Privaatsuspoliitika

Jõustumiskuupäev: 5. september 2018 teatise versioon: 1.2


See dokument reguleerib meie veebisaidi codeinwp.com privaatsusteavet. See kirjeldab, kuidas Vertigo Studio S.R.L. (tuntud kui „CodeinWP”, „Meie” või „Sait”), veebisaidi codeinwp.com omanik ja haldaja, kasutab ja kaitseb mis tahes „Isikuandmeid” selle veebisaidi kasutamisel.

Lugege hoolikalt meie privaatsusteatist, et saada selge ülevaade, kuidas me teie isikuandmeid kogume, kasutame, kaitseme või muul viisil käsitleme.

Võime seda privaatsusteatist aeg-ajalt muuta, värskendades seda lehte. Peaksite seda lehte aeg-ajalt kontrollima, et veenduda muudatustega.

Meie privaatsusteatises käsitletud teemad

Teie õigused
Meie küpsiste kasutamine
Millist isiklikku teavet me kogume?
Millal me teavet kogume?
Kuidas me teie andmeid kasutame??
Teabe jagamine tütarettevõtete ja muude kolmandate osapooltega
Teie (PD) säilitamine ja hävitamine
Teie (PD) värskendamine
Teie nõusoleku tagasivõtmine oma PD kasutamise jaoks
Kolmandate osapoolte privaatsusõiguste kaitse
Ärge jälgige seadeid
Meie e-posti poliitika
Kuidas me teie teavet kaitseme??
Teie krediitkaardi kasutamine
Rahvusvaheline andmeedastus ja säilitamine
Lingid teistele veebisaitidele
COPPA (laste eraelu puutumatuse kaitse seadus)
Küsimused meie privaatsusteatise kohta
Teie õigused
Meie veebisaiti kasutades ja meile isikuandmeid (PD) edastades võivad teil olla teatavad õigused, mis tulenevad isikuandmete kaitse üldmäärusest (GDPR) ja muudest seadustest. Sõltuvalt teie PD töötlemise õiguslikust alusest võib teil olla mõni või kõik järgmised õigused:

Õigus saada teavet

Teil on õigus saada teavet isikuandmete kohta, mida me teilt kogume, ja kuidas me neid töötleme.

Juurdepääsuõigus

Teil on õigus saada kinnitust, et teie isikuandmeid töödeldakse, ja teil on juurdepääs teie isikuandmetele.

Õigus parandamisele

Teil on õigus lasta oma isikuandmeid parandada, kui need on ebatäpsed või puudulikud.

Kustutamisõigus (õigus olla unustatud)

Teil on õigus nõuda oma isikuandmete eemaldamist või kustutamist, kui meil pole mõjuvat põhjust nende töötlemiseks.

Õigus töötlemist piirata

Teil on õigus oma isikuandmete töötlemine blokeerida või seda piirata. Kui teie isikuandmeid piiratakse, on meil lubatud teie andmeid säilitada, kuid mitte neid edaspidi töödelda.

Õigus andmete teisaldatavusele

Teil on õigus nõuda ja saada oma isikuandmeid, mille te meile edastasite, ja kasutada neid oma eesmärkidel. Esitame teie andmed teile 30 päeva jooksul pärast teie taotlust. Isikuandmete taotlemiseks võtke meiega ühendust, kasutades selle privaatsusteate ülaosas olevat teavet.

Õigus esitada vastuväiteid

Teil on õigus vaidlustada meie isikuandmete töötlemine järgmistel põhjustel:

Töötlemine põhines õigustatud huvidel või avalikes huvides oleva ülesande täitmisel / avaliku võimu teostamisel (sealhulgas profileerimine);
Otseturundus (sh profileerimine); ja
Töötlemine teadusliku / ajaloolise uurimistöö ja statistika jaoks.
Automaatse otsustamise ja profileerimisega seotud õigused.

Automatiseeritud individuaalne otsustamine ja profileerimine

Teil on õigus, et teie suhtes ei kohaldataks otsust, mis põhineb üksnes automatiseeritud töötlemisel, sealhulgas profiilide koostamisel, mis tekitab teie suhtes õiguslikke tagajärgi või mõjutab teid samamoodi märkimisväärselt.

Kaebuse esitamine ametiasutustele

Teil on õigus esitada kaebus järelevalveasutustele, kui teie teavet ei ole töödeldud vastavalt isikuandmete kaitse üldmäärusele. Kui järelevalveasutused ei suuda teie kaebust korralikult käsitleda, võib teil olla õigus õiguskaitsevahenditele.

Meie küpsiste kasutamine
Küpsised on väikesed failid, mille sait või selle teenusepakkuja teie veebibrauseri kaudu teie arvuti kõvakettale edastab (kui lubate), mis võimaldab saidi või teenusepakkuja süsteemidel teie brauseri ära tunda ning teatud teavet hõivata ja meelde jätta..

Võite valida, kas arvuti hoiatab teid iga küpsise saatmise korral, või võite kustutada või lülitada välja kõik küpsised. Seda saate teha brauseri seadete kaudu.

Kui keelate küpsiste installimise või kustutate küpsised arvuti kõvakettalt, ei pruugi te võib-olla kasutada mõnda meie veebisaidi funktsioone, tooteid ja teenuseid.

Prääniku seaded

Nõustudes meie küpsiste kasutamisega, annate meile ja kolmandatele isikutele, kellega me koostööd teeme, loa oma arvutisse allpool kirjeldatud või mõnele või mõnele küpsisele paigutada, talletada ja juurde pääseda..

Rangelt vajalikud küpsised

Need küpsised on vajalikud veebisaidi korrektseks toimimiseks, näiteks sisu kuvamiseks, sisselogimiseks, teie seansi kinnitamiseks, teie teenusetaotlusele vastamiseks ja muudeks funktsioonideks. Enamiku veebibrauserite saab seadistada küpsiste kasutamise keelamiseks. Kuid kui need küpsised keelate, ei pruugi te pääseda meie veebisaidi funktsioonidele õigesti või üldse juurde.

Performance küpsised

Need küpsised koguvad teavet veebisaidi kasutamise kohta, näiteks külastatud lehtede, liikluse allikate, kasutajate huvide, sisuhalduse ja muude veebisaidi mõõtmiste kohta.

Funktsionaalsed küpsised

Need küpsised võimaldavad veebisaidil veebisaidi kasutamise ajal meelde jätta kasutaja tehtud valikuid (nt nende keel, kasutajanimi ja muud isiklikud valikud). Neid saab kasutada ka teenuste osutamiseks, näiteks lastes kasutajal ajaveebi postitada, heli kuulata või veebis videoid vaadata.

Meediumiküpsised

Neid küpsiseid saab kasutada veebisaidi toimivuse parandamiseks ning erifunktsioonide ja sisu pakkumiseks. Neid võivad paigutada kolmandad isikud, kes pakuvad meile teenuseid või meie ettevõte.

Küpsiste reklaamimine või sihtimine

Neid küpsiseid paigutavad ja kasutavad reklaamiettevõtted tavaliselt teie sirvimishuvide profiili väljatöötamiseks ja teistel teie huvidega seotud veebisaitidel reklaamide esitamiseks. Nende küpsiste keelamisel näete vähem reklaami.

Seansiküpsised

Need küpsised võimaldavad veebisaitidel linkida kasutaja toiminguid brauseriseansi ajal. Neid võib kasutada mitmel erineval otstarbel, näiteks meeles pidada, mida kasutaja on mõne veebisaidi sirvimisel ostukorvi pannud. Seansiküpsised võimaldavad ka kasutajatel veebisaidil navigeerimisel ära tunda, nii et kõik nende tehtud üksused või muudatused mäletatakse ühelt lehelt teisele. Seansiküpsised aeguvad pärast brauseri seanssi; seega ei ladustata neid pikaajaliselt.

Püsivad küpsised

Neid küpsiseid salvestatakse kasutaja seadmesse brauseri seansside vahel, mis võimaldab meelde jätta kasutaja eelistusi või toiminguid kogu saidil (või mõnel juhul erinevatel saitidel). Püsivaid küpsiseid võib kasutada erinevatel eesmärkidel, sealhulgas kasutajate valikute ja eelistuste meeldejätmiseks veebisaidi kasutamisel või neile reklaamide sihtimiseks.

Samuti võime küpsiseid kasutada:

Aidake ostukorvis olevaid esemeid meelde jätta ja töödelda
Lubades teil jagada sisu sotsiaalsete võrgustikega
Sidusettevõtte turundus
Lubatakse teil kommentaare postitada
Meie veebisaidi piirkondade tuvastamine, mida olete külastanud
Meie veebisaidil kuvatava sisu isikupärastamiseks
Mõistage ja salvestage kasutajate eelistused tulevaste külastuste jaoks.
Jälgige kuulutusi
Meie toodete või teenuste uuesti turundamine teile
Eelistuste, sätete ja sisselogimise üksikasjade meeldejätmine
Koostage koondandmed saidi liikluse ja saidi koostoime kohta, et pakkuda tulevikus paremaid saidikogemusi ja -vahendeid.
Võime kasutada ka usaldusväärseid kolmanda osapoole teenuseid, mis jälgivad seda teavet meie nimel.

Enamiku veebibrauserite saab seadistada küpsiste kasutamise keelamiseks. Küpsiste keelamise korral ei pruugi te siiski pääseda meie veebisaidi funktsioonidele õigesti või üldse juurde.

Veebimajakad

Võime kasutada ka veebimajakatena kutsutavat tehnoloogiat, et koguda üldist teavet meie veebisaidi kasutamise ja spetsiaalsete tutvustuste või infolehtede kasutamise kohta. Veebimajakate kaudu kogutav teave võimaldab meil statistiliselt jälgida inimeste arvu, kes meie e-kirju avavad. Veebimajakad aitavad meil mõista ka klientide, liikmete ja külastajate käitumist.

Google’i reklaami ja sisuvõrgu privaatsusteatis

Kolmandate osapoolte müüjad, sealhulgas Google, kasutavad küpsiseid reklaamide esitamiseks, mis põhinevad kasutaja varasematel meie veebisaidi külastustel. DoubleClicki küpsise kasutamine Google’is võimaldab tal ja tema partneritel meie kasutajatele reklaame esitada vastavalt meie saidi ja / või muude Interneti-saitide külastustele. Kasutajad võivad DoubleClicki küpsise kasutamisest huvipõhiseks reklaamimiseks loobuda, külastades veebisaiti http://www.aboutads.info/choices/ Euroopa kasutajate jaoks külastage saiti http://www.youronlinechoices.eu

Google Analyticsi privaatsusteade

Meie veebisait kasutab meie veebisaidi kasutamise kohta teabe kogumiseks Google Analyticsit. Google Analytics kogub kasutajatelt teavet, näiteks vanus, sugu, huvid, demograafilised andmed, kui sageli nad meie veebisaiti külastavad, milliseid lehti nad külastavad ja milliseid muid veebisaite nad on enne meie veebisaidile tulekut kasutanud. Kasutame Google Analyticsist saadud teavet liikluse analüüsimiseks, oma toodete ja teenuste turustamiseks kasutajatele, turunduse, reklaami ja veebisaidi täiustamiseks. Oleme lubanud Google Analyticsi reklaamifunktsioonid, nagu uuesti turundamine Google Analyticsiga, Google’i Display-võrgustiku näitamiste aruandlus ning Google Analyticsi demograafia ja huvide aruandlus. Google Analytics kogub ainult teie veebisaidi külastamise kuupäeval teile määratud IP-aadressi, mitte teie nime ega muud tuvastavat teavet. Me ei ühenda Google Analyticsi abil kogutud teavet PD-ga. Ehkki Google Analytics istutab teie veebibrauserisse püsiküpsise, et tuvastada teid kordumatu kasutajana järgmisel korral, kui külastate meie veebisaiti, ei saa küpsist kasutada keegi muu kui Google. Google kasutab meie veebisaidi kasutamise kohta teabe kogumisel ka spetsiaalseid tunnuseid. Lisateavet selle kohta, kuidas Google teie andmeid kogub ja töötleb, leiate aadressilt https://www.google.com/policies/privacy/partners/

Google Analyticsi teie teabe kasutamise takistamiseks loobuge sellest lingist: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Google’i uuesti turundamine

Miks ma näen Google’i reklaame nende toodete kohta, mida ma vaatasin??

Meie veebisait kasutab uuesti turundamise reklaamiteenust. Meie uuesti turundamise teenust pakuvad Google ja teised ettevõtted, kes näitavad meie reklaame veebisaitidel üle Interneti. Uuesti turundamisega võite näha meie toodete reklaame, mida olete varem vaadanud. Oletame näiteks, et külastate veebisaiti, kus müüakse arvuteid, kuid te ei osta arvutit selle veebisaidi esimesel külastusel. Veebisaidi omanik võib julgustada teid oma saiti uuesti külastama ja arvutit ostma, näidates teile uuesti tema reklaame teistel külastatud veebisaitidel. Kasutame uuesti turundamist sarnastel eesmärkidel. Et see juhtuks, loeb Google küpsist, mis on juba teie brauseris, või paigutab küpsise teie brauserisse, kui külastate meie saiti või muid saite uuesti turundamise abil.

Google’i küpsiste kasutamisest ja uuesti turundamisest saate loobuda sellel lingil: https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=et või võite sellest loobuda, kasutades Network Advertising Initiative’i loobumislehte aadressil: http : //optout.networkadvertising.org/#! /

Facebooki uuesti turundamine

Kolmandad osapooled, sealhulgas Facebook, võivad meie veebisaidilt ja mujalt Internetist teabe kogumiseks või vastuvõtmiseks kasutada küpsiseid, veebimajakaid ja muid salvestustehnoloogiaid ning kasutada seda teavet mõõtmisteenuste ja sihtreklaamide pakkumiseks. Facebooki uuesti turundamise korral võite pärast meie saidi külastamist näha meie reklaame Facebookis. Selle saavutamiseks kasutab Facebook kohandatud vaatajaskonna pikslit, mis aktiveeritakse, kui külastaja asub mõnele veebilehele ja unikaalne küpsis pannakse tema brauserisse. Facebooki välimusega vaatajaskonna sihtimine võimaldab meil Facebookis reklaame näidata inimestele, kes on sarnased nendega, kes on juba meie veebisaidil käinud või meie nimel ostu teinud. Facebooki kogumisest ja teabe kasutamisest reklaami sihtimiseks loobuge visiidil: https://www.facebook.com/help/568137493302217

Millist isiklikku teavet me kogume?
Meie saidil tellimisel või registreerumisel võidakse teil paluda sisestada oma nimi, liikme nimi, e-posti aadress, postiaadress, makseteave või muud üksikasjad, mis aitavad teil oma kogemusi kasutada.

Meie saiti sirvides saame automaatselt ka hostiserverite registreeritud liiklusandmeid, küpsiseid, mis võivad jagada teatud isikuandmeid, ja teie arvuti Interneti-protokolli (IP) aadressi. Kasutame liikluse analüüsimiseks ka muude väliste teenuste, näiteks Google Analyticsi pakutavat teavet.

Millal me teavet kogume?
Kogume sinult teavet, kui registreerute meie saidil, teete tellimuse, tellite uudiskirja või sisestate teavet meie saidile. Samuti võime koguda teavet automaatselt saidil navigeerimisel või teiste inimeste kaudu, kui kasutate selle saidiga seotud teenuseid.

Kuidas me teie andmeid kasutame??
Me võime teie käest kogutud teavet kasutada järgmistel peamistel eesmärkidel:

Teie kogemuste isikupärastamiseks ja võimaldamiseks pakkuda teile seda tüüpi sisu ja tootepakkumisi, mis teid kõige rohkem huvitavad.
Saidi haldamiseks ja sellel kirjeldatud teenuste pakkumiseks, näiteks saidile sisselogimisel oma identiteedi kontrollimiseks, saidil tehtud tehingute töötlemiseks, tugipiletitele reageerimiseks ja klienditeenuste pakkumiseks.
Pakume teile toodete ja teenuste värskendusi, tutvustusi ja turundusteavet.
Meie veebisaidi ja toodete kvaliteedi parandamiseks.
Sisemiseks arvepidamiseks ja statistilistel eesmärkidel.
Konkursi, küsitluse või mõne muu saidi funktsiooni haldamiseks.
Teenuste või toodete hinnangute ja arvustuste küsimine.
Lahendage probleemid ja vaidlused
Teie isikuandmete kasutamise alused

Teiega seotud teavet, mida me kogume ja säilitame, kasutatakse peamiselt selleks, et võimaldada meil teile oma teenuseid pakkuda. Lisaks tugineme teie antud isikuandmete kogumisele ja töötlemisele järgmistel seaduslikel alustel:

Õigustatud ärihuvid: pakkuda teile meilt küsitud teavet meie toodete või teenuste kohta ja anda teavet muude toodete kohta, mis võivad teile huvi pakkuda, kui olete nõus sellise teabe saamisega. Teavitame teid kõigist meie veebisaidi muudatustest, näiteks parandustest või teenuse / toote muudatustest, mis võivad meie teenust mõjutada. Kui olete olemasolev klient, võime teiega ühendust võtta toodete ja teenuste kohta, mis on sarnane nendega, mis olid teile eelneva müügi objektiks..
Lepingu täitmine: täita meie lepingulisi kohustusi teie ees ja lepinguliste kohustuste täitmisel teie ees.
Kasutaja nõusolek: võime kasutada teie andmeid või lubada valitud kolmandatel isikutel teie andmeid kasutada, et saaksite teile teavet sõltumatute kaupade ja teenuste kohta, mis meie arvates võivad teid huvitada. Meie või nemad võivad teiega nende kaupade ja teenuste osas ühendust võtta mis tahes viisil, millega te oma teabe kogumise ajal nõustusite. Kui olete uus klient, võtame teiega ühendust või lubame kolmandatel isikutel teiega ühendust võtta ainult siis, kui olete andnud nõusoleku ja ainult nende vahenditega, milleks olete nõusoleku andnud. Kui te ei soovi, et me kasutaksime teie andmeid enda või kolmandate osapoolte jaoks, on teil võimalus oma nõusolek sellest loobuda, kui edastate meile oma andmed vormil, millel me teie andmeid kogume.
Pange tähele, et me ei avalda oma reklaamijatele teavet tuvastatavate üksikisikute kohta, kuid võime mõnikord neile edastada koondatud statistilist teavet meie külastajate kohta, näiteks teie elukoha või vanuserühma kohta..

CodeinWP haldab mitmeid e-posti infolehti, et aidata edastada teavet meie hiljutiste ajaveebipostituste, eelseisvate toodete ja muude üldiste teabe- ja turunduseeskirjade kohta. Sellest elektroonilisest suhtlusest saate igal ajal loobuda, järgides meie e-kirjades toodud juhiseid.

Teabe jagamine tütarettevõtete ja muude kolmandate osapooltega
Reeglina ei müü, kauple ega edasta Vertigo Studio SRL oma kasutajate isikuandmeid kolmandatele isikutele ilma kasutajate selgesõnalise nõusolekuta.

See ei hõlma:

muud osapooled, kes abistavad meid meie veebisaidi haldamisel, meie äritegevuse korraldamisel (sh juristid ja raamatupidajad) või kasutajate teenindamisel.
autorid, kelle tooteid müüme.
äripartnerid või tulevased äripartnerid sellistes toimingutes nagu meie vara müük, omandamine, ühinemine.
Kõik need osapooled nõustuvad hoidma seda teavet konfidentsiaalsena ja käsitlema seda vastavalt isikuandmete kaitse seadustele ja eeskirjadele.

Samuti võime teabe avaldada, kui see on asjakohane seaduse järgimiseks, meie saidi eeskirjade jõustamiseks või meie enda või teiste õiguste, vara või turvalisuse kaitsmiseks.

Isiku tuvastamatut külastajateavet võidakse siiski turustamiseks, reklaamimiseks või muul sarnasel otstarbel teistele osapooltele edastada.

Side ja e-kirjad

Kui suhtleme teiega meie veebisaidi kohta, siis kasutame e-posti aadressi, mille andsite oma liikmeks või kasutajaks registreerumisel. Samuti võime saata teile meilisõnumeid reklaamiteabega meie veebisaidi kohta või meie või meie sidusettevõtete pakkumiste kohta, kui te pole sellise teabe saamisest loobunud. Kontakti eelistusi saate igal ajal muuta oma konto kaudu või saates meile oma päringu e-posti aadressil [email protected]

Seaduslikult nõutav teabe väljastamine

Meilt võidakse juriidiliselt nõuda teie PD avaldamist, kui selline avalikustamine on (a) vajalik kohtukutse, seaduse või muu juriidilise protsessiga; b) vajalikud õiguskaitseametnike või valitsusasutuste abistamiseks; (c) vajalikud meie juriidiliste tingimuste rikkumiste uurimiseks või muul viisil jõustamiseks; (d) vajalikud, et kaitsta meid kohtumenetluse või kolmandate osapoolte, sealhulgas teie ja / või teiste kasutajate või liikmete nõuete eest; või (e) vajalikud meie ettevõtte, kasutajate, töötajate ja sidusettevõtete seaduslike õiguste, isikliku / kinnisvara või isikliku turvalisuse kaitsmiseks.

Avalikustamine pärijatele

Kui meie ettevõte müüakse või liitub täielikult või osaliselt mõne muu ettevõttega, mis vastutaks teile veebisaidi pakkumise eest, säilitame õiguse kanda teie PD üle uuele ettevõttele. Uuel ettevõttel säiliks õigus kasutada teie PD-d vastavalt selle privaatsusteate tingimustele ja ka kõigile selle ettevõtte tehtud muudatustele privaatsusteatises. Samuti säilib meil õigus teie PD üle kanda, kui meie ettevõte esitab pankroti ja osa või kogu meie vara müüakse teisele füüsilisele isikule või ettevõttele.

Tugiarutelu

Meie veebisait pakub kasutajatele võimalust suhelda tugimeeskonnaga e-posti või muude mehhanismide abil.Kui otsustate pileti avada, peaksite PD avaldamisel olema ettevaatlik, kuna sellist teavet ei kaitse meie privaatsusteatis ega vastuta ka meie eest kui otsustate avaldada oma PD selliste postituste kaudu.

Teie (PD) säilitamine ja hävitamine
Me säilitame teilt kogutud teavet (sealhulgas teie PD) ainult nii kaua, kui vajame seda juriidilistel, äri- või maksualastel eesmärkidel. Teie teavet võidakse säilitada elektroonilisel kujul, paberkandjal või mõlema kombinatsioonina. Kui teie teavet pole enam vaja, hävitame selle, kustutame selle või kustutame selle.

Teie (PD) värskendamine
Saate oma PD-d värskendada, kasutades meie veebisaidilt leitavaid teenuseid. Kui selliseid teenuseid pole, saate meiega ühendust võtta, kasutades selleks teatise ülaosas olevat kontaktteavet ja me aitame teid. Kuid võime hoida teie PD-d oma lepingute jõustamiseks ja juriidiliste kohustuste täitmiseks vajalikul määral.

Teie nõusoleku tagasivõtmine oma PD kasutamise jaoks
Teil on õigus igal ajal tühistada oma nõusolek teie PD kasutamiseks. Selline loobumine ei mõjuta avalikustatava teabe avalikustamist, mis on seadusega muul viisil lubatud, sealhulgas, kuid mitte ainult: i) avalikustamine sidus- ja äripartneritele, ii) avalikustamine kolmandatele isikutele, kes pakuvad meie ettevõttele teatud teenuseid, näiteks krediitkaarti töötlemine, arvutisüsteemiteenused, saatmine, andmehaldusteenused, (iii) teabe avaldamine kolmandatele isikutele, mis on vajalik teie taotluste täitmiseks, (iv) avalikustamine valitsusasutustele või õiguskaitseosakondadele või kui see on muul viisil nõutav vastavalt kohaldatavatele seadustele, ( v) varem lõpetatud avalikustamine kolmandatele isikutele või (vi) avalikustamine kolmandatele isikutele seoses hilisemate konkursside või reklaamikampaaniatega, mille võite valida, või kolmandate osapoolte pakkumistega, mille võite vastu võtta. Kui soovite tühistada oma nõusoleku teie PD kasutamise jaoks, saatke meile oma taotlusega e-kiri aadressil [email protected]

Kolmandate osapoolte privaatsusõiguste kaitse
Kui mõni meie veebisaidil tehtud postitus sisaldab teavet kolmandate osapoolte kohta, peate veenduma, et teil on luba selle teabe postitamiseks lisada. Ehkki me pole oma kasutajate tegevuse eest juriidiliselt vastutavad, eemaldame kõik postitused, millest meid teavitatakse, kui sellised postitused rikuvad teiste privaatsusõigusi.

Ärge jälgige seadeid
Mõnel veebibrauseril on seaded, mis võimaldavad teil taotleda, et meie veebisait ei jälgi teie liikumist meie veebisaidil. Meie veebisait ei järgi selliseid seadeid, kui see meie veebisaidile edastatakse ja see tuvastatakse. Jälgimisfunktsioonid ja muud turvaseaded saate oma brauseris välja lülitada, lugedes brauseri kasutusjuhendit.

Meie e-posti poliitika
Võite alati loobuda meilt edasise e-kirjavahetuse saamisest. Me ei müü, rendi ega kaubelda teie e-posti aadressi mitte ühelegi kolmandale osapoolele ilma teie loata, välja arvatud meie ettevõtte müügi või võõrandamise korral.

Kuidas me teie teavet kaitseme??
Teie isiklikku teavet hoitakse turvatud serverites ja võrkudes ning sellele pääseb juurde vaid piiratud arvul isikutel, kellel on sellistele süsteemidele spetsiaalsed juurdepääsuõigused ja kes peavad seda teavet hoidma konfidentsiaalsena. Lisaks on kogu teie edastatud tundlik / krediiditeave krüptitud SSL-tehnoloogia (Secure Socket Layer) abil.

Oleme PD-i turvalisuse kaitsmiseks ehitanud oma veebisaidi, kasutades tööstusstandardseid turvameetmeid ja autentimisriistu. Meie ja kolmandad isikud, kes pakuvad meile teenuseid, säilitavad teie PD kaitseks ka tehnilised ja füüsilised kaitsemeetmed. Kui kogume teie veebisaidi kaudu teie krediitkaarditeavet, krüpteerime selle enne Interneti kaudu reisimist, kasutades tööstusstandardi tehnoloogiat turvaliste veebitehingute tegemiseks. Kahjuks ei saa me oma olemuse tõttu garanteerida, et teie PD või turvaline andmeedastus Interneti kaudu kaovad või kuritarvitatakse. Kutsume tungivalt üles kaitsma kõiki meie veebisaidi salasõnu ja mitte seda kellegagi jagama. Kui te selle kasutamise lõpetate, peaksite alati meie veebisaidilt välja logima, eriti kui jagate arvutit või kasutate seda avalikus kohas.

Teie krediitkaardi kasutamine
Kõiki finantstehinguid töödeldakse maksete lüüsi pakkuja kaudu ja neid ei salvestata ega töödelda meie serverites.

Võimalik, et meie veebisaidilt toodete ja teenuste ostmiseks peate esitama krediitkaardi. Kasutame kolmandate osapoolte arveldusteenuseid ja meil pole nende teenuste üle kontrolli. Kasutame oma äriliselt mõistlikke jõupingutusi veendumaks, et teie krediitkaardinumbrit hoitakse rangelt konfidentsiaalsena, kasutades selleks ainult kolmanda osapoole arveldusteenuseid, mis kasutavad teie ettevõtte krediitkaardinumbri loata kasutamise eest tööstuses kasutatavat krüptimistehnoloogiat. Siiski saate aru ja nõustute, et me ei vastuta mingil moel teie krediitkaardinumbri väärkasutamise eest.

Rahvusvaheline andmeedastus ja säilitamine
Teie käest kogutud isikuandmeid (PD) võidakse säilitada, töödelda ja edastada kõigi nende riikide vahel, kus me tegutseme, eriti Ameerika Ühendriikide vahel. Euroopa Liit ei ole leidnud, et USA-l oleks GDPR-i artikli 45 kohaselt piisav PD kaitse. Meie ettevõte tugineb eranditele konkreetsetes olukordades, nagu on määratletud GDPR-i artiklis 49. Euroopa Liidu klientide ja kasutajate jaoks võidakse teie nõusolekul teie PD edastada väljaspool Euroopa Liitu Ameerika Ühendriikidesse. Kasutame teie PD-d kaupade, teenuste ja / või teabe saamiseks, mida te meilt taotlete, et täita teiega lepingut või täita meie ettevõtte õigustatud huve viisil, mis ei kaalu üles teie vabadusi ja õigusi. Igal pool, kus teie PD-d üle kantakse, töödeldakse või hoiustatakse, asume mõistlikke samme selle kaitsmiseks. Kasutame teie poolt kogutud teavet vastavalt meie privaatsusteatisele. Meie veebisaiti, teenuseid või tooteid kasutades nõustute selles jaotises kirjeldatud PD edastamisega.

Lingid teistele veebisaitidele
Võime oma veebisaidil sisaldada või pakkuda kolmanda osapoole tooteid või teenuseid. Nendel kolmandate osapoolte saitidel on eraldi ja sõltumatud privaatsuseeskirjad. Seetõttu ei vastuta me nende lingitud saitide sisu ja tegevuse eest. Te mõistate, et nende veebisaitide kasutamine ja neile juurdepääs on ainult teie vastutusel. Teie kohustus on kontrollida nende veebisaitide privaatsuseeskirju, et näha, kuidas nad teie PD-d kohtlevad. Sellegipoolest soovime kaitsta oma saidi terviklikkust ja tervitame nende saitide kohta antud tagasisidet.

COPPA (laste eraelu puutumatuse kaitse seadus)
Me ei kogu teadlikult alla 16-aastaste laste PD-d. Kui olete vanem või hooldaja ja usute, et teie laps kasutab meie veebisaiti, võtke meiega ühendust. Enne mis tahes teabe eemaldamist võime kontoteabe pahatahtliku eemaldamise vältimiseks küsida isikutõendit. Kui avastame, et laps külastab meie veebisaiti, kustutame tema andmed mõistliku aja jooksul. Te tunnistate, et me ei kontrolli oma kasutajate vanust ega vastuta selle eest.

Küsimused meie privaatsusteatise kohta
Kui teil on meie privaatsusteatise kohta küsimusi, võtke meiega ühendust, kasutades selle privaatsusteate teavet.

Andmete töötleja kontaktteave

Vertigo Studio SRL.

Povernei tn 20, 4. korrus, korter nr. 9

010641 Bukarest,

Rumeenia

E-post: [email protected]

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map