Forestil dig vs WP Smush vs ShortPixel vs Optimole: Hvilken er bedst til at optimere WordPress-billeder? Head-to-Head sammenligning

Forestil dig vs WP Smush vs ShortPixel vs Optimole: Hvilken er bedst til at optimere WordPress-billeder? Head-to-Head sammenligning

Forestil dig vs WP Smush vs ShortPixel vs Optimole: Hvilken er bedst til at optimere WordPress-billeder? Head-to-Head sammenligning
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

At holde dit websteds ydelse i topform er en af ​​nøglerne til dens succes. Dette inkluderer optimering af dine billeder, så de ikke er et afløb for dit websteds ressourcer. Det kan dog være svært at vælge blandt de øverste værktøjer til at gøre det – såsom at vælge mellem Imagify vs WP Smush vs ShortPixel vs Optimole.


Disse fire WordPress-plugins giver dig mulighed for nemt at optimere dine billeder og endda tilpasse, hvordan processen fungerer. Hvad mere er, at bruge et plugin betyder, at du ikke behøver at gå efter en ekstern løsning.

Alle disse gratis billedoptimeringsværktøjer kan få jobbet gjort, men hver har sit eget unikke sæt fordele og funktioner.

Forestil dig vs WP Smush vs ShortPixel vs Optimole

I denne gennemgang skal vi kort forklare, hvorfor optimering af dine WordPress-billeder er et smart træk. Så sammenligner vi Imagify vs WP Smush vs ShortPixel vs Optimole, for at hjælpe dig med at tage det bedste valg til dit websted. Lad os hoppe lige ind!

Hvorfor det er smart at optimere billederne på dit WordPress-websted

Billeder er nøglen til næsten ethvert websted. De forbedrer dit websteds udseende, kan bruges til at vise dine produkter eller arbejde og meget mere. Jo flere billeder du har på dit websted, desto mere arbejde skal en besøgende browser have for at indlæse sine sider.

Dette skyldes, at billedfilstørrelser kan være ret store, og alle disse data tilføjes hurtigt. Derfor kan dit websted gå langsommere, når du tilføjer medier til det – hvilket er skadeligt for at tiltrække og fastholde besøgende. Løsningen, som du måske har gætt, er billedoptimering.

Vi nåede ud til Alex Florescu fra ShortPixel, og han havde dette at sige om vigtigheden af ​​at vælge det rigtige plugin til billedoptimering:

For mig er et godt billedeoptimeringsplugin en, der i høj grad kan reducere billederne, samtidig med at den visuelle kvalitet opretholdes. Det skal også være let at bruge og have nok funktioner til at dække de fleste anvendelsessager. Hvis plugin ovenpå understøttes aktivt, er det for mig en vinder!

Alex Florescu

Når du optimer dit websteds billeder, du gør deres filstørrelser mindre og mindre af en byrde. Samtidig kan dette opnås uden en mærkbar reduktion i billedernes kvalitet. Heldigvis er alt hvad du behøver for at opnå dette det rigtige WordPress-plugin – hvorfor vi sammenligner Imagify vs WP Smush vs ShortPixel vs Optimole i denne anmeldelse.

Forestil dig vs WP Smush vs ShortPixel vs Optimole: I et nøddeskal

I resten af ​​denne artikel skal vi se på fire populære billedoptimeringsplugins: Forestil dig vs WP Smush vs ShortPixel vs Optimole. Men hvis du er i et travlt, lad os nedbryde de primære detaljer om hvert værktøj på forhånd.

Alt af disse statistikker henviser til de gratis versioner af plugins (bortset fra den sidste prisrække, som giver omkostningerne for premium-versionerne):

Forestil dig vs WP Smush vs ShortPixel vs Optimole i en nøddeskal

Kriterier
Imagify
WP Smush
ShortPixel
Optimole
Gratis planYYYY
Gratis billedoptimeringer (pr. Måned)Ca.. 250Ubegrænset1001 GB (ca. 1000 billeder)
Maksimal filstørrelse2MB1MBIngen grænseIngen grænse
Brugervenlighed (ud af 5)5555
Ydeevne (ud af 5)4254.5
Prissætning (starter ved)$ 4,99 per måned$ 49 per måned$ 4,99 per måned$ 9,99 per måned

Dette er selvfølgelig bare et øjebliksbillede. Fortsæt med at læse for den fulde historie om hvordan Imagify vs WP Smush vs ShortPixel vs Optimole billetpris i en direkte sammenligning.

Forestil dig vs WP Smush vs ShortPixel vs Optimole: En fuld sammenligning

Inden vi kan se på, hvordan Imagify vs WP Smush vs ShortPixel vs Optimole sammenligner hinanden, er vi nødt til at introducere dem. Lad os se hurtigt på disse plugins én efter én.


Smush - Komprimere, optimer og doble indlæs billeder Smush – Komprimere, optimer og doble indlæs billeder

Forfatter (e): WPMU DEV

Nuværende version: 3.6.3

Sidst opdateret: 18. maj 2020

wp-smushit.3.6.3.zip


96% Ratings


1.000.000 + Installationer


WP 5.2 + Kræver

Først op, WP Smush er måske det mest populære billedkomprimeringsplugin til WordPress.

Dette værktøj er udviklet af teamet på WPMU DEV, og kan prale af nogle kraftfulde servere til hurtigt at dele dine billeder ned. Det er også kompatibelt med en lang række plugins til forbedring af mediebibliotek, som kan være en nyttig bonus.


Forestil dig - WebP & Image Compression and Optimization Forestil dig – WebP & Billedkomprimering og optimering

Forfatter (e): WP Media

Nuværende version: 1.9.10

Sidst opdateret: 26. maj 2020

imagify.1.9.10.zip


90% Vurderinger


300.000 + Installationer


4.0.0Requires

Derefter har vi Imagify.

Også et populært valg; dette plugin tilbyder forskellige niveauer af komprimering, så du kan opnå en solid balance mellem ydeevne og kvalitet.

Det optimerer også miniaturebilleder og retina-billeder, hvilket er en dejlig touch.


ShortPixel Image Optimizer ShortPixel Image Optimizer

Forfatter (e): ShortPixel

Nuværende version: 4.18.1

Sidst opdateret: 20. maj 2020

shortpixel-image-optimiser.4.18.1.zip


92% Vurderinger


200.000 + Installationer


3.2.0Requires

Så har vi det ShortPixel.

Dette er en enklere og mere let indstilling, hvilket er godt, hvis du bare vil optimere dine billeder hurtigt og uden for meget ståhej.

Samtidig tilbyder det en rimelig mængde tilpasning med hensyn til, hvordan dine billeder komprimeres.


Billedoptimering & Lazy Load af Optimole Billedoptimering & Lazy Load af Optimole

Forfatter (e): Optimole

Nuværende version: 2.3.1

Sidst opdateret: 21. april 2020

optimole-wp.zip


96% Ratings


50.000 + Installationer


WP 4.7 + Kræver

Sidst, men ikke mindst, der er Optimole.

Den er lavet af din virkelig – ThemeIsle.

Denne er faktisk en hel alt-i-én-billedoptimeringsløsning til WordPress-websteder og videre. Det er helt skybaseret og lægger ikke nogen belastning på din vigtigste webserver.

Ved at gøre sin magi på denne måde giver Optimole også mulighed for at skræddersy-optimere hvert billede, så det passer perfekt til den besøgende browser og visning perfekt – ikke serverer billeder, der er større, end de har brug for, for eksempel.

Med disse introduktioner ude af vejen, lad os få lidt mere detaljeret information om, hvad disse plugins har at tilbyde.

Runde 1: Sammenligning af nøglefunktioner og priser

I en meget grundlæggende forstand gør disse fire WordPress-plugins næsten den samme ting. De komprimerer alle dine billeder, så de mindsker mindre dit websteds ydelse, mens de forsøger at opretholde en så høj kvalitet som muligt. Derudover komprimerer disse værktøjer både dine eksisterende billeder og eventuelle nye, du uploader.

Dette kan gøre det lidt forvirrende, når du prøver at sammenligne Imagify vs WP Smush vs ShortPixel vs Optimole og vælger en vinder. Imidlertid tilbyder hver et noget andet funktionssæt. Selvom alle fire plugins er gratis i deres baseversioner, kommer deres premium-niveauer ind på forskellige prispoint.

WP Smush

Nøglefunktioner:

 • Angiv maksimale dimensioner for dit websteds billeder, og uploads skaleres automatisk, når det er nødvendigt.
 • Komprimere billeder i enhver mappe eller bibliotek på dit websted, ikke kun dit mediebibliotek.
 • Optimer JPEG-, GIF- og PNG-billeder én ad gangen eller i bulk (op til 50 filer på én gang).
 • Konverter PNG’er til JPEG’er automatisk, gem kopier af dine billeder i fuld størrelse som en sikkerhedskopi, og optimer billeder op til 32MB (kun premium).

Priser:

Pro-versionen af ​​WP Smush tilbyder en bredere vifte af funktioner, der forenkler opgaven med billedoptimering og giver dig flere tilpasningsmuligheder. Du vil dog kræve det et medlemskab af WPMU DEV for at få adgang til det, hvilket koster dig $ 49 per måned (men kommer sammen med en række andre nyttige plugins og værktøjer).

Imagify

Nøglefunktioner:

 • Optimer regelmæssige billeder, miniaturer og retina-billeder fra WP nethinde 2x.
 • Komprimere alle dine eksisterende billedfiler i bulk.
 • Vælg mellem tre komprimeringsniveauer – Normal, Aggressiv og Ultra.
 • Opbevar dine originale billeder i fuld størrelse i en sikker sikkerhedskopi, så de kan gendannes når som helst.

Priser:

I dette tilfælde tilbyder de gratis og premium-versioner af plugin det samme funktioner. Forskellen ligger i, hvor mange filer du har tilladelse til at optimere. Den gratis plugin giver dig mulighed for at optimere 25 MB værdi af data pr. Måned (hvilket er ca. 250 billeder), mens de betalte planer start ved $ 4,99 per måned for 1 GB data (ca. 1000 billeder).

ShortPixel

Nøglefunktioner:

 • Bulk komprimere alle dine billeder med et enkelt klik.
 • Optimer billeder uden for mediebiblioteket, såsom dem, der tilføjes via andre plugins.
 • Komprimere JPEG-, PNG-, GIF-, WebP- og PDF-filer, enten i et tabsmæssigt eller tabsfri format.
 • Ændre størrelsen på billeder automatisk for at indstille dimensioner, før de optimeres.

Priser:

Ligesom Forestil dig, den frie og premium-lag af ShortPixel giver den samme funktionalitet. Den gratis version giver dig imidlertid kun mulighed for at optimere op til 100 billeder pr. Måned. Alternativt kan du betale $ 4,99 for at optimere 5.000 billeder pr. Måned (hvilket burde være mere end nok for de fleste steder).

Optimole

Nøglefunktioner:

 • Optimerer dine billeder automatisk.
 • Vælger den rigtige billedstørrelse til den besøgende browser og visningsport.
 • Serverer billeder via en hurtigbillede-CDN.
 • Bruger doven indlæsning for at vise billederne uden oppustede JS-biblioteker.
 • Gør al dens behandling i skyen.
 • Fuld kompatibilitet med populære sidebygere som Elementor, Beaver Builder og den nye blokeditor.
 • Hvis besøgende har en internetforbindelse med lav hastighed, nedjusterer Optimole billedkvaliteten i overensstemmelse hermed.

Priser:

Den gratis version af Optimole er alt hvad du har brug for mest af tiden på et ret populært WordPress-websted eller -blog. Du kan behandle billeder på op til 1 GB månedligt, hvilket oversættes til ca. 1000 billeder (forudsat at hvert billede er 1 MB i gennemsnit). Du får også en visningsbåndbredde på 10 GB.

Præmieplanerne lad dig udvide din båndbredde og behandling til 10 GB billeder pr. måned og 50 GB båndbredde. Plus, du får også prioriteret support.

Runde 2: Sammenligning af brugervenlighed og ydeevne

Nu har vi set, hvad hvert plugin har at tilbyde i teorien, lad os se på, hvordan det faktisk er at bruge Imagify vs WP Smush vs ShortPixel vs Optimole. I dette afsnit skal vi gennemgå, hvordan vi optimerer et billede ved hjælp af den gratis version af hvert plugin.

Målet her er todelt. Først giver vi et overblik over brugervenligheden og tilpassbarheden, der tilbydes, når du bruger Imagify vs WP Smush vs ShortPixel vs Optimole. Derudover vil vi se på den resulterende kvalitet af de komprimerede billeder for at se, hvor godt de holder op, efter at de er optimeret. Lad os komme på arbejde!

Imagify

Installation af Imagify er ikke helt nok til at få pluginet til at fungere – du skal tage et yderligere skridt. Under Indstillinger > Forestil dig, at du bliver nødt til at generere og indtaste en gratis API-nøgle.

Indtast blot din e-mail for at oprette en gratis konto.

Indtastning af en API-nøgle i Imagify.

Derefter føres du til dit Imagify-betjeningspanel, hvor du kan tilpasse plugin-indstillingerne (f.eks. Ved at vælge et komprimeringsniveau):

Dashboard til Imagify-konto.

Du kan optimere dine billeder her, hvis du vil. Alternativt skal du tage API-nøglen i den e-mail, du har modtaget efter tilmelding til en konto, og indtast den i dit WP-dashboard. Dette giver dig adgang til de samme muligheder inden for WordPress selv:

Indstillingerne for Imagify-plugin.

Du kan vælge, om du vil optimere og sikkerhedskopiere billeder, indstille en maksimal størrelse for dem osv. Hvis du holder funktionen til autooptimering aktiveret, behøver du kun uploade et billede til dit mediebibliotek og lade plugin gøre arbejdet:

Optimering af et billede ved hjælp af Imagify.

Vi valgte mellemindstillingen Aggressiv og tjekede resultaterne for både et PNG- og JPEG-billede uploadet til vores testside:

 • �� Den originale JPEG
 • �� Den optimerede JPEG

Forestil dig, at billedet komprimeres med 39,7%, og som du kan se, er kvaliteten blevet godt vedligeholdt. Der er en lille sløring på det andet foto, men det er stort set ikke bemærkelsesværdigt.

Nu til PNG-testen:

 • �� Den originale PNG
 • �� Den optimerede PNG

Denne blev reduceret med 36,0%, og reduktionen i kvalitet er også meget lille. Der er en forskel, men ikke en meget markant.

Generelt set plugin et stort stykke arbejde med at reducere vores testbillede vægt uden at påvirke deres kvalitet. Desuden er tilpasningen, der tilbydes her, en nyttig funktion.

ShortPixel

Ligesom Imagify, tager installation af ShortPixel et par hurtige trin. Under de nye indstillinger > Fanen ShortPixel i WordPress, skal du anmode om en gratis API-nøgle:

Indtastning af en API-nøgle i ShortPixel.

Du skal oprette en konto med ShortPixel og derefter indtaste din nøgle på ovenstående side. Derefter får du vist den fulde indstillingsside:

Indstillingerne for ShortPixel-plugin.

Du kan vælge en komprimeringstype, beslutte, om du skal sikkerhedskopiere billeder, indstille en maksimal filstørrelse og så videre. Faktisk ligner hele processen og indstillingen af ​​indstillinger her bemærkelsesværdigt som Imagify.

Auto-optimering er altid tændt med dette plugin. Upload derfor et nyt billede til dit mediebibliotek for at komprimere det. Du kan ikke se det samme niveau af information om, hvor meget filstørrelsen blev reduceret med ShortPixel, dog – du skal tjekke det nye billede direkte, hvis du vil se resultaterne.

Her er vores originale JPEG igen. For en rimelig sammenligning gik vi igen med den midterste indstilling (Glossy):

 • �� Den originale JPEG
 • �� Den optimerede JPEG

Billedet blev komprimeret med 50,0% denne gang. Igen er det bare lidt sløret, men ligner meget det originale billede (og ikke kan skelnes fra det komprimerede Imagify-foto).

Herefter tester vores PNG-test:

 • �� Den originale PNG
 • �� Den optimerede PNG

Denne blev reduceret med 62,3%. Der er kun den mindste reduktion i kvalitet fra det originale billede, men resultatet er lidt klarere og lysere end det komprimerede Imagify PNG var.

Sammenlignet med Imagify føles ShortPixel næsten som en direkte opgradering. Det reducerede filstørrelserne på begge vores testbilleder med en større procentdel, mens det opretholdt et lignende eller højere niveau af kvalitet. Den eneste ulempe er, at du får mindre information om, hvad det gør.

WP Smush

Når du har aktiveret WP Smush-plugin, får du straks et par muligheder for at tilpasse, hvordan billedkomprimeringsfunktionen fungerer. Derefter føres du direkte til plugins nye fane:

Indstillingerne for WP Smush-plugin.

Her kan du bulkkomprimere dine eksisterende billeder, hvis du vil. Du kan også slå automatisk optimering til eller fra for bestemte typer billeder og beslutte, om de skal ændres til størrelse ved upload:

Flere WP Smush-plugin-indstillinger.

Hvis du vælger den automatiske komprimeringsindstilling, skal du bare uploade et billede for at optimere det. Når du gør det, kan du se nogle oplysninger om, hvor meget filen blev komprimeret.

Lad os se på et par eksempler på billeder optimeret ved hjælp af WP Smush. Først op, det originale JPEG-foto endnu en gang:

 • �� Den originale JPEG
 • �� Den optimerede JPEG

Komprimeringsprocessen var meget hurtig i dette tilfælde, skønt filstørrelsen kun blev reduceret med 1,6%. Som et resultat er kvaliteten ikke ændret.

Det samme gælder vores PNG-testbillede.

 • �� Den originale PNG
 • �� Den optimerede PNG

Reduktionen her var kun 2,4%, og igen er der ingen reel ændring i kvalitet (hvilket kan forventes).

Alt i alt rejser WP Smush relativt dårligt sammenlignet med de to foregående muligheder. Det havde ingen reel effekt på vores testbilleder og tilbyder ikke en måde at tilpasse komprimeringsniveauet. Til det har du brug for premiumversionen i stedet.

Optimole

Det er ikke vanskeligere at installere Optimole end de andre plugins på denne liste. Bare aktiver plugin, få API-nøglen og aktiver det i sektionen Media → Optimole på dit WordPress-dashboard.

Derefter kan du også angive nogle fine detaljer om, hvordan du gerne vil have Optimole til at håndtere dine billeder.

optimole indstillinger

Du kan beslutte dig for komprimeringsniveauet, aktivere doven indlæsning og også vælge den maksimale acceptable billedstørrelse (bare for at sikre dig, at du ikke uploader et super-enormt billede ved et uheld).

Når du indstiller komprimeringsniveauet, viser Optimole dig en hurtig demonstration af, hvordan et eksempelbillede ser ud før og efter komprimering. Baseret på det kan du vælge de indstillinger, der ser bedst ud for dig.

optimole prøve

Med henblik på denne test indstiller jeg komprimeringsniveauet til Medium, hvilket giver mulighed for gode besparelser, mens billedets visuelle kvalitet forbliver intakt.

Lad os nu kontrollere, hvordan Optimole fungerer på vores eksempelbilleder. Her er resultaterne for JPEG:

 • �� Den originale JPEG
 • �� Den optimerede JPEG

Billedet komprimeres med 53,6%. Dette er et meget godt resultat, især i betragtning af at begge billeder – før og efter – ser ens ud.

Nu til PNG-test:

 • �� Den originale PNG
 • �� Den optimerede PNG

Denne gang komprimeres billedet med 17,8%. Dette er ikke et stort antal, men vi ser heller ikke noget tydeligt tab af kvalitet.

Generelt leverer Optimole gode resultater og giver dig også mulighed for at kontrollere det komprimeringsniveau, du er i orden med.

En ting til, der adskiller Optimole sammenlignet med de andre spillere er, at det fungerer i skyen og ikke overskriver nogen billeder på din vigtigste webserver.

Faktisk ser Optimole, før der vises billeder, på enhedens, skærmstørrelse og browserens browser og vælger det mest optimerede billede til dem. Oven i det indlæser det også billederne fra en CDN, der giver dig mulighed for at gemme båndbredde og levere siden meget hurtigere.

Så vidt vi har testet, gør ingen af ​​de andre tre løsninger på denne liste det.

Konklusion

Vi gik ind på denne anmeldelse ikke sikker på, hvad vi kan forvente, da alle fire af de billedoptimeringsplugins, vi kiggede på, er populære og godt gennemgåede muligheder. I vores sammenligning af Imagify vs WP Smush vs ShortPixel vs Optimole, må vi dog sige det Optimole er vores samlede valg.

Årsagen er temmelig enkel: det er dejligt at have yderligere funktioner oven på billedkomprimering. Det faktum, at Optimole er skybaseret, erstatter ikke dine originale billeder, serverer alt fra et CDN og skræddersy også optimerer billederne til den besøgende’s browser, hvilket gør det meget mere interessant generelt.

Har du brugt nogen af ​​disse WordPress-billedoptimeringsplugins før, og hvad syntes du om dem? Del dine tanker i kommentarfeltet nedenfor!

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Originaltekst af John Hughes og Karol K.
Layout og præsentation af Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector