Obitelj CodeinWP za 2015. godinu – Izvješće o transparentnosti br. 1

Obitelj CodeinWP za 2015. godinu – Izvješće o transparentnosti br. 1

Obitelj CodeinWP za 2015. godinu – Izvješće o transparentnosti br. 1
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Ovaj naslov u početku možda ne zvuči vrlo jasno, pa neka mi objasni …


Vjerujem u transparentnost poslovanja.

Ukratko, ja i tim smo tu da pomognemo WordPress zajednici i pokušamo olakšati, učinkovitiji i učinkovitiji rad s WordPressom za sve nas. Volimo interakciju s vama, putem komentara, raznih foruma, službenih WordPress.org tema / dodataka, društvenih medija i tako dalje.

Kao što je rečeno, također želimo povećati naše poslovanje uz to i, što slijedi, zaraditi tako. I to je ono što želim danas biti transparentno.

Apsolutno me fascinirano onim što Buffer tim radi kada je u pitanju transparentnost i koliko ih oni dijele sa svijetom. Podaci s nadzorne ploče za transparentnost pravi su zlatni niz ideja i nadahnuća u pogledu onoga što bismo mogli učiniti kao posao i kao zajednica.

Ukratko, ovo je prvo izdanje za koje se nadam da će postati stvar u tijeku – naše Izvješće o transparentnosti br. 1.

Što se događa u posljednje vrijeme?

Ako već ne znate, prije nekog vremena izgradili smo i pokrenuli WordPress tematsku trgovinu pod nazivom ThemeIsle.

themeisle

Izvorna ideja rođena je u studenom 2012. godine i trebalo nam je gotovo dvije pune godine da stvorimo početnu ponudu, testiramo je, napravimo neke uvodne kampanje tijekom beta razdoblja i konačno krenemo u javno pokretanje u rujnu 2014..

To je rečeno, radili smo mnogo posla s klijentima u to vrijeme, što je imalo utjecaja na broj sati koje smo mogli provesti u izgradnji ThemeIsle-a.

U svakom slučaju, pitate se koliko je posla bilo uključeno u odnosu na to koliko je projekt donio tijekom cijele 2013. godine? Evo grafikona:

rev1

Ono što gore znači na običnom engleskom jeziku, jednom riječju, predstavlja probleme.

Brzo unaprijed još šest mjeseci:

Rev2

Stvari počinju pokupiti …

I još šest mjeseci:

rev3

I na kraju, nekoliko snimaka na koje smo stvarno ponosni:

rev4

rev5

Zapravo projektiramo da ćemo ožujak zatvoriti negdje oko 45.000 dolara prihoda samo za taj mjesec. Ovo je nevjerojatno s obzirom na to koliko vremena je bilo potrebno da napravimo svojih prvih 45 tisuća dolara prije toga.

Zapravo, trebalo nam je više od godinu dana da napravimo prvi dolar, a zatim još šest mjeseci da napravite bilo koji vidljivi dolar.

Ali nakon toga, uspjeli smo doživjeti veliki rast brzinom od oko 1000 posto u posljednja četiri mjeseca. Za to smo stvarno zahvalni i nešto što nam potiče da nastavimo i dovedemo još više sjajnih stvari na svoj način u narednim mjesecima. Želim iskoristiti ovu priliku i zahvaliti vam, momci, ne bi bilo moguće bez vas!

Ako želite biti informirani o onome što se događa na ThemeIsle, slobodno nas pratite na Twitteru (možete slijediti i ove ljude). Ako ne planirate potrošiti novac na bilo koju od naših tema, to je sasvim u redu, u službenom imeniku imamo i besplatne teme. Što me dovodi do …

Naše teme pogađaju WordPress.org "Najpopularniji" popis

Na ThemeIsle imamo premium temu koja se zove Zerif. Ukratko, to je reaktivno pomicanje paralaksom s jednom stranicom za kreativne agencije i tvrtke. To je bila dosad naša najprodavanija tema.

Ali tu je i besplatna verzija, dostupno u službenom direktoriju tema WordPressa. Posljednjih nekoliko mjeseci prošlo je sjedi na listi najpopularnijih, lebdeći oko mjesta 8-14.

U osnovi, riječ je o pojednostavljenoj verziji PRO teme, s određenom funkcionalnošću uklonjenom, no još uvijek savršeno funkcionalnom i izvrsnim izgledom kao i uvijek. Preuzima se više od 1.000 puta svakog dana, a mi smo uzbuđeni što se brojke i dalje povećavaju.

WP-download

Nedavno smo stekli stvarno cool temu – jednostavno nazvanu Flat. U vrijeme pisanja ovog teksta ima izvrsne kritike i više od 130.000 preuzimanja. Koja je njegova glavna osobina? Nema iznenađenja, kao što samo ime govori, ona zasniva principe ravnog dizajna kako bi pružio sjajno prezentiranje sadržaja i iskustvo čitanja. Provjerite »
Stavka nije pronađena:
"ravan"
ne postoji.

Besplatni dodaci CodeinWP

Također naporno radimo na našim besplatnim dodacima. Samo da vas ubrzamo, tri su dodatka koji čine srž naše kolekcije:

Oživite stari post (bivša Tweet stara pošta)
Pregled proizvoda WP-a
Prilagođavanje stranice prilagođenog prijavljivanja

Custom Login Page Customizer najnoviji je dodatak obitelji, dodatak koji smo nabavili još u siječnju ove godine.

Evo rezultata uspješnosti svakog dodatka:

 • Oživite stari post – trenutno naš najpopularniji dodatak koji ima 455.000 preuzimanja i 40.000+ aktivnih instalacija.
 • Pregled proizvoda WP-a – 90.000 preuzimanja i 20.000+ aktivnih instalacija.
 • Prilagođeni korisnik stranice za prilagođavanje – 10.000 preuzimanja i 5.000+ aktivnih instalacija.

Planiramo još više poboljšati te dodatke, a uvest ćemo i nekoliko novih.

Najbolji sadržaj na CodeinWP blogu

Ako imate neko vrijeme na raspolaganju i želite malo nadoknaditi, evo proboja top sadržaja na blogu:

 • Kako pojednostaviti WP-administraciju da bi ga omogućio klijentima – 3.596 dionica na društvenim mrežama.
 • Postupak 6 koraka brzog dizajniranja WordPress stranice od vrha do dna (& Na način koji će voljeti vašeg klijenta) – 1.065 dionica.
 • 30 stručnjaka dijeli: vrh * nevidljivi * WordPress dodaci koji će vas učiniti boljim blogerom – 969 dionica.
 • Top 101 blogovi o WordPressu i njihovim najpopularnijim postovima – 900 dionica.
 • [Infographic] WordPress 4.1 dobiva otprilike 1 milijun preuzimanja svaka dva dana + druge očaravajuće WordPress statistike – 390 dionica

Novi dizajn na CodeinWP.com

Napokon, osmislili smo novu verziju glavnog web mjesta CodeinWP.

codeinwp

Restrukturirali smo našu glavnu ponudu kako bismo uključili dvije dodatne komponente u našu poslovnu misiju. Trenutačno oznaka glasi: PSD za WordPress, prilagođene teme i dodaci, prilagođeni WordPress Dev.

Drugim riječima, ako vam je potrebna vaša web stranica za WordPress razvrstano, udaljite nas, mi smo tu da pomognemo.

Oh, i nemojte zaboraviti da možete biti u tijeku s onim što se događa na CodeinWP-u putem našeg biltena. U vrijeme pisanja ovoga teksta na popisu je već 1.980 WordPress entuzijasta. Kako bi bilo i s pridruživanjem vrpci?

Što ste radili u posljednje vrijeme? Imate li WordPress tvrtku bilo koje vrste o kojoj želite podijeliti riječ sa zajednicom? Slobodno komentirajte.

Hvala vam na vašem vremenu i obratite pažnju na naše sljedeće Izvješće o transparentnosti. Nadam se da će to biti vani za nekoliko mjeseci.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector