Hvilket er det bedste WordPress-pop-up-plugin? 4 Topløsninger sammenlignet

Hvilket er det bedste WordPress-pop-up-plugin? 4 Topløsninger sammenlignet

Hvilket er det bedste WordPress-pop-up-plugin? 4 Topløsninger sammenlignet
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Elsk dem eller hader dem, e-mail-abonnement popup-plugins gør bare deres job. Og de gør deres arbejde godt. Så godt, faktisk rapporter om stigninger på 600% i konverteringskurser rent som et resultat af implementering af den rigtige e-mail-marketingstrategi er ikke ualmindeligt at se.


Når det er sagt, hvis du ønsker at få det bedste WordPress popup-plugin til dit websted, vil du hurtigt finde ud af, at de ikke alle er oprettet lige. Eller mere præcist, hvis du får dig selv en sub-par-løsning, vil du kun være frustreret over at prøve at få den til at passe til dine behov, ikke engang nævne at levere værdifulde resultater.

Så det er her dagens post kommer i spil:

Her sammenligner jeg fire af de bedste popup-plugins til e-mail-abonnement på markedet og navngivning af det bedste WordPress popup-plugin af opstillingen.

Hvilket er det bedste WordPress-pop-up-plugin?

Bemærk. Denne sammenligning er skrevet baseret på førstehåndserfaring med faktisk at arbejde med plugins. Dog i al ærlighed har jeg brugt nogle af dem mere udstrakt end de andre. 

Her er funktionerne, fordele og ulemper og den samlede dom over, hvem der skal bruge hvert af disse popup-plugins til e-mail-abonnement til WordPress:

Hvilket er det bedste WordPress popup-plugin:

1. Elementor Pro (elementor.com)

Elementor er en af ​​de mest populære WordPress-sidebygere, der findes (det er også det, vi bruger her på CodeinWP). Elementor Pro er den premiumversion af dette plugin, der blandt mange andre funktioner også tilbyder en fulldrevet Popup Builder.

Da Elementor først er en sidebygger, vil du bemærke, at den har den absolut mest fleksible, visuelle træk-og-slip-pop-builder. Mens andre værktøjer på denne liste tilbyder træk-og-slip-bygere, kommer ingen af ​​dem tæt på Elementor!

Elementor Pro Popup Builder

Af samme grund er Elementor imidlertid ikke så stærk, når det kommer til analyse og A / B-test, fordi… ja, der er ikke noget. Så det er den slags afveksling, du vil se komme op endnu et par gange – du får designfrihed, men på bekostning af indbygget sporing.

Elementor Pro: Popup Builder – funktioner

Elementor Popup Builder er en del af det centrale Elementor Pro-plugin – det er ikke en separat funktion, du skal installere.

Når du går til at oprette en ny popup, kan du enten vælge en af ​​Elementors forudbyggede popup-skabeloner, eller du kan opbygge dit design fra bunden:

Elementor popup-skabeloner

Når du vælger dit udgangspunkt, vil du blive tabt i den almindelige interface eller side-builder-interface med en ny funktion – en speciel Popup-indstillinger område, hvor du kan justere din popup’s …

 • Position
 • Opførsel
 • Størrelse
 • etc.

For eksempel kan du bruge dette afsnit til at oprette en underretningslinje eller et dias i stedet for en traditionel pop-up med lightbox:

Elementor popup-indstillinger

Derudover kan du bruge alle de almindelige Elementor-widgets, få adgang til alle detaljerede designfunktioner osv. Dette er super nyttigt, fordi det betyder, at du kan bruge din popup til stort set alt, og det er derfor Elementor er det bedste WordPress-popup-plugin fra en designperspektiv.

Hvis du f.eks. Vil oprette en pop-up til opt-in til e-mail, kan du tilføje Form widget og tilslut den til din e-mail-marketingtjeneste. Eller du kan oprette en CTA-popup og tilføje haster med Nedtælling widget.

Når du er klar til at offentliggøre din popup, kan du konfigurere Publicer indstillinger, som lader dig målrette og udløse dine popups.

Ud over at målrette mod specifikt WordPress-indhold (f.eks. Kategorier, individuelle indlæg, din startside osv.) Kan du også konfigurere detaljerede triggers:

Elementor pop-up-triggerindstillinger

Og Avancerede regler giver dig mere kontrol over, hvem der ser dine popups, som at målrette mod specifikke henvisere eller begrænse hvor ofte en individuel bruger ser en popup:

Elementor-popup-avancerede regler

Når du klikker på Gemme & Tæt, din popup er live.

Igen er den eneste bemærkelsesværdige ulempe her manglen på analyser eller A / B-test.

Elementor Pro: Popup Builder – fordele og ulemper

�� Fordele

 • Lav dine popups med en visuel træk-og-slip-editor
 • Det absolut bedste WordPress-popup-plugin, når det kommer til designindstillinger (fordi du kan bruge det fulldrevne Elementor-interface)
 • Du kan bruge alle de almindelige Elementor-widgets (inklusive add-on widgets tilføjet med tredjeparts plugins, som Sizzify)
 • Du kan oprette en hvilken som helst type popup, herunder lightbox, totrins, slide-ins, anmeldelse barer osv.
 • Det har et solidt udvalg af målretnings- og triggerregler, herunder en mulighed for at udløse popups med knapklik i dine almindelige Elementor-design
 • Du får adgang til alle de andre Elementor Pro-funktioner til samme pris (som temaopbygning)

�� Cons

 • Ingen indbygget analytics tracking
 • Ingen indbygget A / B-test

Hvem skal bruge Elementor Pro: Popup Builder?

Elementor Pro er den bedste mulighed, hvis du ønsker mest kontrol over design og brug af dine popups. Med Elementor Pro kan du oprette popups til bogstaveligt talt alt fra e-mail-opt-ins til CTA’er, loginformularer, kontaktformularer, aldersporte… alvorligt – alt.

Hvad mere er, Elementor er en af ​​de mest fleksible WordPress-sidebygere, og du får adgang til alle de normale design- og stilindstillinger. Så med hensyn til at gøre designet til dit eget kommer intet andet værktøj på denne liste tæt på.

Så hvis du værdsætter disse to ting, vil Elementor gøre dig lykkelig.

Hvor Elementor Pro imidlertid ikke er det bedste WordPress-popup-plugin, når det kommer til analyse og A / B-test. Hvis du vil være i stand til hurtigt at se dine popups ‘konverteringsfrekvenser direkte i dit dashboard og / eller spin A / B-tests, er Elementor Pro sandsynligvis ikke for dig. Du kan gøre det med at hente Google Analytics eller Google Optimize, det er bare ikke så praktisk som de andre værktøjer.

Elementor Pro starter ved $ 49 til brug på et enkelt sted og varierer op til $ 199 til brug på ubegrænsede websteder.

LÆS OGSÅ �� Vores elementor anmeldelse

2. OptinMonster (optinmonster.com)

OptinMonster er det popup-plugin til e-mail-abonnement, som vi har brugt her på CodeinWP i lang tid. Men ikke kun her, vi har det også på JustFreeThemes, ThemeIsle og vil sandsynligvis rulle det ud på Revive.Social også.

For at opsummere det i en sætning fungerer OptinMonster bare. Der er ingen sjove bugs, ingen vanskelige at forstå funktioner, ingen grimme skabeloner osv. Med OptinMonster får du simpelthen det nøjagtige udvalg af funktioner og evner, der kan hjælpe dig med at opbygge din e-mail-liste.

På en måde er OptinMonster Apple af e-mail-optin-plugins.

optinmonster

OptinMonster – funktioner

 • Flere forskellige typer optinformularer og -bokse, ikke kun popups. Desuden understøtter de træk og slip redigering.

optinmonster popup-skabelon

 • Indbygget A / B delt testmodul – du kan teste ethvert element i en form individuelt eller endda sætte to helt forskellige former mod hinanden.
 • Afslut funktionen med hensigt – viser en formular til din besøgende, når de lige er ved at forlade siden.
 • Visning af flere formularer – vis en formular efter X sekunder, efter at have rullet ned X-beløbet, efter at den besøgende har klikket på et link og mere.

optinmonsterbetingelser

 • Indbygget analyse – se dine klik, visninger, konverteringer osv.

optinmonster analyse

 • Målretning på sideniveau – vis formularer kun på bestemte sider.
 • Mobil popups – ikke kun mobiloptimerede standard popups, men helt tilpassede popups til mobile enheder.
 • Integreres med alle populære e-mail-tjenesteudbydere (MailChimp, AWeber osv.).

Okay, lad os stoppe her med funktionerne, selvom jeg kun skraber overfladen. Hvis du vil komme til bunden af ​​alt, her er en komplet liste over OptinMonsters funktioner.

OptinMonster – fordele og ulemper

�� Fordele

 • Fantastiske tilpasningsmuligheder. Når du har valgt en skabelon, kan du tilpasse stort set alt omkring det. Skift billeder, formularfelter, vis en erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger, tilpasse ting osv.
 • Du kan vælge, hvem der skal se en given formular: nye brugere vs vender tilbage, personer, der har set X-sider, besøgende fra et specifikt sted med mere. Grundlæggende kan du opbygge dig selv en temmelig avanceret struktur.
 • Front-end form redigering (se, hvordan din form ser ud, mens du arbejder på den).
 • Form display display udløser. Disse fungerer virkelig pænt, så du kan vise en form lige i det rigtige øjeblik (baseret på brugerens opførsel, hvor lang tid der er på siden, hvor langt de er blevet rullet osv.)
 • Der er brugerdefinerede mobile popups. De fleste værktøjer på markedet gør deres former universelle og mobilvenlige, men OptinMonster går videre med deres specifikke tilpassede popups til mobil.

�� Cons

 • Når vi taler om det bedste WordPress-popup-plugin, er dette ikke et WordPress-plugin i sig selv. Jeg mener, det centrale OptinMonster-værktøj fungerer som en uafhængig SaaS-løsning. WordPress-pluginet, der leveres med OptinMonster, er kun beregnet til at gøre integrationen mere sømløs.
 • Selvom popup-temaer / skabeloner er flot, og der ikke er noget galt med dem, er der ikke så mange af dem at vælge imellem. Hvis du ikke tilpasser det tema, du har valgt, risikerer du også, at din popup vil se den samme ud som andre menneskers.

Hvem skal bruge OptinMonster?

OptinMonster er den perfekte løsning til online marketingfolk, bloggere og webstedsejere generelt, som ikke kun ønsker at få deres hænder på en cool e-mail-pop-up-løsning, men også hellere vil have alle deres e-mail-optin-relaterede bestræbelser taget hånd om af et enkelt værktøj.

OptinMonster fremstår virkelig som den komplette pakke for alle, for hvilke e-mail-marketing er en vigtig del af deres forretning (hvis ikke den vigtigste del). Du får alle de funktioner, du har brug for, alt er nemt at bruge, og det fungerer bare. Derfor er OptinMonster nr. 1 – det bedste WordPress-popup-plugin – på vores liste.

Der er fire forskellige planer – priserne starter ved $ 14 / måned og går op til $ 49 / måned (alle faktureres årligt). Mere om det.

LÆS OGSÅ �� OptinMonster vs LeadPages vs Sumo vs Thrive Leads

3. Sumo (sumo.com)

Sumo har fortjent en masse fans dybest set fra dag en af ​​dens eksistens. Oprettet af Noah Kagan er det hurtigt vokset til at være en af ​​de mest populære webstedsmarkedsføringsløsninger derude.

Det, der adskiller det, er, at det tager en meget bredere tilgang snarere end blot at fokusere på e-mail. Sumo har moduler til sociale medier, promotering på tværs af websteder (du linker til andre sider og de linker til dig), varmekort, rullekort og mere.

sumo

For nylig er Sumo begyndt at markedsføre sig mere mod e-handelsbutikker, men andre sider kan stadig drage fordel af dens popup-funktionalitet.

Generelt er det et komplet værktøjssæt, der hjælper dit websted med at vokse og sandsynligvis det bedste WordPress-popup-plugin, hvis dit budget er nul (fordi det tilbyder en gratis plan).

Sumo – funktioner

Det specifikke Sumo-modul, der giver dig e-mail-popups kaldes List Builder. De funktioner:

 • Vis popups baseret på klik, timere eller exit-intention.
 • Mere end et par dusin popup-skabeloner / designs.

sumo skabeloner

 • Du kan justere farver, tekster, skrifttyper og andre elementer i din popups udseende. Desuden fungerer alt sammen med træk og slip.
 • Pop-ups er mobiloptimeret.
 • A / B delt testmodul indbygget.
 • Indbygget analyse.

sumo statistik

 • Du kan vise forskellige popups baseret på henvisningswebadresser. Dette giver dig mulighed for at have individuelle formularer til folk, der kommer fra Facebook, Twitter og andre sider.
 • Integreres med alle populære e-mail-udbydere.

Når du lægger List Builder-modulet til side, kan du også aktivere et par komplementære moduler til at få endnu flere muligheder for at opbygge en e-mail-liste:

 • Smart Bar – vis en smal bjælke øverst på en side (du kan lægge en anden optin-form i den).
 • Rulleboks – vis en tilmeldingsformular, når en besøgende ruller ned X-beløbet.
 • Velkomstmat – vis en fuldskærms-optin-form til nye besøgende.

sumomoduler

Sumo – fordele og ulemper

�� Fordele

 • Tilbyder et stort sæt funktioner gratis. Der er premium-planer – mere om det på et minut – men for bare at få det blotte funktionelle minimum, og at inklusive popup-formularerne, behøver du ikke at betale noget.
 • Front-end form redigering (se, hvordan din form ser ud, mens du arbejder på den).
 • Analysen er virkelig rart og giver dig et godt overblik over, hvad der sker med dine formularer.
 • Du kan oprette flere popups, der alle fungerer ud fra forskellige triggere og catering til forskellige besøgende.
 • Du kan vælge, om du vil bruge popup til e-mail-optins, standard opfordring til handlingsknapper eller sociale medier.

�� Cons

 • Bare en popup-skabelon, der er tilgængelig i den gratis version.
 • Ligesom med OptinMonster er dette ikke i sig selv et WordPress-plugin. Sumo er en anden SaaS-løsning med et WordPress-plugin, der kun fungerer som integrationslaget.

Hvem skal bruge Sumo?

Sumo er sandsynligvis det bedste gratis e-mail-popup-plugin derude, hvilket gør det til den perfekte løsning på entry-level til seriøs e-mail-marketing.

Jeg siger alvorligt, fordi Sumo har en række avancerede funktioner og et godt analyse- / sporingsmodul. Plus, det giver dig flere forskellige typer popups, du kan bruge.

Så hvis du har brug for mere, kan du opgradere til Sumo Pro eller skifte til et andet betalt værktøj.

Du kan komme i gang med Sumo gratis. Den billigste Pro-plan er $ 39 / måned – for et sted (fuld prisfastsættelse), hvilket er endnu dyrere end Pro-niveauet for OptinMonster (og det giver dig mulighed for at bruge OptinMonster på tre steder).

4. Konverter Pro (www.convertpro.net)

Konverter Pro er en opgraderet version af det populære Convert Plus-plugin (som i sig selv er en rebrand for det ConvertPlug-plugin, der tidligere besatte denne plads på vores liste).

Lang historie kort, udviklerne tog al den indsigt, de lærte fra ConvertPlug og Convert Plus, og havde til formål at gøre dem til det bedste WordPress-popup-plugin, der er muligt (det er Convert Pro).

Konverter Pro

Convert Pro gør en masse ting godt. Det har en visuel træk-og-slip-bygherre, tonsvis af skabeloner, indbygget analyse og detaljeret A / B-test.

Med hensyn til funktionalitet vil du bemærke en masse ligheder med OptinMonster. I modsætning til OptinMonster er Convert Pro imidlertid et sandt WordPress-plugin, og alt sker på din server.

Konverter Pro – funktioner

Når du går til at oprette en ny popup i Convert Pro, vælger du først hvilken type popup der skal oprettes fra de otte tilgængelige indstillinger:

Konverter Pro popup-typer

Derfra kan du vælge fra et stort bibliotek med skabeloner. Mange af dem er fokuseret på e-mail-opt-ins, men du kan også finde andre anvendelser, f.eks. Generiske CTA’er eller endda aldersporte:

Konverter Pro-skabeloner

Derefter kan du tilpasse din popup ved hjælp af den visuelle træk-og-slip-editor. Ud over at tilføje nyt indhold med widgets, kan du også tilpasse formularfelterne, hvis du har brug for at indsamle mere information:

Konverter Pro-builder

Når du er færdig med designet, kan du vælge mellem et væld af triggere, herunder tid, rulledybde, exit-intention og mere.

Ud over det får du også masser af målretningsindstillinger, der lader dig målrette mod ting som:

 • Visst indhold på dit websted
 • Enheder
 • Henvisende
 • Geo placering

Konverter Pro-målretning og udløsningsmuligheder

Andre nyttige funktioner er:

 • Integrationer med mest populære e-mail-marketingtjenester
 • Indbygget analyse
 • Fleksibel A / B-test, herunder muligheden for at teste forskellige typer popups mod hinanden

Konverter fordele og ulemper

�� Fordele

 • Visuel, træk-og-slip-editor, der gør det nemt at tilpasse dine popups
 • Et godt udvalg af skabeloner, hvoraf de fleste ser temmelig godt ud
 • Du kan vælge mellem otte forskellige popup-typer
 • Indbygget analyse
 • Et fleksibelt A / B-testsystem til at optimere dine popups
 • Integrationer til alle de vigtigste e-mail-marketingtjenester

�� Cons

 • Jeg strækker det, men den eneste ulempe er, at hvis du vil bruge det på mere end et websted, kan du ikke administrere dine e-mail-bestræbelser fra et enkelt dashboard (som med OptinMonster), men i stedet har brug for individuelle plugin-installationer på hver websted.

Hvem skal bruge Convert Pro?

Convert Pro er det bedste WordPress-popup-plugin, hvis du kunne lide al den funktionalitet, du så med OptinMonster, men ønsker, at den var tilgængelig i et selvstændigt WordPress-plugin og mod et engangsgebyr.

Det er bare smukt "solid" rundt omkring uden reelle svagheder. Den visuelle builder er ikke så fleksibel som noget som Elementor Pro, men det er godt nok til de fleste anvendelser. Derudover har den et godt sæt skabeloner, en stærk liste over målretning / trigger regler og indbygget A / B-test og analyse.

Der er et par forskellige måder at købe Convert Pro på. Først kan du betale $ 99 for at bruge det på ubegrænsede websteder med et års support og opdateringer. Eller du kan betale $ 399 for brug på ubegrænsede websteder og livstid support og opdateringer.

Derudover kan du også betale $ 249 for Brainstorm Force Agency Bundle, der ud over at give dig adgang til Convert Pro også giver dig adgang til mange andre godbidder som Astra Pro (det tema, vi bruger her på CodeinWP), Schema Pro, Ultimate Addons til Elementor / Beaver Builder med mere. Lær alt om dine muligheder.

Bedste popup-plugins til WordPress: Konklusion

Jeg er virkelig nysgerrig efter at vide, hvad dit yndlingsværktøj er, men for mig går top 4 således:

 1. Elementor Pro – bedste WordPress popup-plugin når det kommer til designfleksibilitet
 2. OptinMonster – bedste WordPress popup-plugin som en integreret SaaS-løsning
 3. Konverter Pro – Bedste WordPress popup-plugin selvstændigt
 4. Sumo – bedste gratis popup-plugin til WordPress

Jeg er temmelig sikker på, at du vil finde dit perfekte værktøj – det, der passer til dine behov hånd-i-handske – bare ved at tjekke disse fire.

Hvad tager du her? Gik jeg glip af noget – er der en anden løsning, der stolt kan udnævnes til det bedste WordPress-popup-plugin? Hvad er din nr. 1 udfordring lige nu, når det kommer til popup-e-mails på dit WordPress-sted?

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

* Dette indlæg indeholder tilknyttede links, hvilket betyder, at hvis du klikker på et af produktlinkene og derefter køber produktet, modtager vi et mindre gebyr. Ingen bekymringer, selvom du stadig betaler standardbeløbet, så der er ingen omkostninger fra din side.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector