Elementor срещу Divi Builder срещу Beaver Builder: Крайно сравнение за 2020 г.

Elementor срещу Divi Builder срещу Beaver Builder: Крайно сравнение за 2020 г.

Elementor срещу Divi Builder срещу Beaver Builder: Крайно сравнение за 2020 г.
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

TL; DR: Този пост е подробно сравнение на Elementor срещу Divi Builder срещу Beaver Builder. Ще ви дадем както лесен за сканиране преглед, така и много по-задълбочен поглед върху различни области на всеки създател на страници.


Въпреки че създателите на страници може да са разделителна тема сред хардкор потребителите на WordPress, няма отричане на огромния ефект, който те са имали върху екосистемата на WordPress, когато става въпрос за правене на дизайн достъпен за редовни потребители.

Отвъд това понякога изглежда, че всяка отделна компания WordPress е потопила пръстите на краката си в създаването на страница за създаване на страница. ОК – лека хипербола … но има много създатели на страници там.

В тази публикация искаме да копаем в три от най-популярните ви опции: Elementor срещу Divi Builder срещу Beaver Builder

Elementor срещу Divi Builder срещу Beaver Builder

Отвъд това ви дава поглед върху основите на функционирането на всеки създател на страници, искаме да минем под нивото на повърхността. Поради тази причина ще се занимаваме и с неща като разширени опции за стайлинг, адаптивна функционалност на дизайна, заключване на код, реална производителност, лекота на използване и други.

Докато приключите с четенето на това сравнение, се надяваме да разберете задълбочено всеки плъгин и, по-важно, увереността да изберете подходящия за вас конструктор на страници.

Elementor
Divi Builder
Beaver Builder

Съдържание:
Резюме накратко | Кой конструктор на страници е най-популярен? | Сравнени интерфейси | Налични модули за съдържание | Докъде можете да стигнете с допълнителен стайлинг | Всички тези строители отговарят ли на мобилните устройства? | Уникалните характеристики във всеки строител | Предварително направените шаблони на разположение | Поглед върху качеството на кода и заключването | Производителност в сравнение | Поглед върху цените | Лесна употреба в сравнение | Окончателна присъда: кой строител да избере

Contents

Обобщението: Elementor срещу Divi Builder срещу Beaver Builder

Добре, ще обхванем всичко много по-подробно. Но преди да хвърлим към вас куп от сравнителни таблици, снимки и GIF файлове, решихме, че може да е полезно да ви дадем бърз преглед на Elementor срещу Divi Builder срещу Beaver Builder.

Ако просто искате акцентите, дайте тази таблица за четене. Ако искате всички детайлни детайли, продължете да четете следните 3000 думи за много по-дълбок поглед:

Elementor срещу Divi Builder срещу Beaver Builder

Elementor
Divi Builder
Beaver Builder

ElementorDivi BuilderBeaver Builder
Безплатна версия?
Начална цена за Pro$ 49$ 89$ 99
Лесно използване4.9 / 54.8 / 55/5
Visual Builder?
Редовно редактиране?
# Официални елементи534631
Най-уникална функцияПоставете навсякъдеA / B тестванеБийвър Темер
Предварително направени шаблони300+~ 114~ 56
Оставя се зад чистия код?
Клас на изпълнениетрета1-ви2-ри

1.

Кой конструктор на страници е най-популярен?

Това не означава да бъде окончателен поглед кой конструктор на страници е най-популярен, защото числата се позовават на малко различни неща.

И все пак решихме, че би било забавно упражнение да сравняваме публикуваните потребителски номера за всеки създател на страници. Ето как се подреждат:

* Номерата на Elementor и Beaver Builder идват от WordPress.org, докато номерът на Divi Builder идва от уебсайта Elegant Themes. Също така номерът на Divi Builder се отнася до общия брой клиенти, които обслужва Elegant Themes, независимо от причината тези клиенти да се присъединят (не само за строителя).

(Графики от Visualizer Lite.)

2.

Преглед на интерфейсите за създаване на основни страници – предлагат ли истинско редактиране от предния край?

Въпреки че и трите създатели на страници от нашето сравнение предлагат визуално изграждане на предни страници, те не правят всичко по същия начин.

В този раздел ще разгледаме основния интерфейс на създателя на всяка страница и ще обсъдим някои от странностите, които различават всяка от останалите..

Интерфейсите за редактиране на съдържание в създателите на страници

Elementor
Divi Builder
Beaver Builder

Визуално редактиране
Редовно редактиране на текст
Контролен панел на страничната лента
Цялостно начинаещо дружелюбиеЛесен за вземане веднагаОтнема няколко минути, за да разберете интерфейсаЛесен за вземане веднага

Нека сега сравним тези аспекти за всеки строител един по един:

Поглед към интерфейса на Elementor

Elementor разделя интерфейса си на две основни части:

 1. Лява странична лента, където можете да добавяте нови елементи и да редактирате настройки за съществуващи елементи
 2. Визуален поглед към страницата ви от дясната страна

Elementor срещу Divi Builder срещу Beaver Builder: Elementor интерфейс

За да добавите нов елемент към вашия дизайн, просто трябва да го плъзнете от лявата страна и ще видите преглед на живо как изглежда елементът на вашата действителна страница:

Elementor vs Divi Builder срещу Beaver Builder: Плъзгане и пускане на елемент

Можете да настроите нови колони с помощта на Добавяне на нов раздел бутон:

секции на елементите

За да редактирате съдържанието и стила на даден елемент, всичко, което трябва да направите, е да кликнете върху определен елемент и ще можете да го редактирате в лявата странична лента. Всички промени, които направите, веднага ще бъдат видими в предварителен преглед на вашия сайт:

Сравнение за редактиране на Elementor за Elementor срещу Divi Builder срещу Beaver Builder

За да редактирате текста в различни елементи, можете или да въведете директно на страницата (вградено редактиране) или да използвате текстовото поле на страничната лента. В миналото единствената ви опция беше тази кутия на страничната лента – но от ноември 2017 г., сега Elementor ви дава и редактиране чрез вграждане:

елементорна вградена редакция

Както ще видите след секунда, Beaver Builder е единственият създател на страници в този списък, който не предлага подобен вид вградено редактиране.

Поглед към интерфейса на Divi Builder

Въпреки че Divi Builder предлага и интерфейс за редактиране на бекенд, ние ще се съсредоточим върху визуалния редактор за това сравнение, защото визуалните редактори са това, което повечето потребители предпочитат.

За разлика от Elementor, където имате ясно разграничение между визуалния визуализация на вашия сайт и страничната лента за управление на Elementor, Divi Builder избира да наслагва всичките му опции върху визуален преглед на живо.

Ето как изглежда интерфейсът, когато отворите Divi Builder за първи път:

Elementor срещу Divi Builder срещу Beaver Builder: интерфейс на Divi Builder

За да добавите нова модул (Името на Divi Builder за елементи), ще използвате различните + икони:

Elementor срещу Divi Builder срещу Beaver Builder: добавяне на модул към Divi Builder

Подобно на Elementor, можете да пишете директно на страницата, за да редактирате текст по дизайна си, въпреки че вграденото редактиране на Elementor е малко по-гъвкаво в елементите, които поддържа.

Можете също да пренареждате модули, като използвате влачене и пускане:

редактиране на текст divi builder

За нетекстови модули често ще използвате изскачащо поле, за да редактирате модула, а не да пишете директно в страницата..

Поглед към интерфейса на Beaver Builder

В интерфейсен план, Beaver Builder има повече общо с Elementor отколкото при Divi Builder.

Подобно на Elementor, Beaver Builder има странична лента, която изброява всички налични модули. За да добавите модул към страницата си, всичко, което трябва да направите, е да го плъзнете и пуснете от дясната странична лента във вашата страница на живо:

Elementor срещу Divi Builder срещу Beaver Builder: добавяне на модул създател на бобър

Както можете да видите в края на GIF, Beaver Builder използва различен интерфейс за редактиране на модулите, избирайки изскачащ прозорец като Divi Builder.

Едно страхотно нещо за Beaver Builder е, че можете автоматично да създавате нови колони само като плъзнете един модул до друг, като има предвид, че Divi Builder и Elementor ви принуждават да създавате ръчно нови колони преди да можете да добавите нови елементи. Това е малко нещо – но това прави процеса на проектиране да се чувства малко по-течен.

Elementor срещу Divi Builder срещу Beaver Builder: създаване на колони beaver builder

3.

Какъв тип модули за съдържание можете да използвате за създаване на вашите страници

Елементите или модулите (термините често се използват взаимозаменяемо) са важна част от съставителя на страници, защото те са действителните градивни елементи на вашите дизайни.

В сравненията на интерфейса по-горе видяхте два типа модули:

 • Текст
 • бутон

Но повечето създатели на страници предлагат и много по-дълги списъци с елементи, които ви дават повече нишови елементи като:

 • Отзиви
 • Форми за контакт
 • Таблици с цени и други

Ето общия брой модули, които в момента са достъпни за всеки:

Броят на модулите, налични в създателите на страници

Elementor
Divi Builder
Beaver Builder

# Официални елементи534631
Използвайте WordPress Widgets?✅, но не лесно. По-сложно от другите модули
Елементи за добавка на трети страни?

Тъй като всеки от тези създатели на страници предлага голям брой модули, няма да се фокусираме върху модулите, които са еднакви. Вместо това ще се опитаме да подчертаем някои от разликите между Elementor срещу Divi Builder срещу Beaver Builder за по-модерни видове модули.

Тоест, ето някои от забележителните модули, които са не споделено и от трите създатели на страници:

Модули, които са * НЕ * споделени и от трите съставители на страници

модул
Elementor
Divi Builder
Beaver Builder
Flip Box
Специализиран аудио плейър✅ Soundcloud❌, но може да използва джаджа
Анимирано заглавие
Портфолио
Бутони за социални споделяния
Социални икони за следване
Влизане
Коментари във Facebook
Лице / член на екипа
Коментари на местните

Beaver Builder определено има най-много "Не" отговори в списъка … но това не е непременно нарушител на сделки.

Beaver Builder все още включва всички основни модули, които вероятно ще използвате ежедневно – просто може да не е в състояние да се конкурира с по-нишовите модули, които предлагат другите два.

4.

Колко далеч можете да стигнете с допълнителен стил във всеки конструктор

Докато създателите на страници се опитват да направят дизайна възможно най-лесен, почти неизбежно е да искате да направите повече стилистика, отколкото да плъзнете модул в дизайна си и да го наричате на ден.

Поради тази причина ще искате да създадете страница, която ви дава повече контрол върху вида и позиционирането на различните ви елементи и секции. Това е потенциално, където ще намерите най-големите разлики между Elementor срещу Divi Builder срещу Beaver Builder.

Накратко, Elementor и Divi Builder предлагат абсолютните най-модерни възможности за стайлинг, въпреки че Beaver Builder не изостава много.

Опции за стилизиране в създателите на страници

Elementor
Divi Builder
Beaver Builder

Основен стайлинг
Персонализирани полета / подплънки
Персонализирани шрифтове / типография
Директно добавете персонализиран CSS към модула
Персонални улуци

Ето всичко малко по-подробно:

Elementor разширени възможности за стайлинг

Когато щракнете върху някой елемент или секция в Elementor, ще получите три раздела в страничната лента на Elementor:

 • съдържание – ви позволява да укажете основни настройки за съдържание и подравняване
 • стил – ви позволява да задавате неща като шрифтове, цветове, рамки и други (в зависимост от елемента)
 • напреднал – ви позволява да добавяте персонализирани полета / подплънки, да променяте Z-индекси, анимации на входа, персонализирани CSS идентификатори / персонализиран CSS код и други

елементи или разширени възможности за стилизиране

По подобен начин имате добър контрол върху секциите, включително възможността да задавате улуци, ширини и други:

елегантен усъвършенстван стайлинг

Разширени възможности за стайлинг на Divi Builder

Всеки път, когато щракнете върху зъбно колело икона за модул или секция в Divi Builder, ще видите изскачащ прозорец с по-разширени опции за настройки.

Подобно на Elementor, Divi Builder ви дава три различни раздела за управление на вашите модули, въпреки че съдържанието, съдържащо се във всеки раздел, варира леко:

 • съдържание – ви позволява да задавате текст и основни опции за форматиране
 • Дизайн – ви позволява да променяте шрифтове, рамки, персонализирани полета / подплънки, оразмеряване и други
 • напреднал – ви позволява да добавяте персонализирани CSS или CSS идентификатори, както и да променяте адаптивните настройки на дизайна

Както можете да видите, тук има много припокриване с Elementor. Създателите на двете страници ви дават много контрол върху конкретни модули на вашия сайт:

divi builder усъвършенстван стайлинг

По подобен начин можете да добавите и напреднали стилове към редове и секции, включително персонализирани ширини на улуците, изравнени височини на колоните и други:

стайлинг на divi builder

Разширени възможности за стайлинг на Beaver Builder

Подобно на Divi Builder, Beaver Builder ви позволява да добавяте допълнителен стил към модул или секция, като показва изскачащ прозорец.

И отново като Elementor и Divi Builder получавате три различни раздела (въпреки че някои модули имат по-малко раздели):

 • Общ – ви позволява да задавате основно съдържание и функционалност
 • стил – ви позволява да избирате цветове, основно подравняване, размер на шрифта и други
 • напреднал – ви позволява да добавяте персонализирани полета, отзивчиви настройки, видимост на ролите на потребителя, анимации и CSS идентификатори

бобър строител разширени възможности за стайлинг

Beaver Builder 2.0 добави някои допълнителни опции за стилизиране, като например възможността за бърз избор между плоски, градиентни или прозрачни стилове за някои елементи (например бутони).

Една функция, която все още липсва тук, е възможността да добавяте персонализиран CSS код директно към модула. Но Beaver Builder има страхотна опция, която нито един от другите създатели на две страници няма:

Опцията за скриване или показване на определен модул въз основа на това дали потребител е влязъл във вашия WordPress сайт или не.

Можете също така да добавите усъвършенстван стил към редове и колони, въпреки че настройките не са толкова подробни, колкото Elementor и Divi Builder, защото на Beaver Builder липсва възможност за добавяне на по-напреднал стил като пропуски в колоните:

настройки за ред на бобър строител

5.

Всички тези строители отговарят ли на мобилните устройства?

Поради важността на отзивчивия дизайн, вие искате да създадете страница, която ви позволява да добавяте функционалност за отзивчив дизайн към страниците си.

По-долу ще намерите сравнение на различните отзивчиви дизайнерски функции, предлагани в Elementor срещу Divi Builder срещу Beaver Builder:

Отзивчиви дизайнерски функции в създателите на страници

Elementor
Divi Builder
Beaver Builder

Показване / скриване на съдържание въз основа на устройството
Различни маржове въз основа на устройството
Различни размери на шрифта въз основа на устройството
Персонализирани точки за прекъсване❌ (но има билет за това)✅, но само в целия сайт. Не за отделни страници

Освен това си струва да се посочи това Потребители на Elementor изглежда доста се радват на възможностите на строителния дизайн за мобилни устройства доста. Ето коментар, който получихме от едно бързо проучване във Facebook, което направихме (Въпросът: "Кои са най-горните 1-3 неща, които ви убедиха да използвате Elementor вместо другите популярни плъгини за строители?"):

проучване Elementor mobile

6.

Какви уникални функции предлага всеки създател на страници?

При създателите на страници в WordPress има много неща, които са еднакви …

Разбира се, има доста малки разлики в сравненията по-горе – но интерфейсите за изграждане на основни страници са доста сходни. Тоест, влачите и пускате елементи на страница и допълнително ги оформяте според нуждите.

Но сега искаме да се разровим в някои от уникалните характеристики на Elementor срещу Divi Builder срещу Beaver Builder. Това са неща, които надхвърлят обикновения интерфейс за създаване на страници и се придържат към нова полезна функционалност. Те също така могат да ви помогнат да вземете своето решение, когато се стигне до Elementor срещу Divi Builder срещу Beaver Builder.

Елемент или уникални функции

Elementor свърши чудесна работа, създавайки уникални функции, които го отличават от конкуренцията. Ето някои от големите:

 • Поставете навсякъде – ви позволява да използвате джаджи и къси кодове, за да вграждате дизайни на Elementor навсякъде във вашия сайт, включително странични ленти, колонтитули и други области.
 • Поддръжка / Очаквайте скоро режим – ви позволява да използвате Elementor за проектиране на режим на поддръжка или скорошна страница и всъщност включете тези страници направо от интерфейса на Elementor.
 • Форморазделители – страхотен дизайнерски ефект, който ви позволява да добавяте SVG форми към вашите дизайни направо от интерфейса на Elementor.

Elementor vs Divi Builder срещу Beaver Builder: Разделители на елементи Elementor

Divi Builder уникални функции

За да не излитаме – Divi Builder има невероятно мощна вградена функция:

Сплит тестване.

Divi Builder ви позволява лесно да настроите A / B / n тестове за конкретни модули от интерфейса на архиватора. След това можете да сравните ефектите на тези модули върху конкретна цел, за да изберете версията, която работи най-добре:

Elementor срещу Divi Builder срещу Beaver Builder: тестване на разделни строители

Други уникални функции включват:

 • Divi Role Editor – ви позволява да ограничите достъпа до определени функционалности на Divi Builder (или дори конкретни модули) въз основа на ролите на потребителя. Другите съставители на две страници включват основни ограничения за ролята, но те не са никъде толкова детайлни, колкото Divi Builder.
 • Заключващи елементи – друга полезна функция е способността да "ключалка" определени модули, за да се избегне случайно извършване на промяна в завършен модул.
 • Копиране на модул стил – вместо да дублира цял модул, Divi Builder ви позволява да копирате само стила.

Всъщност можем просто да поставим повечето от "Кликнете с десния бутон" опции тук. Нито един от другите създатели на страници не ви позволява да щракнете с десния бутон, за да направите промени:

divi десен бутон на мишката

Уникални функции на Beaver Builder

Една от най-уникалните функции на Beaver Builder е наскоро пуснатата добавка Beaver Themer. Тази добавка е отделна покупка, но по същество ви позволява да използвате един и същ интерфейс на Beaver Builder, за да изградите цялата си тема, включително заглавки, оформления на един пост и други.

Освен това, Beaver Builder е единственият плъгин, който включва функция за бял етикет по подразбиране. Въпреки че случайните потребители може да не се интересуват от тази функция, много разработчици на WordPress считат това за важно.

7.

Какви предварително направени шаблони предлага всеки създател на страници?

Докато голямото теглене на създателите на страници е, че можете да създавате свои собствени дизайни от нулата, не е нужно. Това е така, защото всеки от тези създатели на страници идва с библиотека от предварително направени оформления.

Шаблони за дизайн, налични в създателите на страници

Elementor
Divi Builder
Beaver Builder

Брой предварително направени оформления100+~ 42~ 56

Elementor предварително направи оформления и функционалност на библиотеката

Една от точките за продажба на Elementor е, че тя идва с нея над 100 предварително проектирани шаблони. Тези шаблони обхващат всичко от:

 • Начални страници
 • Целеви страници
 • Страници за контакти
 • Страници с списък с услуги
 • Страници с цени
 • Очаквайте скоро страници
 • Страници за вход

И за всеки тип страница често имате проекти, насочени към конкретни ниши. Ако това не е достатъчно, можете да намерите още много шаблони на Elementor в мрежата.

Elementor vs Divi Builder срещу Beaver Builder: шаблони за елементи

Можете също така да запишете вашите собствени дизайни на страници (или дизайни на секции / редове) в библиотеката на Elementor, за да ги използвате повторно.

Divi Builder е направил предварително оформления и функционалност на библиотеката

Divi Builder се предлага с ~ 42 предварително направени оформления. Вместо да се фокусират върху конкретни ниши като шаблоните на Elementor, оформлението на Divi Builder са по-общи типове страници, които можете да персонализирате според нуждите си (плюс това, в мрежата има множество оформления на Divi на трети страни):

Elementor срещу Divi Builder срещу Beaver Builder: шаблони на Divi Builder

Подобно на Elementor, можете също така да запазвате модули, секции или завършени дизайни в библиотеката си, за да използвате бързо повторно при необходимост.

Beaver Builder предварително направи оформления и функционалност на библиотеката

Beaver Builder включва ~ 56 предварително направени шаблона, разделени в две категории:

 • Целеви страници
 • Страници със съдържание

Шаблоните на целевите страници са разделени на конкретни ниши, докато съдържателните страници обикновено са малко по-общи:

Elementor срещу Divi Builder срещу Beaver Builder: шаблони за създател на бобър

Подобно на другите две създатели на страници, и вие можете да запазите собствените си секции или страници в библиотеката, за да ги използвате повторно според нуждите.

Кой има най-добрите шаблони? Tweet тук:

8.

Преглед на качеството на кода и заключването за всеки създател на страници

Създателите на страници получават лош рап с много разработчици, що се отнася до качеството на кода. Освен това някои създатели на страници, базирани на кратък код (като Divi Builder), могат да причинят "заключвам," ако ако някога деактивирате приставката, съдържанието ви се превръща в бъркотия от шорткодове.

В този раздел ще разгледаме две неща:

 • Какъв код извежда приставката?
 • Какво се случва, ако някога се наложи да деактивирате приставката?

За целта ще създадем подобен дизайн и оформление за всеки създател на страници. След това ще видим как изглежда кодът между Elementor срещу Divi Builder срещу Beaver Builder и по-важното, какво ще стане, ако деактивирате приставката.

Само в случай, че се интересувате, ето дизайните, които използвах с всеки конструктор:

Дизайн на страница Divi BuilderElementor vs Divi Builder срещу Beaver Builder: пример за divi builder
Дизайн на страницата на Beaver BuilderElementor срещу Divi Builder срещу Beaver Builder: пример за създаване на бобър

Внимание спойлер; Elementor и Beaver Builder оставят след себе си най-чистия код, докато Divi Builder има злощастен проблем с къси кодове.

Качество на кода на елемента и заключване

Ето как изглежда кодът на Elementor, докато е активиран:

Elementor vs Divi Builder срещу Beaver Builder: код на елемент

И ето какво ще се случи с оформлението и кода ви, ако деактивирате Elementor:

код на елемента е деактивиран

Не е много лошо! Въпреки че губите всички фантазии форматиране и икони, Elementor оставя след себе си чист код, който поне запазва основното форматиране като

тагове и списъци. Не можете да поискате много повече от създателя на страница.

Фактът, че Elementor не ви заключва, също беше посочен като една от основните силни страни на строителя в едно бързо проучване във Facebook, което направихме (Въпросът: "Кои са най-горните 1-3 неща, които ви убедиха да използвате Elementor вместо другите популярни плъгини за строители?"):

кратки кодове за изследване Elementor

Качество на кода Divi Builder и заключване

Въпреки че е активиран, кодът на Divi Builder прилича много на този на Elementor:

Elementor срещу Divi Builder срещу Beaver Builder: код на Divi Builder

Ако обаче деактивирате Divi Builder, предстои ви гадна изненада …

divi builder е деактивиран

Ох! Това е бъркотия от къси кодове. Ето защо някои хора критикуват Divi заради проблема му със заключването.

Качество на код Beaver Builder и заключване

Въпреки че е активен, кодът на Beaver Builder изглежда доста подобен на другите два:

Elementor срещу Divi Builder срещу Beaver Builder: код за създател на бобър

Когато я деактивирате, тя оставя след себе си чист код като Elementor. Всъщност, доколкото мога да разбера, оставеният код е почти идентичен с Elementor:

бобър строител деактивиран

9.

Elementor срещу Divi Builder срещу Beaver Builder в сравнение с представянето

Обвързано с качеството на кода, друго важно значение е как всеки създател на страници влияе върху производителността. По-интересното от времето за зареждане на необработена страница е размерът и броя на заявките.

За да тестваме това между Elementor срещу Divi Builder срещу Beaver Builder, ще вземем нашите примери отгоре и ще ги изпълним през Pingdom, за да съберем времената за зареждане на страницата и други подходящи данни. Забележка – тестовият сайт не работи с кеширане или други оптимизации на скоростта на страницата.

Elementor vs Divi Builder срещу Beaver Builder: Сравнение на производителността

Elementor
Divi Builder
Beaver Builder

Време за зареждане1,47 секунди1,32 секунди1,38 секунди
Размер на страницата698,2 kB606.0 kB639.0 kB
Исканията433033

Въпреки че времената за зареждане на страницата са твърде близки, за да се направи някакво заключение, можем да кажем, че поне за това тестово оформление, Divi Builder беше най-оптимизиран по отношение на размера на страницата и броя на заявките.

Честно казано, знаем, че този резултат може да предизвика спорове …но това каза числата, когато проведохме теста.

За справка:

Елементно изпълнениеElementor срещу Divi Builder срещу Beaver Builder: Изпълнение на Elementor
Изпълнение на Divi BuilderElementor срещу Divi Builder срещу Beaver Builder: изпълнение на divi builder
Представяне на Beaver BuilderElementor срещу Divi Builder срещу Beaver Builder: изпълнение на строител на бобър

Както винаги при тези неща, пробегът ви може да варира и изглежда, че другите двама строители са еднакво похвалени за представянето си.

Например, ето какво Група Beaver Builders във Facebook трябваше да каже по темата:

проучване Beaver Builder

10.

Преглед на цените за всеки създател на страници

Elementor и Beaver Builder работят по фриймиум модел, докато Divi Builder е изключително част от членството в елегантните теми.

От двете фремиум плъгини, Elementor предлага по-богатата на функции безплатна версия. Elementor предлага и най-евтината версия на Pro, въпреки че този най-евтин план поддържа само един сайт, докато плановете Divi Builder и Beaver Builder поддържат неограничени сайтове.

Ето как всичко се подрежда:

Elementor срещу Divi Builder срещу Beaver Builder: Цени

Elementor
Divi Builder
Beaver Builder

* За своите $ 89 получавате достъп до всеки един продукт, който Elegant Themes продава, което увеличава стойността на парите ви.
Безплатна версия?
Pro Начална цена$ 49$ 89 *$ 99
Неограничен план за сайтове?
План за актуализации за целия живот?

11.

Лесна употреба: Колко лесно е да започнете с всеки създател на страници

Този раздел беше изненадващо труден за писане, защото е трудно да оставя настрана пристрастията си като човек, който използва и пише за WordPress всеки ден. Това е, което аз считам "лесно" не винаги съвпада с това, което открива случаен потребител на WordPress "лесно."

Като цяло мисля, че и трите са лесни за използване и са лесни за начало. Но ако трябваше да ги класирам, бих ги поставил в този ред:

Beaver Builder

Мисля, че възможността да създавате нови колони чрез плъзгане и пускане прави лесно да започнете да изграждате веднага.

Оценка за лекота на използване на автора: 5/5

Divi Builder

Въпреки че взаимодействието между секции, редове и модули може да е малко объркващо в началото, говорих с много начинаещи, които намират вграденото редактиране на текст на Divi Builder за супер интуитивно.

Оценка за лекота на използване на автора: 4.8 / 5

Elementor

Откакто Elementor въведе вградено редактиране, единственото ми истинско оплакване е, че не е толкова лесно да се създават нови колони като Beaver Builder. И все пак това е незначително ding и ако силно цените вграденото редактиране, вероятно бихте могли да направите дело, че Elementor е №1.

Оценка за лекота на използване на автора: 4.9 / 5

Отново – разликите между всеки в никакъв случай не са огромни и като цяло ги намирам за лесни за използване.

Още нещо, което си струва да се отбележи, че също е свързано с темата за лекота на използване е качеството на поддръжката на клиенти / потребители. По принцип цялостният ви опит с даден строител силно зависи от това колко лесно е да разберете някои неочевидни аспекти на строителя или от това колко сте готови да помогнете на екипа за поддръжка.

Това обаче е доста трудно да се оцени и се появява едва след като сте използвали строителя си известно време. Вероятно ще намерите добри и лоши отзиви и за трите екипа за поддръжка – Elementor, Divi Builder и Beaver Builder.

Ето едно (Елемент):

поддръжка на проучване Elementor

Elementor срещу Divi Builder срещу Beaver Builder: който трябва да изберете?

Въпреки че винаги можете сами да използвате всеки от тези създатели на страници и да видите коя е най-подходящата, предполагаме, че вероятно четете тази статия, защото искате да ви помогнем с това. И така, кое е най-подходящото за вас между Elementor срещу Divi Builder срещу Beaver Builder?

По принцип Elementor и Beaver Builder имат повече общи неща помежду си, отколкото с Divi Builder.

Поради тази причина е по-лесно да се направи значимо разделяне между Elementor / Beaver Builder и Divi Builder. Правенето на случай между Elementor и Beaver Builder е малко по-трудно.

Все пак ще опитаме …

Точно както при нашето сравнение Divi vs Avada срещу X Theme, ще ви попитаме кое от следните твърдения се отнася най-много за вас:

(А)

 • Харесва ми да мога да редактирам текст направо на страницата (редактиране в реда).
 • Искам колкото се може повече усъвършенствани стилни и отзивчиви дизайнерски опции.
 • Искам колкото е възможно повече предварително направени шаблони.
 • От съществено значение е създателят на страниците ми да остави чист код, ако някога го деактивирам.

Щракнете тук, за да разкриете елемент

(В)

 • Харесва ми да мога да редактирам текст направо на страницата (редактиране в реда).
 • Обичам да оптимизирам дизайна си с разделно тестване.
 • Не планирам да превключвам създатели на страници – след като избера такава, ще я използвам дълго време.
 • Считам, че имам огромна общност от трети страни, към която мога да се обърна за помощ.

Щракнете тук, за да разкриете Divi Builder

(° С)

 • Харесва ми идеята да изградя цялата си тема със създател на страници
 • Мисля, че е полезно да можете да създавате много колонови дизайни чрез влачене и пускане
 • От съществено значение е създателят на страниците ми да остави чист код, ако някога го деактивирам.

Щракнете тук, за да разкриете Beaver Builder

И това закръгля нашето сравнение между Elementor срещу Divi Builder срещу Beaver Builder. Сега искаме да чуем от вас – какви са вашите мисли за тези три отлични създатели на страници? Предпочитате ли един пред останалите? Мислите ли, че има важна отличаваща се характеристика, която пропуснахме?

Уведомете ни в коментарите!

Не забравяйте да се присъедините към нашия крах курс за ускоряване на вашия сайт WordPress. С някои прости поправки можете да намалите времето за зареждане дори с 50-80%:

Оригинален текст на Colin Newcomer и Karol K.
Оформление и представяне от Карол К.

* Тази публикация съдържа партньорски връзки, което означава, че ако кликнете върху някоя от връзките към продукта и след това закупите продукта, ще получим малка такса. Без притеснения, все пак ще плащате стандартната сума, така че да няма разходи от ваша страна.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Это интересно
  Adblock
  detector