Hvad er den bedste WordPress LMS? LearnDash vs LifterLMS vs LearnPress

Hvad er den bedste WordPress LMS? LearnDash vs LifterLMS vs LearnPress

Hvad er den bedste WordPress LMS? LearnDash vs LifterLMS vs LearnPress
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Hvis du søger at oprette og sælge onlinekurser, har du brug for et effektivt WordPress LMS (learning management system) til at hjælpe dig. Et kraftfuldt LMS-plugin hjælper dig med at designe forskellige og stimulerende kurser, der informerer dine elever og giver værdi for pengene.


Det er vigtigt, at en kraftfuld WordPress LMS også giver dig mulighed for at administrere dine online kurser og brugere, tage betalinger, spore og belønne kursusforløb og skabe et online samfund. Så hvilket LMS-plugin skal du bruge til dit projekt?

I denne artikel pit vi LearnDash vs LifterLMS vs LearnPress mod hinanden for at se, hvordan deres funktioner, brugeroplevelse og priser sammenlignes. Alle tre løsninger er gode muligheder. Imidlertid vil en af ​​dem sandsynligvis være bedre egnet til dine behov. Læs videre for at finde ud af, hvilket af disse værktøjer det er for dig.

LearnDash vs LifterLMS vs LearnPress

Hvad er den bedste WordPress LMS? Tre muligheder sammenlignet …

Lad os komme i gang med at se et hurtigt kig på, hvordan hovedfunktionerne i disse tre WordPress LMS-plugins sammenligner:

Feature
LearnDash
LifterLMS
LearnPress
Træk-og-slip-kursusbygger
Fleksible kursusmuligheder – lektioner, quizzer, fora
Indstillinger for medlemskabsside
Detaljeret vurdering og klassificeringsmuligheder
Indtægtsindstillinger
Webstedsanalyse
Gratis plan

Lad os nu finde ud af, hvad hvert af disse WordPress LMS-plugins tilbyder:

LearnDash

WordPress LMS - LearnDash

LearnDash er en ekstremt populær og funktionsrig WordPress LMS. Deres kunder består af Fortune 500-virksomheder, universiteter i verdensklasse, uddannelsesorganisationer og iværksættere fra hele verden, som alle opretter og sælger onlinekurser.

Ved hjælp af LearnDash kan du nemt designe og sælge sjove, informative og varierede kurser. Denne platform er fyldt med muligheder, der gør det muligt for dig at integrere quizzer, opgaver, fora, certifikater, badges og meget mere i hvert kursus, hvilket sikrer, at dine studerende forbliver engagerede i dit indhold.

Så lad os se på de vigtigste funktioner i LearnDash …

�� De bedste funktioner i LearnDash

LearnDash har for mange funktioner til at nævne dem alle, så vi har lige valgt nogle af højdepunkterne …

 • Kraftig kursusbygger – Den brugervenlige kursusbygger giver dig mulighed for hurtigt at oprette attraktive og interessante kurser for dine studerende.
 • Fleksible kursusmuligheder – Opret dine kurser på en måde, der fungerer for din niche og publikum. Drip feed dit lektionsindhold i henhold til en tidsplan, der er angivet af dig, indstil forudsætninger for at sikre, at studerende tager kurser i en fast rækkefølge, tilføj dynamiske fora, hvor dine brugere kan diskutere spørgsmål rejst i løbet af kurset, belønne dine elever med point, badges og certifikater, og meget meget mere.
 • Brugerprofiler – Opret front-end brugerprofiler, så elever let kan administrere deres kurser, få adgang til kursusmateriale, se deres fremskridt og udskrive deres certifikater for at nævne et par muligheder.
 • Opgavestyring – Opret kurser, hvor opgaver skal indsendes. Du kan derefter vælge at få disse automatisk godkendt eller manuelt vurderet. Du kan også skrive private kommentarer til indsendte opgaver, som kun den enkelte lærer vil se.
 • Indtægtsindstillinger – Ved hjælp af LearnDash kan du opkræve eleverne et engangsgebyr eller et månedligt abonnement for at få adgang til dine kurser. Du kan sælge kurser individuelt eller oprette kursusbundter, og der er WooCommerce-integration, som blandt andre muligheder giver dig mulighed for at tilføje en indkøbskurv til din hjemmeside. Du har også fuld kontrol over din prisstrategi og kan integreres med PayPal, Stripe og 2Checkout for at tage betalinger på dit websted.
 • Detaljeret rapportering – LearnDash udarbejder rapporter om både dine elever og kurser. Du kan se studerendes fremskridt, deres resultater fra test og quizzer, tid, brugere bruger på hvert kursus og meget mere.

Som du kan se, har LearnDash en række temmelig imponerende funktioner. Men hvad der specifikt hjælper denne WordPress LMS med at skille sig ud fra mængden – hvorfor skulle du vælge det over LifterLMS og LearnPress?

�� Hvorfor vælge LearnDash vs LifterLMS vs LearnPress?

Selvom vi endnu ikke skal diskutere LifterLMS og LearnPress, er der et par nøgleudviklingsfaktorer, der kan svæve dig til at vælge LearnDash som WordPress LMS-plugin til dit eLearning-projekt.

 • Alt er inkluderet i prisen – Når du har købt LearnDash, har du adgang til alle deres funktioner. Dette betyder, at du ikke skal betale ekstra i fremtiden for at få den avancerede funktionalitet, du har brug for. Til sammenligning, hvis du vælger LifterLMS, selvom det indledende kerneplugin er gratis, hvis du vil have en lignende standard for avancerede funktioner, vil køb af premium-tilføjelser faktisk fungere som dyrere i det lange løb. Og selvom LearnPress er meget billigere, finder du ikke det samme niveau af funktionalitet.
 • Professionel – Hvis du ønsker at oprette en stor professionel eLearning-platform, så er LearDash igen det fremtrædende LMS-plugin. LearnDash er oprettet til at imødekomme store virksomheder og store globale virksomheder, da deres imponerende liste over aktuelle kunder tilføjer. Det giver også en række professionelle funktioner, som inkluderer, at du kan mærke din LearnDash eLearning-platform, integrere med et bredt sortiment af værktøjer og tjenester og meget mere.

Pris: LearnDash kommer ikke billigt med priser, der starter ved $ 159 om året for en licens på et sted.

�� Gå til LearnDash ��

LifterLMS

WordPress LMS - LifterLMS

LifterLMS er en anden kraftfuld WordPress LMS, der er værd at overveje, hvis du ønsker at oprette onlinekurser.

Dette plugin er en komplet medlemsløsning og fungerer ved at omdanne dit websted til et medlemssted, hvor dine studerende derefter kan logge ind for at få adgang til deres kurser. Du kan indstille forskellige medlemsmuligheder, så visse medlemmer får adgang til forskellige kurser og områder på dit websted.

Det centrale LifterLMS-plugin kommer gratis med indbygget PayPal support. Så dette plugin er en god mulighed for dem, der har et budget.

Dog skal mange af de funktioner, vi vil diskutere næste, købes som tilføjelser. Så hvis du leder efter avanceret funktionalitet, skal du behandle LifterLMS som et premiumprodukt.

�� De bedste funktioner i LifterLMS

Så lad os finde ud af om disse mange funktioner, som LifterLMS tilbyder …

 • Indstillinger for medlemskabsside – LifterLMS giver dig mulighed for at oprette et ubegrænset antal medlemskaber for at begrænse eller give adgang til dine kurser, sider, indlæg, fora og andet indhold.
 • Træk-og-slip-kursusbygger – Med LifterLMS-kursusbyggeren kan du nemt designe kurser i flere niveauer, alt sammen med simpel træk-og-slip-funktion.
 • Kursusmuligheder – Opret quizzer, tilføj et udvalg af multimedier, inklusive videoer, billeder og lyd, indhold af dryp-feed-lektion baseret på en tidsplan og meget mere.
 • Studenterpanel – Opret brugerkonti for hver af dine elever, hvilket giver hver enkelt adgang til deres eget front-end dashboard. Her kan de se, spore og studere deres kurser.
 • Få penge på dit websted – LifterLMS giver adskillige måder at generere indtægter på. Integrer dit websted med adskillige betalingsudbydere, herunder PayPal (indbygget), Stripe, Authorize.Net og WooCommerce. Du kan opkræve engangsbetalinger for adgang til kurser, oprette et ubegrænset antal medlemsplaner og indstille prisfastsættelse, opkræve månedlige eller årlige abonnementer, oprette et tilknyttet program og mere.
 • Integrer med din e-mail-marketingudbyder – Forbind din LMS til MailChimp, ConvertKit og mere, så du hjælper med at opbygge din mailingliste og oprette forbindelse til dine studerende.

Så nu har du en klar idé om, hvad LifterLMS tilbyder. Men før vi går videre til at diskutere LearnPress, lad os først afklare, hvorfor du skal vælge LifterLMS. Hvad har dette plugin, som de andre to ikke har?

�� Hvorfor vælge LifterLMS vs LearnDash vs LearnPress?

De fremtrædende funktioner i LifterLMS inkluderer support og skalerbarhed. Lad os finde ud af mere om dette …

 • Support – LifterLMS leverer en omfattende og velorganiseret videnbase. Det inkluderer detaljeret dokumentation, gratis træning og demokurser, fora og mere. Du kan også kontakte ekspert kundeservicerepræsentanter via e-mail eller telefon. Så for dem, der kan lide fred i sindet i et stærkt supportnetværk, skal du ikke se længere end LifterLMS.
 • Skalerbarhed – Sammenlignet med LearnDash og LearnPress er LifterLMS den mest skalerbare løsning. Perfekt til dem, der begynder små, men som ønsker at vokse hurtigt, kan du starte din eLearning-forretning gratis, men derefter opgradere plugins funktionalitet med tilføjelser, når dine indtægter stiger, for i sidste ende at skabe en stærk eLearning-platform.

Priser: Som nævnt ovenfor er core LifterLMS-pluginet gratis. Tilføjelser kan derefter købes individuelt for $ 99 om året. Eller du kan vælge mellem to forskellige add-on bundter, der starter ved $ 299 om året.

�� Gå til LifterLMS ��

LearnPress

WordPress LMS - LearnPress

LearnPress er et gratis WordPress LMS, og selvom det tilbyder premium-udvidelser, er disse meget billigere end LifterLMS-tilføjelsesprogrammerne. Så hvis du arbejder for et stramt budget, er dette WordPress LMS-plugin til dig.

Skønt gratis, indeholder LearnPress stadig en række nyttige funktioner og funktionalitet. For hvert kursus, du opretter, kan du tilføje lektioner og quizzer, indstille forudsætninger og mere. Kurser er alle designet og styret i dit WordPress-dashboard ved hjælp af den brugervenlige LearnPress-interface.

Gratis tilføjelser og premium-tilføjelser kan også installeres. Disse kan tilføje funktionalitet som indhold af dryppefodring, certifikater for elever og online betalinger for at nævne nogle få indstillinger.

Lad os finde ud af mere …

�� De bedste funktioner i LearnPress

Funktionerne herunder er en kombination af gratis indbyggede komponenter samt gratis og premium tilføjelser …

 • Kompatibilitet – LearnPress fungerer med ethvert WordPress-tema og understøtter WordPress Multisite.
 • Integration af betalingsgateway – Når det er oprettet, kan kurser sælges på dit websted. LearnPress understøtter adskillige betalingsportaler, herunder PayPal, Stripe og WooCommerce.
 • Indhold dryp – Slip indhold stykkevis for at begrænse elevernes adgang til lektioner baseret på fremskridt eller tid.
 • Fora – LearnPress giver BuddyPress support. Dette giver dig mulighed for at oprette fora på dit websted, hvor studerende kan diskutere emner sammen.
 • Træk-og-slip-certifikatbygger – Tilgængelig via et premium-tilføjelse giver drag-and-drop-certifikatbyggeren mulighed for at oprette certifikater til dine studerende.
 • Medlemskabsside – LearnPress integreres med Paid Memberships Pro, så du kan omdanne dit websted til et kraftfuldt eLearning-medlemssted.

�� Hvorfor vælge LearnPress vs LearnDash vs LifterLMS?

Som du kan se, selvom det meste af hvad LearnPress har at tilbyde er gratis, giver det stadig nogle avancerede funktioner. Men hvorfor ville du vælge LearnPress frem for LearnDash og LifterLMS?

 • Pris – En vigtig fordel, som LearnPress har over LifterLMS, og LearnDash er pris. Hvis du har et budget, vil tilbyde gratis kurser eller ønsker at holde dit eLearning-websted i lille skala, kan LearnPress muligvis være for dig. Det tilbyder alle de vigtigste funktioner, du har brug for for at oprette vellykkede onlinekurser. Og giver også noget avanceret ekstra funktionalitet, hvis behovet opstår.
 • Enkelhed – Både LearnDash og LifterLMS praler med omfattende funktioner, hvilket er fantastisk til mange projekter. Imidlertid kan dette brede sortiment af funktioner faktisk virke meget skræmmende for nogle. Især hvis du mangler færdigheder eller designoplevelse til at forstå eller gøre brug af dem. Hvis du leder efter et mere forenklet værktøj, der ikke vil overvælde dig fra get-go, anbefaler vi LearnPress.

Priser: LearnPress-kernen er gratis, og det samme er størstedelen af ​​tilføjelserne. Hvis du er ivrig efter at købe en premium tilføjelse, disse koster generelt mellem $ 19.99 – $ 39.99 (dette er en engangsbetaling med adgang til opdateringer i levetiden).

�� Gå til LearnPress ��

Hvilket er det rigtige WordPress LMS til dit projekt?

Alle ovennævnte plugins er effektive muligheder. Så hvilken som helst du vælger vil du være i stand til at oprette imponerende onlinekurser, der kan engagere dine elever og skabe indtægter.

Når det er sagt, her er vores vigtigste anbefalinger:

 • LearnPress – fantastisk til et DIY-testprojekt i eLearning eller i mindre skala. Du får de grundlæggende funktioner gratis. ��
 • LifterLMS – fantastisk til upstart eLearning platforme, der er klar til vækst. Vælg denne, hvis du vil DIY en læringsplatform, men også vil være i stand til at vokse med den over tid. ��️
 • LearnDash – fantastisk til en professionel eLearning-platform. ��️

Når du vælger et WordPress LMS-plugin, skal du tænke grundigt over behovene i dit projekt. Du skal overveje dit indhold, publikum og budget. Vælg derefter det plugin, der passer bedst til de kriterier.

Hvilket WordPress LMS-plugin vælger du? Del dine tanker i kommentarerne herunder …

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Layout, præsentation og redigering af Karol K.

* Dette indlæg indeholder tilknyttede links, hvilket betyder, at hvis du klikker på et af produktlinkene og derefter køber produktet, får vi en provision. Ingen bekymringer, selvom du stadig betaler standardbeløbet, så der er ingen omkostninger fra din side.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector