Bedste WordPress-plugins, der går ind i 2020 – Vi gjorde forskningen for dig

Bedste WordPress-plugins, der går ind i 2020 – Vi gjorde forskningen for dig

Bedste WordPress-plugins, der går ind i 2020 – Vi gjorde forskningen for dig
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Ligesom hvordan apps gør iPhones fantastiske, er de bedste WordPress-plugins bundet til at gøre et almindeligt WordPress-sted til et unikt websted. Fra SEO-juggernauts som Yoast til kontaktformular-plugins er det forbløffende, hvordan en enkel installation på 10 sekunder kan give så dramatiske resultater.


Men ikke alle plugins oprettes lige. Nogle af dem har dårlig kodning, der kommer med dit tema. Andre er fyldt med bugs, hvilket gør dem næsten ubrugelige med hensyn til funktionalitet. Derfor ønsker vi at fremhæve de bedste WordPress-plugins, så dit websted hele tiden kører på sit højeste ydeevne.

Og vi er sikre på, at du har hørt om go-to-plugins som Jetpack, Kontaktformular 7 og Yoast, så vi sparer dig for den tolvte forklaring, du har hørt om dem. I stedet, vi fokuserer på must-have, lette og yderst funktionelle plugins, der ikke får det skrav, de fortjener, endnu kan stadig være utroligt nyttigt for alle, der vil starte en blog eller et websted.

Bedste WordPress-plugins

Derudover talte vi med en gruppe succesrige WordPress-fagfolk også for at få deres feedback.

Disse udviklere, webstedsejere og forretningsfolk har specificeret, hvad de ser som bedste WordPress-plugins, sammen med hvorfor de tænker det, og hvordan de kan bruge dem på deres egne websteder.

Vi talte med i alt 30 eksperter, som alle sprede lidt lys over disse bedste WordPress-plugins og lod os forstå, hvad alle WordPress-brugere skulle tænke på, når de vælger et plugin.

Her er det spørgsmål, vi stillede dem:

Hvad er de tre bedste WordPress-plugins, som enhver WordPress-blogger skal have?

Uden yderligere, her er leaderboardet – de bedste WordPress-plugins, der fortsat dukker mest op:

Ekspertkonsensus: Bedste WordPress-plugins, som enhver blogger har brug for, og hvorfor de er så specielle


Pretty Links - Link Management, Branding, Tracking & Sharing plugin Pretty Links – Link Management, Branding, Tracking & Deling af plugin

Forfatter (e): Smukke links

Nuværende version: 3.1.1

Sidst opdateret: 4. maj 2020

pretty-link.3.1.1.zip


92% Vurderinger


200.000 + Installationer


WP 5.1 + Kræver

 • Hvad det gør: Pretty Links giver dig mulighed for at tage alle aktuelle og fremtidige links på dit websted og forkorte dem til et renere look. Ikke kun det, men du er i stand til at spore, hvor alle klikene kommer fra disse links.
 • Hvorfor du har brug for det: Da bloggere ofte indsætter tilknyttede links, er det fornuftigt at forkorte dem for at få dem til at se mindre rodet ud. Hvis du nogensinde har arbejdet med tilknyttede links, ved du, hvor længe og skræmmende de kan vises. Plugin fungerer også godt til at kontrollere, hvor dine besøgende kommer fra, og hvilke links der klikkes mest på.


Brudt link Checker Brudt link Checker

Forfatter (e): WPMU DEV

Nuværende version: 1.11.13

Sidst opdateret: 26. maj 2020

broken-link-checker.1.11.13.zip


82% Vurderinger


700.000 + Installationer


WP 4.6 + Kræver

 • Hvad det gør: Broken Link Checker-plugin gør stort set, hvad navnet antyder. Det scanner konstant dit websted for at identificere eventuelle ødelagte links. Derefter modtager du en meddelelse om at rette dette link. Scanningen inkluderer ødelagte billeder og omdirigeringer.
 • Hvorfor du har brug for det: Når du har et ødelagt billede eller et link på din blog, bliver brugergrænsefladen kompliceret, og søgemaskinerne begynder at tage varsel. Derfor er det i din bedste interesse at fjerne eller udskifte links, der fører til intetsteds, så du kan øge din SEO-placering og gøre dine læsere glade.

3. Optimole


Billedoptimering & Lazy Load af Optimole Billedoptimering & Lazy Load af Optimole

Forfatter (e): Optimole

Nuværende version: 2.3.1

Sidst opdateret: 21. april 2020

optimole-wp.zip


96% Ratings


50.000 + Installationer


WP 4.7 + Kræver

 • Hvad det gør: Optimole tager alle de billeder, du uploader til WordPress, og optimerer dem automatisk for bedre ydelse. Dette kan betyde, at filformatet ændres, eller at filstørrelsen reduceres. Det optimerer billede uploadet af ethvert andet plugin og scanner endda for at sikre, at dine tidligere uploadede billeder er gode at gå. Dertil kommer, at Optimole kobler dit websted til et image CDN – hvilket gør indlæsning af billeder på dit websted meget hurtigere.
 • Hvorfor du har brug for det: Dit medie er normalt den skyldige, når du begynder at se langsomme belastningstider eller overbelastning af serveren. Derfor er det vigtigt at optimere billeder ved at gøre dem mindre eller ændre filformaterne. Det ville dog tage for meget tid at gøre dette manuelt. Derfor gør Optimole-plugin det hele for dig i baggrunden. Bagefter ser du hurtigere sideindlæsninger og en bedre brugeroplevelse.

4. Genoplive gamle indlæg


Genoplive gamle poster - Auto Post og social planlægning Plugin Genoplive gamle poster – Auto Post og social planlægning Plugin

Forfatter (e): revive.social

Nuværende version: 8.5.7

Sidst opdateret: 14. maj 2020

tweet-old-post.zip


78% Vurderinger


40.000 + Installationer


WP 3.5 + Kræver

 • Hvad det gør: Plugin Revive Old Posts deler ældre blogindlæg til sociale netværk. For eksempel har du muligvis et gammelt (men alligevel kvalitet) indlæg fra et stykke tid tilbage. Dette indlæg er blevet skubbet mod arkiverne, så ikke mange mennesker får øje på det. Derfor genopretter dette plugin det ved at dele det med nye mennesker på steder som Facebook og Twitter.
 • Hvorfor du har brug for det: Dette er et ekstremt vigtigt plugin, da det eliminerer afhængigheden af ​​tid, når det kommer til at få et svar for dine indlæg. Der kan være et fremragende blogindlæg fra mange år siden, som folk virkelig ville nyde i dag. Desuden får du fyldt dit sociale feed med indhold og skubber mere trafik til din blog.

5. MailPoet-nyhedsbreve


MailPoet - e-mails og nyhedsbreve i WordPress MailPoet – e-mails og nyhedsbreve i WordPress

Forfatter (e): MailPoet

Nuværende version: 3.47.1

Sidst opdateret: 26. maj 2020

mailpoet.3.47.1.zip


92% Vurderinger


100.000 + Installationer


WP 4.7 + Kræver

 • Hvad det gør: MailPoet Nyhedsbreve bringer nyhedsbreve via e-mail til dit WordPress-dashboard. Brugere kan tilmelde dig din e-mail-liste på din blog. Derefter er du i stand til at opbygge nyhedsbreve fra WordPress og sende dem ud til alle, der er tilmeldt.
 • Hvorfor du har brug for det: MailPoet har ikke kun en gratis plan, men det er en meget lettere mulighed for at samle e-mail-adresser og sende disse nyhedsbreve. Du behøver ikke længere at hoppe til et andet program for at oprette dine e-mails, og det har også nogle ret gode skabeloner til at begynde med.

Yderligere læsning: Hvis du gerne vil kigge på nogle andre muligheder på markedet, er her en sammenligning af de bedste tilgængelige e-mail-marketingløsninger.

6. CoSchedule


CoSchedule CoSchedule

Forfatter (e): CoSchedule

Nuværende version: 3.3.0

Sidst opdateret: 10. januar 2020

coschedule-by-todaymade.3.3.0.zip


94% Vurderinger


10.000 + Installationer


WP 3.5 + Kræver

 • Hvad det gør: CoSchedule er et af de bedste WordPress-plugins af flere grunde. Det giver en smuk redaktionskalender inde i WordPress til planlægning og tildeling af artikler til dine forfattere. Du kan også samarbejde om blogindlægene, mens du også bruger værktøjet til at markedsføre dem efter offentliggørelse.
 • Hvorfor du har brug for det: Blogger med flere forfattere kræver en slags organisationsværktøj til planlægning, redigering og planlægning af blogindlæg. Med CoSchedule får du en vidunderlig udsigt over hele din indholdsstrategi, og du kan organisere den, du vil. Dette hjælper ikke kun dig som administrator, men dine forfattere vil også takke dig.

7. Brugerskift


Brugerskift Brugerskift

Forfatter (e): John Blackbourn & bidragsydere

Nuværende version: 1.5.4

Sidst opdateret: 21. april 2020

user-switching.1.5.4.zip


98% Vurderinger


100.000 + Installationer


WP 3.7 + Kræver

 • Hvad det gør: Brugeren skifter plugin lader administratoren af ​​din blog skifte mellem konti for forskellige visninger af webstedet. For eksempel vil du måske logge ud som administrator og undersøge, hvad dine kunder ser på frontend.
 • Hvorfor du har brug for det: Dette plugin er ideelt til testmiljøer, hvor du vil hoppe fra en brugerkonto til en anden for at se resultaterne af ændringer. Vi kan også godt lide det for almindelige blogadministratorer, der gerne vil forstå, hvordan webstedet og brugeroplevelsen er for læserne.

Generelle observationer

Selvom vi taler om nogle populære og nogle mindre populære WordPress-plugins her, er det værd at påpege, at nogle tendenser er dukket op, når man udarbejder denne liste. Et antal eksperter delte deres valg i lignende plugin-kategorier.

For eksempel føler vores eksperter det Billedoptimering er ekstremt vigtig. Med plugins som Smush eller Optimole er det klart, at bloggere og webmastere er interesserede i, hvor meget båndbredde deres websteder forbruger, og hvor vigtigt det er at have dette under kontrol for dem.

En anden tendens er at bruge, hvad der kan kaldes hjælper SEO-plugins eller linkmanipulation-plugins. For eksempel plugins som Broken Link Checker eller Pretty Link er blandt de mest populære på den bedste WordPress-plugins-liste. Hvis vi kiggede lidt dybere her, kunne vi sandsynligvis argumentere for, at de funktioner, disse plugins tilbyder, er de eneste manglende elementer i de store SEO-plugins som Yoast SEO.

Gå videre til de bedste WordPress-plugins – baseret på ekspertudtalelse:

Eksperter taler om de bedste WordPress-plugins, du skal bruge

Andy Bailey

Andy Bailey

ComLuv.com

CommentLuv (selvfølgelig!). Det fremmer interaktion og bootstraps dig til et blomstrende samfund af bloggere.

Plainview Activity Monitor. Dette viser, at du mislykkede login på dit websted, som også viser dig de brugte adgangskoder og andre ting, som brugerne gør, hvilket er virkelig nyttigt, hvis du har en blog med flere forfattere.

Brugerskift. Virkelig nødvendigt, hvis du har et medlemswebsted, kan du logge ind som nogen, og du ser stedet, som om du har brugt deres oplysninger til at logge ind. Fantastisk til fejlfinding af problemer fra supportbilletter.

Pat Flynn 2

Pat Flynn

SmartPassiveIncome.com

Begræns loginforsøg. Forhindrer folk i at prøve at logge ind på mit websted og rod med det! Jeg får flere meddelelser om dagen om folk, der prøver at gøre dette.

Brudt link Checker. Hjælper dig med at holde øje med ødelagte links, så du kan løse eller slippe af med dem.

Robotter Meta. Lader dig bestemme, om Google indekserer en side eller ikke (blandt andet). Dette er nyttigt for skjulte sider og andre dele af mit websted, som jeg ikke nødvendigvis ønsker, at Google skal finde.

Zac Johnson

Zac Johnson

ZacJohnson.com

OptinMonster. Dette er et af de bedste WordPress-plugins, da det er ekstremt let, nyttigt og effektivt til at vokse din adresseliste. Udgangs-popups er irriterende, men de fungerer!

Pretty Link eller ThirstyAffiliates. To fantastiske WordPress-plugins til styring af link omdirigeringer via dit websted. Må ikke bekymre dig om at skulle ændre hundreder af links, når gamle tilknyttede relationer dør, med disse bedste WordPress-plugins kan du gøre det med et enkelt klik.

LeadPages. De fleste mennesker bruger LeadPages skabeloner via webstedet til hovedwebstedet, men med Leadpages-pluginet kan du hurtigt og nemt være vært for disse sider via dit eget websted, mens du også bruger dit domænenavn som omdirigering eller hovedwebadresse. Dette vil øge konverteringerne og se meget mere professionel ud.

Adam Connell

Adam Connell

WPSuperstars.net

omdirigering. Hver gang en permalink ændres, resulterer det i en 404-fejl. Hvis du ikke administrerer dem, vil det medføre nogle alvorlige problemer, især med brugeroplevelse og SEO. Omdirigering gør det nemt at omdirigere URL’er.

Captcha ved login. Brute force-angreb er en regelmæssig forekomst for de fleste steder, især på login-sider. En nem måde at stoppe dem på er ved at tilføje en captcha til loginskærmen med dette plugin. Efter brug af dette plugin stoppede bots til sidst, og det reducerede i sidste ende belastningen på min server.

CoSchedule af Todaymade. Du skal administrere din redaktionelle kalender, og dette værktøj gør det lettere. Det er indbygget opgavestyring og gør det nemt at planlægge sociale meddelelser. Det er ikke gratis, men det er en enorm tidsbesparelse.

Rita Barry

Rita Barry

Blog Genie

CloudFlare. Tilbyder både hurtigere ydeevne på stedet og blokerer for en lang række trusler fra at nå dit sted nogensinde. Denne service giver ikke kun sikkerhed og ydeevne, den holder hostingomkostningerne nede ved begrænsede uønskede serveranmodninger.

Kommentaromdirigering. Giver en nem måde at omdirigere førstegangskommentarer til en takkeside. Brug den side, som du vil, opmuntrer tilmeldinger via e-mail, sociale medier følger eller hvad der passer til dit websted, men det er en dejlig touch, der går langt for at hjælpe dig med at skille dig ud.

WP-Optimize. Fungerer som en gigantisk kost til din WordPress-database og renser alt med et tryk på en knap. Dette er også godt for klientsider, når de ikke er komfortable med at logge ind på PhpMyAdmin.

Jacob Gube

Jacob Gube

Designinstruktion

WP-SpamFree Anti-Spam. Dette WordPress-plugin har drastisk skåret ned mængden af ​​spam-kommentarer, vi får på Design Instruct. Vi har dette plugin og Akismet til at beskytte os mod falske kommentarer til spam.

Ødelagt link Checker. Ødelagte links kan påvirke læseoplevelsen negativt, fordi det er frustrerende at klikke på et link, der ikke fungerer. Dette WordPress-plugin gør det lettere at overvåge og reparere ødelagte links på WordPress-drevne websteder.

EWWW Image Optimizer. Jeg skriver en masse om optimering af webbilleder, fordi jeg virkelig tror, ​​at ikke-optimerede billeder er en af ​​de vigtigste årsager til langsomme websider, hvilket igen er forfærdeligt for læsevirksomheden. Problemet er, at optimering af billeder manuelt kræver lidt mere tid og kræfter, og mange webstedsejere har ikke det godt med at bruge billedoptimeringsværktøjer. Dette plugin hjælper med at gøre billedoptimering problemfri for forfattere.

Alyona Galea

Alyona Galea

WP borgmester

WP RSS-aggregator. Skal have WordPress-plugin til dem, der opretter aggregeret indhold fra forskellige sider. Du kan oprette porteføljer, nyheder, showcases og mange flere. Dette er et af de bedste WordPress-plugins, da det giver dig mulighed for at samle fotos, videoer og tekst, kategoriseret og filtreret på den måde, du ønsker.

MailPoet-nyhedsbreve. Meget let at bruge plugin. Vi bruger det til at sende vores nyhedsbreve og få vores læsere til at abonnere på vores e-mails.

leadin. Cool plugin til dem, der ønsker at kende deres besøgende opførsel. Det viser, hvor din læser (den, der kun kontaktede dig) kom fra, hvilke sider der besøges før og efter at have kontaktet dig via en kontaktformular på dit websted.

Daniel Scocco

Daniel Scocco

Daglige blogtips

Ren arkiv. Ganske gammelt plugin, men det skaber et meget rent og intuitivt arkiv til din blog, der også fungerer som et sitemap, da det viser alle de indlæg, der nogensinde er offentliggjort.

RSS sidefod. Et meget nyttigt WordPress-plugin til at tilføje ting i bunden af ​​dit RSS-feed. Jeg bruger det til at tilføje reklamebannere, for eksempel.

WPtouch. At have et mobilvenligt websted er et must i dag, så hvis du ikke har en mobil version endnu, kan du bruge dette plugin til at oprette en undervejs.

Caleb Wojcik

Caleb Wojcik

DIY Video Guy

Redaktionel kalender. Var virkelig hjælpsom, da jeg arbejdede på Fizzle.co, så vi let kunne planlægge vores indhold i uger og måneder i forvejen. Selv hvis indlægget ikke blev udført, kunne vi stadig lægge et pladsholderudkast der, indtil det var tilfældet.

Pretty Link er fantastisk til to ting. For det første at være i stand til at have kortere omdirigeringslinks til bestemte sider eller andre websteder, du linker også. For det andet sporer det, hvor mange gange disse links bruges, hvilket også er virkelig nyttigt.

Backup Buddy er en livredder. Hvis der sker noget med dit WordPress-sted, hvor det bliver hacket, eller en simpel kodelinie i et plugin skruer alt op, vil BB sørge for, at du har en nylig sikkerhedskopi klar til at gendanne til.

Bamidele Onibalusi

Bamidele Onibalusi

Forfattere med gebyr

WP Sharely. Dette er en af ​​de premium og bedste WordPress-plugins til at tilbyde et incitament til læsere af et bestemt indlæg på din blog til gengæld for at de deler dette indlæg.

Hybrid Connect. Dette WordPress-plugin kommer også fra udvikleren af ​​WP Sharely, og det er dybest set et plugin til at oprette opt-in-formularer; det har en masse muligheder, herunder at give brugerne mulighed for at oprette in-post-formularer, sidefeltformularer, pop-ups og slide in-formularer. Hybrid Connect giver dig også mulighed for at samle opt-ins via e-mail eller Facebook-login, og det har en masse tilpasning såvel som sporing for at fortælle dig, hvor abonnenter kommer fra.

Tyngdekraftsformer. Dette er en anden premium WordPress-plugin til oprettelse af glatte kontaktformularer; det har en indbygget anti-spam-mulighed, sporing for dine formularer, integration med flere topudbydere som AWeber til opbygning af e-mail-listen og en masse andre tilpasningsmuligheder.

Neil Patel

Neil Patel

Hurtig spire

Popularitetskonkurrence. Det hjælper med at vise dine mest populære indlæg. (Dette plugin understøttes ikke længere og anbefales ikke af dets forfattere.)

Abonner på kommentarer. Det giver folk besked via e-mail for nye kommentarer, der er tilbage på din blog.

Klik for at tweet. Det hjælper dig med at få flere sociale aktier.

Noemi Twigg

Noemi Twigg

Bloggingpro

Genoplive Old Post. Dette plugin tillader mig at dele gamle indlæg automatisk. Du kan ekskludere kategorier (sige, Nyheder) for at sikre, at indlæg, der deles igen, stadig er relevante, selvom de er gamle. Dette hjælper med at holde vores Twitter-feed frisk uden at skulle bruge for meget tid manuelt på at kontrollere, hvad der bliver sendt.

NextScripts: Sociale netværkers auto-plakat. Autoposter hver ny post til sociale netværk. Det får posten ud på sociale medier, når hver post offentliggøres og hjælper med at lette belastningen på en netværk / blogmanager / redaktør / sociale mediekoordinator, især når man arbejder med mange blogs og forfattere. Jeg anbefaler dog ikke at bruge det som en enkeltstående løsning. Geninddeling af indlæg manuelt på forskellige tidspunkter gør det optimalt.

Pippity. Gør det nemt for abonnement på nyhedsbrev; indstillinger kan tilpasses for at gøre det brugervenligt (dvs. ikke i dine ansigts popups hele tiden); nem integration med nyhedsbrevtjenester som aWeber.

Kyla Glover

Kyla Glover

WPExplorer

Tving regenerere miniaturebilleder. Fantastisk, når vi redesigne vores websted til at genoprette alle vores billeder og rense de gamle ud.

Fanciest Writer Box. Vi elsker Fanciest Authorbox til tilføjelse af forfatterbioer – hvilket er et bestemt must have for enhver blog med flere forfattere.

Pretty Link. Vi bruger Pretty Link Lite til tilknyttede links, fordi, vel, tilknyttede links er grimme ��

Dave Clements

Dave Clements

Gør det med WordPress

Tre af mine foretrukne plugins, der ikke får så meget kærlighed, som de burde være Indlæg 2 indlæg, Brugerskift og Dupliceret indlæg. Jeg vil bestemt ikke sige, at enhver blogger skulle have dem (der er kun 1 eller 2 plugins, som jeg ville placere i denne kategori), men hvis nogen har et behov for dem, er de virkelig de bedste WordPress-plugins til disse applikationer.

Chris Coyier

Chris Coyier

CSS-Tricks

MinQueue. Gør det muligt at minimere og sammenkæde de scripts og stilarter, som plugins indlæser for dig. Fordelen med dette er, at du bare kan lade plugins gøre, hvad de vil, og vide, at du stadig vil gøre det rigtige, præstationsmæssigt i front end. Og ikke at styre disse ting manuelt betyder, at når WordPress-plugin opdateres, og nye scripts / styles er nødvendigt, sker det stadig bare automatisk.

Preview til offentlig post. Det er så dejligt at være i stand til bare at sende et udkast til nogen at se på uden at skulle offentliggøre det.

Anti Spam. Dette har været det plugin, der har været det mest effektive for mig til at stoppe spam (ud over Akismet).

Jeff Starr

Jeff Starr

Forgængelig presse

Tematjek. Som WordPress-temaudvikler bruger jeg plugin-temaet Tjek til at dobbelttjekke, at mine temaer er op til specifikationerne med de nyeste standarder for temaanmeldelse. Plugin er enkel at bruge og giver klare resultater og handlinger, der kan bruges til at forbedre temakvalitet, sikkerhed og ydeevne. Stærkt anbefalet til alle, der arbejder med WordPress-temaer.

Forespørgselsmonitor. Query Monitor er stor, fordi den er meget omfattende. Det kan gøre en masse ting, som andre debugging-plugins ikke kan, som automatisk Ajax-fejlsøgning og muligheden for at filtrere resultater efter specifikt plugin eller tema. Jeg bruger dette plugin hovedsageligt til fejlfinding af database- og forespørgselsvariabler, men det er også praktisk til test af HTTP-anmodninger, WP-kroge, PHP-fejl og meget mere. Det er et af de bedste WordPress-plugins, der ikke får den opmærksomhed, den fortjener, IMO.

Admin Post Navigation. I årenes løb har jeg offentliggjort hundreder af artikler og tutorials på Perishable Press og DigWP.com. I front-end er det en leg at navigere i alle disse indlæg, da jeg har fuld kontrol over temaskabelonen og kan bruge valg af skabelonmærker efter ønske. Men ikke så meget i WP-administratorområdet, hvor det undertiden er nødvendigt at navigere fra det ene indlæg til det næste for at foretage opdateringer, redigeringer og så videre. For at muliggøre denne post-til-post-navigation i Admin-området bruger jeg et plugin kaldet Admin Post Navigation, som gør en ting og en ting godt: det tilføjer "Tidligere" og "Næste" links til skærmen Rediger post for at gøre seriel redigering meget lettere.

Fred Meyer

Fred Meyer

WPShout

Alt-i-én WP-migration. Døden enkel migrering af websteder. En absolut livredder.

Aktivér medieudskiftning. Hvis sletning af et billede og uploade et nyt med samme navn aldrig gav mening for dig, har du brug for dette plugin.

Regenerere miniaturebilleder. Ændring af fremhævede billedstørrelser på dit websted ville ganske enkelt ikke give mening uden det.

Benny Lewis

Benny Lewis

Flydende i 3 måneder

BJ Lazy Load. Webstedshastighed er så afgørende for ikke at miste mennesker i de afgørende første sekunder. Men i mit tilfælde deler jeg måske flere billeder af høj kvalitet i mit indlæg, og det ville være en skam, hvis den tid det tog at downloade disse udsatte folk fra webstedet. Dette plugin ændrer ting til kun at downloade billeder, der er i browservisningen. Så når du ruller ned, trækkes de fra webstedet. Øjeblikkelig boost af webstedshastighed!

Simpelt: Tryk. For at opbygge et samfund omkring din blog er simple-press langt den nemmeste måde at oprette et forum, der rygter bag WordPress ‘system. Jeg har skaleret dette til titusinder af brugere, og det fungerer meget godt på grund af dets ikke-voluminøse kode.

VaultPress. Hvis jeg skulle anbefale et af de bedste WordPress-plugins, ville dette være det. Det er en betalt tjeneste, men det har reddet min hud flere gange. Ligegyldigt hvad, hver eneste time er hele mit websted sikkerhedskopieret til VaultPress ‘servere, og der er en enkel implementering af en enkelt klikklik. Når jeg har gjort irreversible ting på mit websted på min egen server, og det er nede, og min webstedsadministrator sover, lader dette plugin mig i det væsentlige trykke "undo" og gå tilbage til det seneste arbejdsbillede. Du kan gøre det for bare temaet, bare databasen eller bestemte andre små dele, i tilfælde af at dine ændringer var fine i andre dele, eller du ikke ønsker at miste samtaler eller blogindlæg, der ikke er forbundet med et nedbrud.

Ben Townsend

Ben Townsend

WPin

For mig personligt elsker jeg Den ultimative snart side plugin, det er en leg at installere, og jeg bruger det hele tiden. På min egen hjemmeside og til klientwebsteder. Det forvandler dybest set dit WordPress-websted til en kommende snart side komplet med tilmeldingsformular og redigerbar tekst via baggrunden. Det er en fantastisk måde for dem at opbygge deres websted på deres valgte webhosting, hvis de ikke er bekendt med WAMP eller LAMP.

Et andet fantastisk plugin, som nogle måske har hørt om, er EWWW Image Optimizer det gør nøjagtigt, hvad det står på dåsen. Det bulk optimerer billeder til din blog, reducerer båndbredde og naturligvis indlæsningstid. En virkelig flot plugin og en, som jeg bruger hele tiden.

Endelig er et af de bedste WordPress-plugins til omdirigering (finder jeg) Enkle 301 omdirigeringer plugin. Det er en fantastisk måde for ikke-teknikere at oprette 301 omdirigeringer. Så hvis du er på din Google Webmaster-indstillingsside og opdager fejl eller URLS, der ikke kan findes, skal du blot kopiere og indsætte og omdirigere dem til en lignende side eller en ny side.

Peter Nilsson

Peter Nilsson

WP daglige temaer

Rublon-kontosikkerhed: Autoritet med to faktorer+. Et fantastisk to-faktor autentificeringssikkerhedslagplugin til at beskytte og sikre konti i WordPress.

Growmap Anti Spambot-plugin. Det perfekte plugin til at besejre automatiserede spambots og spam-beskeder med et simpelt afkrydsningsfelt.

Reducer Bounce Rate. Få den rigtige Bounce rate og sidevisninger i Google Analytics. Let og enkel at bruge.

Matt Cromwell

Matt Cromwell

WordImpress

ImageInject er den bedste måde at inkludere copyright-venlige billeder i dine indlæg.

Forbedret mediebibliotek er det bedste til kategorisering af medier for at gøre det nemt at genbruge billeder eller PDF-filer, eller hvad som helst.

Kontekstrelaterede indlæg er det bedst fungerende Relaterede indlæg-plugin, der findes (udover Jetpack’s).

Denne betales, men for at analysere din indlægs ydeevne, Analytify er den nemmeste og mest praktiske måde at se, hvordan besøgende finder dine individuelle indlæg.

Ammar Ali

Ammar Ali

Alle bloggingstip

KommentarLuv Premium. En kraftfuld plugin, der hjælper med at øge blogengagement. Det kontrollerer spam kommentarer på WordPress blog. Det fungerer som et belønningssystem. Folk elsker at få backlinks til deres blog, og det er, hvad CommentLuv gør. Det viser deres seneste opdateringer, mens der er kommentarer. Du kan belønne brugere, hvis de har et vist antal kommentarer på din blog. Det hjælper virkelig med at opbygge samfund, det tiltrækker brugere til at give flere kommentarer, og dette giver forhold til nye og gentagne besøgende. Dette plugin sender svarmeddelelser til brugere, når en kommentar er blevet besvaret. Et must-have plugin, hvis du virkelig ønsker at øge engagementet på din blog.

SEOPressor. Vi ved allerede, hvor vigtig SEO er. Der er mange SEO-plugins, men jeg synes, SEOPressor er den bedste. Det viser nøgleordets tæthed for dit søgeord i WordPress-editoren. Det viser en overoptimeringsadvarsel, hvis du har tilføjet ekstra tags, nøgleord, h1, h2, h3 tags. Det understøtter også rige uddrag. Den bedste funktion er LSI-nøgleord. LSI-nøgleord hjælper dig med at finde relevante søgeord fra dine vigtigste nøgleord, ved hjælp af LSI-nøgleord gør det let for dig at rangere i Google.

MBP Ninja-tilknyttet. Hvis du er interesseret i affiliate marketing, er dette et af de bedste WordPress-plugins. Jeg har brugt det i årevis, og jeg er meget tilfreds med det. Dette plugin konverterer automatisk dine søgeord på dine indlæg til tilknyttede links. Det er et kraftfuldt plugin, der hjælper dig med at administrere, spore, kappe og forkorte et ubegrænset antal tilknyttede links fra en indstillingsside. Dette plugin hjalp mig meget med at spare min tid og styre alle tilknyttede links fra et dashboard. Ninja-plugin er et must-have plugin for seriøse tilknyttede marketingfolk.

Nathan Weller

Nathan B. Weller

Elegante temaer

De tre bedste WordPress-plugins, som jeg vil anbefale enhver WordPress-bloggerbrug, handler om empowerment udført på den rigtige måde. Her er hvad jeg mener med det:

En af de primære appeller til WordPress i første omgang er, hvor meget det (og dets fantastiske samfund af designere / udviklere) har bemyndiget verden til at gøre fantastiske ting med WordPress og dets tilgængelige temaer og plugins. På grund af dette synes jeg nogle tema- og plugin-forfattere går lidt "empowerment skør" med deres produkter, fordi det er et let salg -"Se, hvor meget du kan gøre med dette ene værktøj!"

Den rigtige måde er ikke altid plug and play måde, og der er noget som for meget i en pakke. Med det i tankerne er her mine tre valg:

Kodestykker af Shea Bunge. Nogle gange er mindre mere. En af mine yndlingsmåder til at reducere unødvendig oppustethed er ved at finde nyttige kodestykker, som jeg kan erstatte hele plugins. På denne måde er kodestykkets plugin faktisk skåret markant ned på antallet af plugins, jeg har installeret – og derfor også skåret ned på antallet af plugins, jeg er nødt til at konfigurere, opdatere og vedligeholde.

Shortcodes Ultimate af Vladimir Anokhin. Så mange temaer leveres med deres egne sæt kortnumre, der ikke er adskilt i et andet plugin. Og nogle, hvis de er adskilt, er designet til at arbejde med netop dette tema og slet ikke (eller i det mindste ikke godt) med andre. For mig er bortset fra at være imod WordPress-standarder og bedste praksis, en bjørnetjeneste. Derfor har jeg i stedet virkelig elsket at bruge dette massive (gratis) kortkodebunt af Vladimir Anokhin designet til at fungere godt med ethvert tema.

Anmelder WordPress Plugin af evoG. Tilsvarende kommer mange WordPress-temaer med indbyggede gennemgangsfunktioner. Dette ser godt ud som et salgsargument, men mange kunder er ikke klar over, at de opretter en masse indhold ved hjælp af temaspecifikke tilpassede indlægstyper, såsom en anmeldelse, låser dem ind i dette tema for evigt. Eller det tilmelder dem et stykke arbejde senere, hvis de nogensinde beslutter at skifte temaer. Dette plugin er et, som jeg har brugt på mit websted og elsker. Det er måske ikke gennemgangsplugin for alle, men pointen er, at hvis du gennemgår ting på din blog – så brug et plugin! På den måde, hvis du har brug for at ændre temaer ned ad vejen, lader du ikke en masse af dit bedste indhold være bagud i processen.

Som nogen, der altid skriver om temaer og plugins, er der naturligvis flere, der kunne have lavet denne liste. Så til sidst vil jeg også tage et sekund for at takke alle i WordPress-samfundet, der arbejder hårdt for at designe og udvikle de værktøjer, vi alle er kommet til at bruge og elske.

Chris Burgess

Chris Burgess

SitePoint

Jeg har inkluderet 3 til bloggere og 3 til udviklere. Blogger / Bruger:

Endnu et relateret indlæg-plugin (YARPP). En god erstatning for nRelate, der viser relateret indhold under hvert indlæg.

Brudt link Checker. Tjekker indhold for ødelagte links.

EWWW Image Optimizer. Giver dig flere valgmuligheder for billedoptimering.

Udvikler:

P3 (Plugin Performance Profiler). God til at få en baseline på plugin-ydeevne.

Udvikler. Fremragende, hvis du har brug for at se nærmere på hætten.

Strøm. Fantastisk til websteder, hvor mange mennesker arbejder på.

Devesh Sharma

Devesh Sharma

WPKube

CoSchedule af Todaymade af TodayMade er en fantastisk redaktionel kalender, der integreres med Buffer-appen og giver dig mulighed for at planlægge dine blogindlæg på dit websted og sociale medier på samme tid ved hjælp af en træk-og-slip-kalender. Det koster $ 10 / måned, så hvis du ikke driver en forretningsblog, er det måske ikke det værd.

SearchWP af Jonathan Christopher, forbedrer sidesøgningen og tilføjer en masse funktioner til den grundlæggende søgning. Der er selvfølgelig et godt antal søgeplugins, men denne står over fra resten. Omkostninger: $ 29 / enkelt licens.

Shrink-O-Matic. Dette er en fantastisk app (ikke et WordPress-plugin), der giver dig mulighed for at optimere billeder på din Windows eller Mac. Meget praktisk til at optimere billeder og koster ikke en krone. Alternativt kan du bruge WP Smush.it, hvis du ikke ønsker at bruge en offline app.

Brian Jackson

Brian Jackson

BrianJackson.io

Her er mine tre WP-plugins, der ikke tales meget om, men de er på min "må have" liste, og jeg bruger dem på alle mine websteder.

Vis widgets er et fantastisk lille plugin. Grundlæggende tilføjer det afkrydsningsfelter til hver widget for at vise eller skjule på webstedets sider. Dette giver mig mulighed for at tilpasse, hvad jeg viser på mine sider sidebjælke kontra min widget sidebjælke.

Dette er en fantastisk måde at A / B teste forskellige CTA-bokse og virkelig sætte sig ind i dit publikum. Du kan vise forskellige widgets baseret på en postkategori eller endda en brugerdefineret taksonomi. Dette kan være fantastisk til affiliate marketing.

Lad os sige, at du har en WordPress-kategori og en PPC-kategori. Nu kan du oprette separate tilknyttede widgets til hver kategori, og nu er annoncerne på sidefeltet direkte relateret til den artikel, de læser. Dette vil øge deres CTR dramatisk.

Google Tag Manager til WordPress. Mange mennesker, jeg snakker med, ved stadig ikke engang, hvad Google Tag Manager er. Grundlæggende er det et gratis styringsværktøj fra Google, der giver dig mulighed for at administrere og distribuere dine scripts fra et sted. Såsom Google Analytics, AdRoll, Facebook Conversion Pixel osv.

Dette gratis plugin fra duracelltomi.com kører på alle mine sider. Det giver mig mulighed for at forblive organiseret og holde mine WordPress-websteder rene.

ZigWidgetClass. Et andet stort lille gratis WordPress-plugin fra zigpress.com. Dette plugin tillader mig nemt at tilføje tilpassede CSS-klasser til mine widgets. Hvad bruger jeg dette til? Jeg bruger det til at implementere medieforespørgsler, så jeg kan skjule visse widgets baseret på deres opløsningsstørrelse.

For eksempel har jeg på min side en optin-boks i min sidebjælke og min sidefod. På en mobilenhed er der ingen grund til, at den vises to gange, så jeg tilføjer min klasse, der trækker min medieforespørgsel og skjuler en af ​​dem.

Raelene Wilson

Raelene Wilson

Ord af fugle

Her er mine tre bedste WordPress-plugins. De er alle WPMU DEV-plugins, fordi vores udviklere arbejder rigtig hårdt, og de skaber så mange fantastiske plugins, der normalt ikke får meget opmærksomhed.

Snapshot. Det er som en tidsmaskine til dit WordPress-sted, der kan sikkerhedskopiere og gendanne hele installationen og endda inkluderer Dropbox- og S3-integration.

Tilpassede sidebjælker. Du kan kontrollere alle aspekter af hvert widget-område på dit websted med dette praktiske plugin. Det har en smuk brugergrænseflade, hvilket gør det endnu sjovere at bruge.

WP Smush.it / WP Smush Pro. Dette er et af de første plugins, jeg installerer på hvert websted, jeg opretter. Det giver dig mulighed for at reducere billedfilstørrelser, og du kan endda bulk-smush-billeder.

Dan Zarzycki

Dan Zarzycki

Community Experience Lead og generel plug-connoisseur fra teamet kl Slocum-temaer

Gennem mange års betjening af kunder, klienter og supportbilletter og gennem gennemgang af plugins på vores PressThis Vis, vi har set anmodninger om HUNDRE plugins og løsninger. Her er tre af mine favoritter, som du kan få på din bedste liste over WordPress-temaer:

Deaktiver kommentarer. På trods af det store antal downloads (1,2 millioner) og den åbenlyse titel, ønsker mange af vores seere og kunder at fjerne deres kommentarer og har ingen idé om, at denne løsning findes.

Brugen af ​​dette WordPress-plugin er enkelt. Installer plugin, gå til dine WordPress-indstillinger > Deaktiver kommentarer, og marker afkrydsningsfeltet for at deaktivere alle kommentarer. Plugin giver dig også mulighed for at vælge, om kommentarer skal vises på et mere sagspecifikt niveau.

Avanceret tagline. Dette plugin er ikke blevet opdateret på et stykke tid (6 år), men vi har fundet ud af, at løsningen stadig fungerer for det meste og er sjov.

Tryk på WordPress "tagline" eller "slogan", Du kan oprette et antal slogans og vise et af dem tilfældigt eller sekventielt hver gang en bruger indlæser siden. Anvendelsen til tankebloggere, spirituelle organisationer og virksomheder er enorm.

Leder. Til visning af blogindhold er der ikke noget større plugin derude end Conductor. Selvom det er den eneste mulighed på min liste, der koster penge (starter ved $ 97), fungerer dirigent med næsten ethvert eksisterende WordPress-tema og giver dig mulighed for at vise en gruppering af dit indhold, som du vil.

Ønsker at vise 8 blogs fra "Hund" kategori i en mindre størrelse og kun viser det fremhævede billede og titlen? Du kan gøre det.

Vil du gøre dit seneste indlæg til et stort indlæg på din forside? Færdig.

Kraftfulde ting. Jeg kan ikke tænke mig nok om det.

Ionut Neagu

Ionut Neagu

CodeinWP-blog

Jeg kan godt lide de følgende tre plugins, fordi de alle kan konfigureres i løbet af få minutter (i alt 30 minutter toppe), og så får du høste fordelene, de bringer i måneder eller endda år fremover. Her er plugins:

Genoplive Old Post. Brug det til at dele de bedste stykker indhold fra din blog igen.

WP-raket. Det tager 5 minutter at opsætte og fremskynde dit websted betydeligt og implementere en masse proaktiv bedste praksis.

Optimole. Det optimerer automatisk hvert nyt billede, du uploader til dit websted. Der er ikke behov for yderligere arbejde fra din side. Det serverer også dine billeder via en optimeret CDN, hvilket gør hele webstedet meget hurtigere.

Som du kan se, er de bedste WordPress-plugins dem, der sparer mig tid.

Komplet liste

Her er den komplette liste over de bedste WordPress-plugins fra vores eksperter; hver under sin generelle kategori:

Links og SEO:

E-mail og e-mail-marketing:

Billeder og billedoptimering:

Indhold, indholdsstyring og optimering:

Webstedsoptimering / WP-admin-plugins:

Spam:

Sociale medier:

Andet:

Det er alt, hvad vi har til de bedste WordPress-plugins!

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector