Най-добрите WordPress приставки към 2020 г. – направихме проучването за вас

Подобно на това как приложенията правят iPhones страхотни, най-добрите WordPress плъгини са длъжни да превърнат обикновен WordPress сайт в уникален. От SEO джунгнаути като Yoast, до приставки за формуляри е невероятно как прост десет секунден процес на инсталиране може да даде толкова драматични резултати.


Но не всички плъгини са създадени равни. Някои от тях имат лошо кодиране, което бърка с вашата тема. Другите са пълни с грешки, което ги прави почти безполезни по отношение на функционалността. Ето защо искаме да подчертаем най-добрите WordPress плъгини, така че вашият уебсайт да работи на върха си във всеки момент.

И сме сигурни, че сте чували за плъгините като Jetpack, Contact Form 7 и Yoast, така че ще ви спестим дванадесетото обяснение, което чухте за тях. Вместо, ще се съсредоточим върху задължителните, леки и високо функционални приставки, които не получават бърборенето, което заслужават, все още може да бъде невероятно полезен за всеки, който иска да започне блог или уебсайт.

Най-добрите WordPress приставки

В допълнение, разговаряхме с група успешни професионалисти в WordPress, за да получим и техните отзиви.

Тези разработчици, собственици на уебсайтове и бизнесмени са посочили какво виждат като най-добрите WordPress плъгини, заедно с защо те мислят така и как могат да ги използват на собствените си уебсайтове.

Разговаряхме с общо 30 експерти, всички от които разпространиха малко светлина върху тези най-добри WordPress приставки и ни позволиха да разберем за какво трябва да мислят всички потребители на WordPress, когато избират плъгин.

Ето въпроса, който им зададохме:

Кои са трите най-добри WordPress плъгини, които всеки блог на WordPress трябва да има?

Без допълнително обобщение, ето класацията – най-добрите WordPress приставки, които продължаваха да изскачат най-много:

Консенсусът на експертите: Най-добрите WordPress приставки, от които се нуждае всеки блогър, и защо са толкова специални

1. Доста връзки


Доста връзки - Плъгин за управление на връзки, брандиране, проследяване и споделяне Доста връзки – управление на връзки, брандиране, проследяване & Споделяне на приставката

Автор (и): Доста връзки

Текуща версия: 3.1.1

Последна актуализация: 4 май 2020 г.

pretty-link.3.1.1.zip


92% Оценки


200000 + инсталирания


WP 5.1 + Изисква

 • Какво прави: Pretty Links ви позволява да вземате всякакви настоящи и бъдещи връзки на вашия уебсайт и да ги съкращавате за по-чист вид. Не само това, но можете да проследите откъде идват всички кликвания чрез тези връзки.
 • Защо имате нужда от него: Тъй като блогърите често вмъкват партньорски връзки, има смисъл да ги съкращават, за да изглеждат по-малко разхвърлени. Ако някога сте работили с партньорски връзки, знаете колко дълго и плашещо могат да се появят. Плъгинът също работи чудесно за проверка откъде идват посетителите ви и кои връзки се кликват най-много.

2. Проверка на прекъсната връзка


Проверка на прекъсната връзка Проверка на прекъсната връзка

Автор (и): WPMU DEV

Текуща версия: 1.11.13

Последна актуализация: 26 май 2020 г.

broken-link-checker.1.11.13.zip


82% Ratings


700000 + инсталирания


WP 4.6 + Изисква

 • Какво прави: Плъгинът Broken Link Checker прави почти всичко, което подсказва името. Той непрекъснато сканира уебсайта Ви, за да идентифицира развалени връзки. След това получавате известие за коригиране на тази връзка. Сканирането включва счупени изображения и пренасочвания.
 • Защо имате нужда от него: Когато имате счупено изображение или връзка в блога си, потребителският интерфейс се усложнява и търсачките започват да забелязват. Ето защо е в най-добрия ви интерес да премахнете или замените връзки, които водят до никъде, което ви позволява да увеличите своите SEO класации и да зарадвате читателите.

3. Optimole


Оптимизация на изображения и мързеливо зареждане от Optimole Оптимизация на изображения & Мързеливо натоварване от Optimole

Автор (и): Optimole

Текуща версия: 2.3.1

Последна актуализация: 21 април 2020 г.

optimole-wp.zip


96% Оценки


50000 + инсталирания


WP 4.7 + Изисква

 • Какво прави: Optimole взема всякакви изображения, които качвате в WordPress и автоматично ги оптимизира за по-добра ефективност. Това може да означава, че форматът на файла е променен или размерът на файла е намален. Той оптимизира изображението, качено от всеки друг плъгин и дори сканира, за да се увери, че качените преди това изображения са добри. На всичкото отгоре, Optimole също свързва вашия сайт до CDN с изображение – което прави зареждането на изображения на вашия уебсайт много по-бързо.
 • Защо имате нужда от него: Обикновено виновникът ви е носителят, когато започнете да виждате бавни времена на зареждане или претоварвания на сървъра. Затова е важно да оптимизирате изображенията, като ги направите по-малки или промените форматите на файловете. Въпреки това, правенето на това ръчно би отнело твърде много време. Следователно, плъгинът Optimole прави всичко за вас на заден план. След това ще видите по-бързо зареждане на страници и по-добро потребителско изживяване.

4. Съживете старите публикации


Съживяване на стари публикации - Приложение за автоматично публикуване и планиране на социални медии Съживяване на стари публикации – Plugin за автоматично публикуване и планиране на социални медии

Автор (и): revive.social

Текуща версия: 8.5.7

Последна актуализация: 14 май 2020 г.

tweet-old-post.zip


78% Оценки


40000 + инсталирания


WP 3.5 + Изисква

 • Какво прави: Плъгинът Revive Old Posts споделя по-стари публикации в блога в социалните мрежи. Например, може да имате стара (но качествена) публикация от известно време назад. Тази публикация е избутана към архивите, така че много хора не могат да я видят вече. Следователно този плъгин го съживява, споделяйки го с нови хора на места като Facebook и Twitter.
 • Защо имате нужда от него: Това е изключително важен плъгин, тъй като елиминира разчитането на времето, когато става въпрос за получаване на отговор за вашите публикации. Може да има отлична публикация в блога от преди години, на която хората наистина биха се радвали днес. Освен това можете да попълните социалната си емисия със съдържание и да насочите повече трафик към блога си.

5. Бюлетини на MailPoet


MailPoet - имейли и бюлетини в WordPress MailPoet – имейли и бюлетини в WordPress

Автор (и): MailPoet

Текуща версия: 3.47.1

Последна актуализация: 26 май 2020 г.

mailpoet.3.47.1.zip


92% Оценки


100 000 + инсталирания


WP 4.7 + Изисква

 • Какво прави: MailPoet Newsletters носи бюлетини за електронна поща на вашето табло за управление на WordPress. Потребителите могат да се регистрират за вашия имейл списък във вашия блог. След това можете да създадете бюлетините от WordPress и да ги изпращате на всеки, който е абониран.
 • Защо имате нужда от него: MailPoet има не само безплатен план, но е и много по-лесен вариант за събиране на имейл адреси и изпращане на тези бюлетини. Вече не е нужно да прескачате към друга програма за създаване на имейлите си, а също така има няколко доста хубави шаблона, с които да започнете.

Допълнителна информация: Ако искате да разгледате някои други опции на пазара, ето сравнение на най-добрите налични решения за имейл маркетинг.

6. CoSchedule


CoSchedule CoSchedule

Автор (и): CoSchedule

Текуща версия: 3.3.0

Последна актуализация: 10 януари 2020 г.

coschedule-by-todaymade.3.3.0.zip


94% Ratings


10000 + инсталирания


WP 3.5 + Изисква

 • Какво прави: CoSchedule е един от най-добрите WordPress приставки по няколко причини. Той предоставя красив редакционен календар в WordPress за планиране и възлагане на статии на вашите писатели. Можете също така да си сътрудничите в публикациите в блога, като същевременно използвате инструмента за популяризирането им след публикуване.
 • Защо имате нужда от него: Блоговете с много автори изискват някакъв инструмент за организация за планиране, редактиране и планиране на публикации в блогове. С CoSchedule получавате прекрасен поглед върху цялата ви стратегия за съдържание и можете да я организирате, колкото искате. Това не само ви помага като администратор, но и вашите писатели ще ви благодарят.

7. Превключване на потребителя


Превключване на потребителя Превключване на потребителя

Автор (и): Джон Блекбърн & сътрудници

Текуща версия: 1.5.4

Последна актуализация: 21 април 2020 г.

user-switching.1.5.4.zip


98% Ratings


100 000 + инсталирания


WP 3.7 + Изисква

 • Какво прави: Плъгинът User Switching позволява на администратора на вашия блог да превключва между акаунти за различни изгледи на уебсайта. Например, може да искате да излезете като администратор и да разгледате какво виждат клиентите ви на фронта.
 • Защо имате нужда от него: Този плъгин е идеален за тестване на среди, в които ще прескачате от един потребителски акаунт в друг, за да видите резултатите от промените. Харесваме го и за редовни администратори на блогове, които биха искали да разберат какво представлява уебсайтът и потребителското изживяване за читателите.

Общи наблюдения

Въпреки че тук говорим за някои популярни и по-малко популярни приставки за WordPress, заслужава да се отбележи, че при съставянето на този списък са се появили някои тенденции. Редица експерти споделиха своите снимки в подобни категории плъгини.

Например, нашите експерти смятат това оптимизацията на изображения е изключително важна. С плъгини като Smush или Optimole е ясно, че блогърите и уебмайсторите се интересуват от това колко честотна лента консумират сайтовете им и колко важно е това да бъде контролирано за тях.

Друга тенденция е използването на това, което може да се нарече помощни SEO плъгини или плъгини за манипулиране на връзки. Например, плъгини като Broken Link Checker или Pretty Link са сред най-популярните в списъка с най-добрите приставки за WordPress. Ако погледнахме малко по-задълбочено тук, вероятно бихме могли да направим аргумент, че функциите, които тези плъгини предлагат, са единствените липсващи елементи в големите SEO плъгини като Yoast SEO.

Преминаване към най-добрите WordPress приставки – въз основа на експертно мнение:

Експертите говорят за най-добрите WordPress плъгини, които трябва да използвате

Анди Бейли

Анди Бейли

ComLuv.com

CommentLuv (разбира се!). Той насърчава взаимодействието и ви зарежда в процъфтяваща общност от блогъри.

Plainview Activity Monitor. Това показва, че не сте успели да влезете в сайта си, което също ви показва използваните пароли и други неща, които потребителите правят, което е наистина полезно, ако имате блог с много автори.

Превключване на потребителя. Наистина е необходимо, ако имате сайт за членство, можете да влезете като някой и виждате сайта, сякаш сте използвали неговите данни за влизане. Чудесно за отстраняване на проблеми от билети за поддръжка.

Пат Флин 2

Пат Флин

SmartPassiveIncome.com

Ограничете опитите за влизане. Спира хората да не се опитват да влизат в моя сайт и да се забъркват с него! Получавам множество известия на ден от хора, които се опитват да направят това.

Проверка на прекъсната връзка. Помага ви да следите счупени връзки, за да можете да ги поправите или да се отървете от тях.

Роботи Мета. Позволява ви да определите дали Google индексира страница или не (между другото). Това е полезно за скрити страници и други части на моя сайт, които не е задължително да искам Google да намери.

Зак Джонсън

Зак Джонсън

ZacJohnson.com

OptinMonster. Това е един от най-добрите приставки за WordPress, тъй като е изключително лесен, полезен и ефективен за разрастване на списъка ви за пощенски адреси. Излизащите изскачащи елементи са досадни, но работят!

Доста връзка или ThirstyAffiliates. Две страхотни приставки за WordPress за управление на пренасочвания на линкове през вашия сайт. Не се притеснявайте да се налага да променяте стотици връзки, когато старите партньорски отношения умират, с тези най-добри WordPress приставки можете да го направите с едно щракване.

LeadPages. Повечето хора използват шаблони на LeadPages през основния URL адрес на сайта, но с приставката Leadpages можете бързо и лесно да хоствате тези страници през собствения си сайт, като същевременно използвате името на вашия домейн като пренасочване или основен URL адрес. Това ще увеличи реализациите и ще изглежда много по-професионално.

Адам Конъъл

Адам Конъъл

WPSuperstars.net

Пренасочването. Всеки път, когато се променя постоянна връзка, това води до грешка 404. Ако не ги управлявате, това ще доведе до сериозни проблеми, особено с потребителското изживяване и SEO. Пренасочването улеснява пренасочването на URL адресите.

Captcha при влизане. Бруталните атаки са редовно явление за повечето сайтове, особено на страниците за вход. Лесен начин да ги спрете е чрез добавяне на captcha към екрана за вход с този плъгин. След използването на тази приставка, ботовете в крайна сметка спряха и в крайна сметка намалиха натоварването на моя сървър.

CoSchedule от Todaymade. Трябва да управлявате редакционния си календар и този инструмент го улеснява. Вградено е управление на задачите и улеснява планирането на социални съобщения. Това не е безплатно, но това е голяма спестяване на време.

Рита Бари

Рита Бари

Блог Genie

CloudFlare. Предлага както по-бърза ефективност на сайта, така и блокира широк спектър от заплахи от достигането ви до сайта. Тази услуга осигурява не само сигурност и производителност, но и намалява разходите за хостинг поради ограничени нежелани заявки на сървър.

Коментирайте пренасочване. Предоставя лесен начин за пренасочване на първоначалните коментатори към страница с благодарности. Използвайте страницата, колкото ви харесва, насърчавайте регистрацията по имейл, следва социални медии или каквото е подходящо за вашия сайт, но това е приятно докосване, което ще ви помогне много да изпъкнете.

WP-Optimize. Действа като гигантска метла за вашата база данни на WordPress и почиства всичко с натискането на един бутон. Това е чудесно и за клиентски сайтове, когато им е неприятно да влизате в PhpMyAdmin.

Яков Губе

Яков Губе

Инструкция за проектиране

WP-SpamFree Anti-Spam. Този WordPress плъгин драстично намали количеството спам коментари, които получаваме в Инструкцията за дизайн. Имаме този плъгин и Akismet, за да ни предпази от измамни коментари за спам.

Проверка на прекъсната връзка. Счупените връзки могат да повлияят негативно на четенето, защото е неудачно да кликнете върху връзка, която не работи. Тази приставка за WordPress улеснява мониторинга и фиксирането на прекъснати връзки в сайтове, захранвани с WordPress.

EWWW оптимизатор на изображения. Пиша много за оптимизацията на уеб изображения, защото наистина вярвам, че неоптимизираните изображения са една от основните причини за бавните уеб страници, което от своя страна е ужасно за четенето. Проблемът е, че оптимизирането на изображения ръчно изисква малко повече време и усилия, а много собственици на сайтове не са удобни да използват инструменти за оптимизиране на изображения. Този плъгин помага да се оптимизира изображението безпроблемно за авторите.

Альона Галеа

Альона Галеа

Кмет на WP

WP RSS агрегатор. Трябва да има приставка за WordPress за тези, които създават обобщено съдържание от различни сайтове. Можете да създавате портфейли, новини, витрини и много други. Това е един от най-добрите приставки за WordPress, тъй като ви позволява да обединявате снимки, видеоклипове и текст, категоризирани и филтрирани по желания от вас начин.

Бюлетини на MailPoet. Много лесен за използване плъгин. Използваме го за изпращане на нашите бюлетини и получаване на абонатите на нашите читатели за нашите имейли.

Leadin. Готин плъгин за тези, които искат да знаят поведението на своя посетител. Показва откъде идва вашият читател (този, който се е свързал само с вас), кои страници се посещават преди и след като се свържат с вас чрез контактна форма на вашия уебсайт.

Даниел Скоко

Даниел Скоко

Ежедневни съвети за блог

Чисти архиви. Доста стара приставка, но създава много чист и интуитивен архив за вашия блог, който също работи като карта, тъй като в нея са изброени всички публикации, публикувани някога.

RSS Footer. Много полезна приставка за WordPress, за да добавите неща в долната част на вашата RSS емисия. Използвам го например за добавяне на рекламни банери.

WPtouch. Днес уебсайтът, който е приятелски за мобилни устройства, е задължителен, така че ако нямате мобилна версия, все пак можете да използвате този плъгин, за да го създадете в движение.

Калеб Войцик

Калеб Войцик

Направи си видео гай

Редакционен календар. Наистина ми беше полезно, когато работех във Fizzle.co, за да можем лесно да планираме съдържанието си седмици и месеци предварително. Дори ако публикацията не беше извършена, все още можем да поставим чернова на заместител там, докато не стане.

Доста връзка е чудесно за две неща. Първо, да имате възможност да имате по-къси пренасочващи връзки към конкретни страници или други уебсайтове, които също свързвате. Второ, проследява колко пъти се използват тези връзки, което също е наистина полезно.

Резервен приятел е спасител на живота. Ако нещо се случи с вашия WordPress сайт, където той се хаква или обикновен ред код в плъгин завинтва всичко, BB ще се уверите, че имате скорошна резервна копия, готова за възстановяване в.

Бамиделе Онибалуси

Бамиделе Онибалуси

Пътешественици

WP Сподели. Това е една от най-добрите и най-добрите WordPress плъгини, които предлагат стимул на читателите на определена публикация във вашия блог, в замяна на това да споделят тази публикация.

Хибридна връзка. Този плъгин за WordPress също идва от разработчика на WP Sharely и в основата си е плъгин за създаване на форми за отказ; той има много опции, включително позволяване на потребителите да създават формуляри в пост, странични ленти, изскачащи прозорци и слайдове във формуляри. Hybrid Connect също така ви позволява да събирате регистрации чрез имейл или Facebook вход и има много персонализиране, както и проследяване, за да ви информира откъде идват абонатите.

Гравитационни форми. Това е друга премиум приставка за WordPress за създаване на гладки формуляри за контакт; тя има вградена опция за анти-спам, проследяване на вашите формуляри, интеграция с няколко топ доставчици на услуги като AWeber за изграждане на списък с имейли и много други опции за персонализиране.

Нийл Пател

Нийл Пател

Бързо покълване

Конкурс за популярност. Той помага да се покажат най-популярните ви публикации. (Този плъгин вече не се поддържа и не се препоръчва от неговите автори.)

Абонирайте се за коментари. Той уведомява хората по имейл за нови коментари, които са оставени във вашия блог.

Кликнете, за да щракнете. Помага ви да получите повече социални дялове.

Ноеми Туиг

Ноеми Туиг

BloggingPro

Съживете стария пост. Този плъгин ми позволява автоматично да споделям стари публикации. Можете да изключите категории (да речем, Новини), за да гарантирате, че публикациите, които са повторно споделени, са все още уместни, дори и да са стари. Това помага да поддържаме нашата емисия в Twitter свежа, без да се налага да прекарваме твърде много време ръчно, за да проверявате какво се публикува.

NextScripts: Автоматично плакат в социалните мрежи. Автоматично поставя всеки нов запис в социалните мрежи. Той публикува публикацията в социалните медии, тъй като всеки запис се публикува и помага за облекчаване на натоварването върху мрежата / блог мениджър / редактор / координатор на социалните медии, особено когато се работи с много блогове и автори. Все пак не препоръчвам да го използвате като самостоятелно решение. Повторното споделяне на публикации ръчно по различно време го прави оптимален.

Pippity. Улеснява абонамента за бюлетин; настройките могат да бъдат персонализирани, за да го направят удобен за потребителя (т.е. не се появява през цялото ви лице през цялото време); лесна интеграция с бюлетинни услуги като aWeber.

Кайла Глоувър

Кайла Глоувър

WPExplorer

Принудително регенерирайте миниатюри. Чудесно, когато препроектирате нашия уебсайт, за да рекортирате всички наши изображения и да изчистите старите.

Най-фантастичната авторова кутия. Обичаме Fanciest Authorbox за добавяне на авторски биоси – което определено трябва да има за всеки мулти-авторски блог.

Доста връзка. Ние използваме Pretty Link Lite за партньорски връзки, защото, добре, партньорските връзки са грозни ��

Дейв Климентс

Дейв Климентс

Направете го с WordPress

Три от любимите ми приставки, които не получават толкова любов, колкото трябва Публикации 2 публикации, Превключване на потребителя и Дублиращ пост. Определено не бих казал, че всеки блогър трябва да ги има (има само 1 или 2 приставки, които бих поставил в тази категория), но ако някой има нужда от тях, те наистина са най-добрите WordPress приставки за тези приложения.

Крис Койер

Крис Койер

CSS-трикове

MinQueue. Позволява ви да комбинирате и комбинирате скриптове и стилове, които плъгините се зареждат за вас. Предимството на това е, че можете просто да оставите плъгините да правят всичко, което искат, и да знаете, че все още ще правите правилната работа с мъдрост в предния край. А това, че не управлявате ръчно тези неща, означава, че когато WordPress плъгин се актуализира и са необходими нови скриптове / стилове, това все още просто се случва автоматично.

Преглед на публичните публикации. Толкова е хубаво да можеш просто да изпратиш чернова на някой, който да разгледа, без да се налага да я публикува.

Анти спам. Това е плъгинът, който беше най-ефективният за мен за спиране на спам (в допълнение към Akismet).

Джеф Стар

Джеф Стар

Нетрайна преса

Проверка на темата. Като разработчик на теми за WordPress, използвам приставката за проверка на темата, за да проверя дали моите теми са в съответствие с най-новите стандарти за преглед на темите. Плъгинът е лесен за използване и осигурява ясни резултати и изпълними стъпки за подобряване на качеството, сигурността и ефективността на темите. Силно препоръчително за всеки, който работи с теми на WordPress.

Монитор на заявките. Query Monitor е чудесен, защото е много изчерпателен. Той може да направи много неща, които другите приставки за отстраняване на грешки не могат, като автоматично отстраняване на грешки в Ajax и възможност за филтриране на резултатите по конкретен плъгин или тема. Използвам този плъгин най-вече за отстраняване на грешки в променливи от база данни и заявки, но той също е удобен за тестване на HTTP заявки, WP куки, PHP грешки и много други. Това е един от най-добрите WordPress плъгини, който не получава вниманието, което заслужава, IMO.

Навигация за администраторски пост. През годините публикувах стотици статии и уроци в Perishable Press и DigWP.com. В предния край навигацията по всички тези публикации е лек, тъй като имам пълен контрол върху шаблона на темата и мога да използвам етикети на шаблони за избор по желание. Но не толкова в административната зона на WP, където понякога е необходимо да се придвижвате от една публикация до следваща, за да правите актуализации, редакции и т.н. За да направя тази навигация след публикуване възможна в зоната на администратора, използвам плъгин, наречен Admin Post Navigation, който прави едно и едно нещо добре: добавя "предишен" и "Следващия" връзки към екрана „Редактиране на публикации“, за да улеснят много по-лесно редактирането на серийни публикации.

Фред Майер

Фред Майер

WPShout

Всичко в едно миграция на WP. Проста миграция на сайтове. Абсолютен спасител.

Активиране на заместване на медиите. Ако изтриете изображение и повторно качите ново със същото име, никога няма смисъл за вас, имате нужда от този плъгин.

Регенерирайте миниатюри. Промяната на представените размери на изображението на вашия сайт просто не би имала смисъл без него.

Бени Люис

Бени Люис

Владее 3 месеца

BJ Lazy Load. Скоростта на сайта е толкова важна, за да не загубите хората в тези решаващи първи секунди. В моя случай обаче мога да споделя няколко висококачествени изображения в публикацията си и би било жалко, ако времето, необходимо за изтеглянето на тези, пусна хората от сайта. Тази приставка променя нещата само за изтегляне на изображения, които са в изгледа на браузъра. И така, докато превъртате надолу, те се изтеглят от сайта. Незабавно увеличаване на скоростта на зареждане на сайта!

Прост: Натиснете. За да създадете общност около вашия блог, простото натискане е най-лесният начин досега да създадете форум, който да отстъпва от системата на WordPress. Мащабирах това на десетки хиляди потребители и той се справя много добре заради неголемия код.

VaultPress. Ако трябваше да препоръчам един от най-добрите WordPress плъгини, това ще е това. Това е платена услуга, но ми спаси кожата няколко пъти. Независимо от това, на всеки един час целият ми сайт се архивира до сървърите на VaultPress и има просто изпълнение с резервно копие с едно натискане на бутона. Когато съм направил необратими неща на моя сайт на моя собствен сървър и той е надолу, а администраторът на сайта ми спи, този плъгин ми позволява да натискам "Отмяна" и се върнете към най-новата работна снимка. Можете да го направите само на темата, само на базата данни или някои други малки части, в случай че промените ви са били наред в други части или не искате да губите разговори или публикации в блогове, несвързани с срив.

Бен Таунсенд

Бен Таунсенд

WPin

За мен лично аз обичам Очаквайте скоро страница плъгин, лесно е да се инсталира и аз го използвам непрекъснато. На моя собствен уебсайт и за клиентски сайтове. По същество превръща вашия WordPress сайт в скорошна страница, пълна с форма за регистрация и редактируем текст чрез фона. Това е чудесен начин за тези, които създават своя уебсайт на своя уеб хостинг по избор, ако не са запознати с WAMP или LAMP.

Друг страхотен плъгин, за който може би са чували, е EWWW оптимизатор на изображения прави точно това, което пише на калай. Обемът оптимизира изображения за вашия блог, намалявайки честотната лента и, разбира се, зарежда времето. Наистина изящен плъгин и такъв, който използвам през цялото време.

Накрая един от най-добрите WordPress плъгини за пренасочване (намирам) е Прости 301 пренасочвания плъгин. Това е чудесен начин за нетехнологиите да създадат 301 пренасочвания. Така че, ако сте на страницата си с настройки за Google Webmaster и откриете грешки или URL адреси, които не могат да бъдат намерени, просто копирайте и поставете и ги пренасочете към подобна страница или нова.

Питър Нилсон

Питър Нилсон

WP Ежедневни теми

Сигурност на акаунта в Rublon: Двуфакторно авт+. Страхотен двуфакторен плъгин за защитен слой за защита и защита на профилите в WordPress.

Growmap Anti Spambot Plugin. Идеалният плъгин за победа на автоматизирани спам ботове и спам съобщения с обикновена отметка.

Намалете степента на отпадане. Получете реалната честота на отпадане и изгледите на страници в Google Analytics. Лесен и лесен за използване.

Мат Кромуел

Мат Кромуел

WordImpress

ImageInject е най-добрият начин да включите изображения, приятелски на авторски права в публикациите си.

Подобрена медийна библиотека е най-доброто за категоризиране на медиите, за да се улесни повторната употреба на изображения или PDF файлове или каквото и да е.

Контекстуални свързани публикации е най-добре представящият се плъгин за свързани постове (освен Jetpack).

Този е платен, но за анализ на ефективността на публикацията ви, Analytify е най-лесният и удобен начин да видите как посетителите намират вашите индивидуални публикации.

Амар Али

Амар Али

Всички съвети за блогове

CommentLuv Premium. Мощен плъгин, който помага за увеличаване на ангажираността в блога. Той контролира спам коментари в блога на WordPress. Той действа като система за възнаграждение. Хората обичат да получават връзки към блога си и това прави коментарът на CommentLuv. Показва последните им актуализации, докато оставя коментари. Можете да наградите потребителите, ако те имат определен брой коментари в блога ви. Наистина помага за изграждането на общност, привлича потребителите да оставят повече коментари и това осигурява връзки с нови и многократни посетители. Този плъгин изпраща известия за отговори на потребителите, когато коментар е бил отговорен на. Задължителен плъгин, ако наистина искате да увеличите ангажираността в своя блог.

SEOPressor. Вече знаем колко е важно SEO. Има много SEO плъгини, но мисля, че SEOPressor е най-добрият. Показва плътността на вашата ключова дума в редактора на WordPress. Показва предупреждение за свръх оптимизация в случай, че сте добавили допълнителни тагове, ключови думи, h1, h2, h3. Той също така поддържа богати фрагменти. Най-добрата функция е LSI ключова дума. Ключовите думи на LSI ви помагат да намерите подходящи ключови думи от основните си ключови думи, като използвате ключова дума LSI ще ви улесни класирането в Google.

MBP Ninja филиал. Ако сте в партньорски маркетинг, това е един от най-добрите приставки за WordPress. Използвам го от години и съм много доволен от него. Този плъгин автоматично преобразува вашите ключови думи в публикациите ви в партньорски връзки. Това е мощен плъгин, който ви помага да управлявате, проследявате, прикривате и съкращавате неограничен брой партньорски връзки от една страница с настройки. Този плъгин ми помогна много за спестяването на времето ми и управлението на всички партньорски връзки от едно табло. Ninja плъгин е задължителен плъгин за сериозни маркетингови партньори.

Нейтън Уелър

Натан Б. Уелър

Елегантни теми

Трите най-добри WordPress плъгини, които бих препоръчал на всеки WordPress блогър, са свързани с оправомощаването, направено по правилния начин. Ето какво имам предвид под това:

Едно от основните призиви към WordPress на първо място е колко той (и неговата невероятна общност от дизайнери / разработчици) са упълномощили света да прави страхотни неща с WordPress и наличните му теми и плъгини. Поради това мисля, че някои автори на тема и плъгини отиват малко "овластяване луд" с техните продукти, защото е лесно да се продава -"Вижте колко можете да направите с този един инструмент!"

Правилният начин не винаги е “plug and play” и има такова нещо като прекалено много в един пакет. Имайки това предвид, ето трите ми избора:

Кодови фрагменти от Ший Бъндж. Понякога по-малкото е повече. Един от любимите ми начини за намаляване на ненужното издуване е чрез намиране на полезни фрагменти от кода, които мога да заместя с цели плъгини. По този начин плъгинът Code Snippets всъщност намалява значително броя на инсталираните от мен приставки – и следователно също намалява броя на плъгините, които трябва да конфигурирам, актуализирам и поддържам.

Кратки кодове Ultimate от Владимир Анохин. Толкова много теми идват със собствени набори от къси кодове, които не са разделени в друг плъгин. А някои, ако са разделени, са създадени да работят само с тази тема и изобщо (или поне не са добре) с други. За мен, освен че съм против стандартите и най-добрите практики на WordPress, е лоша услуга. Ето защо вместо това наистина се влюбих, използвайки този масивен (безплатен) пакет от къси кодове от Владимир Анохин, предназначен да работи добре с всяка тема.

WordPress Plugin за рецензент от evoG. По подобен начин много теми на WordPress се предлагат с вградени възможности за преглед. Това изглежда страхотно като точка за продажба, но много клиенти не осъзнават, че създават куп съдържание, използвайки специфични за темата специфични типове публикации, като например преглед, затварят ги в тази тема завинаги. Или ги подписва за куп работа по-късно, ако някога решат да превключат теми. Този плъгин е този, който съм използвал на моя сайт и обичам. Може да не е плъгинът за преглед за всички, но въпросът е, че ако преглеждате неща в блога си – използвайте приставка! По този начин, ако трябва да промените темите по пътя, не оставяте зад себе си куп най-доброто си съдържание.

Тъй като някой, който винаги пише за теми и плъгини, разбира се, има още, които биха могли да направят този списък. Затова накрая искам да отделя и секунда, за да благодаря на всички от WordPress общността, които работят усилено за проектиране и разработване на инструментите, които всички ние използваме и обичаме.

Крис Бърджис

Крис Бърджис

SitePoint

Включих 3 за блогъри и 3 за разработчици. Blogger / потребител:

Още един свързан плъгин за публикации (YARPP). Добър заместител на nRelate, който показва свързано съдържание под всяка публикация.

Проверка на прекъсната връзка. Проверява съдържанието за счупени връзки.

EWWW оптимизатор на изображения. Дава ви повече опции за оптимизиране на изображения.

Разработчик:

P3 (Plugin Performance Profiler). Добър за получаване на основна линия на производителността на плъгините.

Разработчик. Отлично, ако трябва да разгледате по-внимателно под капака.

поток. Страхотно за сайтове, над които работят много хора.

Девеш Шарма

Девеш Шарма

WPKube

CoSchedule от Todaymade от TodayMade е фантастичен редакционен календар, който се интегрира с приложението Buffer и ви позволява едновременно да планирате публикациите си в блога на вашия сайт и социални медии, като използвате календара с плъзгане и пускане. Това струва 10 долара на месец, така че ако не стартирате бизнес блог, може да не си струва.

SearchWP от Джонатан Кристофър, подобрява търсенето в сайта и добавя много функции към основното търсене. Разбира се има голям брой плъгини за търсене, но този стои по-горе от останалите. Цена: $ 29 / единичен лиценз.

Свиване-О-Matic. Това е фантастично приложение (не WordPress плъгин), което ви позволява да оптимизирате изображения на вашия Windows или Mac. Много удобен за оптимизиране на изображения и не струва и стотинка. Като алтернатива можете да използвате WP Smush.it, ако не искате да използвате офлайн приложение.

Брайън Джексън

Брайън Джексън

BrianJackson.io

Ето и трите ми WP приставки, за които не се говори много, но са на моите "трябва да има" списък и аз ги използвам на всички мои сайтове.

Показване на джаджи е страхотен малък плъгин. По принцип той добавя отметки към всяка джаджа, за да се покаже или скрие на страниците на сайта. Това ми позволява да персонализирате това, което показвам на страничната лента на страниците си спрямо страничната лента на джаджа си.

Това е чудесен начин за A / B тестване на различни CTA кутии и наистина да се присъедини към вашата аудитория. Можете да показвате различни джаджи въз основа на категория публикации или дори персонализирана таксономия. Това може да бъде страхотно за партньорски маркетинг.

Да речем, че имате категория WordPress и PPC. Сега можете да създадете отделни фишове за всяка от тях и сега рекламите в страничната лента са пряко свързани със статията, която четат. Това ще увеличи драстично техния CTR.

Google Мениджър на маркери за WordPress. Много хора, с които разговарям, дори не знаят какво е Google Tag Manager. По принцип това е безплатен инструмент за управление от Google, който ви позволява да управлявате и разгръщате скриптите си от едно място. Като Google Analytics, AdRoll, Facebook Conversion Pixel и др.

Тази безплатна приставка от duracelltomi.com работи на всички мои сайтове. Това ми позволява да бъда организиран и да поддържам чисти сайтовете си в WordPress.

ZigWidgetClass. Друга страхотна малка безплатна WordPress приставка от zigpress.com. Този плъгин ми позволява лесно да добавя персонализирани CSS класове към моите джунджурии. За какво използвам това? Използвам го за разгръщане на медийни заявки, за да мога да скрия определени джаджи въз основа на размера им на разделителна способност.

Например, на моя сайт имам оптично поле в страничната си лента и в долния си колонтитул. На мобилно устройство няма причина той да се показва два пъти, така че добавям класа си, който дърпа моята медийна заявка и скрива едно от тях.

Раелин Уилсън

Раелин Уилсън

Думи от птици

Ето и трите ми най-добри WordPress плъгини. Всички те са PPMU DEV приставки, защото нашите разработчици работят много усилено и създават толкова страхотни приставки, че обикновено не получават много внимание.

Моментална снимка. Това е като машина на времето за вашия WordPress сайт, която може да архивира и възстановява цялата ви инсталация и дори включва Dropbox и S3 интеграция.

Персонализирани странични ленти. Можете да контролирате всички аспекти на всяка област на джаджа на вашия сайт с тази удобна приставка. Той има красив потребителски интерфейс, което го прави още по-забавно за използване.

WP Smush.it / WP Smush Pro. Това е един от първите плъгини, които инсталирам на всеки сайт, който създавам. Тя ви позволява да намалите размерите на файлове с изображения и можете дори да насипвате груби изображения.

Дан Заржицки

Дан Заржицки

Опит на обществото Олово и основен ценител на плъгините от екипа в Теми Slocum

През годините на обслужване на клиенти, клиенти и билети за поддръжка и чрез преглед на приставки на нашите PressThis покажете, видяхме заявки за HUNDREDS на плъгини и решения. Ето три от любимите ми, за да вляза в списъка ви с най-добрите теми на WordPress:

Деактивиране на коментарите. Въпреки големия брой изтегляния (1,2 милиона) и очевидното заглавие, толкова много от нашите зрители и клиенти искат да премахнат коментарите си и нямат представа, че това решение съществува.

Използването на този WordPress плъгин е просто. Инсталирайте приставката, отидете на вашите WordPress Settings > Деактивирайте коментарите и поставете отметка в квадратчето, за да деактивирате всички коментари. Плъгинът също така ви позволява да изберете дали да показвате коментари на по-конкретно ниво.

Разширена тагла. Този плъгин не е актуализиран от известно време (6 години), но установихме, че решението все още работи в по-голямата си част и е забавно.

Докосване до WordPress "Лозунгът" или "лозунг", можете да създадете редица лозунги и да показвате един от тях произволно или последователно всеки път, когато потребител зарежда страницата. Приложението за мислители блогъри, духовни организации и бизнеси е огромно.

проводник. За показване на съдържание в блога, там няма по-голям плъгин от Conductor. Въпреки че това е единствената опция в моя списък, която струва пари (започваща от $ 97), Conductor работи с почти всяка съществуваща тема на WordPress и ви позволява да покажете групиране на съдържанието си по начина, по който искате.

Искате да покажете 8 блога от "куче" категория с по-малък размер и показват само представеното изображение и заглавието? Можеш да го направиш.

Искате ли да направите най-скорошната си публикация голяма представена публикация на вашата първа страница? Свършен.

Мощни неща. Не мога да се възхищавам достатъчно.

Йонут Неагу

Йонут Неагу

Blogin на CodeinWP

Харесват ми следните три плъгини, защото всички те могат да бъдат настроени за няколко минути (общо 30 минути) и тогава ще можете да извлечете ползите, които носят за месеци или дори години напред. Ето плъгините:

Съживете стария пост. Използвайте го, за да споделите отново най-добрите парчета съдържание от вашия блог.

WP ракета. Отнема 5 минути, за да настроите и ускорите значително сайта си, прилагайки много проактивни най-добри практики.

Optimole. Той автоматично оптимизира всяко ново изображение, което качвате на вашия сайт. Не е необходима допълнителна работа от ваша страна. Той също така обслужва вашите изображения чрез оптимизиран CDN, което прави целия сайт много по-бърз.

Както можете да видите, най-добрите WordPress плъгини са тези, които ми спестяват време.

Пълен списък

Ето пълния списък на най-добрите WordPress плъгини от нашите експерти; всеки от своята обща категория:

Връзки и SEO:

Маркетинг по имейл и имейл:

Изображения и оптимизация на изображения:

Съдържание, управление и оптимизация на съдържанието:

Оптимизация на сайта / WP-администратори:

Спам:

Социална медия:

Други:

Това е всичко, което имаме за най-добрите WordPress приставки!

Не забравяйте да се присъедините към нашия крах курс за ускоряване на вашия сайт WordPress. С някои прости поправки можете да намалите времето за зареждане дори с 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map