PayPal vs Stripe vs Authorize.net vs Amazon Payments – što je najbolje za WordPress web mjesto

TL; DR: U ovom postu detaljno ćemo pogledati pristupnike plaćanja. To uključuje usporedbu glavnih sudionika u industriji, plus izračunavat ćemo najisplativiju uslugu. Evo tko je pobjednik između: PayPal vs Stripe vs Autorize.net vs Amazon Payments.


Ovih dana praktički svatko može pokrenuti internetski posao – uistinu, sve što trebate je web stranica.

Uz porast korisničkog WordPress CMS-a i jednostavne, ali moćne funkcionalnosti kolica, zahvaljujući usluzi WooCommerce, čak i ne-tehnički pojedinci mogu sastaviti estetski, u potpunosti funkcionalno web mjesto. To vam neće koštati ni ruku i nogu – jezgra WooCommerce i WordPress su besplatna za upotrebu, a vani je puno pristupačnih hostinga i dobavljača domena.

Drugim riječima, prepreke za ulazak stalno se spuštaju, čineći sada što je moguće bolje vrijeme kao i bilo koje vrijeme da se oslobodite iz kabineta i samo hrabrite..
PayPal vs Stripe vs Autorizira vs Amazon Payments

Prije nego što uskočite, morate imati na umu još jedno. Poduzećima je potreban novac za opstanak, ali prikupljanje novca s vaše web stranice ne događa se magijom. Da biste naplatili plaćanja kupca izravno putem vaše web stranice, morate odaberite i instalirajte pristupnik plaćanja.

Želite li donijeti ispravnu odluku o načinu plaćanja za vaše poslovanje? Zatim pročitajte dalje!

Sadržaj
Što je Gateway za plaćanje? | PayPal Standard za plaćanja | PayPal Payments Pro | Stripe | Autorize.net | Amazonska plaćanja | Usporedba troškova | Koji Gateway plaćanja trebate odabrati?

Što je Gateway plaćanja?

Prije nego započnemo s usporedbama, što je zapravo gateway?

Jednostavno rečeno, internetske tvrtke koriste gatewaye za plaćanje za autorizaciju i obradu transakcija s klijentima. Drugim riječima, poduzeće ne prima plaću.

Sada, čak i ako nikada sami niste postavili pristupnik plaćanja, svi smo ih prije koristili iz perspektive kupca – ako ste ikad kupili nešto putem interneta, to bi trebali biti svi!

Svaki put kada obavite kupnju s Amazonom, vaše plaćanje prolazi kroz pristupnicu plaćanja Amazonije. PayPal je još jedan prepoznatljiv gateway pristup koji ste vjerojatno već ranije koristili.

Danas, ne gledamo na ulaske plaćanja iz perspektive kupca, iako; to gledamo s druge strane – iz perspektive vlasnika tvrtke, aka trgovac.

Svakom poduzeću potreban je pristupnik plaćanja kako bi se upravljalo plaćanjem s njihove web stranice. Međutim, nisu svi pristupnici plaćanja jednaki. Nekoliko je važnih stvari koje trebate uzeti u obzir pri odabiru pristupnika plaćanja, uključujući:

Kompatibilnost:
Integracija li se pristupnika plaćanja s odabranom platformom e-trgovine?
Pristupačnost:
Je li pristupnik plaćanja dostupan u vašoj zemlji?
Upotrebljivost:
Kakav je postupak kupnje za vaše kupce?
Cijena:
Koliko košta usluga?
Trajanje gotovine:
Koliko brzo možete pristupiti svojim sredstvima?

Ovo su sve faktori o kojima ćemo razmotriti u današnjem postu. Sada je, međutim, vrijeme za uvođenje pet najpopularnijih pristupnika plaćanja za korisnike WordPressa. Slučajno su ovo pet najpopularnijih pristupnika plaćanja za WooCommerce.

Hajde da nastavimo s time, evo usporedbe:

PayPal vs Stripe vs Autorize.net vs Amazon Payments

PayPal standard plaćanja

PayPal standard plaćanja
Svi imamo PayPal račune, zar ne? To je razlog zašto PayPal standard plaćanja jedan je od najpopularnijih pristupnika plaćanja svih.

Veliki razlog za to: PayPal Standard možda je najjednostavniji gateway pristup koji možete konfigurirati. Redoviti korisnici znati će da se korisnici preusmjeravaju na web stranicu PayPal kako bi izvršili plaćanje. Kao takav, kod vas ne postoje problemi u vezi s obradom, autorizacijom i sigurnošću zbog kojih biste se trebali brinuti – jednostavno dodajte gumb PayPal pomoću PayPal-a na svoju web stranicu i pustite PayPal da obrađuje ostatak.

Međutim, ovaj postupak odlaska je negativan jer mnogi vlasnici prodavaonica ne vole preusmjeravanje kupaca na vanjsku web lokaciju PayPal – učinkovito se odričete kontrole plaćanja. Rukovanje svim plaćanjima na licu mjesta daleko je pojednostavljeni postupak odjave koji, nažalost, ne podržava PayPal Standard.

Ali bez troškova postavljanja ili mjesečnih naknada za koje se morate brinuti, plus besplatnu, bešavnu integraciju s WooCommerceom, PayPal Standard idealan je za vlasnike malih poduzeća koji tek počinju.

Nekoliko ključnih stvari koje treba uzeti u obzir:

 • PayPal Standard dostupan je u 203 zemlje.
 • Naknade u SAD-u iznose 2,9% + 0,30 USD po transakciji.
 • Mikroplaćanja (transakcije ispod 10 USD) naplaćuju se u iznosu od 5% + 0,05 USD po transakciji. (PayPal vam ne daje najbolje stope za mikroplaćanja u odnosu na Stripe ili druga rješenja)
 • Nema troškova pokretanja ili mjesečne naknade.
 • Procesom odjave vrši se izvana.
 • Klijenti mogu platiti bilo kojom glavnom kreditnom karticom ili svojim PayPal računom.
 • PayPal je poznata i pouzdana marka. (PayPal pobjeđuje ovdje vs Authorize.net ili vs Sripe)
 • Sredstva se prenose na vaš bankovni račun u roku od 3-4 dana.

Neki dodaci pomoću kojih možete integrirati PayPal Standard sa svojim WordPress web mjesto:

PayPal Payments Pro

PayPal Payments Pro
PayPal Payments Pro je premium, veliki brat PayPal Payments Standarda.

Koristi isto ugledno ime PayPal-a, ali ovaj put možete upravljati karticama izravno s vaše web stranice. To vam omogućuje povratnu kontrolu nad kupnjom, pružajući vam mogućnost prilagođavanja i prilagođavanja odjave kako biste maksimizirali konverzije.

Još jedna značajna značajka za korisnike PayPal Pro-a je virtualni terminal PayPal-a. Usluga Virtualni terminal omogućuje vašem poslu da prihvaća plaćanja kupca putem telefona, pružajući vam dodatni prodajni kanal za ciljanje. Ova je usluga besplatna, ali primjenjuju se malo strmiji troškovi transakcija.

Kao PayPal Standard, PayPal Pro dolazi bez naknada za postavljanje. Međutim, morat ćete platiti mjesečnu naknadu od 30 USD plus transakcijske naknade. Službeni Proširenje za PayPal Pro za WooCommerce će vam također vratiti dodatnih 79 USD.

Evo još ključnih točaka:

 • PayPal Pro dostupan je samo u SAD-u, Velikoj Britaniji i Kanadi. (Ne približava se onom što nudi PayPal Standard kada je riječ o pokrivanju)
 • Naknade su iste kao PayPal Standard – 2,9% + 0,30 USD po transakciji ili 5% + 0,05 USD za mikrotransakcije.
 • Nema troškova pokretanja, već mjesečna naknada od 30 USD. (PayPal Standard vs PayPal Pro izgleda mnogo jeftinije)
 • Kupci nikad ne napuštaju vaše web mjesto što vam daje potpunu kontrolu postupka odjave.
 • Prihvaćajte plaćanja putem telefona putem Virtual Terminal-a (primjenjuju se naknade od 3,1% + 0,30 USD po transakciji).
 • Dodajte PayPal simbol povjerenja u svoju blagajnu.
 • Povlačenje novca mora se zatražiti ručno, potrebno 3-4 dana kako bi sredstva stigla u vašu banku.

Neki dodaci pomoću kojih možete integrirati PayPal Pro sa svojim WordPress web mjesto:

Pruga

Pruga
Dalje imamo Pruga, vjerojatno najpopularnija alternativa na PayPalu.

Zašto je Stripe toliko popularan? Jer vam daje mogućnost plaćanja na licu mjesta bez mjesečne naknade. Ako ste korisnik WooCommercea koji želi integrirati Stripe službenim proširenjem, imate sreće jer je proširenje besplatno.
Stripe je malo škakljiviji prijedlog za konfiguriranje, posebno u odnosu na PayPal Standard – uostalom, Stripe je ciljan na programere. Ako znate što radite, ili ste voljni zaposliti nekoga, onda je Stripe jedan od najboljih pristupnika plaćanja za posao.

Stripe također ima učinkovit tim za borbu protiv prijevara koji se bavi bilo kojim sumnjivim transakcijama. Podržava ponavljajuća plaćanja i izvan okvira i jedno je od najboljih rješenja za međunarodne tvrtke – možete prihvatiti više od 100 valuta, koje se automatski pretvaraju u zadanu valutu..

Evo sažetka svih važnih ključnih točaka:

 • Stripe je trenutno dostupan u 21 zemlji, a očekuje se da će biti dodatni. (Vs PayPal, nije puno)
 • 2,9% + $ 0,30 naknada za transakciju – jednaka u odnosu na PayPal.
 • Transakcije koje se obavljaju na licu mjesta omogućuju vam potpunu kontrolu postupka oduzimanja.
 • Nema troškova postavljanja ili mjesečne naknade.
 • Kupci mogu platiti pomoću bilo koje veće kreditne kartice.
 • Primljeni novac prenosi se u vašu banku na dvodnevni trajni način – nije potrebno ručno podizanje novca.

Neki dodaci pomoću kojih možete integrirati Stripe sa svojim WordPress web mjesto:

Authorize.net

Authorize.net
Authorize.net je još jedan dobro poznati, cijenjeni pristupnik plaćanja. Autorize.net naplaćuje 25 USD mjesečne naknade pored transakcijskih naknada. Integracija WooCommercea služit će vas dodatnih 79 USD uz službeno produljenje.

Time se dobiva visokokvalitetni pristupnik plaćanja na licu mjesta, no omogućava vam prihvaćanje svih glavnih kreditnih kartica izravno s vaše web stranice (a također i PayPal).

Za cijenu također dobivate Advanced Suite za otkrivanje prijevara, izuzetan tim za podršku koji vam je od pomoći i brzu sinkronizaciju s QuickBooksima kako biste malo olakšali računovodstveno poslovanje. Authorize.net također podržava ponavljajuća plaćanja.

Evo ključnih točaka Autorize.net za brzu usporedbu:

 • Dostupno u SAD-u, Kanadi, Australiji, Velikoj Britaniji i Europi. (Nije puno, čak ni prema Stripeu, a da se ne spominje vs PayPal Standard)
 • 2,9% + 0,30 dolara transakcijskih troškova.
 • $ 25 ponavljajući mjesečni trošak.
 • Proces odjave na licu mjesta.
 • Kupci mogu platiti pomoću bilo koje veće kreditne kartice i PayPal-a.

Neke dodatke pomoću kojih možete integrirati Authorize.net sa svoje WordPress stranice:

Amazonske isplate

Amazonske isplate
Korištenje pouzdanih imena jedan je od najboljih načina za jačanje konverzija – a nekoliko imena dolazi s više povjerenja od Amazona. Imajući to u vidu, ne iznenađuje to Amazonske isplate brzo raste u popularnosti.

Tijekom postupka odlaska kupci će imati mogućnost plaćanja putem Amazona. Nakon prijave na svoj Amazon račun, podaci o kupcu Amazona – uključujući adresu i podatke o plaćanju – proslijedit će se na vašu web stranicu radi brzog pregleda. Ovo pojednostavljuje postupak kupnje iz perspektive kupca, a ime Amazon daje im bezbrižnost.

Amazon Payments učinkovito pruža vašim kupcima mogućnost da sva svoja plaćanja putem interneta izvrše putem jednog računa – baš kao što je PayPal – ali omogućava vam obradu plaćanja na licu mjesta za pojednostavljeno iskustvo odlaska u blagajnu (dobra alternativa vs PayPal). Narudžbu obrađuje Amazon, koji vam također daje pristup njihovoj visoko cijenjenoj službi zaštite od prijevara.

Bez troškova postavljanja ili mjesečnih naknada, plus pristupačnih transakcijskih troškova, Amazon Payments jedan je od najboljih vrata plaćanja svih vrijednosti. Službena WooCommerce Pay s Amazonovim nastavkom također je potpuno besplatna.

Kao i uvijek, evo nekoliko ključnih točaka:

 • Dostupno u SAD-u, Velikoj Britaniji i Njemačkoj.
 • Naplaćuje 2,9% + 0,30 USD po transakciji.
 • Prekogranične kupnje mogu biti podložne dodatnoj naknadi od 3,9%.
 • Nema troškova postavljanja, mjesečno ili WooCommerce. (Super, Stripe, PayPal ili Autize.net)
 • Kupci nikada ne napuštaju vaše web mjesto tijekom postupka odjave.
 • Kupci mogu plaćati bilo kojom metodom koju podržava Amazon.
 • Amazon je jedno od najpouzdanijih imena na svijetu.

Neki dodaci pomoću kojih možete integrirati Amazon Payments sa svojim WordPress web mjesto:

Usporedba troškova

Sada kada smo istražili pet najpopularnijih usluga, pogledajmo pobliže razmatranje prilikom odabira pristupnika plaćanja: cijena. Na kraju krajeva, ne želite previše naplaćivati ​​svoje obroke.

Pa tko pobjeđuje u ovom dijelu PayPal vs Stripe vs Authorize.net vs Amazon Payments?

Sve usluge dobrog pristupa mrežnim putem su transparentne s naknadama i jasno ih navode na svojim web stranicama. Uz ove podatke na raspolaganju, lako možete izračunati približne mjesečne troškove i odabrati najpovoljniju opciju.

Srećom, tu sam da napravim neki težak posao za vas: izračunao sam primjer mjesečnog troška za svaku uslugu kako bih vam dao predstavu o tome koji je gateway za plaćanje najisplativiji.

Takvi proračuni obiluju poteškoćama zbog potrebe za nekoliko pretpostavki. To je, međutim, neizbježno i za moj izračun pretpostavit ću 50 transakcija mjesečno po 100 USD svake (5000 USD mjesečno).

Također ću izračunati troškove iz američke perspektive. Cijene se razlikuju od zemlje do zemlje, stoga obavezno potvrdite troškove u vašoj zemlji prije nego što izvršite obvezu.

Uz odricanje odricanja, sastavio sam tablicu cijena koja uspoređuje troškove naših pet pristupnika plaćanja.

PayPal Standard
PayPal Pro
Pruga
Authorize.net
Amazonske isplate

Trošak postavljanja
Trošak proširenja WooCommercea$ 79$ 79
Mjesečni trošak$ 30$ 25
Naknade za transakcije2,9% + 0,30 USD2,9% + 0,30 USD2,9% + 0,30 USD2,9% + 0,30 USD2,9% + 0,30 USD
Naknade za transakcije po mjesecu (na temelju 50 transakcija po 100 USD)$ od 160$ od 160$ od 160$ od 160$ od 160
Ukupni mjesečni trošak$ od 160$ 190$ od 160$ 185$ od 160
Ukupni godišnji trošak (uključujući podešavanje i WooCommerce proširenje)$ 1.920$ 2.359$ 1.920$ 2.348$ 1.920

Kao što vidite, transakcijski troškovi su za američke korisnike identični – razlikuju se jedan od drugog u drugim zemljama, a različite usluge nude i velike popuste na različitim razinama..

Jedine razlike u cijenama između ovih pet usluga su postavljanje, proširenje i mjesečni troškovi.

Koji Gateway plaćanja trebate odabrati?

Ovo nas dovodi do najvažnijeg pitanja: koji je izlazni način plaćanja najbolji za WordPress korisnike?

Naravno, ovaj je odgovor subjektivan.

Ono što ću reći je da pristupnici plaćanja nisu međusobno isključivi – ako želite, možete ih koristiti više.

Zapravo, restriktivna blagajna jedan je od glavnih razloga napuštanja košarice. Dajući svojim kupcima puno opcija plaćanja, vjerojatnije je da ćete ih dobiti preko linije.

Imajući to u vidu, preporučam vam da odaberete više opcija plaćanja za svoje kupce.

Većina kupaca radije plaća na jednom mjestu, pa vam toplo preporučujem jedan od ulaznih prolaza za plaćanje na licu mjesta, izbor između PayPal Pro-a i Stripe-a vs Autize.net (vi odaberete) – potreban vam je samo jedan od njih, jer oni u osnovi pružaju ista usluga. Teže je postaviti gateway-ove za plaćanje na licu mjesta, ali postupak plaćanja je daleko jednostavniji, tako da profesionalci lako nadmašuju nedostatke.

Osobno volim davati kupcima puno izbora. Preporučujem kombiniranje gateway-a na licu mjesta s barem jednom od druge dvije mogućnosti, PayPal Standard vs Amazon Payments (čini se kao dobar izbor). (Napomena: ako odlučite koristiti PayPal Pro, ne treba vam PayPal Standard). Obje su usluge besplatne za postavljanje i integriranje, a dodaju i cijenjeni simbol povjerenja vašoj blagajni u obliku dviju velikih imena.

Dajte svojim kupcima mogućnost plaćanja putem kartice ili korištenjem njihovog PayPal / Amazon računa i vjerovatno je da ćete ostvariti više konverzija. To čini više nego vrijednim dodatnog napora za postavljanje dvaju prolaza.

Naravno, ovo je samo moje mišljenje i volio bih čuti vaše misli o tome. Koji je vaš omiljeni pristup plaćanja i zašto? Podijelite svoje misli u odjeljku s komentarima u nastavku!

Ne zaboravite se pridružiti našem tečaju o ubrzanju ubrzanja stranice WordPress. Pomoću nekih jednostavnih ispravki možete smanjiti vrijeme učitavanja za čak 50-80%:

* Ovaj post sadrži partnerske veze, što znači da ako kliknete na jednu od veza proizvoda i kupite proizvod, primit ćemo malu naknadu. Bez brige, i dalje ćete plaćati standardni iznos, tako da nema troškova.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map