9 najboljih generatora besplatnih naziva tvrtke + Kako ih koristiti

9 najboljih generatora besplatnih naziva tvrtke + Kako ih koristiti

9 najboljih generatora besplatnih naziva tvrtke + Kako ih koristiti
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Mnogo je različitih stvari koje morate učiniti kada započinjete posao, a odabir pravog imena jedna je od najvažnijih. Želite nešto nezaboravno, a također i nešto što prenosi što vaše poslovanje nudi potencijalnim kupcima. Srećom, postoje mnogi besplatni generatori imena tvrtki koji će vam pomoći da napravite pravi izbor.


Kako rade besplatni generatori imena poduzeća

Svaki generator imena poduzeća malo je drugačiji, ali općenito ćete upisati riječ koja se odnosi na vašu tvrtku i generator će vam dati popis potencijalnih imena na temelju te riječi.

Najefikasniji način korištenja besplatnih generatora naziva imena na ovom popisu je odabir jedne ili dvije riječi koje se odnose izravno na vašu tvrtku i stavljanje ih kroz različite generatore dok ne pronađete savršeno ime.

Najbolji generatori besplatnih naziva tvrtke

Kako odabrati najbolju riječ za unos

Niste sigurni što točno ući u ove besplatne generatore naziva tvrtki? Razmislite o tome što vaš kupac mora znati o vašem poslu prije bilo čega drugog.

To obično uključuje stvari poput vašeg tržišta, niše, kategorije proizvoda ili glavne linije proizvoda.

Na primjer, ako imate trgovinu koja prodaje pribor za bariste ili bilo koje druge proizvode koji se odnose na kavu, tada možete krenuti s jednostavnim "zalihe kave." Ako to ne daje zadovoljavajuće rezultate, promijenite ključnu ključnu riječ u nešto drugo i ponovite.

Glavna ideja ovdje je eksperimentirati s različitim ključnim riječima i postavkama. Ne postoji ograničenje u koliko puta možete koristiti bilo koji od ovih alata.

Najbolji generatori besplatnih naziva tvrtke

1. Naming.net

Najbolji generatori besplatnih naziva tvrtke: Imenovanje

Naming.net omogućuje vam generiranje imena na temelju riječi, slogova ili čak slova.

Tada možete odlučiti generirati imena dodavanjem raznih elemenata poput uobičajenih riječi ili grčkih i latiničnih prefiksa.

Također možete odabrati koliko sloga treba imati generirana imena i priložiti proširenje kao što je .com ako namjeravate koristiti naziv za web mjesto.

Evo primjera kako to izgleda u akciji:

imenovanje pretraživanja

2. DomainWheel

Najbolji generatori besplatnih naziva tvrtke: DomainWheel

Na površini se može činiti da je DomainWheel čisto generator imena domena, ali zapravo ima puno više od toga. Sve se to svodi na izvorni algoritam DomainWheel-a koji je korišten za stvaranje novih imena domena.

Umjesto da samo provjeri koje su varijacije osnovnih ključnih riječi dostupne za registraciju domene, DomainWheel koristi AI kako bi uključio dodatne riječi koje se odnose na izraz dat kao sjeme.

Kao rezultat toga, dobivate imena koja zadržavaju izvornu namjeru, ali i proširuju frazu i čine je jedinstvenom. To vam može dati nekoliko sjajnih ideja kada pokušavate imenovati posao.

Evo što se događa kada pretražujem testnu frazu, "zalihe kave":

imena domena kotača

Ako vam se sviđa jedno od ovih imena, možete ga kliknuti i odmah registrirati ime svoje domene.

3. Anadea

Najbolji generatori besplatnih naziva tvrtke: Anadea

Anadea je tvrtka za razvoj softvera za cijelu uslugu, koja pomaže poduzetnicima svih vrsta u kreiranju mobilnih aplikacija i web stranica s naprednom funkcionalnošću.

Također nude nekoliko besplatnih poslovnih alata, uključujući besplatni generator naziva poduzeća.

Sve što trebate učiniti za korištenje ovog moćnog alata je unijeti ključnu riječ koja se odnosi na vašu tvrtku i pritisnite "Generiranje imena."

Tada ćete dobiti popis prijedloga, kao što je onaj u nastavku:

imena Anadea

Ne možete prilagoditi način na koji se generiraju imena, ali imena koja ovaj alat dolazi su neka od najboljih što ćete dobiti od bilo kojeg od besplatnih generatora naziva tvrtki na ovom popisu.

4. NameSmith

Najbolji generatori besplatnih naziva tvrtke: NameSmith

NameSmith posebno je dizajniran kako bi vam pomogao pronaći odgovarajuće ime domene za vaše poslovanje.

Njihov sustav automatski pretražuje tržište domena za svako ime koje predlažu.

Imena koja trenutno nisu dostupna za registraciju ne prikazuju se u rezultatima.

Ovo je sjajno ako pokušavate imenovati tvrtku koja radi samo na mreži. Ako vam se ne sviđa ono što je dostupno, u svoje pretraživanje možete uključiti manje uobičajena proširenja koja će vratiti više imena.

NameSmith generira imena na različite načine, poput izmjene odabrane ključne riječi za stvaranje nove riječi. Ne možete prilagoditi način na koji se ta imena stvaraju.

imena imena

NameSmith također ima generator slučajnih imena koji možete koristiti ako niste odabrali riječ za unos. No, ta imena neće vam dati poticaj za SEO koji će relevantno ime dobiti.

5. Otkrijte Generator imena tvrtke

Najbolji generatori besplatnih naziva tvrtke: Shopify

Shopify generator naziva tvrtki je, kao što se može očekivati, alat dizajniran posebno za pomoć osobama koje žele otvoriti trgovinu sa Shopify, ali to ne znači da je ne možete koristiti ako imate druge planove.

Možete pretražiti i vidjeti svoje rezultate bez da se išta prijavite.

Ovaj alat prvenstveno generira imena dodavanjem novih riječi ključnoj riječi koju ste naveli, kao što je primjer u donjem primjeru:

otkucajte imena

Ovo je dobar alat ako zaista planirate izgraditi Shopify trgovinu koristeći svoje novo ime. Alat vam pokazuje jesu li imena koja gledate dostupna za nove Shopify prodavaonice i možete ih nastaviti u nekoliko klikova.

6. Oberlo

Najbolji generatori besplatnih naziva tvrtke: Oberlo

Sam Oberlo podružnica je Shopify koja ljudima olakšava stvaranje Dropship poduzeća.

Generator njihovih tvrtki djeluje na isti način kao i Shopify, ali imena koja ćete dobiti su malo drugačija.

Pogledajte što se pojavljuje kada koristimo testnu frazu:

oberlo imena

Ako želite uspostaviti svoju tvrtku s Oberlom, možete kliknuti na željeno ime koje će se prenijeti izravno na njihovu stranicu za prijavu. Vaše izabrano ime, međutim, neće automatski biti rezervirano; morat ćete ga zatražiti ručno tijekom postupka registracije.

7. Namelix

Najbolji generatori besplatnih naziva tvrtke: Namelix

Namelix je generator naziva tvrtke AI s puno opcija za prilagodbu.

Nakon unosa unesene riječi, od vas će se tražiti da odaberete koliko dugo trebaju biti generirana imena i stil imena koji tražite..

Možete čak vidjeti nekoliko primjera kako će izgledati svaki stil imena robne marke:

Stilovi imena Namelix

Međutim, ograničeni ste odabirom jednog stila. Ako želite pogledati dva ili tri stila imena, morat ćete pokrenuti dva ili tri različita pretraživanja. Ako želite pregledati sve stilove imena, morat ćete pokrenuti pojedinačna pretraživanja za svaki od njih. Ovo može biti pomalo mučno, ali je sjajan način da vidite sve svoje mogućnosti.

Evo nekih imena koja je generirao Namelix na temelju našeg termina za testiranje:

namelix imena

Namelix povezan je s popularnim registrarom imena domena Namecheap. To znači da su sva generirana imena dostupna za upotrebu kao imena domena. Ako vam se neko od imena sviđa, možete kliknuti na njega i izravno prijeći na postupak registracije domene.

Primijetit ćete da se rezultati pretraživanja uz vrh ne odnose na ključnu riječ koju ste odabrali i imaju malu "premija" transparent preko dna njihovih slika. Riječ je o oglasima za domene dostupne za preprodaju, što ih čini znatno skupljima od prosječne kupnje domena. Možete nastaviti naprijed i zanemariti ih.

8. Novanym

Najbolji generatori besplatnih naziva tvrtke: Novanym

Generator imena Novanym koristi AI za generiranje stotina potencijalnih imena u otprilike jednoj minuti.

Možete jednostavno pretražiti unosom odgovarajuće ključne riječi ili Novanymu pomoći da odabere pravo ime odabirom industrije i stila imena koji želite.

Primijetit ćete tri stvari zbog kojih se Novanym razlikuje od većine besplatnih proizvođača poslovnog imena na ovom popisu. Prvo, oni generiraju više od imena; svako je ime generirano s tri potencijalna logotipa.

novanim imenima

Drugo, Novanym u svoje nazive zapravo ne uključuje vašu ključnu riječ. Umjesto toga, oni generiraju nezaboravna imena koja zvuče primjereno ključnoj riječi i industriji koju ste naveli.

Posljednje, ali svakako ne najmanje bitno, oni prodaju ta imena – i pridružene logotipe – po premium cijenama, puno više od troškova neke domene. .Com domenu povezanu s odabranim imenom već je registrirao Novanym, a postat će vaša tijekom postupka kupnje.

Ako vam se sviđa jedno od imena koje je odabrao Novanym, ali ne želite platiti premijske cijene, imate nekoliko opcija. Možete izmijeniti ime promjenom pravopisa ili dodavanjem ključnih riječi. Ili možete odabrati drugo proširenje poput .net ili .org.

9. WordLab

Najbolji generatori besplatnih naziva tvrtke: WordLab

Ako tražite ime koje je usredotočeno na kreativnost i pamćenje prije SEO-a, WordLab je generator imena koji želite.

Za uporabu ovog generatora nije potrebna riječ za unos: jednostavno pritisnite "Nazovite ime" gumb i pogledajte što dolazi.

Postoje milijuni mogućnosti za odabir, tako da ćete na kraju morati pronaći nešto zanimljivo.

Ako odaberete ime iz WordLab generatora, imajte na umu da neće imati naziv vaše tvrtke kao dio naziva domene. Imati relevantno ime domene jedan je od najjednostavnijih načina za jačanje vašeg SEO-a, a kao novo poduzeće na koje se ne možete osloniti marketinga od usta do usta, htjet ćete privlačiti ljude putem tražilica.

Evo primjera vrste imena koju možete pronaći u WordLabu:

Prijedlog za WordLab

Završna razmišljanja o najboljim proizvođačima besplatnih naziva

Svi ti generatori besplatnih naziva tvrtke mogu vam omogućiti skoro trenutni pristup desetak kreativnih ideja o robnim markama. I niste ograničeni na korištenje jednog od njih: možete upotrijebiti dva ili tri ili čak i sve ako se trudite odabrati najbolje ime za svoju tvrtku. To ovisi samo o vama i vašim potrebama.

Uz to, pomozite sebi bilo kojem od ovih generala imena domena da postignete još dublju potragu za savršenim imenom domene.

Jesu li vam ovi alati pomogli da imenovate posao? Voljeli bismo čuti o tome u komentarima ispod!

Ne zaboravite se pridružiti našem tečaju o ubrzanju ubrzanja stranice WordPress. Pomoću nekih jednostavnih ispravki možete smanjiti vrijeme učitavanja za čak 50-80%:

Izgled, prezentacija i montaža od strane Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector