Коя е най-добрата WordPress Ppugin Ppugin? 4 най-добрите сравнени решения

Коя е най-добрата WordPress Ppugin Ppugin? 4 най-добрите сравнени решения

Коя е най-добрата WordPress Ppugin Ppugin? 4 най-добрите сравнени решения
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Обичайте ги или ги мразете, имейлите за изписване с имейл абонамент просто вършат своята работа. И си вършат добре работата. Толкова добре, всъщност това отчети за 600% увеличения в проценти на конверсия чисто в резултат на прилагането на правилната стратегия за имейл маркетинг не са рядкост.


Като се има предвид, ако искате да получите най-добрата приставка за WordPress за вашия сайт, бързо ще разберете, че не всички са създадени равни. Или по-точно, ако си вземете решение за под-номинална стойност, ще се разочаровате само да се опитате да го постигнете, за да отговаря на вашите нужди, като дори не споменавате за постигане на стойностни резултати.

Ето защо днешната публикация влиза в игра:

Тук сравнявам четири от най-добрите приставки за абонамент за абонаменти на пазара и именуване на най-добрата приставка за WordPress от състава.

Коя е най-добрата WordPress Ppugin Ppugin?

Забележка. Това сравнение е написано на базата на опит от първа ръка на действителната работа с плъгините. Въпреки това, честно казано, използвам някои от тях по-широко от другите. 

Ето функциите, плюсовете и минусите и общата присъда за това кой трябва да използва всеки от тези изскачащи приставки за абонамент за WordPress:

Коя е най-добрата изскачаща приставка за WordPress:

1. Elementor Pro (elementor.com)

Elementor е един от най-популярните създатели на страници в WordPress, който съществува (това е и това, което използваме тук в CodeinWP). Elementor Pro е премиум версията на този плъгин, която, наред с много други функции, предлага и пълно захранване Popup Builder.

Тъй като Elementor първо е създател на страници, ще забележите, че има абсолютната най-гъвкава, визуална програма за изтегляне и пускане. Докато други инструменти в този списък предлагат конструктори с плъзгане и пускане, никой от тях не се приближава до Elementor!

Elementor Pro Popup Builder

По същата причина обаче, Elementor не е толкова силен, що се отнася до аналитиката и A / B тестването, защото … е, няма. Така че ще видите няколко пъти компромис – ще получите свобода на дизайна, но за сметка на вграденото проследяване.

Elementor Pro: Popup Builder – функции

Elementor Popup Builder е част от основния плъгин Elementor Pro – това не е някаква отделна функция, която трябва да инсталирате.

Когато отидете да създадете нов изскачащ прозорец, можете да изберете един от предварително изградените изскачащи шаблони на Elementor, или можете да изградите своя дизайн от нулата:

Елементни изскачащи шаблони

След като изберете началната си точка, ще бъдете пуснати в обичайния интерфейс за създаване на страници на Elementor, с една нова функция – специална Настройки на изскачащи прозорци област, където можете да коригирате изскачащото си меню…

 • позиция
 • Поведение
 • размер
 • И т.н..

Например, можете да използвате този раздел, за да създадете лента за известия или слайд, вместо традиционна изскачаща светлина:

Настройки на изскачащите елементи

Отвъд това можете да използвате всички обикновени джаджи на Elementor, да получите достъп до всички подробни функции на дизайна и т.н. Това е много полезно, защото означава, че можете да използвате изскачащото си меню за почти всичко и ето защо Elementor е най-добрата добавка на WordPress изскачаща програма от перспектива за дизайн.

Например, ако искате да създадете изскачащ прозорец за включване по имейл, можете да добавите форма джаджа и го свържете към услугата за имейл маркетинг. Или можете да създадете изскачащ прозорец на CTA и да добавите спешност с обратно броене джаджа.

След като сте готови да публикувате изскачащото меню, можете да конфигурирате Публикуване на настройките, които ви позволяват да насочвате и задействате изскачащите си менюта.

Освен насочването към конкретно съдържание на WordPress (например категории, отделни публикации, началната ви страница и т.н.), можете също да настроите подробно тригери:

Опции за задействане на изскачащи елементи Elementor

И на Разширени правила дават ви по-голям контрол върху това кой вижда вашите изскачащи прозорци, като насочване към конкретни препращащи или ограничаване колко често отделен потребител вижда изскачащ прозорец:

Разширени правила за изскачащи елементи на Elementor

След като щракнете Запази & Близо, изскачащото ви меню е на живо.

Отново единственият забележим недостатък тук е липсата на каквато и да е аналитичност или A / B тестване.

Elementor Pro: Popup Builder – плюсове и минуси

�� Плюсове

 • Създайте изскачащи менюта с визуален редактор за плъзгане и пускане
 • Абсолютният най-добър WordPress изскачащ плъгин, когато става въпрос за дизайнерски опции (защото можете да използвате интерфейса на Elementor с пълно захранване)
 • Можете да използвате всички обикновени джаджи на Elementor (включително добавки за джаджи добавени с добавки на трети страни, като Sizzify)
 • Можете да създадете всякакъв тип изскачащи прозорци, включително лайтбокс, двуетапни, слайдове, ленти за известия и т.н..
 • Той има солидна селекция от правила за насочване и задействане, включително опция за задействане на изскачащи прозорци чрез натискане на бутони във вашите обикновени дизайнерски елементи Elementor
 • Получавате достъп до всички останали функции на Elementor Pro на същата цена (като изграждане на тема)

�� Минуси

 • Без вградено проследяване на анализи
 • Без вградено A / B тестване

Кой трябва да използва Elementor Pro: Popup Builder?

Elementor Pro е най-добрият вариант, ако искате най-много да контролирате дизайна и използването на изскачащите си менюта. С Elementor Pro можете да създавате изскачащи прозорци за буквално всичко – от имейли за достъп до CTA, формуляри за вход, формуляри за контакт, порти за възраст … сериозно – всичко.

Нещо повече, Elementor е един от най-гъвкавите създатели на страници на WordPress и получавате достъп до всички нормални опции за дизайн и стил. Така че по отношение на това да направите дизайна свой собствен, никой друг инструмент в този списък не се доближава.

Така че, ако цените тези две неща, Елементър ще ви направи щастливи.

Въпреки това, когато Elementor Pro не е най-добрият всплыващ плъгин за WordPress е, когато става въпрос за анализи и A / B тестване. Ако искате да можете бързо да видите процентите на конверсия на изскачащите ви панели на таблото за управление и / или да завъртите A / B тестове, Elementor Pro вероятно не е за вас. Можете да направите това, като въведете Google Analytics или Google Optimize, това не е почти толкова удобно, колкото другите инструменти.

Elementor Pro започва от $ 49 за използване в един сайт и варира до $ 199 за използване в неограничени сайтове.

ЧЕТЕТЕ СЪЩО �� Нашият преглед на елемент

2. OptinMonster (optinmonster.com)

OptinMonster е всплыващата приставка за абонамент за електронна поща, която ние използваме тук в CodeinWP от дълго време. Но не само тук, ние също го имаме на JustFreeThemes, ThemeIsle и вероятно ще го разгърнем на Revive.Social също.

За да го обобщим в едно изречение, OptinMonster просто работи. Няма забавни грешки, няма трудно разбираеми функции, няма грозни шаблони и т.н. С OptinMonster просто получавате точния набор от функции и способности, които могат да ви помогнат да създадете своя имейл списък.

По някакъв начин OptinMonster е Apple на приставки за оптимизиране на имейли.

optinmonster

OptinMonster – функции

 • Множество различни видове оптими форми и кутии, а не само изскачащи. Плюс това, те поддържат редактиране на плъзгане и пускане.

optinmonster изскачащ шаблон

 • Вграден A / B модул за разделяне на тестовете – можете да тествате всеки елемент от формуляр поотделно или дори да поставяте две напълно различни форми един срещу друг.
 • Излезте от функционалността на намерението – показва формуляр на посетителя си, когато те тъкмо ще напуснат страницата.
 • Задействания на дисплея с няколко форми – показване на формуляр след X секунди, след превъртане надолу на сумата от X, след като посетителят кликне върху връзка и др..

условия за оптимистични чудовища

 • Вградена аналитика – вижте вашите кликвания, изгледи, реализации и т.н..

optinmonster аналитика

 • Насочване на ниво страница – показване на формуляри само на конкретни страници.
 • Мобилни изскачащи прозорци – не само мобилни оптимизирани стандартни изскачащи прозорци, но и напълно персонализирани изскачащи прозорци за мобилни устройства.
 • Интегрира се с всички популярни доставчици на имейл услуги (MailChimp, AWeber и др.).

Добре, нека спрем дотук с функциите, въпреки че само драскам повърхността. Ако искате да стигнете до дъното на всичко, ето това пълен списък с функциите на OptinMonster.

OptinMonster – плюсове и минуси

�� Плюсове

 • Страхотни опции за персонализиране на формата. След като изберете шаблон, можете да коригирате почти всичко за него. Променете изображенията, формулярните полета, покажете декларация за поверителност, преравнете нещата и т.н..
 • Можете да изберете кой трябва да вижда дадена форма: нови потребители срещу връщане, хора, които са гледали X страници, посетители от конкретно местоположение и други. По принцип можете да си изградите доста усъвършенствана структура.
 • Челно редактиране на формуляри (вижте как изглежда вашата форма, докато работите върху нея).
 • Задейства дисплея на формата. Те работят много добре, позволявайки ви да покажете формуляр в точния момент (въз основа на поведението на потребителя, времето, прекарано на страницата, доколко е превъртено и т.н.)
 • Има персонализирани мобилни изскачащи прозорци. Повечето инструменти на пазара правят формулярите им универсални и удобни за мобилни устройства, но OptinMonster отива по-далеч със специфичните си потребителски изскачащи програми за мобилни устройства.

�� Минуси

 • Говорейки от гледна точка на най-добрата приставка за WordPress, това не е WordPress плъгин сам по себе си. Искам да кажа, че основният инструмент OptinMonster работи като независимо решение на SaaS. Приставката за WordPress, която се предлага с OptinMonster, има за цел само да направи интеграцията по-безпроблемна.
 • Въпреки че изскачащите теми / шаблони са добре изглеждащи и в тях няма нищо лошо, няма много от тях да избирате. Плюс това, ако не персонализирате избраната от вас тема, рискувате изскачащото ви меню да изглежда същото като другите хора.

Кой трябва да използва OptinMonster?

OptinMonster е идеалното решение за онлайн маркетолози, блогъри и собственици на уебсайтове като цяло, които не само искат да получат ръцете си на хладно изскачащо имейл решение, но и биха предпочели всички усилия, свързани с електронната поща, да се погрижат с един инструмент.

OptinMonster наистина се откроява като цялостен пакет за всички, за които маркетингът по имейл е важна част от бизнеса им (ако не и най-важната част). Получавате всички необходими функции, всичко е лесно за използване и то просто работи. Ето защо OptinMonster е №1 – най-добрата добавка за WordPress в нашия списък.

Има четири различни планове – цените започват от $ 14 / месец и стигат до $ 49 / месец (всички таксувани годишно). Повече за това.

ЧЕТЕТЕ СЪЩО �� OptinMonster срещу LeadPages срещу Sumo срещу Thrive Leads

3. Сумо (sumo.com)

сумо спечели много фенове основно от деня на своето съществуване. Създаден от Ной Каган, той бързо се превърна в едно от най-популярните решения за уебсайт маркетинг.

Това, което го отличава е, че той използва много по-широк подход, а не само фокусиране върху имейла. Сумо разполага с модули за социални медии, промоция между сайтове (вие свързвате към други сайтове и те свързват към вас), топлинни карти, карти за превъртане и други.

сумо

Напоследък Sumo започна да се продава повече в магазините за електронна търговия, но други сайтове все още могат да се възползват от изскачащата му функционалност.

Като цяло, това е пълен набор от инструменти, за да помогнете на уебсайта ви да се разраства и вероятно най-добрата всплываща приставка за WordPress, ако бюджетът ви е нула (защото предлага безплатен план).

Сумо – функции

Извиква се специфичният модул Sumo, който ви предоставя изскачащи имейли Строител на списъци. Функциите:

 • Показване на изскачащи прозорци въз основа на кликвания, таймери или намерение за излизане.
 • Повече от няколко дузини изскачащи шаблони / дизайни.

шаблони за сумо

 • Можете да коригирате цветовете, текстовете, шрифтовете и други елементи от външния си вид. Плюс всичко работи с влачене и пускане.
 • Изскачащите прозорци са оптимизирани за мобилни устройства.
 • Вграден модул за тестване на A / B сплит.
 • Вградена аналитика.

сумо статистика

 • Можете да показвате различни изскачащи прозорци въз основа на препращащи URL адреси. Това ви позволява да имате индивидуални формуляри за хора, идващи от Facebook, Twitter и други сайтове.
 • Интегрира се с всички популярни доставчици на имейл услуги.

Като оставите модула на List Builder настрана, можете също да активирате няколко допълнителни модула, за да получите още повече възможности за изграждане на списък с имейли:

 • Smart Bar – покажете тясна лента в горната част на страницата (можете да поставите друга форма за оптимизиране в нея).
 • Scroll Box – показва формуляр за отказ, когато посетител превърта надолу сума X.
 • Добре дошли мат – показване на цял екран за избор на нови посетители.

сумо модули

Сумо – плюсове и минуси

�� Плюсове

 • Предлага страхотен набор от функции безплатно. Има премиум планове – повече за това за минута, но за да получите минимално функционалния минимум, и че включително изскачащите форми, не е необходимо да плащате нищо.
 • Челно редактиране на формуляри (вижте как изглежда вашата форма, докато работите върху нея).
 • Анализът е наистина приятен и ви дава добър преглед на това, което се случва с вашите формуляри.
 • Можете да създадете множество изскачащи прозорци, всички работещи въз основа на различни задействания и обслужване на различни посетители.
 • Можете да изберете дали искате да използвате изскачащото меню за имейли, стандартни бутони за повикване за действие или социални медии.

�� Минуси

 • Само един изскачащ шаблон, наличен в безплатната версия.
 • Точно както при OptinMonster, това не е WordPress плъгин сам по себе си. Sumo е друго решение на SaaS с приставка за WordPress, действаща само като интегриращ слой.

Кой трябва да използва Sumo?

Sumo е може би най-добрият безплатен плъгин за изскачащи имейли там, което го прави идеалното решение за входно ниво в сериозния имейл маркетинг.

Казвам сериозно, защото Sumo има редица усъвършенствани функции и добър аналитичен / проследяващ модул. Плюс това, той ви предоставя множество различни видове изскачащи прозорци, които да използвате.

След това, ако имате нужда от повече, можете да надстроите до Sumo Pro или да преминете към друг платен инструмент.

Можете да започнете с Sumo безплатно. Най-евтиният Pro план е $ 39 / месец – за един сайт (пълно ценообразуване), което е дори по-скъпо от Pro ниво на OptinMonster (и това ви позволява да използвате OptinMonster в три сайта).

4. Конвертиране на Pro (www.convertpro.net)

Конвертирайте Pro е обновена версия на популярния плъгин Convert Plus (който сам по себе си е ребранд на плъгина ConvertPlug, който преди това е заемал това място в нашия списък).

Накратко, разработчиците взеха всички прозрения, които научиха от ConvertPlug и Convert Plus и се стремяха да ги превърнат в най-добрия възможен плъгин за WordPress (това е Convert Pro).

Конвертирайте Pro

Convert Pro прави много неща добре. Той има визуален конструктор за плъзгане и пускане, тонове шаблони, вградена аналитика и подробно A / B тестване.

По отношение на функционалността ще забележите много прилики с OptinMonster. Въпреки това, за разлика от OptinMonster, Convert Pro е истински плъгин за WordPress и всичко се случва на вашия сървър.

Конвертиране на Pro – функции

Когато отидете да създадете ново изскачащо меню в Convert Pro, първо ще изберете кой тип изскачащ прозорец да създадете от осемте налични опции:

Преобразуване на изскачащи типове Pro

Оттам можете да избирате от голяма библиотека от шаблони. Много от тях са съсредоточени върху достъпа за имейл, но можете да намерите и други приложения, като общи CTA или дори порти за възраст:

Преобразуване на шаблони на Pro

След това можете да персонализирате изскачащото меню с помощта на визуалния редактор за плъзгане и пускане. Освен добавянето на ново съдържание с приспособленията, можете също да персонализирате полетата на формуляра, ако трябва да съберете повече информация:

Конвертирайте Pro builder

След като завършите дизайна, ще можете да избирате от много задействания, включително време, дълбочина на превъртане, намерение за излизане и други.

Освен това получавате и много опции за насочване, които ви позволяват да насочвате към неща като:

 • Определено съдържание на вашия сайт
 • устройства
 • Източници на препратки
 • Гео местоположение

Преобразуване на опции за насочване и задействане на Pro

Други полезни функции са:

 • Интеграции с най-популярните маркетингови услуги за електронна поща
 • Вградена аналитика
 • Гъвкаво A / B тестване, включително възможност за тестване на различни видове изскачащи елементи един срещу друг

Преобразуване на плюсове и минуси

�� Плюсове

 • Визуален редактор с плъзгане и пускане, който улеснява персонализирането на изскачащите ви менюта
 • Добър избор от шаблони, повечето от които изглеждат доста страхотно
 • Можете да избирате от осем различни типа изскачащи
 • Вградена аналитика
 • Гъвкава A / B система за тестване, която да оптимизира изскачащите ви менюта
 • Интеграции за всички основни услуги за имейл маркетинг

�� Минуси

 • Разтягам го, но единственият недостатък е, че ако искате да го използвате в повече от един сайт, не можете да управлявате усилията си по електронната поща от едно табло (например с OptinMonster), а вместо това се нуждаете от индивидуални инсталации на плъгини на всеки място.

Кой трябва да използва Convert Pro?

Convert Pro е най-добрата всплываща приставка за WordPress, ако сте харесали цялата функционалност, която видяхте с OptinMonster, но желайте тя да е налична в самостоятелна приставка за WordPress и за еднократна такса.

Просто е хубаво "твърд" навсякъде, без реални слабости. Визуалният конструктор не е толкова гъвкав като нещо като Elementor Pro, но е достатъчно добър за повечето приложения. Отвъд това, той има добър набор от шаблони, силен списък от правила за насочване / задействане и вграден A / B тестване и анализи.

Има няколко различни начина да закупите Convert Pro. Първо, можете да платите 99 долара, за да го използвате в неограничени сайтове с едногодишна поддръжка и актуализации. Или можете да платите 399 долара за използване в неограничени сайтове и живот поддръжка и актуализации.

Освен това, можете също да платите 249 долара за пакета Brainstorm Agency Agency, който освен, че ви дава достъп до Convert Pro, ви дава достъп и до много други екстри като Astra Pro (темата, която тук използваме в CodeinWP), Schema Pro, Ultimate Добавки за Elementor / Beaver Builder и други. Научете всичко за вашите възможности.

Най-добрите изскачащи приставки за WordPress: Заключение

Наистина ми е любопитно да разбера кой е любимият ти инструмент, но за мен топ 4 върви така:

 1. Elementor Pro – най-добрият WordPress изскачащ плъгин, когато става въпрос за гъвкавост на дизайна
 2. OptinMonster – най-добрият всплыващ плъгин за WordPress като интегрирано решение на SaaS
 3. Конвертирайте Pro Най-добрият WordPress изскачащ плъгин самостоятелен
 4. сумо Най-добрият безплатен плъгин за WordPress

Доста съм убеден, че ще намерите своя перфектен инструмент – този, който отговаря на нуждите ви ръкавично – само като проверите тези четири.

Какво вземате тук? Пропуснах ли нещо – има ли друго решение, което с гордост може да бъде наречено най-добрата всплываща приставка за WordPress? Също така, какво е вашето предизвикателство № 1 в момента, когато става въпрос за изскачащи имейли на вашия WordPress сайт?

Не забравяйте да се присъедините към нашия крах курс за ускоряване на вашия сайт WordPress. С някои прости поправки можете да намалите времето за зареждане дори с 50-80%:

* Тази публикация съдържа партньорски връзки, което означава, че ако кликнете върху някоя от връзките към продукта и след това закупите продукта, ще получим малка такса. Без притеснения, все пак ще плащате стандартната сума, така че да няма разходи от ваша страна.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector