7 bedste kontaktformular-plugins til WordPress sammenlignet

7 bedste kontaktformular-plugins til WordPress sammenlignet

7 bedste kontaktformular-plugins til WordPress sammenlignet
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Kontaktformular-plugins til WordPress lyder muligvis som et emne, der er blevet forholdsvis godt dækket over hele nettet, som det er, men er det virkelig tilfældet?


Her er hvad jeg mener; i årevis har vi brugt kontaktformular 7 og ikke engang tænkt to gange på at prøve andre løsninger. Men er det muligt, at udviklingen i kontaktformens verden er helt stoppet? Er kontaktformular 7 alt-og-end-alt-kontaktformularer til WordPress?

Selvfølgelig ikke! Så i dag ser vi nærmere på de 7 øverste kontaktformular-plugins til WordPress i 2020:

Sammendrag: Plugins til øverste kontaktformular til WordPress

PLUGIN
PRIS
BEDØMMELSE
AKTIVE INSTALLATIONER
WPFormsfra $ 39,50 / år4.93.000.000+
Ninja Formsfra $ 99 / år4.41.000.000+
Forminator$ 04.730.000+
Jet pakke$ 03.95.000.000+
Kontaktformular 7$ 04.15.000.000+
Everest Forms$ 04.9100.000+
Kali Forms$ 04.120.000+

1. WPForms

wpforms

WPForms er et ekstremt funktionsrige plugin, der også på en eller anden måde formår at levere en dejlig og klar brugergrænseflade. Alt fungerer med træk og slip, hvilket gør oprettelsen af ​​nye formularer ganske hurtig, og du får også adgang til forudbyggede formularskabeloner for at fremskynde tingene endnu mere.

wpforms-træk-og-slip

Lad os bare liste nogle seje funktioner, som WPForms giver dig:

 • Alle former oprettet med dette plugin er lydhøre og mobilvenlige.
 • Inkluderer online betalinger via PayPal og Stripe (tilbagevendende funktionalitet inkluderet)… fantastisk til salg, donationer, og indstilling af dette indebærer intet kodearbejde.
 • Du kan oprette e-mail-abonnementsformularer og integrere dem med populære e-mail-marketingtjenester.
 • Der er adgangsadministration lige inden for wp-admin – du behøver ikke gå nogen steder for at se alle de poster, du har modtaget.
 • Det blokerer spamindgivelser automatisk.
 • Du kan integrere formularerne hvor som helst gennem kortkoder.

wpforms-embed

Der er en gratis version af det tilgængelige plugin. Den betalte går for $ 39- $ 299.

Få dette kontaktformular-plugin, hvis: Du ønsker en funktionsrig løsning, der også er let at bruge, og leverer funktioner, der går over det, der normalt ses i kontaktformularer (betalingsintegration, integration af e-mail-tjenester osv.).

2. Ninja Forms

Ninja Forms

Ninja Forms er et af de mere funktionsrige plugins derude, og det kan give dig meget mere end bare kontaktformularfunktionalitet. Du kan bruge det til at oprette abonnementsformularer, undersøgelser eller noget andet, der kan gøres via en webformular.

Ninja Forms sørger også for at administrere formularindsendelser til dig lige i WordPress-dashboard.

Det er relativt let at oprette former. Du starter med at gå til Formularer / Tilføj nyt. Der får du brug af en forenklet træk-og-slip-grænseflade. For at tilføje formularfelter skal du klikke på en bestemt type felt, og derefter kan du tilpasse det på lignende måde, som du ville arbejde med WordPress-widgets.

Ninja danner demo

Tilføjelse af dine formularer til blogindlæg foregår via kortkoder – hver kortkode svarer til en individuel form. Sådan ser kontaktformularen ud:

Ninja danner den endelige form

Det, der er cool ved dette plugin, er antallet af tilpasninger, det leverer. Bare for at nævne et par:

 • Du kan indstille specifikke e-mail-meddelelser, der sendes ud med vellykkede formularindgivelser. Du kan underrette både dig selv og brugeren.
 • Du kan tildele bestemte handlinger til formularindgivelse, som at vise en succesmeddelelse eller endda abonnere på en MailChimp-liste.

Der er en gratis version af det tilgængelige plugin. Den betalte går for $ 99- $ 499.

Hent dette plugin, hvis: Du har brug for en avanceret webformularfunktionalitet, og at have en kontaktformular er kun et aspekt af det.

3. Forminator


Forminator-betaling, quiz og kontaktformular-plugin Forminator-betaling, quiz og kontaktformular-plugin

Forfatter (e): WPMU DEV

Nuværende version: 1.12.1.1

Sidst opdateret: 28. maj 2020

forminator.1.12.1.1.zip


94% Vurderinger


50.000 + Installationer


WP 4.6 + Kræver

Forminator er en rimelig ny tilføjelse til vores liste, men den slår andre muligheder, når det kommer til integration og felt tilføjelse. Med Forminator kan du hurtigt opbygge en ny form, alle kreditter til træk-n-slip-interface. Du kan tilpasse formdesignet fuldstændigt ved hjælp af udseendesektionen med bare et par klik.

Dette plugin er fuldt kompatibelt med e-mail-marketing og -styringsintegrationer som Trello, Mailchimp, Slack, Hubspot, AWeber og mere.

Hvis du vil vide, hvordan det ser ud blandt andre kontaktformular-plugins, så tjek "Indsæt felter" mulighed. Der er 24 unikke feltbokse til oprettelse af kontaktformularer, betalingsformularer, beregningsformularer, feedback widgets, afstemninger i realtid og quizzer.

For at bruge den skal du vælge den type formular, du gerne vil opbygge, og tilføje formularfelterne.

Forminator

Tilpas udseendet, og indsæt kortkoden, hvor du vil tilføje den. Du kan også kun tilføje apps fra tredjepart, når du har oprettet en formular.

dette plugin hvis: Du vil have et WordPress-plugin til opbygning af forskellige typer formularer, eller hvis du har et eCommerce-site og vil tilføje en beregningsformular.

4. Jetpack


Jetpack fra WordPress.com Jetpack fra WordPress.com

Forfatter (e): Automattic

Nuværende version: 8.5

Sidst opdateret: 5. maj 2020

jetpack.8.5.zip


78% Vurderinger


5.000.000 + Installationer


WP 5.3 + Kræver

Som du måske ved, har Jetpack – hovedpluginet fra camp Automattic – også et kontaktformularmodul. Du skal bare aktivere den i Jetpack / Settings:

Jetpack-kontaktformuleringsmodul aktiveres

Oprettelse af kontaktformularer med Jetpack fungerer lidt anderledes end med de andre plugins på denne liste. I stedet for at oprette en form og derefter inkludere den i forskellige indlæg / sider, får du oprette formularer lige på skærmen til redigering af indlæg / side:

Jetpack tilføje formular

Jetpack giver dig mulighed for at justere felterne (fjerne de eksisterende eller tilføje nye) og til sidst tilføje formularen til dit indlæg:

Jetpack formularindstillinger

Sådan ser den endelige kontaktform ud:

Jetpack endelig form

Hent dette plugin, hvis: Du ønsker en enkel kontaktformularfunktionalitet, men du vil også være i stand til at bruge flere formularer til individuelle blogindlæg eller sider.

5. Kontaktformular 7


Kontaktformular 7 Kontaktformular 7

Forfatter (e): Takayuki Miyoshi

Nuværende version: 5.1.9

Sidst opdateret: 20. maj 2020

contact-form-7.5.1.9.zip


82% Vurderinger


5.000.000 + Installationer


WP 4.9 + Kræver

Hej, jeg vil ikke lyve for dig her, selvom jeg startede dette indlæg med spørgsmålstegn ved kontaktformularens 7 position på markedet, faktum er, at det stadig er en af ​​de bedste løsninger derude, og jeg må bare medtage det på denne liste også.

Kontaktformular 7 giver dig adgang til et yderligere afsnit i WordPress-betjeningspanelet kaldet Kontakt. Der kan du oprette nye formularer og justere de eksisterende.

At arbejde med en form er moderat let, siger jeg. Hvad du får er en interface baseret på HTML-tags. Så for at indstille dine formularer, skal du være forsigtig med ikke at ødelægge strukturen. Ikke særlig vanskeligt at gøre, for at være ærlig, men heller ikke så enkel som med de andre plugins på denne liste.

Kontaktformular 7 formredigering

Når det er sagt, fordi du kommer til at arbejde med HTML-strukturen, kan du også inkludere brugerdefinerede elementer mellem dine formularfelter (ekstra tekst eller billeder), hvilket i nogle tilfælde kan være ganske praktisk.

Når du er færdig med at finjustere din formular, skal du bare tage kortkoden og medtage den i et eller andet indlæg eller side. Sådan ser den endelige kontaktform ud:

Kontaktformular 7 endelig form

dette kontaktformular plugin hvis: Du ønsker en kontaktformular, der giver dig frihed, når det kommer til de mulige justeringer. Det HTML-baserede redigeringspanel i Kontaktformular 7 leverer det.

6. Everest Forms


Kontaktformular, træk og slip formbygger til WordPress - Everest-formularer Kontaktformular, træk og slip formbygger til WordPress – Everest-formularer

Forfatter (e): WPEverest

Nuværende version: 1.6.7

Sidst opdateret: 17. maj 2020

everest-forms.1.6.7.zip


98% Vurderinger


100.000 + Installationer


WP 5.0 + Kræver

Everest Forms er et dejligt plugin, meget let at bruge og tilpasse. Det er helt gratis, og de fleste af dets funktioner er tilgængelige fra get-go. Brugere kan blot trække og slippe deres felter for at oprette fleksible formularer og ændre dem med et enkelt klik. Med dette værktøj kan du opbygge ubegrænsede former med en bred vifte af variationer, flere kolonner, reCAPTCHA og mere.

For at oprette en ny formular skal du klikke på knappen Tilføj ny i afsnittet Alle formularer i plugin; så skal du angive et navn og vælge en skabelon. Du kan blot vælge en blank form eller en foruddannet kontaktformularskabelon, hvis du vil.

Dette fører dig til kerneframkendelsesgrænsefladen, hvor du kan trække felterne fra venstre sektion til højre for at redigere formularen. En ny række kan blot tilføjes ved at klikke på knappen Tilføj række; ved at klikke på et vilkårligt felt til højre, kan du ændre dets parametre og detaljer.

Du kan placere disse formularer ved direkte at bruge kortkode-ID’et, der vises på siden Alle formularer samt det separate formularbyggerafsnit for hver formular.

Sådan ser din kontaktformular ud i front-end:

Everest Forms hvis: Du vil have en unik og funktionsrig brugergrænseflade til at arbejde med. Dette plugin inkluderer effektive og nyttige felter, der er lette at tilpasse til din smag.

7. Kali Forms


WordPress Forms Made Easy - Kali Forms WordPress Forms Made Easy – Kali Forms

Forfatter (e): Kali Forms

Nuværende version: 1.6.5

Sidst opdateret: 13. marts 2020

kali-forms.1.6.5.zip


94% Vurderinger


30.000 + Installationer


WP 4.6 + Kræver

Kali er sandsynligvis det mest nybegynderorienterede WordPress-plugin til opbygning af former. Denne kontaktformular-plugin er også ret kraftig. For eksempel er der en lang række formfelter til oprettelse af komplekse formularer med få klik.

Du kan bruge det gratis plugin, hvis du vil oprette en simpel kontaktformular uden at skulle bruge en enkelt bukke.

Kali Forms

Onboarding-processen er virkelig enkel og hurtig. Efter installationen skal du trykke på "opret din første form" knap. Du får en liste med foruddesignede skabeloner. Mens de fleste af dem er låst i den gratis version, er kontaktformularskabelonen tilgængelig.

Kali danner demo

Når du har gjort det, lander du på træk-og-slip-formularen. Men du kan kun trække og slippe de felter, der allerede er føjet til formularen. For at tilføje et nyt felt skal du trykke på ‘+’ -ikonet ved siden af ​​hvert felt.

Når du har oprettet din formular, skal du bruge kortkoder til at tilføje den til blogindlæg. Men ved, at designet kan variere baseret på det tema, du vælger, jeg har brugt Neve tema for denne. Sådan ser din kontaktformular ud ved hjælp af standardindstillinger:

Kali form eksempel

Efter at have trykket på knappen Send, vil brugeren få en takbesked. For flere funktioner som betinget logik og brugerdefineret CSS, skal du bruge premium. Omkostningerne afhænger af antallet af websteder, du vil bruge det på. Prisen for en site-licens er $ 19 pr. År.

dette plugin hvis: Du har brug for en enkel mulighed for hurtigt at oprette en enkel kontakt gratis.

Du?

Så hvad tror du? Hvilket er din yndlings-kontaktformular-plugin til WordPress? Gik jeg glip af noget, der skulle have sin plads her?

✨ Sidst men ikke mindst, tjek denne samling WordPress-plugins, som alle websteder skal bruge.

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

* Dette indlæg indeholder tilknyttede links, hvilket betyder, at hvis du klikker på et af produktlinkene og derefter køber produktet, modtager vi et mindre gebyr. Ingen bekymringer, selvom du stadig betaler standardbeløbet, så der er ingen omkostninger fra din side.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector