10 najboljih zemalja koje emitiraju razvoj softvera na temelju podataka

10 najboljih zemalja koje emitiraju razvoj softvera na temelju podataka

10 najboljih zemalja koje emitiraju razvoj softvera na temelju podataka
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Razvoj softvera za outsourcing može biti odličan način za uštedu novca, a istovremeno dobivate kvalitetan rad. Međutim, postoje neke stvari koje trebate znati o outsourcingu prije nego što to možete učinkovito učiniti. Za početak, morate znati koje su najbolje zemlje za razvoj softvera koji daju outsourcing tako da možete usredotočiti svoje pretraživanje na učinkovit način.


U ovom ćemo članku detaljno pogledati 10 najboljih zemalja u koje treba dati outsourcing razvoj softvera.

Najbolje zemlje za outsource razvoj softvera

Vaš rezni ‘rezanje’

Ako vam se žuri, evo kratkog sažetka najboljih zemalja za outsourcing razvoj softvera, plus koliko možete očekivati ​​da potrošite:

(Grafikon po Visualizer.)

Što neku zemlju čini dobrom za outsourcing?

Glavne stvari koje trebate potražiti prilikom određivanja najboljih zemalja za outsourcing razvoj softvera jesu niži troškovi, visoko razvijeno IT tržište, visokokvalitetna obrazovna infrastruktura i sposobnost komunikacije na željenom jeziku (za potrebe ovog članak, pretpostavit ćemo da radite na engleskom). Ti čimbenici stvaraju velik broj talentovanih kvalificiranih tehnoloških radnika.

Određena poduzeća možda će htjeti razmotriti i druge čimbenike, poput kulturoloških razlika. Oni mogu biti u rasponu od različitih službenih praznika do ogromnih kulturoloških razlika što bi moglo onemogućiti određenim pojedincima da rade s vama.

Konačni čimbenik koji treba uzeti u obzir prilikom razmatranja najboljih zemalja za outsourcing razvoj softvera su vremenske zone. Mnoge tvrtke pronalaze načine suradnje s radnicima u različitim vremenskim zonama, ali razmislite o tome kako ćete raditi s ljudima u drugim vremenskim zonama prije nego što započnete pretraživanje. Jeste li spremni ustati ranije ili kasno ostati u uredu za sastanke na Skypeu? Je li vaš projekt dovoljno nizak prioritet da je vremensko kašnjenje između komunikacije u redu? Ili želite da se vremenske zone preklapaju kako biste mogli komunicirati s ljudima u stvarnom vremenu?

Nakon što shvatite koje su posebne potrebe u outsourcingu vaše tvrtke, spremni ste započeti traženje suradnika u najboljim zemljama kako bi outsourcing razvoj softvera dali.

Deset najboljih zemalja koje su outsourcing razvoj softvera

1. Indija

Najbolje zemlje za outsource razvoj softvera: # 1 Indija

Indija je vjerojatno prva zemlja na koju pomislite kad čujete izraz "vanjski suradnici", i to s dobrim razlogom. Indija je ta druga po veličini država koja govori engleski jezik u svijetu, što ga čini idealnim izborom za poslodavce iz SAD ili Velike Britanije koji su zainteresirani za outsourcing. Njihov obrazovni sustav se također jako usredotočuje na matematiku i proizvodi ih što više 2,6 milijuna STEM diplomanata u jednoj godini.

Prema istraživanje iz Gild-a, Indijski programeri nadmašili su svoje američke kolege na ocjenjivanju iz matematike i logike za punih 11%. Međutim, dobili su znatno niže rezultate na testovima u PHP-u i HTML-u, pa ako tražite web razvoj, možda želite provjeriti imaju li vanjski izvori s kojima radite dobre rezultate rada.

plaće: Prema PayScale, prosječna godišnja plaća programera softvera u Indiji iznosi 779.700 Rs, ili 11.139 USD.

2. Ukrajina

Najbolje zemlje za outsource razvoj softvera: # 2 Ukrajina

Ukrajinska vlada ima snažan fokus na obrazovanju koje je hranilo napredna tehnološka industrija tamo. Prema statistička analiza iz HackerRank-a, Ukrajinski programeri imali su prosječnu ocjenu od 88,7% u svim HackerRank izazovima. U Ukrajini se nalazi i dom najveći broj C ++ programera na globalnoj razini.

Engleski nije raširena među općom populacijom, ali 80% njihove IT zajednice govori engleski, pa su prepreke komunikaciji ovdje minimalno pitanje. Ostale prednosti outsourcinga u Ukrajini uključuju vremensku zonu koja se djelomično preklapa s američkim i britanskim vremenima i sličnu radnu kulturu koja nagrađuje izazov i konkurenciju.

plaće: Prema PayScale, godišnje plaće za ukrajinske programere kreću se između 11 936 i 46 787 dolara.

3. Kina

Kina

Kina je dom mnogih država IT tvrtke koje se najbrže rastu i proizvodi što više Svake godine 4,7 milijuna tehničara. U hipotetičkoj analizi zemalja pogodnih za sudjelovanje u "programiranje Olimpijada" autor: HackerRank, Kina je na prvom mjestu.

Ovdje postoji, međutim, nekoliko potencijalnih nedostataka. Prvo, samo 10 milijuna od 1,3 milijarde kineskih stanovnika govori engleski, što predstavlja veliku komunikacijsku prepreku mnogim međunarodnim poslodavcima.

Drugo, za Kinu se zna da lagano izvršava zakone o intelektualnom vlasništvu. Međutim, to se može prevladati zapošljavanjem renomirane outsourcing agencije uspostavljanje jasnih pravila prije nego što počnete raditi zajedno.

plaće: Godišnje plaće programera softvera u Kini se u pravilu kreću od 189.000 CNY (27.695,96 USD) do 357000CNY (52.314,59 USD).

4. Poljska

Poljska

Prema statistika iz HackerRank-a, Poljska je dom trećih najkvalificiranijih programera na svijetu. Njihovi programeri zauzeli su prvo mjesto na Java ocjenjivanju i uvršteni su u top pet za ostale glavne programske jezike poput Python, Shell i Ruby. Dva najveća poljska grada, Varšava i Krakov, također su se našli u prvih 50 gradova na ljestvici Indeks globalizacije tolona.

I zapadni programeri će to rado primijetiti 30% poljskog stanovništva govori engleski kao drugi jezik, čineći komunikaciju jednostavnom. Sjevernoameričke tvrtke morat će napraviti neke smještajne jedinice za vremenske zone ako žele voditi sastanke uživo, ali postoji dovoljno preklapanja da se omogući funkcionalna suradnja.

plaće: Podaci s PayScale-a pokazuje da prosječni programer softvera u Poljskoj godišnje zarađuje 85.069 PLN ili 22.273,88 USD.

5. Filipini

Filipini

Nad 92% Filipinaca govori engleski, što Filipine čini jednom od najvećih populacija na engleskom jeziku. Imaju i specijaliziranu STEM sustav srednje škole i implementirali ozbiljne obrazovne reforme u posljednjih nekoliko godina.

Ti su se čimbenici, zajedno s niskom globalnom vrijednošću perolaka na Filipinima, udružili kako bi Filipine postali jedan od top odredišta za outsourcing, sa glavnim gradom države Manilom koja je rangirana kao drugi najbolji grad za outsourcing na svijetu prema indeksu globalizacije Tholona.

Međutim, reforme još uvijek nisu zatvorile jaz između proizvođača softvera s Filipina i programera iz drugih zemalja na ovom popisu. To znači da, iako je jedna od najboljih zemalja koja outsourcing razvoj softvera ako imate na umu jednostavan projekt, možda biste trebali razmotriti Kinu ili Ukrajinu za složenije projekte.

plaće: prosječni programer softvera na Filipinima čini 554.000PHP, ili 10.563,40 USD.

6. Rumunjska

Rumunjska

Rumunjska nudi svojim građanima pristup egalitarnom obrazovanju bez školovanja, što je potaknulo jedno od njih najrazličitije tehnološke scene u Europi. Rumunjski programeri zauzeli su 20. mjesto u svijetu u svim zemljama HackerRank testovi programiranja.

Tijekom posljednjih nekoliko godina Rumunjska je uložila mnogo u svoju informatičku infrastrukturu, tjerajući ih na tržište 18. mjesto na listi A.T. Indeks lokacije Kearney Global Services, koji zemlje rangira na temelju financijske atraktivnosti, razine vještina i dostupnosti te ukupnog poslovnog okruženja. I s time da većina programera zarađuje najmanje tri puta više kao prosječan Rumun, ovo polje može privući stalni tok novih i talentiranih radnika.

Rumunjska nudi i druge ključne prednosti za poslodavce u zapadnoj Europi i Sjevernoj Americi. Vremenska zona nudi značajno preklapanje sa zapadnom Europom, pa čak i američkom vremenskom zonom. Gotovo 90% razvojne zajednice u Rumunjskoj govori engleski, i mnogi drugi strani jezici poput ruskog i njemačkog uobičajeni su u Rumunjskoj.

plaće: Godišnje plaće programera u Rumunjskoj kreću se od 12 000 do 35 000 dolara.

7. Brazil

Brazil

Brazil je otprilike dom 6,18 milijuna tečnih govornika engleskog jezika i vlada koja naporno radi na izgradnji boljeg tehnološka obrazovna infrastruktura. U kombinaciji s neobično mladom radnom snagom – 38,18% stanovništva je mlađe od 24 godine – ovo Brazil čini nadolazećom zemljom za razvoj softvera za outsourcing.

Međutim, IT zajednica u Brazilu još je relativno mlada. Brazilski programeri samo su postigli gol prosječno 71,3% na HackerRank procjenama. Ovo Brazil čini odličnim mjestom za pronalaženje mlađih programera, ali znači da ćete morati pogledati druge zemlje na ovom popisu za naprednije projekte.

plaće: Troškovi života u Brazilu divno se razlikuju od mjesta do mjesta, a plaće programera u skladu s tim se razlikuju. Ovisno o njihovoj lokaciji i razini iskustva, Plaće brazilskih programera raspon od R24.000 (6.009,26 USD) do R132.000 (33.054,78 USD).

8. Tajvan

Tajvan

Tajvan je dom sedmih najstručnijih programera na svijetu prema HackerRank-u, s visokim poznavanjem područja kao što su funkcionalno programiranje i strukture podataka. Tajvanska vlada uložila je velika ulaganja u njihov cilj koji to i postaje "Azijska Silicijska dolina" s poboljšanom STEM edukacijom i IT infrastrukturom.

No to ne znači da je Tajvan najbolje mjesto za outsourcing. Na Engleski indeks stručnosti, Tajvan je na 40. mjestu od 80 zemalja koje ne govore engleski. Konkretne brojeve unutar programske zajednice teško je pronaći, ali ovaj broj sugerira da bi prepreke u komunikaciji mogle postati glavni problem ako naručite outsun u Tajvan. Tajvan trenutno razmišlja o tome da engleski učini jednim od njih službeni nacionalni jezici otkloniti ovaj problem.

plaće: PayScale navodi da prosječni tajvanski softverski programer zarađuje TWD729.147 ili 23.427 dolara godišnje.

9. Egipat

Egipat

Egipat je zauzeo tek 42. mjesto na popisu HackerRank-a prvih 50 zemalja za razvoj softvera, ali oni su posvećeni povećanju baze svojih tehnoloških radnika. U proteklih nekoliko godina Egipat je ulagao u razvoj Japana STEM usmjerene srednje škole, proizvodeći veliki bazen radnika koji se bave tehnologijom. Većina škola u Egiptu također učiti engleski, pa bi komunikacijske prepreke trebale biti minimalne kada se radi o egipatskim radnicima.

Međutim, ono što Egipat zaista sjaji na ovom popisu je čista dostupnost: outsourcing u Egiptu koštat će vas manje od outsourcinga bilo gdje drugdje na ovom popisu.

plaće: Prosječna plata za starijeg proizvođača softvera u Egiptu je EGP103,187, što pretvara u 6.041,22 USD. To je znatno niže nego programeri bilo gdje drugdje, tako da iako možete dugo provesti u potrazi za pravom osobom, obavezno ćete uštedjeti puno nakon što ih pronađete..

10. Kanada

Kanada

Kanada ima jaku obrazovnu infrastrukturu s posebnim fokusom na tehnologiju: 18,6% godišnjih diplomiranih studenata u Kanadi imaju STEM stupnjeva. Kanadski programeri bili su, u smislu stvarne razine vještina na 21. mjestu HackerRank. Tri kanadska grada također su se plasirala u top 50 na ljestvici Indeks globalizacije tolona: Toronto, Calgary i Halifax.

Outsourcing za Kanadu također nudi nekoliko drugih prednosti, posebno za tvrtke sa sjedištem u SAD-u. Postoji nekoliko kulturnih razlika oko kojih treba brinuti, a vremenske zone omogućuju jednostavnu komunikaciju s američkim klijentima. To tvrtkama olakšava postizanje istinske suradnje na složenijim projektima.

plaće: Kanada je najskuplje mjesto za outsourcing na ovom popisu, s prosječnim softverskim programerom zarađuje 64,266CAD (47,659.67USD) prema PayScaleu. Međutim, ovaj dodatni trošak nadoknađuje se stabilnom kvalitetom radnika i povoljnim tečajem.

Završna razmišljanja o najboljim zemljama za outsourcing razvoj softvera

Ograničavanje pretraživanja u najboljim zemljama na outsourcing razvoj softvera samo je prvi korak do uspješnog odnosa s outsourcingom. Također morate uspostaviti jasne sustave za komunikaciju i suradnju.

Za dodatnu pomoć u vezi s ovim, pogledajte naše vodiče o načinu i kada za korištenje programa WordPress i gdje potražiti najbolju WordPress pomoć.

�� Možda ćete također htjeti pogledati naše profile 10 višemilijunskih tvrtki izgrađenih s outsourcingom i daljinskim radom na razvoju softvera..

Ne zaboravite se pridružiti našem tečaju o ubrzanju ubrzanja stranice WordPress. Pomoću nekih jednostavnih ispravki možete smanjiti vrijeme učitavanja za čak 50-80%:

Izgled, prezentacija i montaža od strane Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector