7 най-добри приставки за контакт за WordPress в сравнение

Приставките за формуляри за контакт за WordPress може да звучат като тема, която е доста добре застъпена в мрежата, както е, но всъщност това е така?


Ето какво имам предвид; от години използваме Контакт формуляр 7 и дори не мислим два пъти да изпробваме други решения. Но възможно ли е развитието в сферата на контактната форма да е спряло изцяло? Формуляр за контакт 7 е всички и крайните формуляри за контакт за WordPress?

Разбира се, че не! Така че днес ние разглеждаме най-добрите 7 приставки за контакт за WordPress през 2020 г.:

Резюме: Най-горе приставки за формуляри за WordPress приставката
ЦЕНА
РЕЙТИНГ
АКТИВНИ МОНТАЖИ
WPFormsот $ 39,50 / година4.93000000+
Форми на нинджаот $ 99 / година4.41000000+
Forminator$ 04.730000+
Реактивни раници$ 03.95000000+
Форма за контакт 7$ 04.15000000+
Форми на Еверест$ 04.9100000+
Кали форми$ 04.120000+

1. WPForms

wpforms

WPForms е изключително богат на функции плъгин, който също така по някакъв начин успява да предостави приятен и ясен потребителски интерфейс. Всичко работи с влачене и пускане, което прави създаването на нови форми доста бързо и вие също получавате достъп до предварително изградени шаблони на формуляри, за да ускорите нещата още повече.

wpforms-плъзгане и капка

Нека изброим няколко готини функции, които ви дава WPForms:

 • Всички форми, създадени с този плъгин, са отзивчиви и мобилни.
 • Включва онлайн плащания чрез PayPal и Stripe (включена повтаряща се функционалност) … чудесно за продажби, дарения и настройването на това не включва работа с кодиране.
 • Можете да създадете формуляри за абонамент за имейл и да ги интегрирате с популярни маркетингови услуги за електронна поща.
 • Има права за управление на вписванията в wp-admin – няма нужда да ходите никъде, за да видите всички записи, които сте получили.
 • Той блокира подаванията на спам автоматично.
 • Можете да вградите формулярите навсякъде чрез къси кодове.

wpforms-вграждане

Има безплатна версия на наличния плъгин Платеният стига за $ 39- $ 299.

Вземете тази приставка за формуляр за контакт, ако: Искате богато на функции решение, което също е лесно за използване и предоставя функции, които надхвърлят обичайното във формите за контакт (интеграция на плащания, интеграция на имейл услуги и т.н.).

2. Форми на нинджа

Форми на нинджа

Ninja Forms е един от най-богатите на функции плъгини там и може да ви даде много повече от функционалността на формата за контакт. Можете да го използвате за създаване на абонаментни формуляри, анкети или нещо друго, което може да се направи чрез уеб формуляр.

Ninja Forms също така се грижи за управлението на изпращането на формуляри за вас в рамките на таблото за управление на WordPress.

Създаването на формуляри е сравнително лесно. Започвате, като отидете на Форми / Добавяне на ново. Там можете да използвате опростен интерфейс за плъзгане и пускане. За да добавите формулярни полета, трябва да кликнете върху конкретен тип поле и след това можете да го подравните по подобен начин на това как работите с WordPress джаджи.

Ninja Forms демонстрация

Добавянето на вашите формуляри в публикации в блога става чрез кратки кодове – всеки кратък код съответства на индивидуална форма. Ето как изглежда формата за контакт:

Крайна форма на Ninja Forms

Хубавото на този плъгин е броят на персонализациите, които предоставя. Само да назовем двойка:

 • Можете да зададете конкретни известия по имейл, които да се изпращат при успешно изпращани формуляри. Можете да уведомите както себе си, така и потребителя.
 • Можете да зададете определени действия за формиране на подаване, например показване на съобщение за успех или дори абониране на някой в ​​списъка на MailChimp.

Има безплатна версия на наличния плъгин Платеният стига за $ 99- $ 499.

Вземете тази приставка, ако: Имате нужда от усъвършенствана функционалност на уеб формата, а наличието на формуляр за контакт е само един от аспектите му.

3. Forminator


Форматор за плащане, викторина и формуляр за връзка Форматор за плащане, викторина и формуляр за връзка

Автор (и): WPMU DEV

Текуща версия: 1.12.1.1

Последна актуализация: 28 май 2020 г.

forminator.1.12.1.1.zip


94% Ratings


50000 + инсталирания


WP 4.6 + Изисква

Forminator е сравнително ново попълнение в нашия списък, но победи други опции, когато става въпрос за интеграции и добавяне на поле. С Forminator можете бързо да изградите нов формуляр, всички кредити за влачене на n-drop интерфейс. Можете напълно да персонализирате дизайна на формата, като използвате секцията за външен вид само с няколко кликвания.

Този плъгин е напълно съвместим с интеграции за маркетинг по имейл и управление като Trello, Mailchimp, Slack, Hubspot, AWeber и други.

Ако искате да знаете как стои сред другите плъгини за формуляри за контакти, проверете "Вмъкване на полета" опция. Има 24 уникални полета за създаване на формуляри за контакти, формуляри за плащане, формуляр за изчисления, джаджи за обратна връзка, анкети в реално време и викторини.

За да го използвате, изберете типа формуляр, който искате да изградите, и добавете полетата на формата.

Forminator

Персонализирайте външния вид и поставете краткия код, където искате да го добавите. Освен това можете да добавяте приложения на трети страни само след създаване на формуляр.

получавам този плъгин ако: Вие искате приставка за WordPress за изграждане на различни видове форми или ако имате сайт за електронна търговия и искате да добавите формуляр за изчисления.

4. Jetpack


Jetpack от WordPress.com Jetpack от WordPress.com

Автор (и): Automattic

Текуща версия: 8.5

Последна актуализация: 5 май 2020 г.

jetpack.8.5.zip


78% Оценки


5,000,000 + инсталирания


WP 5.3 + Изисква

Както може би сте наясно, Jetpack – основният плъгин от лагера Automattic – също има модул за контактни форми. Просто трябва да го активирате в Jetpack / Settings:

Модулът за контактна форма за Jetpack се активира

Създаването на формуляри за контакт с Jetpack работи малко по-различно, отколкото с другите плъгини в този списък. Вместо да създадете формуляр и след това да го включите в различни публикации / страници, можете да създадете формуляри точно на екрана за редактиране на публикации / страници:

Jetpack форма за добавяне

Jetpack ви дава възможност да коригирате полетата (премахнете съществуващите или добавете нови) и накрая добавете формата към вашата публикация:

Опции за форма на Jetpack

Ето как изглежда окончателната форма за контакт:

Крайна форма на Jetpack

Вземете тази приставка, ако: Искате проста функционалност на формата за контакт, но също така искате да можете да използвате множество формуляри за отделни публикации в блога или страници.

5. Форма за контакт 7


Форма за контакт 7 Форма за контакт 7

Автор (и): Такауки Мийоши

Текуща версия: 5.1.9

Последна актуализация: 20 май 2020 г.

contact-form-7.5.1.9.zip


82% Ratings


5,000,000 + инсталирания


WP 4.9 + Изисква

Ей, няма да ви лъжа тук, въпреки че започнах тази публикация, разпитвайки позицията на Contact Form 7 на пазара, факт е, че все още е едно от най-добрите решения навън и просто трябва да го включа в този списък също.

Форма за контакт 7 ви дава достъп до допълнителен раздел в таблото за управление на WordPress, наречен Контакт. Там можете да създадете нови форми и да коригирате съществуващите.

Работата с форма е умерено лесна, бих казал. Това, което получавате, е интерфейс, базиран на HTML тагове. Така че за да настроите формулярите си, трябва да внимавате да не объркате структурата. Не е особено трудно да се направи, за да бъда честен, но не е толкова просто, колкото с другите плъгини в този списък.

Редактиране на формуляр за формуляр 7

Това е казано, защото трябва да работите със структурата на HTML, можете също така да включите персонализирани елементи между полетата на формата си (допълнителен текст или изображения), което в някои случаи може да бъде много удобно.

След като приключите с настройването на формата си, просто вземете краткия код и го включете в някаква публикация или страница. Ето как изглежда окончателната форма за контакт:

Заключителен формуляр за контакт 7

получавам този плъгин за контактна форма ако: Искате формуляр за контакт, който ви дава свобода, когато става въпрос за възможните корекции. Панелът за редактиране, базиран на HTML, във формуляр за контакт 7 предоставя това.

6. Форми на Еверест


Формуляр за контакт, Изтегляне и пускане на формуляр за WordPress - Everest Forms Формуляр за контакт, Изтегляне и пускане на формуляр за WordPress – Everest Forms

Автор (и): WPEverest

Текуща версия: 1.6.7

Последна актуализация: 17 май 2020 г.

everest-forms.1.6.7.zip


98% Ratings


100 000 + инсталирания


WP 5.0 + Изисква

Everest Forms е хубав плъгин, много лесен за използване и персонализиране. Той е напълно безплатен и повечето от неговите функции са достъпни от първа стъпка. Потребителите могат просто да плъзгат и пускат полетата си, за да създават гъвкави форми и да ги променят с просто кликване. С този инструмент можете да създавате неограничени форми с широк спектър от вариации, множество колони, reCAPTCHA и други.

За да създадете нов формуляр, щракнете върху бутона Добавяне на нов в секцията Всички форми на приставката; тогава трябва да предоставите име и да изберете шаблон. Можете просто да изберете празен формуляр или предварително направен шаблон за формуляр за контакт, ако искате.

Това ще ви отведе до основния интерфейс за създаване, където можете да плъзнете полетата от лявата секция вдясно, за да редактирате формата. Нов ред може просто да бъде добавен, като кликнете върху бутона Добавяне на ред; като щракнете върху всяко поле отдясно, можете да промените неговите параметри и подробности.

Можете да поставите тези формуляри, като използвате директно идентификатора на краткия код, който ще се покаже на страницата „Всички форми“, както и отделния раздел за създаване на формуляри за всеки формуляр.

Ето как ще изглежда вашата форма за контакт в лицевата страна:

получавам Форми на Еверест ако: Искате уникален и богат на функции UI интерфейс, с който да работите. Този плъгин включва ефективни и полезни полета, които са лесни за персонализиране по ваш вкус.

7. Кали форми


WordPress формуляри стана лесно - Kali форми WordPress формуляри стана лесно – Kali форми

Автор (и): Кали форми

Текуща версия: 1.6.5

Последна актуализация: 13 март 2020 г.

kali-forms.1.6.5.zip


94% Ratings


30000 + инсталирания


WP 4.6 + Изисква

Kali е може би най-ориентираният за начинаещи WordPress плъгин за изграждане на форми. Този плъгин за контактна форма също е доста мощен. Например, има широк спектър от формулярни полета за създаване на сложни форми само с няколко кликвания.

Можете да използвате безплатния плъгин, ако искате да създадете проста форма за контакт, без да се налага да харчите нито един долар.

Кали форми

Процесът на борда е наистина прост и бърз. След инсталирането, натиснете "създайте първата си форма" бутон. Ще получите списък на предварително проектирани шаблони. Въпреки че повечето от тях са заключени в безплатната версия, шаблонът за контактна форма е на разположение.

Kali Forms демонстрация

След като направите това, ще кацнете върху съставителя на формуляри за влачене и пускане. Но можете само да плъзнете и пуснете полетата, които вече са добавени към формата. За да добавите ново поле, трябва да натиснете иконата „+“ до всяко поле.

След като създадете формата си, използвайте кратки кодове за добавянето й към публикации в блога. Но знайте, че дизайнът може да варира в зависимост от избраната от вас тема Неве тема за този. Ето как ще изглежда формулярът ви за контакт с настройките по подразбиране:

Кали форма пример

След като натисне бутона за изпращане, потребителят ще получи благодарствено съобщение. За повече функции като условна логика и персонализиран CSS, трябва да преминете. Цената зависи от броя сайтове, на които ще го използвате. Цената за лиценз за един сайт е 19 долара годишно.

получавам този плъгин ако: Имате нужда от директна опция за бързо създаване на прост контакт безплатно.

Вие?

И така, какво мислите? Коя е любимата ви приставка за форма за контакт за WordPress? Пропуснах ли нещо, което би трябвало да има своето място тук?

✨ Не на последно място, разгледайте тази колекция от WordPress плъгини, които всички сайтове трябва да използват.

Не забравяйте да се присъедините към нашия крах курс за ускоряване на вашия сайт WordPress. С някои прости поправки можете да намалите времето за зареждане дори с 50-80%:

* Тази публикация съдържа партньорски връзки, което означава, че ако кликнете върху някоя от връзките към продукта и след това закупите продукта, ще получим малка такса. Без притеснения, все пак ще плащате стандартната сума, така че да няма разходи от ваша страна.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map