Blog ThemeIsle redizajniran, donosi rezultate prvog dana – Izvješće o transparentnosti # 43

Izvješće o transparentnosti br. 43


Dobrodošli u 43. izdanje mjesečnog izvješća o transparentnosti (za kolovoz 2018.). Ova serija govori o tome da vas ubrza s onim što se događa u kompaniji, uzbudljivim novim projektima u kojima smo sudjelovali, plus razmišljanjima i spoznajama iz svijeta WordPress poslovanja. Kliknite ovdje da biste vidjeli prethodna izvješća.

Prihod je ispraznost. Profit je razum. Novac je stvarnost.

Prije nego što uskočim u najnovije vijesti, želim vam pokazati gornji citat (vjerujem u Grega Savagea). Osjećam da takve stvari zaista treba češće govoriti.

Uz to se slažem s ovom izjavom, posebno jer se odnosi na trenutni kontekst u kojem se poslovanje nalazi. Iako su naši prihodi značajni, stopa dobiti nije sve tako sjajna, a novčane rezerve još gore. Ali dovoljno s negativnostima! Kolovoz je zapravo bio prilično odličan za nas! Evo svega:

Poslovno gledano, glavni cilj ove godine je poboljšati kritične metrike. Evo što radimo da se to dogodi:

 1. Optimizirajući što trošimo na marketing i oslanjamo se više na kanale koji najbolje rade, smanjujući one ispod rezultata. Na primjer, smanjenjem prihoda od naših podružnica smanjili smo proračun za oglase na Facebooku.
 2. Osiguravanje da pravi ljudi rade na pravim projektima.
 3. Držite još nekoliko ulaganja pod nadzorom. Na primjer, iako volimo sponzorirati WordPress događaje, putujući u WordCamps ili doprinoseći zajednici, trebali bismo osigurati da ostane u zdravom proračunu i ne šteti novčanom toku tvrtke..
 4. Radimo na načinima boljeg unovčavanja naših projekata.

Imajući sve to na umu, evo najvažnijih trenutaka za kolovoz:

Redizajn bloga ThemeIsle

Nakon što je prije nekoliko mjeseci završio redizajn CodeinWP-a, došlo je vrijeme da se učini isto za blog ThemeIsle. I ciljevi su bili vrlo slični. Usredotočili smo se uglavnom na poboljšanje informacijske arhitekture, brzine i mobilnog iskustva.

Tematski dizajn bloga

John iz AnalogWP obavio je fantastičan posao dizajniranja stranice, dok je naš tim radio na implementaciji s WordPressom.

Sve u svemu, skok u relevantnim mjernim podacima zabilježen je odmah nakon pokretanja ovog redizajna. Stope napuštanja početne stranice, vrijeme na web mjestu, stope konverzije, sve je poboljšano.

Gledanje kako raste blog ThemeIsle meni je vrlo zanimljiv (pisao sam više puta o različitim eksperimentima koje smo napravili i utjecajima onih koji su imali na promet). Sve u svemu, uspjeli smo povećati promet bloga ThemeIsle 3x u 2018. godini, a to je već bolje od početnog cilja koji sam postavio početkom godine. Ovo mi pokazuje koliko je teško razmišljati u nelinearnom smislu.

Da budemo precizniji, u travnju 2017. na blogu smo imali 200 članaka – otprilike godinu dana nakon lansiranja. Broj sada objavljenih članaka je iznad 480. Međutim, sjajna stvar je što se promet nije udvostručio niti utrostručio. U stvari, veći je 14 puta!

Rast bloga ThemeIsle

Sada, ovisite li o tome da li je 14x dobar ili loš. Ono što želim prijeći je da možda ne biste očekivali neke značajnije rezultate od marketinga sadržaja prije, recimo, 2-3 godine truda. Ili barem to vidimo na temelju našeg rada – i ne samo na ovom jednom projektu.

S druge strane, u kolovozu je postojalo i ažuriranje Google algoritma, što je oba naša bloga poprilično potaknulo. Vidjeli smo povećanje prometa za 35% na ThemeIsle i povećanje od 25% na CodeinWP. U skladu s tim, koliko god mi je drago da vidim ove brojeve, promet se nije toliko povećao za naše najvrjednije članke. To znači da povećanje nije izravno prevedeno na veći prihod. To je i dalje potvrda da se sav trud koji ulažemo u poboljšanje web mjesta isplati.

Kada smo započeli blog ThemeIsle, cilj je bio prikazati kako marketing marketing djeluje dugoročno i što se realno može postići kada se usredotočite na izgradnju povjerenja i objavljivanje sjajnog sadržaja, a pritom ostavite bilo koji "pametan" promocija iz jednadžbe.

Sljedeće na popisu redizajna je glavno web mjesto ThemeIsle.com. To je još u početnim fazama, pa ovdje nemam puno toga za dijeliti. Ipak, stvari kreću naprijed, tako da možete očekivati ​​neke novosti u narednih nekoliko mjeseci.

Naša prva velika prodaja projekta

Za one koji redovno čitate ova izvješća, znate da smo stekli niz manjih projekata / proizvoda usput i pokušali ih integrirati u svoj portfelj. Vjerujem da nabava zanimljivih novih proizvoda može biti sjajan način da otvorite svoje poslovanje do novih mogućnosti.

Međutim, unatoč tome što sam bio kupac više puta, nikad nisam prodao takvu imovinu. To se promijenilo ovaj mjesec.

U posljednje vrijeme shvaćam da, čak i ako prodaja nije velika dobit u odnosu na novac, ipak može biti dobitak za korisnike. Na primjer, mogu vidjeti kako se razvoj stvari o kojoj se radi ponovno pokreće ili čak dobiti pristup boljem cjelovitom rješenju kao rezultat kupnje..

To me dovodi do Pirate Forms – našeg jednostavnog dodatka za obrazac za WordPress. Prošli mjesec odlučili smo prodati dodatak WPForms. Odluka nije bila laka, ali vjerujem da je ispravno raditi u velikoj shemi stvari.

wpforms

Pirate Forms je dodatak s više od 300 000 aktivnih instalacija i više od 3 000 000 ukupnih preuzimanja. Odlično je jednostavno rješenje koje ne zahtijeva mnogo postavljanja prije nego što počnete koristiti kontaktni obrazac, što je izvrsno, a pretpostavljam da je to jedan od njegovih aspekata koji korisnici najviše cijene.

piratske statistike

Međutim, morali smo se suočiti s dvije stvari o budućnosti dodatka. No.1 je da jednostavno nemamo dovoljno resursa da se usredotočimo na razvoj dodatka u narednoj godini, a br.2 je da trenutno rješenje nije dovoljno dobro za tržišni krajolik. Kada se sastave, to ne zvuči kao posebno dobar scenarij za trenutne korisnike dodatka, posebno za one koji plaćaju pro verziju.

U svakoj transakciji koju radimo – bez obzira da li kupujemo ili prodajemo – najvažnija stvar koja utječe na moju odluku je povjerenje i korisničko iskustvo. Kao i sada, pitam se je li ono što ću učiniti pravi korak za korisnika – ako će poboljšati njihov opći doživljaj.

Ovo bi moglo zvučati i previše "osjećati se dobro" stvar za reći, ali to je zaista ispravan korak iz poslovne perspektive. Dobro služiti svojim korisnicima nije samo prava stvar na osobnoj razini, već je i ispravna stvar s poslovne točke gledišta. Ako ne uspijete učiniti ono što je najbolje za korisnika, nikada ne možete očekivati ​​da se ta osoba vrati radi većeg posla!

Kratka trgovina, nakon što sam se nekoliko puta u prošlosti imao priliku susresti i razgovarati sa Syed Balkhi (CEO) WPForms-a, a također nakon ispitivanja trenutnog dodatka WPForms, shvatio sam da bi savršen scenarij bio imati kompaniju koja nabavlja Pirate Forms.

WPForms predstavlja sličnu viziju kakvog dodatka za obrazac za kontakt treba biti – čiji je cilj da se takav dodatak najviše prilagođa početnicima na tržištu, a također je snažnije i svestranije rješenje od Pirate Forms.

Dok ovo čitate, Pirate Forms sada su dio WPForms porodice. Možete pročitati više o akviziciji i onome što znači trenutnim korisnicima dodatka ovdje.
gusar oblici-je-sada-wpforms

Sveukupno, ovaj nam korak omogućuje da oslobodimo dio prostora za glavu i više se fokusiramo na druge projekte, kao što je naša osnovna djelatnost na ThemeIsle.com, kao i naša nadolazeća rješenja poput OptiMole i EyePatch.

Učinkovitije unovčavanje

Kao što možda znate, na našim blogovima imamo nekoliko glavnih metoda unovčivanja. Prvo, uvijek pokušavamo ljude usmjeriti prema vlastitim proizvodima – temama i dodacima. Ovo je uvijek najbolji put. Druga najučinkovitija metoda je affiliate marketing. Jednostavno rečeno, ako postoji proizvod u koji vjerujemo, preporučujemo ga našim čitateljima (putem recenzija, usporedbi itd.) I smanjimo prodaju..

U posljednje vrijeme također smo počeli eksperimentirati s klasičnim oglasima – kao što je to slučaj sa AdSenseom.

AdSense se čini kao najstarija stvar na svijetu kada je u pitanju unovčavanje web mjesta, ali to je i dalje vrlo održiva metoda.

Prije svega, to je glavni način unovčavanja za većinu YouTube kanala. Teško je zapravo otjerati ljude s YouTubea (kliknite izlaznu vezu) nakon što su počeli gledati videozapise, tako da unovčavanje na YouTubeu u osnovi postaje jedina opcija. Od sada imamo Svoj vlastiti YouTube kanal, raditi na poboljšanju svojih prihoda na našem radaru je koliko i bilo što drugo. Eksperimentiramo i s AdSenseom na JustFreeThemes.

jft oglasi

Iako ovo još nije pokazalo veliku pobjedu, naučio sam o nekim zanimljivim novim značajkama koje su danas dostupne u AdSenseu.

Na primjer, postoje to se naziva saldo oglasa. Omogućuje vam prikazivanje oglasa samo prvih 10% korisnika koji zaslužuju novac – onima koji najvjerojatnije klikaju. Svi ostali mogu vidjeti neku drugu poruku, kao što je prijava na bilten na web mjestu ili nešto posve nepromotivno.

To u kombinaciji s nenametljivim položajima može donijeti malo prihoda, što može biti lijepa sigurnosna mreža za mnoge manje internetske tvrtke. Međutim, za nas je još uvijek u fazi testiranja i ne mora se pokazati puno rezultata.

U drugoj napomeni, pišem ovo iz našeg godišnjeg povlačenja poduzeća. Ovo je sjajan način da provedete neko vrijeme zajedno. Iako još nismo pronašli način da na daljinu pozovemo sve ljude koji rade za tvrtku.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Hackathoning u prekrasnom krajoliku #Romanija #teiubesc

Post koji je podijelio korisnik ThemeIsle (@themeislewp) 17. rujna 2018. u 18:42 PDT

Ok, to je sve što imam za vas ovog mjeseca. Kao i uvijek, hvala na čitanju i na podršci! Budite u tijeku i dobivajte nova izvješća koja će vam se dostaviti pretplatite se ovdje:

Sva izdanja i duhovita prepisivanja napisala Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map