5 Izvrsne interkomunikacijske mogućnosti za vaše male tvrtke

5 Izvrsne interkomunikacijske mogućnosti za vaše male tvrtke

5 Izvrsne interkomunikacijske mogućnosti za vaše male tvrtke
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Ako svakodnevno komunicirate s kupcima putem vaše web stranice, vjerojatno je da ćete imati koristi od alata za upravljanje odnosima s kupcima (CRM). Intercom je jedna od popularnih opcija, ali može biti nevjerojatno skupa, što može ostaviti vas da potražite Intercom alternative.


Srećom, postoji puno dostupnih jeftinih rješenja koja su zauzela mjesto Intercoma. Mnogi nude sličan set alata, iako nijedna dva CRM-a nisu potpuno ista. Stoga je korisno napraviti puno istraživanja i pronaći mogućnost koja nudi ono što treba vaš posao.

U ovom postu pomoći ćemo vam u provođenju potrebnih istraživanja. Mi ćemo se predstaviti pet najboljih alternativnih alternativa, i razgovarati o tome što svaki od njih može ponuditi. Pogledajmo!

mogućnosti interfona

Zašto možete imati koristi od pronalaženja alternativnih mogućnosti

Upravljanje odnosima s kupcima je širok pojam koji obuhvaća praktično sve što je uključeno u interakciju s kupcima i potencijalnim kupcima. To uključuje kontaktiranje s potencijalnim kupcima, odgovaranje na pitanja, slanje prijedloga, pružanje podrške i puno više.

Rukovanje tim zadacima putem vaše web stranice može biti puno lakše ako imate prave alate. CRM rješenja nude načine za poboljšanje produktivnosti, pojednostavljenje ključnih procesa i učinkovitije upravljanje komunikacijom.

Kada su u pitanju CRM alati, Interfon jedna je od poznatijih opcija.

Riječ je o potpuno opremljenom rješenju koje nudi značajke kao što su sustav za live chat, služba za pomoć i softver baza podataka, kao i razne aplikacije i mogućnosti integracije. Međutim, Intercom je skupo rješenje, koštala 87 dolara mjesečno na svom najjeftinijem planu. Praktično gledano, to se jednostavno ne uklapa u proračun za mnoge manje tvrtke.

interfon

Dobra vijest je da postoji mnogo mogućnosti za interfone koje možete odabrati. Iako možda nećete pronaći alat s identičnim setom značajki, naići ćete na mnoga rješenja koja nude mnogo istih opcija, po daleko pristupačnijoj cijeni.

Pet alternativnih interkom alternativa za vašu malu tvrtku

Ono što ćemo sada učiniti je uvesti pet interkom alternativa koje vrijedi provjeriti. Za svaki od njih raspravljat ćemo o njegovom skupu značajki i cijenama, zajedno s onim kako ga uspoređuje sa samim Intercomom. Možda otkrijete da jedan ili dva od ovih alata mogu jednostavno podnijeti ono što treba vašoj maloj tvrtki. Krenimo od vrha!

1. LiveChat

LiveChat

Prvo, pogledajmo izravnu opciju. Iako Intercom nudi širok spektar funkcija, mnoge tvrtke ga koriste prvenstveno za svoju live chat funkciju.

Ako je ovo sve što trebate – bez dodatnih zvona i zvižduka – prikladno nazvano LiveChat mogao biti savršen fit.

�� Ključne značajke

 • Komunicirajte s kupcima i posjetiteljima web stranice putem live chat sustava
 • Postavljanje organiziranog sustava ulaznica
 • Omogućite posjetiteljima da ocijene svaki chat, kako biste vidjeli kako radi vaš tim za podršku
 • Jednostavno pregledajte mjerne podatke kao što su vrijeme za razgovor i vrijeme reakcije

�� Cijene

Početni plan za LiveChat košta 16 USD mjesečno po agentu, čineći ovo vrlo pristupačnom opcijom.

livechat cijene

�� Jednostavnost upotrebe

Postavljanje LiveChata iznimno je brz postupak, a nadzorna ploča je intuitivna i jednostavna za korištenje. Kada započnete, prikazat ćete se kroz ključne značajke putem primjera razgovora s botom za podršku.

Nadzorna ploča LiveChat-a.

Integriranje ovog alata s vaše web stranice također je jednostavno i pokrenut će vas za nekoliko minuta.

�� Proširenja i integracije

LiveChat se dobro integrira sa razne popularne usluge, kao što su Google Analytics, MailChimp, Zendesk i Dropbox. Tu je i opsežna tržište aplikacija možete koristiti za poboljšanje njegovih značajki i izvođenje svih vrsta integracija.

���� LiveChat vs Intercom

Skup značajki koje nudi LiveChat daleko je jednostavniji od onoga što ćete dobiti s Intercomom. Međutim, ako zaista samo tražite rješenje za chat i kupnju ulaznica, ova platforma može pružiti ono što vam je potrebno bez skupih dodataka.

2. Korisnik.com

user.com

Drugo, pogledajmo User.com (ranije poznat kao UserEngage).

Kao i Intercom, ovo rješenje nudi niz alata koji vam pomažu u automatizaciji marketinga i komunikacije s kupcima.

To je ujedno i timsko rješenje koje pruža funkcionalnost kako bi razni članovi ili odjeli pomogli da ostanu na istoj stranici.

�� Ključne značajke

 • Komunicirajte s kupcima putem live chat, s opcijom za automatske poruke
 • Pratite korisničke aktivnosti i informacije lako
 • Napravite skočne prozore i automatizirane poruke e-pošte kako biste lakše ciljali na korisnike s određenim porukama
 • Sastavite se i pošaljite SMS kampanje
 • Držite kartice svog tima i mjerne podatke pomoću različitih organizacijskih alata i nadzornih ploča

�� Cijene

User.com nudi pakete počevši od 49 USD mjesečno. To ga čini jednom od manje skupih opcija na ovom popisu i, naravno, mnogo jeftinijom od Intercoma.

�� Jednostavnost upotrebe

Kada stvorite račun sa User.com, od vas će se tražiti da odaberete ono što vas najviše zanima.

Stvaranje novog korisničkog računa.

Odabir jedne od ovih opcija vodit će vas kroz niz korisnih savjeta, koji vas uči koristiti nadzornu ploču i pomaže vam u postavljanju najosnovnijih funkcija User.com-a. Zbog toga je prilično jednostavno započeti.

�� Proširenja i integracije

User.com integrira s velikom raznolikošću alata i platformi. To uključuje WordPress, Magento, Squarespace, Slack, Zapier i još mnogo toga. Čak imate mogućnost jednostavnog uvoza podataka iz Intercoma.

���� User.com vs Intercom

Ako tražite opciju koja nudi skup alata gotovo širok kao Intercom, ali po sniženoj cijeni, ovo je solidan izbor. Nedostajat će vam nekoliko alata, poput službe za pomoć i softvera za bazu znanja, ali većina ključnih značajki su iste.

3. Drift

zanošenje

Što ako tražite interkom alternative koje su malo pojednostavljene, s većim fokusom na komunikaciju s klijentima?

U ovom slučaju, zanošenje može biti snažna kondicija. Ovo rješenje nudi manji, ali još uvijek impresivan skup značajki, po realnijoj cijeni za mnoge male tvrtke.

�� Ključne značajke

 • Postavite kalendar za upravljanje sastancima i dopustite ljudima da automatski rezerviraju vrijeme
 • Pošaljite ciljane i situacijske e-poruke pomoću „Drift Sequences“
 • Stvoriti chatbots za rješavanje pitanja kupaca
 • Pratite aktivnost posjetitelja na svojoj web lokaciji i pokrenite prilagođeno slanje poruka
 • Upravljajte marketinškim kampanjama putem e-pošte putem svoje web stranice

�� Cijene

Standardni Drift plan će koštali su vas 50 dolara mjesečno. Postoji čak i ograničeni besplatni sloj koji omogućuje isprobavanje nekoliko osnovnih značajki bez ikakvog troška.

drift cijene

�� Jednostavnost upotrebe

Pri postavljanju Drift-a moći ćete odabrati područja na koja želite da se usredotočite, zajedno s prilagođavanjem sučelja koje ćete koristiti.

Postavljanje Drift.

Nakon toga, proći ćete kroz integraciju aplikacije Drift u svoju web stranicu, što je jednostavan postupak. Osim toga, to znači da vam neće trebati napustiti web lokaciju kako bi pristupili mnogim njenim ključnim značajkama.

�� Proširenja i integracije

Drift je još jedan alat s puno ugrađene mogućnosti integracije. Možete ga koristiti zajedno sa Salesforce, Slack, HubSpot, Google Analytics, Drip i još mnogo toga.

���� Drift vs Intercom

Intercom je vreća CRM značajki, a manjim tvrtkama neće trebati mnoge. Za razliku od toga, Drift se fokusira na pojednostavljivanje, automatizaciju i personaliziranje interakcija s kupcima – od čega gotovo svaka tvrtka može imati koristi..

4. Koristite odgovor

useresponse

Dalje gore, UseResponse je rješenje usredotočeno na pružanje najbolje korisničke podrške.

Da biste to učinili, nudi vam razne kanale pomoću kojih pružati korisničku uslugu. To uključuje chat uživo, pomoćnu službu i softver za bazu znanja.

�� Ključne značajke

 • Komunicirajte s kupcima koristeći live chat i / ili popularne programe kao što su Skype i WhatsApp
 • Napravite sustav za pomoć na bazi karata za učinkovitije rješavanje upita
 • Kupcima pružiti bazu znanja gdje mogu sami tražiti odgovore
 • Tražite i analizirajte povratne informacije s ciljem pružanja bolje usluge u budućnosti

�� Cijene

UseResponse pruža pristupačnu uslugu temeljenu u oblaku, koja košta 49 dolara mjesečno za dva agenta (dodatni agenti koštat će 19 USD mjesečno po agentu). Također možete dobiti kompletan paket svih rješenja za 690 USD godišnje, što iznosi oko 69 USD mjesečno (dva mjeseca su besplatna).

�� Jednostavnost upotrebe

Pomoću UseResponse dobijate pristup prilično intuitivnoj nadzornoj ploči, uz mnoštvo korisnih savjeta koji vas mogu naučiti o užadima.

Instrumentna ploča UseResponse.

Sučelje je jasno, dobro organizirano i user-friendly. Sve u svemu, UseResponse jedna je od lakših Intercomovih alternativa na koje se možete naviknuti.

�� Proširenja i integracije

UseResponse pruža integracije temeljene na API-ju, zajedno s knjižnica dodataka kako biste vam omogućili povezivanje platforme sa Salesforceom, Zapierom, Slackom i drugim popularnim softverom.

���� UseResponse vs Intercom

Ako već bavite marketingom putem drugih kanala, a prvenstveno tražite alat za upravljanje potrebama korisničke podrške, UseResponse vam pruža leđa. Obuhvaća sve najvažnije komunikacijske kanale, omogućavajući vam pružanje usluge na jedinstveni način.

5. HelpCrunch

helpcrunch

posljednje, HelpCrunch-a set značajki naglašava učinkovitost i automatizaciju.

To ga čini pametnim izborom ako želite pružiti kvalitetnu korisničku uslugu, istovremeno minimizirajući ulaganje vremena koje vi i vaš tim za podršku morate uložiti..

�� Ključne značajke

 • Koristite live chat sustav koji je dinamičan i vrlo prilagodljiv
 • Šaljite automatizirane poruke i e-poruke svojim kupcima i potencijalnim klijentima
 • Stvorite ciljane i personalizirane marketinške kampanje putem e-pošte
 • Za rješavanje pitanja i problema s kupcima koristite podatkovni sustav za prodaju ulaznica
 • Pratite aktivnosti posjetitelja i pratite profile korisnika i podatke

�� Cijene

Ako je vaš proračun posebno nizak, cijenit ćete nisku stopu pomoći HelpCruncha. Osnovni plan je samo 15 dolara mjesečno po agentu.

cjenovne upute za pomoć

�� Jednostavnost upotrebe

Vaš račun HelpCrunch pruža vam pristup centraliziranoj nadzornoj ploči.

Nadzorna ploča HelpCrunch.

Ovdje možete lako rukovati chatovima, stvarati automatizirane i ručne poruke i pregledavati izvješća. Vaše su mogućnosti jasno izložene i postoji više načina za pomoć ako vam je potrebna.

�� Proširenja i integracije

Možeš integrirati HelpCrunch s puno vanjskih alata, uključujući Slack, WordPress, Google Analytics, WhatsApp i Zendesk.

HelpCrunch vs Intercom

Mala poduzeća često se protežu na vrijeme, što znači da je pronalazak alata koji vas brzo podiže i pokreće. Za razliku od složenijih opcija poput Intercoma, HelpCrunch je jednostavan za početak korištenja i nudi puno mogućnosti za automatizaciju i pojednostavljivanje.

Zaključak

Kad vodite malu tvrtku, trebate pronaći ravnotežu između pristupa alatima koji su vam potrebni i ne trošenja više nego što vaš proračun može podnijeti. Iako rješenje poput Intercoma može biti dragocjeno, također je izuzetno skupo i može sadržavati više značajki nego što vam stvarno treba.

Umjesto toga, jedna od interkomontnih alternativa o kojima smo razgovarali tijekom ovog posta možda bi bila prikladnija za vaše poslovanje. Da biste ih sagledali, uključuju:

 1. LiveChat: Za one koji su primarno zainteresirani za Intercomovu funkciju za razgovor uživo, ovaj alat može osigurati ono što vam treba uz mnogo nižu cijenu.
 2. User.com: Ovo rješenje nudi gotovo isto toliko mogućnosti kao i Intercom, ali je znatno jeftinije.
 3. zanošenje: Pomoću ove platforme dobivate pristup mnogim osnovnim opcijama kao što su marketing putem e-pošte, chatboti i praćenje aktivnosti posjetitelja.
 4. UseReponse: Ako vam treba alat koji je usredotočen na pružanje dinamičnih kanala za korisničku podršku, ovaj je vrijedan pogleda.
 5. HelpCrunch: Ovo rješenje za uštedu vremena olakšava automatizaciju većine korisničke podrške i marketinga.

�� Bonus. U slučaju da vas zanimaju druga CRM rješenja – posebice ona koja rade 100% unutar vaše WordPress web stranice – evo zasebnog popisa najbolji CRM dodaci vani.

Jeste li koristili neku od ovih interkom alternativa i kakvo je vaše iskustvo s njima? Podijelite svoje misli u odjeljku s komentarima u nastavku!

Ne zaboravite se pridružiti našem tečaju o ubrzanju ubrzanja stranice WordPress. Pomoću nekih jednostavnih ispravki možete smanjiti vrijeme učitavanja za čak 50-80%:

* Ovaj post sadrži partnerske veze, što znači da ako kliknete na jednu od veza proizvoda i kupite proizvod, primit ćemo malu naknadu. Bez brige, i dalje ćete plaćati standardni iznos, tako da nema troškova.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector