7 най-добри приставки за автоматичен блог за WordPress: Отидохме ръце с всеки

Най-добрите приставки за автоматичен блог за WordPress


Търсите най-добрите приставки за автоматичен блог за WordPress? Спрете да губите време в Googling и просто прочетете този пост.

Ние продължихме с 7 от най-добрите плъгини за автоматичен блог за WordPress, за да ви помогнем да намерите решение, което да ви помогне да импортирате елементи от RSS емисии като действителни публикации в WordPress. Продължете да четете за по-подробен поглед върху всички 7 приставки …

7 най-добри плъгини за автоматично блогване за WordPress

Ето и състава плюс кратко обобщение:

Не.
Plug-in
оценка
Инсталиране / Продажби
1.RSS емисии на Feedzy94%40000
2.WP RSS агрегатор88%60000
3.WPeMatico RSS Fetcher96%20000
4.CyberSyn84%10000
5.WP тръби88%3000
6.WordPress автоматичен плъгин96%18000
7.WP Crawler60%270

1. RSS емисии на Feedzy


RSS Aggregator от Feedzy - Мощен WP Autoblogging и News Aggregator RSS Aggregator от Feedzy – Мощен WP Autoblogging и News Aggregator

Автор (и): Themeisle

Текуща версия: 3.4.0

Последна актуализация: 28 май 2020 г.

feedzy-rss-feeds.zip


94% Ratings


40000 + инсталирания


WP 3.7 + Изисква

Цена: $ 0 или 149 $ (премия)

Feedzy се предлага в два варианта: безплатен и премиум. Безплатната версия ви позволява да вграждате RSS емисии като кратък код, но ако искате истинско автоблогиране, в което да импортирате елементи на емисии като действителни публикации, ще ви е необходима премиум версия $ 149.

С премиум версията можете да добавяте елементи на емисии към публикации, страници и персонализирани типове съдържание. Приставката дори извлича цените на продуктите и други елементи от потребителски маркери за емисии.

Подробности като представени изображения, статус и вид на публикацията, откъси, дължина на текста, количество или оформление (Feedzy предоставя три различни шаблона) са изцяло от вас. Ако искате да импортирате само HTTPS изображения (а не HTTP), Feedzy ще ги открие вместо вас.

feedzy е един от най-добрите плъгини за автоматично блогове

Освен това можете да изберете да филтрирате статиите, които се показват във вашата емисия, по ключови думи. Можете да включите само статии с определени ключови думи или да изключите всички статии с определени ключови думи (или и двете!). И ако искате да си осигурите приходи от автоблогирането си, можете автоматично да добавите партньорски / реферални връзки към публикациите. Премахването на маркера „dofollow“ от връзки в една емисия също е опция.

И още по-страхотна част за Feedzy е, че той е оптимизиран да отговаря на най-новите тенденции на пазара на WordPress. Той е интегриран с Elementor и Gutenberg (за персонализиране от предния край), и с WordAI и SpinnerCentist – два инструмента, които могат да редактират / пренаписват импортираните публикации в удобен за човека стил (в случай, че не искате да използвате дублирано съдържание на вашия сайт).

И ако избраната от вас RSS емисия предлага само откъси, Feedzy включва функция, която ви позволява все още да извличате целия текст.

�� Вземете тази приставка ако имате нужда от мощен набор от функции, вградени в лек интерфейс. Въпреки че е оптимално решение за лични блогове, ние го препоръчваме на собствениците на фирми, които искат да развиват своите уебсайтове за професионални цели и да осигуряват приходи от работата си. Бонус: ако обичате създателите на страници, това е един от най-добрите плъгини за автоматично блогване, които ще намерите.

2. WP RSS агрегатор


WP RSS Aggregator - Автоматично и мощно агрегиране и утвърждаване на съдържание WP RSS Aggregator – Автоматично и мощно агрегиране и утвърждаване на съдържание

Автор (и): RebelCode

Текуща версия: 4.17.5

Последна актуализация: 23 април 2020 г.

wp-rss-aggregator.4.17.5.zip


88% Ratings


60000 + инсталирания


WP 4.0 + Изисква

Цена: $ 0 + платени добавки

Като един от най-добрите плъгини за автоматично блогове, WP RSS Aggregator е много прост за настройка и персонализиране. Освен да импортирате неограничени емисии от множество източници, можете да стесните публикациите си в емисиите по дата на публикуване, броя на елементите на емисия / импорт. Освен това можете да добавите персонализиран URL адрес и заглавие на емисията и да решите поръчката за импортиране и интервала на обработка.

Докато безплатната версия ви позволява да вграждате RSS емисии с кратък код, ще ви трябва платената Feed към добавка за публикуване всъщност да стартирате автоматично блогване и импортиране на елементи от емисии като WordPress публикации, страници или персонализирани видове публикации.

С пакета Advanced Feeds ще можете също да импортирате пълния текст, дори ако RSS емисия включва само откъси. Освен това вие получавате възможността да филтрирате елементи на емисиите по ключови думи (включително двете включват и изключват опции):

wp rss агрегатор

За да избегне отрицателно въздействие върху производителността, WP RSS Aggregator ви позволява също да зададете колко често да импортирате ново съдържание. И можете лесно да добавите HTML преди / след импортирано съдържание, както и да изберете дали да кредитирате или не първоначалния източник.

�� Вземете тази приставка ако имате нужда от приятелски интерфейс, но не се чувствайте като да отделите много време за това.

3. WPeMatico RSS Fetcher


WPeMatico RSS Fetcher WPeMatico RSS Fetcher

Автор (и): etruel

Текуща версия: 2.6

Последна актуализация: 11 май 2020 г.

wpematico.zip


96% Оценки


20000 + инсталирания


WP 4.1 + Изисква

Цена: $ 0 + платени добавки

В този плъгин емисиите се наричат ​​кампании. Така че, за да създадете емисии, трябва да започнете кампания. Най- "Създайте кампания" страница е наистина интересна, защото предоставя много опции, показвани в цветни ленти и блокове. Плъгинът има три типа публикации: публикации, страници и медии.

Една приятна особеност на подхода на кампанията е, че можете да добавяте няколко емисии към една кампания (вместо да се налага да добавяте емисии отделно, като много от другите най-добри приставки за автоматично блогове).

С WPeMatico можете да активирате коментари, пингбакове и проследявания, датата на публикуване на оригиналното съдържание и автоматично да премахвате връзките и HTML маркерите от импортираното съдържание (което е много полезно, ако не искате спам връзки на вашия сайт).

Друга хубава характеристика на този плъгин е, че имате много опции за планиране на кампании (по делничен ден, месец, ден, час и минута). И винаги можете да направите пауза или да нулирате броя на публикациите, когато искате.

Всяка кампания има много опции за медиите, които придружават импортираното съдържание: изображения, аудио и видео. Ако искате да използвате шаблон, който не е предоставен по подразбиране, можете да модифицирате, подреждате или добавяте допълнително съдържание към всяка извлечена публикация.

Освен статии, плъгинът има и YouTube Fetcher за хора, които искат да импортират видеоклипове вместо писмено съдържание.

rss feed fetcher

�� Вземете тази приставка ако имате нужда от гъвкавост по отношение на разнообразието от съдържание, шаблони и график (можете да настроите инструмента за актуализиране / публикуване в точен час и ден).

4. CyberSyn


CyberSEO Lite (CyberSyn) CyberSEO Lite (CyberSyn)

Автор (и): CyberSEO.net

Текуща версия: 6.18

Последна актуализация: 30 април 2020 г.

cybersyn.zip


84% Оценки


10000 + инсталирания


WP 4.0 + Изисква

Цена: $ 0

Що се отнася до безплатните опции, CyberSyn е един от най-добрите плъгини за автоматично блоговете, които ще намерите.

Този плъгин е прост и малко по-различен от гореспоменатите. Инсталирайте го, задайте предпочитанията си (както в квадратчетата за отметка) и просто ще работи. Можете или да го поставите на автопилот (той ще извлече и публикува емисиите сами) или можете да го направите ръчно, когато се нуждаете от повече контрол върху статиите, които се публикуват.

За да добавите емисиите си, просто отидете на CyberSyn -> RSS / Atom Syndicator -> копирайте / поставете емисията -> Syndicate. След като щракнете върху Syndicate, ще се отвори страница с подробности и можете да зададете предпочитанията си, свързани с дадената емисия.

Какво можете да направите с CyberSyn? Можете да извлечете пълната версия на статия (както се вижда на снимката по-долу), да груповите емисии по категории, да създадете маркери, да зададете статуса и броя на публикациите, да приемате / отхвърляте пингове и коментари от потребителите, да генерирате миниатюри и прикачени файлове към медиите ( изображенията ще се съхраняват локално), задайте максималния брой думи за всеки откъс и вградете видеоклиповете, които съществуват в оригиналната статия.

cybersyn

Той също така включва уникална функция, която ви позволява да превеждате импортираните емисии чрез Google Translate или Yandex Translate, както и да проверявате статиите за дубликати и да ги пренаписвате с няколко инструмента за въртене, с които се интегрира.

Хубаво на CyberSyn е, че той може да импортира много видове съдържание, включително CSV таблици, HTML документи и JSON файлове. Той извлича различни видове емисии като емисии на eBay, XML, видеоклипове от YouTube, Vimeo или Dailymotion, съдържание от Yahoo, Flickr и други.

�� Вземете тази приставка ако искате възможността да извличате RSS емисии с пълен текст и да импортирате елементи от емисии като публикации безплатно. Повечето други плъгини за автоматичен блог таксуват и двете функции.

5. WP тръби


WP тръби WP тръби

Автор (и): ThimPress

Текуща версия: 1.33

Последна актуализация: 28 декември 2018 г.

wp-pipes.zip


88% Ratings


3000 + инсталирания


WP 3.8 + Изисква

Цена: $ 0

Този плъгин се отнася до емисиите като тръби.

С него получавате прост визуален интерфейс, в който можете да изберете да получите пълния текст вместо откъси, да изрежете интрото, да филтрирате по ключови думи, да получите изображенията или да покажете оригиналния източник.

В въвеждането на местоназначение можете да изберете как да показвате емисиите на вашия уебсайт. Можете да променяте параметри като заглавие, слуг, откъс, съдържание, дата, изображения, категория и мета ключ.

След като добавите всички опции, кликнете върху Тестване на тази тръба и лентата за напредъка ще покаже какви публикации се импортират на вашия сайт (от тук можете да ги редактирате като свои собствени публикации или страници). Елементите на емисиите също ще се показват на живо като публикации в блогове.

wp тръби - най-добрите приставки за автоматично блокиране за WordPress

�� Вземете тази приставка ако естетическата характеристика (известна още като начина, по който показвате публикациите на вашия сайт) не е вашето номер едно. Ако сте по-скоро човек от бек-енд, който предпочита да събира статиите за свой интерес – преди да ги публикува – тогава просто намерихте инструмента си.

6. WordPress автоматичен плъгин

wordpress автоматичен плъгин

Цена: $ 30

WordPress Automatic Plugin преминава към най-добрия списък с плъгини за автоматично блогове, заради чистия брой опции за импортиране. Освен обикновените статии, той поддържа цяла гама други опции: Amazon и Walmart продукти, видеоклипове в YouTube, Vimeo и DailyMotion, изображения на Flickr и Instagram, търгове в eBay, публикации в социалните медии (туитове, пинове, публикации в Reddit и Facebook), обяви от Craigslist, iTunes съдържание (като песни, подкасти, приложения, електронни книги), песни на SoundCloud и дори елементи на Envato.

С други думи, много златни неща, особено за нишови сайтове.

Освен възможността да изберете своя източник на съдържание, имате възможност да филтрирате съдържанието (по автор, категория, маркер), така че няма да се налага да публикувате всичко, което се публикува в избрания от вас източник.

wordpress автоматичен плъгин

Вие също имате контрол върху шаблона на публикацията, състоянието, типа, формата и изображенията, за които искате плъгинът да извлече публикациите. Освен това, плъгинът се предлага с разширени опции за презапис и превод; той дори автоматично заменя конкретни думи, ако има нещо, което искате да избегнете споменаването на вашия сайт.

�� Вземете тази приставка ако имате многоцелеви бизнес и се интересувате да споделяте съдържание от най-големите марки в света в рамките на няколко кликвания – инструментът има интегрирани всички гореспоменати източници, като същевременно генерира секциите и категориите от всеки уебсайт.

7. WP Crawler

wp лагер

Цена: $ 23

WP Crawler е друг гъвкав плъгин, който е създаден да импортира голямо разнообразие от съдържание на автопилот. Можете да публикувате дизайнерски колекции от Dribble или Behance, списъци с продукти от Amazon или Alibaba, фотошоп от Flickr или Unsplash, приложения, социални публикации въз основа на hashtags, WordPress теми и много други ресурси.

Освен това е лесен за използване. Всичко, което трябва да направите, е да добавите източниците си, да изберете предпочитаните от вас опции и да стартирате робота. Можете да получите данните от други уебсайтове, като използвате HTML селекторите и атрибутите; след това задайте състоянието, категорията и типа на публикацията и също така проверете текста за дубликати. Плъгинът ви позволява да извличате данни от неограничени източници.

Ако не искате роботодателят да публикува на случаен принцип, можете да го планирате да се изпълнява веднъж на час, два пъти на ден или всеки ден.

�� Вземете тази приставка ако търсите гъвкав и интуитивен интерфейс. Под гъвкавост имам предвид: 1) можете да публикувате от голям набор от интернет източници и типове съдържание (включително медийни и социални платформи); 2) можете да планирате инструмента за публикуване в точното време, което желаете; 3) за настройването му са необходими само няколко стъпки.

Така че това е нашата селекция от най-добрите плъгини за автоматичен блог за WordPress. Опитвали ли сте някога някое от тях? И ако смятате, че сме пропуснали някой важен плъгин, уведомете ни и това! Любопитни сме хора.

Не забравяйте да се присъедините към нашия крах курс за ускоряване на вашия сайт WordPress. С някои прости поправки можете да намалите времето за зареждане дори с 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map