dijele s podružnicama – uključujući nas.

Znajući ovo, postoje dva popularna načina za zarađivanje pridruženih provizija:

 • Istražite, testirajte, usporedite i pregledajte najbolje domaćine na tržištu i recite svojim čitateljima sve o njima.
 • Naučite udžbenik i stavite podružnice u sve to – tamo gdje imaju smisla. Na primjer, naučite ljude kako pokrenuti poslovnu web stranicu i preporučite domaćina na putu.

Najpopularnije web lokacije u tim nišama vrijede više od milijun dolara, a to stvara ogroman poticaj za izdavače da to iskoriste. Međutim, to ponekad dovodi do cjelokupne lažne izdavačke prakse, ne mnogo vrijednosti, i usredotočenosti na posao / SEO aspekt posla, a ne na samu kvalitetu sadržaja.

Svejedno, prije nego što skrenem s staze …

Prije otprilike tri godine počeli smo eksperimentirati s prvom taktikom – usporedbama i gostovanjima. I od tada smo stvorili mnoge resurse. Imamo usporedbe za jeftin hosting, čak i besplatni hosting, upravljani hosting, poslovni hosting, plus pregled najboljih WordPress hosting kompanija u cjelini.

Sprovodili smo ankete i vlastite testove i eksperimente kako bismo utvrdili pouzdanost najpopularnijih domaćina. Također pratimo angažman na našim člancima i radimo A / B testove da bismo pronašli najučinkovitije načine za razgovor o hostingu.

hosting monitor

Novac zarađen tim novcem koristimo za daljnja istraživanja i razvoj onih hosting postova, kao i za ulaganje u druge sadržajne inicijative.

Donekle kao rezultat, kada smo dosegnuli prvo mjesto na Googleu za srodne pojmove, na neki način smo prisilili ostale izdavače da podignu svoju igru ​​i prijeđu samo jednostavne popise domaćina. I jesu. Nažalost … To je nažalost za nas jer to je konkurencija više kvalitete. ��

Uz kut pregleda / usporedbe u stalnom razvoju i usavršavanju, odlučili smo isprobati i drugu rutu za pridruživanje unovčavanju – "pravi udžbenik" ruta, kako je volim zvati.

Geneza ovoga je što sam se svakim danom sve više frustrirao vidjevši ono što spada u broj 1-3 za izraze povezane sa izgradnjom i pokretanjem bloga ili web stranice. Umjesto da istinski pomognu korisnicima u pokretanju uspješne web stranice, većina komada sadržaja bila je oštro usmjerena na to da korisnike privuku na hosting. Kako biste drugačije objasnili posvećivanje pola vodiča postavkama hostinga?

Odlučili smo se zauzeti za to i izdali nešto svoje, vodič od 11.000 i više riječi o tome kako započeti blog ispočetka, zajedno s besplatnom e-knjigom (izravni download ovdje).

vodič toc

Jako mi se sviđa kako je ovo ispalo, i iako to još nije rangirajuće impresivno, vjerujem da će se stvari s vremenom poboljšati i da će to postati polazna točka za ljude koji traže načine da naprave uspješan blog ili barem jedan koji se posjećuje.

Još nema pridruženih veza, ali nakon godinu dana ili tako, nadamo se da ćemo početi dobivati ​​neku potezu i, u ovom trenutku, dodati ćemo unovčavanje.

Međutim, zanimljivo sam vidio kad smo objavili taj vodič kako je jedan drugi članak na sličnoj temi preskočio 20+ mjesta na ljestvici. Ova vrsta mi govori da ako želite nešto rangirati, trebali biste imati više sadržaja o toj temi nego samo jedan komad (možda nisam u pravu).

Nadamo se da ovo objašnjava malo kako pristupamo stvarima ovdje na CodeinWP-u i kako gradimo ovlasti web lokacije.

Predstavljanje novog proizvoda! ��

Sada me nešto jako veseli! Upravo smo lansirali proizvod koji nam je trebao skoro godinu dana za izradu.

Evo EyePatch.ai.

Ovo je još uvijek beta izdanje, ali jezgra je funkcionalna. To je alat za vizualno regresijsko ispitivanje, SaaS model.

Ukratko, pomaže programerima – WordPress dodacima & teme, ali i druge tehnologije – testirajte izdanja svojih proizvoda prije nego što postanu javni.
eyepatch

Glavna je korist ovdje što vam AI štedi mnogo vremena. Procjenjujemo da bi vam posao koji EyePatch obavlja automatski trebao otprilike jedan sat po izdanju. Dakle, ako imate, recimo, tri proizvoda, svaki ažurirani dva puta mjesečno, to je šest sati uštedenog vremena tamo.

Cijeli projekt je za mene pomalo zastrašujući. To je naš prvi SaaS projekt, a ujedno je i prva ubodna u novu vrstu proizvoda kao što je ovaj.

Iako vani već postoje (nekakva) slična rješenja, na neki su način malo drugačija i nedostaju im značajke. Zbog toga smo odlučili raditi na vlastitom rješenju.

Iako ja puno vjerujem u proizvod, cilj koji sam mu postavio je postizanje minimalno 1000 USD mjesečno ponavljajućih prihoda u naredna tri mjeseca. Ako to ne učini, jednostavno ćemo je nastaviti koristiti za vlastite potrebe ili ćemo u potpunosti usporiti razvoj.

Sada ga mogu svi pokušati bez ograničenja. Još nismo izgradili ključeve računa / API-ja, pa imajte na umu da bi u budućnosti neke značajke mogle prestati raditi na jeftinijim planovima.

Ako želite pomoći bilo kojim kapacitetom i vidite vrijednost u demokratizacijskom vizualnom regresijskom testiranju za web, ne ustručavajte se kontaktirati..

Zanimljivo je da je sama web stranica koju sam sama izradila u nekoliko sati. U slučaju da niste primijetili, to je naš vodeći brod Hestia tema tamo.

Kako bolje upravljati svojim timom

Nešto što sam spomenuo u prethodnim izvještajima bili su moji napori da poboljšam našu cjelokupnu organizaciju rada unutar tima.

Glavne promjene koje sam želio srušiti sa zemlje bile su dvije stvari:

 • Prebacivanje više odgovornosti prema tim, zajedno s više slobode
 • Unesite više jasnoće svakom članu tima

Učeći iz svojih prošlih iskustava, ovaj put pokušao sam izbjeći da napravim više velikih promjena odjednom.

Zahvalan sam što su se, iako se vjerojatno ni svi u timu ne slažu ili su uzbuđeni zbog eksperimenata koji radimo, umiješali.

Nadam se da sam u tom procesu bio svjesniji i svjesniji nekoliko svojih strahova i unutarnjih borbi. Glavno: strah od gubitka kontrole, od neuspjeha, ne dobijanja zasluga ili nevoljenja za korake koje poduzimam. To je sigurno u nekom trenutku utjecalo na tvrtku i tim, ali stvari su na dobrom putu.

Evo zaista korisnog videozapisa koji se bavi ovim temama:

Dopustite mi da vam dam primjer kako se jedan od tih strahova manifestira prema meni. Kao što znate, pokrećemo / upravljamo s višestrukim više proizvoda, a ono što sam odgađala bila je analiza koliko je svaki od njih uspješan.

Prošlog mjeseca konačno sam napravio popis i zabilježio svaku ključnu metriku. Ubrzo je postalo očito da neki (puno) naših proizvoda prije predstavljaju grešku nego bilo što drugo, pa ih treba ubiti.

Ali jednostavno nisam htio to priznati, što bi zapravo učinilo poduzimanje akcija na te misli. Stoga sam odgađao daljnje analize ili ide prema naprijed i zatvarao te proizvode, jednostavno zato što bi to značilo da nisam uspio.

U svakom slučaju, poduzimam neke korake kako bih to prevladao i već sam donio teške odluke u vezi s dva naša proizvoda:

 • Prodao sam TeamClerk.com na Flippu za 3,101 USD. Kupili smo ga za oko 6000 dolara i uložili u njega dobro djelo, ali zbog izostanka fokusa to očito nije uspjelo, ali u redu je.
 • Predao sam Prilagoditelj za prijavu dodatak za Hardeep Asrani – član našeg tima (pogledajte njegov post o prilagođavanju vaših dodataka za Gutenberg). Kupili smo dodatak prije nekoliko godina, uzgajali ga, pokušali ga unovčiti i na kraju u tome nismo uspjeli. Kako to stvarno ne možemo podržati, zaključio sam da će to biti u boljim rukama ako se Hardeep pobrine za to.

Iako nisu nužno jednostavni, koraci poput tih pomoći će nam da se više fokusiramo na svoje osnovne proizvode i trenutno plaćene korisnike. Kao što sam već pisao, iako tržište tema opada zadnjih nekoliko godina, to je i dalje naša osnovna djelatnost, a imamo dobar broj korisnika kojima trebamo služiti i ponuditi vrhunski posao.

Hestia 2.0 je odmah iza ugla, a mi također započinjemo s novim "za Gutenberg" tema.

Prihod

U srpnju smo vidjeli mali pad prihoda, oko 10%. Srećom, stali smo i u skladu s tim prilagodili svoj pristup, koji se čini da se isplati i sada. Kolovoz je započeo lijepim povećanjima prometa, a nadamo se da ćemo ovu godinu završiti barem jednako profitabilno kao i godinu prije.

Ovdje smo malo izvan marke u odnosu na ono čemu sam se nadao, ali i dalje je u redu. Pretpostavljam da ako uspijemo sebi platiti fer platu i nastavimo li ulagati u nove inicijative poput EyePatch ili OptiMole, bili dobri.

Možda ste primijetili – i sigurno sam primijetio – nisam baš dobar ili organiziran kada je riječ o financijama. Iako imam grubu ideju kako radimo i kuda idemo, nije sve baš tačno. Zato će nam sljedeći najam vjerojatno pomoći na ovom planu.

Ok, to je sve što imam za vas ovog mjeseca. Kao i uvijek, hvala na čitanju i na podršci! Budite u tijeku i dobivajte nova izvješća koja će vam se dostaviti pretplatite se ovdje:

Sva izdanja i duhovita prepisivanja napisala Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map