Novi dodaci elemenata ušli su na tržište i što radimo s našim dodatkom u iznosu od 7 tisuća dolara / mjesec – Izvješće o transparentnosti br. 39

Novi dodaci elemenata ušli su na tržište i što radimo s našim dodatkom u iznosu od 7 tisuća dolara / mjesec – Izvješće o transparentnosti br. 39

Novi dodaci elemenata ušli su na tržište i što radimo s našim dodatkom u iznosu od 7 tisuća dolara / mjesec – Izvješće o transparentnosti br. 39
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Dobrodošli u 39. izdanje mjesečnog izvješća o transparentnosti (za travanj 2018.). U ovoj seriji dijelim sve što se događa u kompaniji o čemu također vrijedi razgovarati. �� Razgovaramo o poslu, planovima, proizvodima, učenjima i još mnogo toga. Kliknite ovdje da biste vidjeli prethodna izvješća.


U posljednje vrijeme nešto što sam kontinuirano i svjesno poduzimala jest raditi samo na stvarima koje su doista važne. A to zapravo vrijedi toliko za mene koliko i za cijeli tim.

Na kraju dana, raditi ispravne stvari vjerojatno je važnije od toga da radite ispravno.

Nadam se da smo se svaki mjesec sve više i više približavali tom cilju, a ni ovaj mjesec nije bio drugačiji. Radimo na brojnim zanimljivim projektima iza zavjesa i nadam se da ću ovdje podijeliti neke od njih.

(Imamo i neke nove projekte kuhanja u pećnici, ali oni još nisu spremni za dijeljenje. Ostanite u tijeku!)

1. Oživjeti stari post i oživjeti.Socijalno

Oživite stari post naš je glavni dodatak na društvenim mrežama. (Trebali biste to provjeriti, usput, ako ga još niste upoznali.)

Više od šest mjeseci Bogdan radi na potpunom prepisivanju izvornog koda dodatka. Prethodna baza koda bila je malo kruta u smislu kako možemo podijeliti neke postavke po računu, a ne po mreži (iskreno, to uopće nije bilo moguće).

Budući da je projekt u tijeku, odlučili smo ga tretirati i kao priliku koju treba iskoristiti Vue.js i REST API još poneki.

Osim što možemo proširiti svoj set vještina i bolje naučiti te tehnologije, ovo nam omogućuje i korištenje nove baze koda za pokretanje host verzije Revive Old Post-a jednog dana. To bi nam također omogućilo da učinimo više u pogledu funkcionalnosti, da se riješimo WordPress Cron-a i mnogih problema vezanih uz hosting.

Iako, uz sve rečeno, ažuriranje nije bilo tako glatko kao što smo se nadali … Ali uspjeli smo brzo riješiti sve probleme i popraviti sve za manje od 24 sata, što je povećalo našu prodaju i recenzije.

Kao što biste zamislili, nije bilo puno u smislu novih značajki dodanih u toj novoj verziji, jer to nije bio fokus. Međutim, mi imamo nove zgodne stvari zbog sljedećih mjeseci zbog nove baze podataka. Neke su stvari upravo sada postale mnogo lakše kodirati.

I ovaj je dodatak zaista bio važan dio naše linije proizvoda. U slučaju da se pitate, Revive Old Post donosi posljednje tri godine u prosjeku 6000 do 7000 USD mjesečno.

Pošto sam ga tek iznio, ovo je dobar trenutak da porazgovaramo malo više o cjelini "velik" plan koji imamo za dodatak.

Nešto što smo vrlo rano shvatili tijekom vijeka trajanja dodatka bilo je to što su se njegovi korisnici vrlo razlikovali od vašeg prosječnog kupca ThemeIsle-a. To nas je uvjerilo da bismo trebali poduzeti nekoliko drastičnih koraka da dodatak raste:

 1. Pomaknite dodatak na zasebno web mjesto i pustite ga da izgradi vlastiti brend. To smo saznali i od Syeda od WPBeginnera.
 2. Stvorite originalni sadržaj u toj novoj (za nas) niši društvenih medija i izgradite publiku koja bi potencijalno mogla biti zainteresirana za dodatak.
 3. Koristite popularnost besplatnog dodatka da biste postavili neke organske veze i na taj način poboljšali vidljivost nove web stranice.
 4. Koristite izravne Facebook oglase za povećanje prometa na web stranici i blogu.
 5. Pokrenite dodatak kao SaaS.

Iako se plan čini jasnim, zapravo strpljenje, izvršenje i usredotočenost na širu sliku pokazali su se ozbiljnim izazovima.

Ali na kraju dana, imajući to "velik" plan definitivno stvari stavlja u perspektivu i omogućava vam da se u bilo kojem trenutku vratite natrag i provjerite krećete li se u pravom smjeru.

Na primjer, vrlo sam zadovoljan napretkom ovdje. Posljednjih nekoliko mjeseci bili smo sve bliži i bliži našem glavnom cilju za Oživite.Socijalni blog. Taj je cilj u osnovi iskoristiti naše iskustvo stvaranja dva ugledna bloga u prostoru WordPress-a i primijeniti ga u novu nišu.

Do sada se plan lijepo odvijao. Lektoriranje bloga, pouka je i dalje ista: gledanje bilo kakvih rezultata oduzima puno vremena, ali tada se oni mogu pojaviti kao da se čini preko noći. Izložba (a), oživljavanje. Socijalni promet:

Oživite.Socijalni promet

Stvarno smo sretni što vidimo ovaj trend i nadamo se da će se to nastaviti u budućnosti.

2. Elementarni dodaci

Pokrenuli smo novi dodatak dodatka za našeg omiljenog graditelja stranica, Elementor!

Bilo je to lagano pokretanje, ali čini se da zajednica uživa u ovom novom "stvar."

Okej, pa o čemu se radi?

Zove se Sizzify i to je naš novi paket dodataka i predložaka Elementor.

 • Postoji verzija Lite ovdje. Sjajan način da provjerite što ovaj dodatak može učiniti.
 • Tu je i Pro verzija ovdje. Jednostavno govoreći, the Pro ima više od svega, kao što biste i očekivali. ��

sizzify

Ovaj novi proizvod posebno je dobar za naše sadašnje kupce koji već koriste Elementor. Oni to jednostavno dodaju svom trenutnom članstvu.

Stvarno sam želio provesti ovaj projekt kroz vrata i to je usprkos nedostatku mene osobno i mnoštvu drugih stvari na kojima radim.

Željela sam steći osjećaj za potencijal ove cijele pod-niše koju Elementor pokreće u WordPressu.

Prilikom pokretanja Sizzifyja znali smo da to neće biti najbolji takav alat, no shvatili smo da još uvijek možemo isporučiti v1 i dobiti osjećaj za tržište dok radimo na njegovom daljnjem unapređenju (što radimo dok pišem ovaj).

Uz to, imam mješovite osjećaje u vezi s rezultatima koje smo dobili. Prvog mjeseca vidjeli smo samo 400 USD u prodaji. Pretpostavljam da bez obzira na poboljšanja koja bismo mogli imati za v2 neće rasti za 25-100x.

I svjestan sam urođene igre koja se ovdje događa. U osnovi, otpuštajući samo dovoljno dobar proizvod, zapravo ne vidite puni potencijal tržišta. Na kraju samo izvanredni dodaci dobivaju izvanredne rezultate.

3. CodeinWP i Hestia

Prošli mjesec sam opet bio prilično opsjednut padom prometa u CodeinWP-u i manjim padom prodaje tema. Ne nužno zato što bi ti trebali biti prioritet, nego više iz mojih osobnih okidača i kako reagiram na gubitak [UKLJUČUJUĆI BILO što]. Samo sam na taj način konkurentan.

U svakom slučaju, želio sam povratiti taj promet i prodaju!

Ispitivao sam puno istraživanja i vratio se s planom koji u osnovi zahtijeva cjelovitu obnovu web mjesta CodeinWP i prepisivanje izvornog koda našeg Hestia tema.

Za CodeinWP planiramo staviti veliki naglasak na brzinu, optimizaciju mobilnih uređaja i ukupno pojačavanje angažmana čitatelja. Za Hestia želimo poboljšati postojeću bazu kodova na način koji bi umanjio buduće radove na održavanju.

Također radimo na CodeinWP-u s aspekta dizajna / sadržaja, a skoro smo spremni s novim izgledom. Nadam se da ćete to uskoro vidjeti!

4. Timski rad!

Radimo nove zanimljivosti, timski. Primjerice, pokrenuli smo inicijativu za tjedno izvještavanje u našem priručniku, koja je nakon toga pripremljena i dostavljena cijelom timu u ponedjeljak. Chris se brine za to i čini jako dobar posao!

Evo primjera kako izgleda taj sažetak e-pošte:

Čini se kao prilično dobar način asinkronog poboljšanja komunikacije.

Kao sporednu napomenu, naša je strategija izbjeći vrlo specifične opise poslova od samog početka, a pokazalo se da nam to na kraju djeluje zaista dobro..

Iako je frustrirajuće na početku, vrlo je korisno kada uspijemo pronaći vrlo specifične uloge za članove našeg tima, u kojima se oni osjećaju ugodno.

Primjerice, u početku smo angažirali Chrisa da pomogne u našim naporima na društvenim medijima. Dok to još radi, uveliko uvodi i nove stvari i pokaže se da je vrlo dobar u njima. Kao i gore spomenuto "tjedna ažuriranja" e.

Ok, to je sve što imam za vas ovog mjeseca. Kao i uvijek, hvala na čitanju i na podršci! Budite u tijeku i dobivajte nova izvješća koja će vam se dostaviti pretplatite se ovdje:

Sva izdanja i duhovita prepisivanja napisala Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector