Web stranice s najboljim “udaljenim” poslovima za pronalazak udaljenog posla u 2020. godini

Freelancing? Muče se gdje pronaći WordPress posao kako bi započeo raditi s najpopularnijim CMS-om na svijetu? Pronaći dobar posao može biti teže od samog posla! Naročito kada tražite nešto nišno kao što je WordPress.


Ne brinite, mi smo tu da pomognemo. U sljedećim odjeljcima dat ću vam ih 20 različitih mjesta na kojima možete pronaći udaljene poslove (kao i posao koji je specifičan za lokaciju ako je to po vašem ukusu).

Moći ćete naći svirke sa punim radnim vremenom, sa skraćenim radnim vremenom i slobodnim proizvodima – i za svaki izvor posla označit ću vrste poslova koje ćete tamo pronaći.

Potom ću na kraju posta dati pet različitih WordPress tvrtki koje se zapošljavaju odmah ove sekunde. Idemo kopati i zaposliti vas …

gdje pronaći posao u WordPressu

Napomena prije početka

Prije nego što uđem u popis, želim voditi s malo upozorenja za ovaj post.

Budući da poslodavci prirodno žele objaviti svoj posao ispred što je moguće više kvalificiranih očnih jabučica, pronaći ćete neke preklapanje u poslovima između različitih izvora. To je samo priroda igre.

Nastojat ću izbjeći objavljivanje web lokacija sa 100% identičnim popisima WordPress poslova, ali sigurno ćete naići na povremene objave posla smještene na više izvora.

Izbjegavajući to, idemo na posao!

Gdje pronaći posao u WordPressu – puno radno vrijeme, freelance + više

Svi ti izvori nude udaljene WordPress zadatke, mada mnogi nude i poslove specifične za lokaciju.

Kao što sam napomenuo, navest ću i koje ćete vrste poslova vjerojatno pronaći za svaki izvor. Odnosno, jesu li poslovi # puno radno vrijeme, # nepuno radno vrijeme, # slobodno radno mjesto ili kombinacija (uobičajena situacija).

codeable

1. Kodeksirano

Vrste poslova: # slobodni poslovi

Idite na Codeable

Codeable je ekskluzivno tržište za WordPress freelancere. Ne prihvaćaju nikoga, ali ako vam se kolači odobre, moći ćete istražiti razne slobodne poslove koji plaćaju najmanje 60 USD na sat.

Nathan Ello dobar je primjer WordPress freelancera koji uspješno koristi Codeable. Ako vas zanima, možete pročitati njegov blog da biste saznali više o uvidu u WordPress freelancing i Codeable.

Autentični poslovi

2. Autentični poslovi

Vrste poslova: Uglavnom # puno radno vrijeme ili #remote, ali također se mogu filtrirati po #freelance i # honorarno

Idite na Autentične poslove

Autentični poslovi posao su ploče za dizajnere, programere i kreativne stručnjake. Poslove za WordPress možete pronaći jednostavnim traženjem ključne riječi “WordPress”. Još jedna značajna značajka autentičnih poslova je mogućnost brzog prebacivanja s jedne na drugu Svi poslovi i Udaljeni poslovi klikom na gumb. Također možete dodati filtre za vrstu posla, vještine, razinu iskustva, kompenzaciju i još mnogo toga.

Brzi savjet: Upozorenja su također nešto što treba razmotriti; potražite WordPress, prebacite daljinski i aktivirajte upozorenje e-poštom kad god se pojave novi poslovi.

Ako ste zainteresirani za zapošljavanje programera za WordPress, upotrijebite promotivni kôd CODEINWP10 na odlasku i dobiti 10% popusta.

Toptal tržište slobodnih proizvoda

3. Toptal

Vrste poslova: # freelance svirke

Tal

Toptal se naplaćuje kao freelancing mjesto za "top 3% freelance talent". Ako želite pregledati zadatke na web mjestu, morat ćete se prijaviti i biti prihvaćen. Kao rezultat toga, naći ćete bolje plaćene poslove od nekih drugih slobodnih tržišta koja ću navesti kasnije u ovom postu.

Potražite WordPress posao na udaljenom U redu

4. Daljinski OK Job Board

Vrste poslova: Uglavnom # puno radno vrijeme #remote WordPress poslovi

Idite na Remote Ok

Udaljeni OK odstupan je od popularnog udaljenog radnog mjesta Popis nomada. Navodi isključivo udaljene zadatke, tako da nema potrebe sortirati između poslova na temelju lokacije i udaljenosti.

Izbor nije ogroman, ali ako tražite "WordPress", možete se brzo suziti na sve dostupne udaljene WordPress zadatke.

U vrijeme dok sam pisao ovaj post postojala su četiri aktivna popisa za posao u WordPressu.

Jobs.WordPress.net

5. Poslovi.WordPress.net

Vrste poslova: Čvrsta mješavina # radnih mjesta sa punim radnim vremenom, # nepunim radnim vremenom i # projekata temeljenih na projektima

Idite na Jobs.WordPress.net

Jobs.WordPress.net dio je WordPress obitelji web mjesta (čak ćete ga naći u podnožju WordPress.org). Budući da WordPress koristi razne ljude koji uključuju sve vrste poslova u WordPress-u, obuhvaćajući sve od dizajna do razvoja, manjih podešavanja i pisanja.

Neki su poslovi specifični za lokaciju – stoga obavezno provjerite Mjesto stupca prije nego što se previše uzbuđujete zbog posla.

Status posta WordPress Board Board

6. Posao odbora za status statusa

Vrste poslova: Oba posla sa punim i jednim radnim vremenom

Idite na oglasnu ploču za objavljivanje statusa

Odbor za objavu statusa stranica je stranica sa statusom orijentirana na posao, popularna stranica za WordPress profesionalce.

Nema tonu poslova. Ali svaki pojedinačni posao na stranici posebno je riječ o WordPressu. Ponovo provjerite tražite li Daljinski oznaku jer su neki poslovi specifični za lokaciju.

smashingmagazine

7. Smirujući poslovi

Vrste poslova: Oba posla sa punim radnim vremenom i slobodni programi – iako je većina listića puno radno vrijeme

Idite na Smashing Jobs

Smashing Jobs je, kao što i ime sugerira, ploča poslova Smashing Magazina. Uključuje zadatke za sve vrste web dizajna i programere, ali WordPress poslove možete pronaći pomoću okvira za pretraživanje.

Možete i filtrirati prema vrstama poslova sa punim radnim vremenom i slobodnim radom. I opet, budite sigurni da taj posao podržava daljinski rad. Ne rade ih svi poslovi na poslu.

WPHired posvećen je isključivo WordPress poslovima

8. WPhired

Vrste poslova: Uglavnom # puno radno vrijeme, ali uključuje neke #freelance i # honorarne poslove

Idite na WPhired

Kao što možete pretpostaviti iz naziva, WPhired se fokusira isključivo na WordPress zadatke. Čini se da web-lokacija natjera postere da odaberu lokaciju, ali ako pročitate opise poslova shvatit ćete da mnoštvo njih omogućuje udaljeni rad.

WPMU Dev Job Board

9. WPMU DEV Job Board

Vrste poslova: Primarno jednokratne svirke

Idite na ploču poslova WPMU DEV

WPMU DEV Job Board nije tako aktivan kao nekada, ali tamo još uvijek možete pronaći mali izbor slobodnih WordPress poslova.

Kad sam pisao ovaj post, postojale su četiri različite objave za jednokratne WordPress svirke.

SkipTheDrive

10. PreskočiteDrive

Vrste poslova: Uglavnom # puno radno vrijeme

Idite na SkipTheDrive

SkipTheDrive je web mjesto koje njeguje mogućnosti daljinskog rada s drugih mjesta za popis poslova. Izbor nije ogroman – moje je pretraživanje pokrenulo samo nekoliko poslova WordPressa. No dobro je provjeriti želite li pronaći posao WordPress-a koji omogućuje daljinski rad.

startupjobs.asia

11. StartUp Jobs Asia

Vrste poslova: Većina unosa je # puno radno vrijeme, ali također uključuje # honorarne i # slobodne poslove

Idite na StartUp Jobs Asia

Iako je većina WordPress poslova na ovoj web lokaciji u Aziji (kao što možete očekivati ​​i od naziva), na stranici možete pronaći i udaljene WordPress zadatke. Dakle, želite li pronaći posao za WordPress u Singapuru, Maleziji ili "bilo kuda", možete pročitati obilje mogućnosti na StartUp Jobs Asia.

AngelList

12. Poslovi AngelList

Vrste poslova: Uglavnom # puno radno vrijeme

Idite na AngelList Jobs

AngelList prikuplja poslove od startapa širom svijeta, od kojih mnogi omogućuju rad na daljinu. Iako poslovi nisu specifični za WordPress, možete filtrirati po ključnim riječima, ulogama, plati, kapitalu i više kako biste pronašli WordPress zadatke koji savršeno odgovaraju vašim kriterijima.

Zapravo, po mom mišljenju detalj filtera koje nudi AngelList jedna je od stvari koja ga razlikuje od ostalih mjesta za posao. Međutim, morat ćete registrirati račun i ispuniti svoj profil da biste vidjeli poslove.

Radimo na daljinu

13. Radimo na daljinu

Vrste poslova: Uglavnom # puno radno vrijeme #remote

Idite na rad na daljinu

Ne iznenađuje da se radimo na daljinu fokusira isključivo na udaljene poslove. Budući da su svi poslovi udaljeni, sve što trebate učiniti je tražiti "WordPress" dovesti do solidnog izbora radnih mjesta.

U vrijeme pisanja ovog posta bilo je otprilike 6 udaljenih poslova vezanih uz WordPress, što je prilično solidno što se tiče udaljenih radnih mjesta.

oDesk

14. Nadopuna

Vrste poslova: Jednokratne svirke

Idite na Upwork

Ne sviđa mi se objavljivanje Upwork-a, jer toliko objavljivanja radnih mjesta brzo postaju utrka do dna kad je u pitanju cijena.

Ali tu je jedna stvar koju ne mogu poreći u vezi s upworkom:

Treba pronaći puno zadataka WordPress-a.

U vrijeme pisanja ovog posta moja potraga "WordPress" prijavio više od 8.500 različitih poslova. Većina njih vjerojatno nije održiva prilika, ali s veličinom uzorka od preko 8 500 različitih poslova, sigurno možete nešto smisliti.

krop

15. Krop

Vrste poslova: Uglavnom je # puno radno vrijeme, mada postoje i neki postovi u vezi s ugovorima

Idite u Krop

Krop je dizajnerska ploča građena posebno za "kreativni, dizajnerski i tehnološki poslovi." Mnogi se poslovi nalaze na licu mjesta, ali ako kliknete na pojedinačne opise poslova možete pronaći neke udaljene poslove.

Uključujem Krop jer ima brojne kvalitetne WordPress objave posla, iako nedostatak filtra za daljinski rad frustrira.

Tržište Freelancer.com

16. freelancer

Vrste poslova: Kao što ime sugerira, to su prije svega jednokratne #freelance svirke

Idite na Freelancer

Kao Upwork, Freelancer je miješana torba kada je u pitanju kvaliteta posla … ali ima tonove posla. Zapravo je na Freelancer.com do siječnja 2015. završeno 243.161 WordPress projekata (ukupna vrijednost 60.571.205 USD) – podaci kažu.

U vrijeme pisanja ovog posta, Freelancer ima preko 2400 različitih WordPress svirki koje možete provesti.

Ako možete prosijati kroz često slabo plaćene poslove, naći ćete posao u rasponu instaliranje WordPress-a za razvoj dodataka i puno više.

FlexJobs

17. fleksije

Vrste poslova: Uglavnom # puno radno vrijeme, ali uključuje i # honorarni rad

Idite na Flexjobs

Flexjobs je veliko općenito radno mjesto s posebnim naglaskom na telekomunikacijske poslove. Pretraživanje WordPressa vraća impresivnih 279 postova. Dio toga je zato što je Flexjobs malo manje kuriran od nekih agresivno filtriranih web mjesta poput Remote OK i Mi radimo na daljinu.

Ipak, ako samo želite veliku smeću udaljenih WordPress poslova i spremni ste se probiti kroz neke prljavštine, onda vam Flexjobs nudi dobar izbor.

Jobspresso

18. Jobspresso

Vrste poslova: Uglavnom # puno radno vrijeme, ali može se filtrirati i po # honorarno i # slobodno

Idite na Jobspresso

Jobspresso je dobro osmišljeno web mjesto s popisom poslova usredotočeno posebno na daljinski rad. Možete pretraživati ​​po ključnim riječima i filtrirati po djelatnostima kako biste pronašli WordPress poslove.

Slično tome, možete koristiti i filtre kako biste birali između honorarnog i honorarnog rada.

U vrijeme pisanja ovog posta, potraga za razvojnim programima za WordPress vratila je 11 različitih poslova.

Craigslist

19. Craigslist / Telecommuter Jobs

Vrste poslova: Uglavnom # puno radno vrijeme ili # nepuno radno vrijeme u mojim pretraživanjima, ali YMMV.

Idite na posao telekomunikacija

Nosi sa mnom ovdje …

Da, znam da Craigslist nema najbolji ugled kada je riječ o poslovima. I da, morat ćete razvrstati kroz hrpu smeća. Ali … ako nijedna druga opcija ne uspije, zapravo možete pronaći WordPress poslove na Craigslisti.

Igrao sam se s nekoliko gradova u kojima sam živio i koji su omjer "obećavajući posao" do "smeće" bio oko 1: 9 … što opet nije sjajno.

Da biste dodali korisno filtriranje, pomoću Telecommuter Jobs možete koristiti filtriranje rezultata Craigslista posebno za udaljene mogućnosti.

onthegosystems

20. OnTheGoSystems

Vrste poslova: #puno vrijeme

Idite na OnTheGoSystems

Tim koji stoji iza dva najpopularnija dodatka za WordPress, Toolset i WPML, uvijek traži suradnike u WordPress ekosustavu.

Pridružite se 90 ljudi koji zajedno rade širom svijeta na dodacima koje trenutno koristi više od 700.000 web stranica. Provjerite njihova otvorena radna mjesta i prijavite se ako želite iskusiti multikulturalno okruženje na OnTheGoSystems.

remotejobsclub

21. Klub udaljenih poslova

Vrste poslova: # puno radno vrijeme #remote #international

Idite u Klub udaljenih poslova

Klub udaljenih poslova je tjedni bilten koji šalje ručno izabrane i ručno provjerene udaljene poslove. Ako ste umorni od provjere desetaka udaljenih ploča za posao, toplo preporučujem da se prijavite na njihov newsletter bez obzira u kojoj se industriji nalazite..

22. Vaša vlastita web stranica

Vrste poslova: Što god želiš!

Ok, ovaj je malo sladak. Ali činjenica ostaje da je jedno od najboljih mjesta za pronalaženje kvalitetnog rada na WordPressu putem vlastite web stranice.

Pronaći ćete puno WordPress freelancera koji pronalaze posao putem vlastitih web stranica.

Ako tražite neke primjere, evo nekoliko portfelja web lokacija uspješnih WordPress freelancera:

Nećete biti u mogućnosti podići web mjesto s portfeljem i odmah početi dobivati ​​posao. No, kao uspješan slobodni pisac, iz iskustva iz prve ruke mogu reći da je solidno portfeljno web mjesto velika dugoročna investicija za pronalaženje poslova u WordPressu.

Možete čak i automatizirati dijelove svog poslovanja kako biste uštedjeli vrijeme na potencijalnim potencijalnim klijentima s vaše web lokacije.

5 WordPress tvrtki koje se trenutno zapošljavaju

Želite preskočiti ploče za posao i krenuti ravno u WordPress tvrtke koje se zapošljavaju sada? Ovih pet tvrtki gotovo uvijek zapošljavaju nove WordPress talente. Provjerite ih!

Automattic

1. Automatski

Da, ovaj je malo beznađajan. Ali za koga je bolje raditi nego za tvrtku koja u osnovi stoji iza WordPressa?

Automattic se uglavnom uvijek zapošljava, iako sam čuo da je postupak prijave prilično intenzivan.

Idite na Automattic

10up

2. 10up

10up je razvojna agencija koja uvijek angažuje vrhunski WordPress talent. Ako mislite da možete napraviti rez, već danas se možete prijaviti za jedan od njihovih poslova.

Idite na 10up

Reaktiv Studios

3. Reaktiv Studios

Reaktiv Studios je razvojna agencija WordPress koja obično ima barem par radnih mjesta. Rade s klijentima poput Harvarda i The Wire Cuttera, tako da biste svakako trebali raditi na zanimljivim projektima.

Idite u Reaktiv Studios

Incsub

4. Incsub

Incsub je tvrtka koja stoji iza Edublogsa i WPMU DEV-a, što znači da imaju puno posla oko posla za WordPress stručnjake.

Idite u Incsub

Elegantne teme

5. Elegantne teme

Elegantne teme su matična tvrtka koja stoji iza masovno popularne teme Divi, kao i niza drugih tema i dodataka. Zbog svoje popularnosti, Elegantne teme se obično zapošljavaju za barem nekoliko WordPress pozicija.

Idite na Elegantne teme

Izađite i potražite posao u WordPressu

A to zaokružuje naš popis mjesta gdje pronaći posao u WordPressu. Ako znate sjajan izvor WordPress poslova koji nisu na popisu, bilo bi sjajno ako biste podijelili u komentarima kako bismo ovaj resurs učinili boljim za sve.

Ne zaboravite se pridružiti našem tečaju o ubrzanju ubrzanja stranice WordPress. Pomoću nekih jednostavnih ispravki možete smanjiti vrijeme učitavanja za čak 50-80%:

Izgled i prezentacija Karol K.

* Ovaj post sadrži partnerske veze, što znači da ako kliknete na jednu od veza proizvoda i kupite proizvod, primit ćemo malu naknadu. Bez brige, i dalje ćete plaćati standardni iznos, tako da nema troškova.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map