ManageWP vs Jetpack Manage vs InfiniteWP vs MainWP vs iThemes Sync – WordPress Management Tools Sammenlignet

ManageWP vs Jetpack Manage vs InfiniteWP vs MainWP vs iThemes Sync – WordPress Management Tools Sammenlignet

ManageWP vs Jetpack Manage vs InfiniteWP vs MainWP vs iThemes Sync – WordPress Management Tools Sammenlignet
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Det er kompliceret at køre et enkelt WordPress-websted, men husk at køre to, fem eller endda et dusin. Selvom det kræver ekspertdisciplin fra din side, er det ikke umuligt – især ved hjælp af nogle WordPress-styringsværktøjer.


WordPress-styringsværktøjer giver dig mulighed for at holde øje med alle dine websteder fra en enkelt grænseflade. Forestil dig at have et betjeningspanel, hvorfra du kunne styre hvert websted på én gang, svarende til WordPress Multisite, men med bedre værktøjer til din rådighed og et renere interface.

Hvis du jonglerer flere WordPress-websteder på én gang, så lad os hjælpe dig med at lette belastningen! Vi gennemgår de fem bedste WordPress-styringsværktøjer til vores valg af Content Management System (CMS) – inklusive brugervenlighed, opdateringsstyring og et utal af andre aspekter.

Lad os komme igang!

WordPress-styringsværktøjer: ManageWP vs Jetpack Manage vs InfiniteWP vs MainWP vs iThemes Sync

De bedste WordPress-styringsværktøjer sammenlignet (i et nøddeskal)

Hvis du har travlt, kan du tjekke resuméet af vores fund i tabellen herunder:

ManageWP vs Jetpack Manage vs InfiniteWP vs MainWP vs iThemes Sync

ManageWP
Jetpack Administrer
InfiniteWP
MainWP
iThemes Sync

* På det frie niveau.** Vi traf en redaktionel beslutning om at dokke iThemes Sync et halvt punkt på grund af at begrænse antallet af sider på dets gratis niveau. Ellers ville det være bundet med MainWP ved 4,5 ud eller 5.
Pris modelFreemiumGratisFreemiumFreemiumGratis + betalt
# understøttede websteder *UbegrænsetUbegrænsetUbegrænsetUbegrænset10
Pålidelighed42343
Brugervenlighed55245
Plugin-styring55555
Opdater styring52555
SAMLET SET4,753,53,754.54 **

Vi scorede hvert af disse WordPress-styringsværktøjer fra en til fem alt efter pålidelighed, brugervenlighed, plugin-styring og opdateringsstyring – disse scoringer blev derefter gennemsnitligt for at give et samlet resultat.

For pålidelighedssektionerne drøfter vi generelt, om hver platform giver dig mulighed for at administrere dine websteder korrekt ved at inkludere nøglekriterier som sikkerhedskopier, sikkerhed, ydeevne og samarbejde. Plugin- og opdateringsadministration diskuteres separat.

De bedste WordPress-styringsværktøjer sammenlignet (fuldt ud)

Lad os nu se på de fem WordPress-styringsværktøjer – til sidst ved du nøjagtigt, hvilken der er den rigtige mulighed for dig.

ManageWP (Freemium)

WordPress-styringsværktøjer: ManageWP

ManageWP blev grundlagt i 2010 – på et tidspunkt, hvor der var meget få WordPress-styringsværktøjer på markedet – for at give brugerne en enkel løsning, der kunne hjælpe dem med at administrere flere websteder effektivt. De tiltrækkede over 100.000 websteder i løbet af deres første forretningsmåned – vi ville kalde det en rungende succes, men lad os se, hvordan det holder under kontrol.

Pålidelighed

Kort sagt, ManageWP er et af de mest pålidelige WordPress-styringsværktøjer til rådighed. Dets gratis lagdel udfører en månedlig sikkerhedskopi for hvert af dine websteder og giver dig mulighed for at aktivere eller deaktivere indstillingen individuelt efter behov – selvom vi ikke kan forestille os, hvorfor du vil!

Dit vigtigste ManageWP-dashboard indeholder også oplysninger, der kan bruges til potentielle optimeringer, herunder antallet af spam-kommentarer på dine sider, det samlede antal revisioner på hvert af dine websteder – som kan oppustes din database – og den samlede størrelse af din database. Alle disse kan rettes med et tryk på en knap:

optimering af managewp

ManageWP giver dig også mulighed for at holde styr på din analyse fra dens instrumentbræt. Som standard bruger værktøjet sin egen metode til at tælle dine sidevisninger, men det kan også oprette forbindelse til din Google Analytics konto for at præsentere dig for mere detaljerede oplysninger.

Endelig kan du køre både ydelse og sikkerhedskontrol fra dit betjeningspanel ved at vælge en egenskab og navigere til de respektive faner:

kontrol af managewp-ydelse

Redaktørens note. Så godt som det er, har ManageWP sine hikke en gang imellem. For eksempel for nogen tid siden brød de vores temademosider over på ThemeIsle, hvilket medførte "lidt ulejlighed."

Brugervenlighed

ManageWP er bemærkelsesværdig enkel at bruge. Platformen er en leg at navigere og inkluderer praktiske værktøjstip i hele for at hjælpe med at forklare, hvordan hvert afsnit fungerer.

Der er også omfattende dokumentation tilgængelig, hvis du har brug for yderligere vejledning til ethvert trin. Samlet set er vi overbeviste om at sige, at en almindelig WordPress-bruger kunne lære ind og outs af ManageWP på kort tid.

Plugin-styring

Eventuelle plugins, der skal opdateres, vises på dit hoved ManageWP-dashboard, og de kan overgås ved at gå ind i indstillingerne for hvert af dine websteder. Her kan du aktivere, deaktivere og slette et hvilket som helst plugin, du ønsker, og tilføje nye via en menu, der inkluderer WordPress.org-oplagringsstedet, skylagring og almindelige gamle URL’er eller ZIP-filer.

Det eneste, du ikke kan gøre fra ManageWP, er at ændre de unikke indstillinger for hvert plugin – for det bliver du stadig nødt til at gå til dit almindelige WordPress-dashboard.

Opdater styring

WordPress core-opdateringsmeddelelser vises på dit hoved ManageWP-betjeningspanel, så snart du logger ind, og du kan overvåge, om dine websteder kører forskellige versioner ved at kontrollere din Oversigtslinje til venstre på skærmen.

managewp-opdateringer

Konklusion

På trods af at det er et freemium-værktøj, inkluderer ManageWP en bemærkelsesværdig mængde funktioner på dets gratis niveau. Hvad mere er, det er perfekt anvendeligt til et ubegrænset antal WordPress-websteder, bortset fra et par unikke funktioner, der kræver premium-tilføjelser – men de fleste brugere kan klare sig helt uden dem.

Bortset fra det er ManageWPs brugervenlighed stadig det vigtigste salgsargument. Når det kommer til WordPress-styringsværktøjer, vil vi anbefale dette til brugere, der ønsker en godt afrundet oplevelse uden en stejl indlæringskurve.

Gå til ManageWP

Jetpack Manage (gratis)

Jet pakke

Jetpack Manage kan gøre krav på en imponerende stamtavle, i betragtning af at den er udviklet af Automattic. Imidlertid har dette værktøj en lidt anden tilgang end de andre indeslutninger på vores liste – overvågning af dine websteder håndteres fra din WordPress.com dashboard, snarere end WordPress, der selv er vært.

Pålidelighed

Som forventet klarer Jetpack Manage sig ordentligt, når det kommer til pålidelighed. Selvom det ikke kan hævde, at det inkluderer det samme niveau af funktionalitet som ManageWP, fungerer det stadig godt.

For at få adgang til dets kernefunktioner skal du installere Jetpack-plugin på dit selvhostede WordPress-sted, aktivere det og derefter linke det til din WordPress.com-konto fra administrationspanelet. Når det er afsluttet, vises webstedet på din liste over egenskaber, når du gennemser fanen Mine sider på WordPress.com. Klik her på dit websted for at åbne et nyt dashboard med detaljeret analyse:

jetpack administrere statistik

Jetpack Manage giver dig også mulighed for at ændre dine standard WordPress-indstillinger fra dens betjeningspanel, såvel som at oprette nye blogindlæg eller sider – omend uden nogen af ​​de avancerede funktioner, der er aktiveret i din self-hosted installation, såsom visuelle buildere.

Brugervenlighed

Hvis du har dybt med WordPress.com, før du går til WordPress, der selv er vært, er det en tur i parken at bruge Jetpack Manage. Alle dens muligheder er lette at forstå, og du kan hurtigt skifte mellem websteder ved at få adgang til det fra fanen Mine websteder.

Plugin-styring

På trods af, at du helt arbejder på WordPress.com-backend, giver Jetpack Manage dig mulighed for at håndtere plugins fra dine selvhostede installationer overraskende godt. Fanen Plugins inkluderer en liste over alle dem, du har installeret, og inkluderer muligheder for at opdatere dem individuelt, alle på én gang, eller endda aktivere autoopdateringer ud over nogle generelle indstillinger:

jetpack administrere plugins

Mens trangen til at indstille alle dine plugins til automatisk opdatering muligvis er stærk, anbefaler vi at være forsigtig med denne indstilling – du risikerer at forårsage kompatibilitetsfejl nede på linjen, hvis et af dine plugins ikke spiller pænt med resten efter en opdatering.

Opdater styring

På trods af sin fremragende visning når det kommer til plugin-styring understøtter Jetpack Manage ikke kerneopdateringer på dette tidspunkt (selvom de tilsyneladende er arbejder på det for en fremtidig opdatering). Det betyder, at du bliver nødt til at gå til hvert websted og opdatere dem manuelt, når hver nye udgivelse rulles rundt – medmindre du har aktiveret automatiske opdateringer på dit websteds back-end, det vil sige.

Konklusion

Jetpack Manage er meget enkel at hente, hvis du allerede er det kendt med WordPress.com, og det håndterer plugin-administration bemærkelsesværdigt godt. På trods af disse upsides er vi ikke helt komfortable med at anbefale det fuldt ud på grund af dets mangel på avancerede funktioner, såsom at styre core-opdateringer, og dets tilbøjelighed mod WordPress.com – masser af brugere er uddannet fra WordPress.com for længe siden og er tilbageholdende at tackle det igen. Når det er sagt, tilbyder Jetpack også en hel del interessante tilføjelsesfunktioner, såsom daglige sikkerhedskopier og forbedret sikkerhed mod spam.

Gå til Jetpack

InfiniteWP (Freemium)

InfiniteWP

InfiniteWP blev lanceret to år efter, at ManageWP startede WordPress-styringsværktøjets guldrusel. Inden for tre måneder tilførte InfiniteWP et respektabelt 10.000 sider på platformen, et tal, der er steget til over 500.000 i 2016.

Pålidelighed

InfiniteWP giver dig mulighed for at håndtere et ubegrænset antal WordPress-websteder, oprette sikkerhedskopier til dem alle fra en enkelt skærm og placere sider i vedligeholdelsestilstand.

Mens dets funktionssæt er anstændigt, er der en del funktionaliteter, der ikke er inkluderet i InfiniteWPs gratis niveau, der er inkluderet i andre løsninger – analytisk information, hastighedskontrol, kommentarstyring, oppetidsovervågning og planlagte sikkerhedskopieringer. Manglen på nogle af disse indstillinger er forståelig, i betragtning af at vi taler om en gratis service, men analytisk information og kommentarstyring er ret store tilbud til alle WordPress-styringsværktøjer.

Når det er sagt, skinner InfiniteWP, når det kommer til sikkerhedsovervågning til dit instrumentbræt. Det kan kun begrænse adgangen til specifikke IP’er, tvinge HTTPS, anvende tofaktorautentifikation og sende dig beskeder via e-mail enten dagligt eller ugentligt eller slukke dem helt for eventuelle fremragende opdateringer:

uendelig sikkerhed

Selvom disse sikkerhedsfunktioner er fantastiske, hvis du har brug for at give adgang til flere samarbejdspartnere, er det værd at bemærke, at de kun er så stærke som den sikkerhedspraksis, du håndhæver på hvert enkelt WordPress-sted.

Brugervenlighed

For at være sløv er InfiniteWP ikke let at installere og har en høj afgangskurve. Der er tre installationsmetoder tilgængelige, hvoraf den ene involverer at dele dine cPanel-legitimationsoplysninger. Der er også en manuel opsætning, og en mulighed der kræver, at du installerer et plugin på dit WordPress-sted – vi valgte den metode til vores test, og vi måtte derefter installere et andet plugin.

infinitewp oprette login

Mens installationsprogrammet plugin holder din hånd gennem hele processen, er ingen af ​​disse indstillinger meget venlige til brugere med lidt erfaring – hvilket for vores penge er de vigtigste brugere.

Ved at gå videre er InfiniteWP-administratorpanelet ikke svært at navigere (selvom dets layout kan bruge en vis forbedring) – det inkluderer dog ikke links til dets dokumentation for nye brugere. For at få adgang til dem skal du vende tilbage til InfiniteWPs hovedside og navigere hele vejen til dens sidefod.

Plugin-styring

På en mere positiv note klarer InfiniteWP sig godt, når det kommer til plugin-styring. Du kan nemt administrere både plugins og temaer for alle dine egenskaber fra en enkelt fane, så du kan aktivere, deaktivere eller slette de ønskede plugins – samt håndtere opdateringer.

Opdater styring

Når du er logget ind på dit InfiniteWP-administratorpanel, er den første ting, du ser, et afsnit Opdateringer, der giver et overblik over alle de websteder med handlinger, der skal udføres:

uendelige opdateringer

Dette betyder, at det er umuligt at gå glip af, når nogen websteder skal opdateres, medmindre du gør en bevidst indsats for at ignorere dette afsnit. Desuden kan du også konfigurere e-mail-påmindelser til alle tilgængelige opdateringer til kerneinstallationer, plugins og temaer.

Konklusion

InfiniteWP tilbyder et par bemærkelsesværdige sikkerhedsfunktioner – som er nyttige for flere samarbejdspartnere – samt stærk opdateringsstyring til plugins, temaer og kernefiler. Imidlertid kan uerfarne brugere have svært ved at installere dette værktøj i første omgang eller finde den nødvendige dokumentation for at finde ud af, hvordan de bruger det.

Derudover sælges et par funktioner, der skal være tilgængelige som standard – såsom analyse – oven på det gratis niveau som tilføjelser. Hvis intet af dette skræmmer dig, og alt hvad du har brug for er et styringsværktøj, der kan håndtere sikkerhedskopieringer og opdateringer, kan InfiniteWP være til dig.

Gå til InfiniteWP

MainWP (Freemium)

MainWP

MainWP er et af disse WordPress-styringsværktøjer, der er fuldstændig open source og er stolte af at beskytte brugerens privatliv. Det er en self-hostet løsning, der kører udelukkende på WordPress, og er afhængig af et system med plugins til at oprette forbindelse mellem hvert af dine websteder – et websted fungerer som dit MainWP-hub, hvor de andre bliver en del af netværket ved hjælp af et separat plugin, der muliggør interaktion.

Pålidelighed

Dette værktøj tilbyder et fremragende sæt funktioner – inklusive adgang med et enkelt klik til alle dine websteder og et sikkerhedskopisystem, der fungerer med tre forskellige plugins – og understøtter planlægning, indhold og brugeradministration.

mainwp tidsplan

I betragtning af at dette er en selvhostet mulighed, er det kun lige så pålidelige som din hostingudbyder. Hvis den server, hvorpå dit MainWP-dashboard er placeret, lider under driftstider, kan du ikke få adgang til det, før problemet er løst – dette kan også påvirke dine planlagte sikkerhedskopier, selvom chancerne for, at det forekommer, er små.

En af vores foretrukne MainWP-funktioner er inkluderingen af ​​sektioner om nylige sider og nylige sider, som giver dig mulighed for at holde styr på den seneste udvikling på dine WordPress-websteder uden at skulle navigere til de enkelte sektioner i hver enkelt.

Brugervenlighed

Da MainWP kører udelukkende på WordPress, bør nye brugere ikke have problemer med at lære reberne. Efter installation af MainWP-plugin på din primære server vises en tilsvarende fane på dit dashboard, der er vært for alle dens muligheder. Der er endda en fane, der fører dig mod MainWPs dokumentationscenter, der er kastet ind til god mål:

mainwp-dokumentation

Plugin-styring

Alle WordPress-styringsværktøjer, der hidtil er dækket, håndterer plugin-styring med aplomb, og MainWP er ingen undtagelse. Fanen Plugins på dit dashboard giver dig mulighed for at opdatere plugins pr. Websted eller globalt – selvom du også kunne opdatere dem individuelt, hvis du ønsker det.

Der er endda en indstilling, der giver dig mulighed for at ignorere opdateringsmeddelelser i en bestemt periode, som potentielt kan være nyttig, hvis du holder på med en større opdatering, indtil du er sikker på, at alle kompatibilitetsfejl er blevet klemt.

Hvad mere er, MainWP giver dig endda besked, når temaer eller plugins potentielt er blevet forladt ved at kontrollere, hvornår deres sidste opdatering kom ud. Hvis der ikke er foretaget nye opdateringer i et helt år, antager MainWP, at de muligvis er forældede og viser dig en advarsel.

Opdater styring

Indstillingerne for generelle WordPress-opdateringer med MainWP er minimale. Værktøjet indeholder en fane Opdateringer for at holde dig underrettet om større udgivelser og beder dig om at opdatere dine websteder, når det er nødvendigt. Det er enkelt, og det fungerer!

Konklusion

MainWP er et godt værktøj for brugere, der kan lide at vige sig fra Software as a Service (SaaS) -løsninger. Det tilbyder masser af funktioner, flere udvidelser, hvis du har brug for avanceret funktionalitet, og det fungerer på toppen af ​​almindelig WordPress – det betyder, at du ikke behøver at lære at bruge en helt ny platform til at bruge løsningen. Når du er vant til plugins grænseflade, er du klar til at gå!

Gå til MainWP

iThemes Sync (gratis med premiumplaner til rådighed)

iThemes Sync

Synkronisere er et andet produkt i iThemes ‘sortiment af kendte WordPress-værktøjer, der inkluderer BackupBuddy (vi testede det her, mod andre populære sikkerhedskopieringsløsninger), Security Pro, Udveksle, og også flere egne temaer.

Pålidelighed

iThemes Sync er et solidt produkt, der kan håndtere dine opdateringer, sikkerhedskopieringer, indhold, brugere og kommentarer fra et enkelt instrumentbræt.

Sikkerhedskopier og sikkerhed kræver, at du konfigurerer iTheme’s BackupBuddy og Security Pro-plugins – og selvom begge gør et ret ordentligt stykke arbejde, kan dette tilføjede besvær være en afslutning for nogle brugere. Uden denne funktionalitet giver iThemes Sync i det væsentlige kun dig mulighed for at håndtere centraliserede opdateringer.

Brugervenlighed

Bortset fra at skulle konfigurere yderligere plugins i nogle tilfælde, er iThemes Sync bemærkelsesværdig enkel at bruge. Det har en moderne grænseflade, der viser alle de oplysninger, du har brug for, uden at skulle grave for det.

ithemes synkroniserer hoved

Hver mulighed er tydeligt identificeret, og der er ikke mange avancerede funktioner tilgængelige. Det betyder, at du usandsynligt vil støde på noget, du ikke ved, hvordan du bruger.

Plugin-styring

Plugin-styring på iThemes Sync er meget ligetil. Du kan håndtere opdateringer for hele dit netværk fra fanen Opdateringer, der findes på dit dashboard …

ithemes synkroniserer opdateringer

… eller gå gennem dem individuelt ved at kontrollere hvert websted og gå ind på fanen Plugins. Det inkluderer alle de indstillinger, som dit almindelige WordPress-dashboard gør, og det er stort set det samme for temaer.

Opdater styring

Hovedskærmen på dit iThemes Sync-betjeningspanel indeholder en anmeldelse, når kerneopdateringer er tilgængelige. Hvis der er, kan du anvende dem fra fanen Opdateringer sammen med eventuelle tema- og plugin-opdateringer, der muligvis er tilgængelige.

iThemes Sync inkluderer også enkle logfiler for alle dine opdateringer, der holder styr på datoer og versionnumre.

Konklusion

Den sidste post i vores liste over WordPress-styringsværktøjer tilbyder anstændig funktionalitet og en moderne, brugbar interface – det er kun hindret af behovet for at installere yderligere plugins til håndtering af sikkerhedskopier og sikkerhed. Hvis du ikke har noget imod at hoppe gennem disse – ganske vist enkle – ekstra bøjler, vil du være tilfreds med resultaterne.

Gå til iThemes Sync

Sammenfattende

At jonglere flere WordPress-websteder samtidig er ikke en simpel opgave. Du skal holde styr på opdateringer og gennemgå alt deres indhold sammen med et utal af andre ansvarsområder. De WordPress-styringsværktøjer, vi har vist i dette stykke, giver dig mulighed for at tackle alle disse opgaver effektivt.

Lad os gennemgå en kort beskrivelse af hvert værktøjs styrker:

ManageWP: Vores anbefalede værktøj, der er fremragende og bemærkelsesværdigt enkelt at bruge.

iThemes Sync: Et moderne værktøj, der fungerer sammen med andre iThemes-plugins for at tilbyde en god all-round oplevelse.

InfiniteWP: Noget kompliceret, men tilbyder høj sikkerhed og opdateringsfunktioner samt anstændige sikkerhedskopieringer.

MainWP: En open-source, WordPress-baseret løsning med et komplet sæt funktioner.

Jetpack Administrer: Perfekt til fans af WordPress.com der ønsker at håndtere plugin management og nye stillinger fra en enkelt interface. Hvis du vælger at vælge en af ​​Jetpacks betalte planer, får du daglige sikkerhedskopier og spambeskyttelse, hvilket betyder meget for et websteds løbende sikkerhed.

Hvis du hellere vil få en numerisk vurdering af disse WordPress-styringsværktøjer, har vi scoret hver løsning for dig. Igen er her en oversigtstabel med vores fund:

WordPress-styringsværktøjer sammenlignet

ManageWP
Jetpack Administrer
InfiniteWP
MainWP
iThemes Sync

* På det frie niveau.** Vi traf en redaktionel beslutning om at dokke iThemes Sync et halvt punkt på grund af at begrænse antallet af sider på dets gratis niveau. Ellers ville det være bundet med MainWP ved 4,5 ud eller 5.
Pris modelFreemiumGratisFreemiumFreemiumGratis + betalt
# understøttede websteder *UbegrænsetUbegrænsetUbegrænsetUbegrænset10
Pålidelighed42343
Brugervenlighed55245
Plugin-styring55555
Opdater styring52555
SAMLET SET4,753,53,754.54 **

Hvilket af disse WordPress-styringsværktøjer er din favorit? Del dine valg med os i kommentarfeltet nedenfor!

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Layout og præsentation af Karol K.

* Dette indlæg indeholder tilknyttede links, hvilket betyder, at hvis du klikker på et af produktlinkene og derefter køber produktet, modtager vi et mindre gebyr. Ingen bekymringer, selvom du stadig betaler standardbeløbet, så der er ingen omkostninger fra din side.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector