6 от най-добрите плъгини за плъзгачи за WordPress в сравнение

Ако сте на пазара за плъзгач плъгин за WordPress, тогава наистина не ви завиждам. И не ме разбирайте погрешно, не е, че имам нещо против плъзгачи, не Избирането на най-добрите плъзгачи плъгини е много като избор на най-добрата кола. Има просто wayyyy твърде много опции там.


Приложение б)

Плъзгачи на CodeCanyon

И на всичкото отгоре всеки от тях има своите уникални плюсове и минуси, така че в общи линии няма нито едно най-добро решение на целия пазар. И с хиляди различни плъзгачи за WordPress там, никой няма време да ги разгледа всички.

Очевидно е, че трябва да стесним нещата и това е, което правим днес.

Най-добрите плъзгачи плъгини за WordPress в сравнение

В това сравнение разглеждаме шестте най-популярни и (вероятно) най-добри плъгини за WordPress на пазара.

Ще сравняваме техните:

 • Характеристика,
 • колко лесно се настройват и използват,
 • мобилна оптимизация и приятелски настроения,
 • цени,
 • какво прави всеки от тях различен.

Накратко, единственото нещо, което плъгинът трябва да постигне, е да подобри потребителското изживяване, а съдържанието по-привлекателно за посетителя. Поради тази причина просто не можете да си позволите плъгин, който е муден, труден за употреба или не изглежда правилно на мобилни устройства и особено през 2020 г..

В наши дни много хора използват смартфоните като своите основни устройства за достъп до интернет. Ако плъзгачът ви не работи на телефони и таблети, само ще осуетете посетителите си, вместо да ги направите по-ангажирани с вашето съдържание.

Добре, така че кой от хилядите плъзгачи плъгини тестваме?

Сравняване на най-добрите плъзгачи плъгини за WordPress:

Този кратък списък с най-добрите плъзгачи за WordPress е съставен въз основа на общия брой на продажбите, активните инсталации и нашето задълбочено тестване. С други думи, ние се абонираме за идеята, че един от най-лесните начини да разберете колко е добро нещо, е да имате поглед колко хора го използват и колко са щастливи тези хора с него.

Следователно този списък съдържа само плъгините, които са на пазара по-дълго време и имат доказан опит на щастливи клиенти или потребители (в този списък имаме и безплатни плъгини).

Нашите шест най-добри плъгира за WordPress са:

1. Характеристики

Ето просто сравнение на това, което е налично с всеки от плъзгачите плъгини (опитах да се съсредоточа върху най-важните функции):

Най-добрите плъгини за плъзгачи за WordPress: функции

Слайдър Nivo
монолог
Плъзгаща революция
LayerSlider
Главен плъзгач
Smart Slider 3

* не се предлага в безплатната версия
Множество плъзгачи
Плъзгачи, удобни за мобилни устройства
Ръчни плъзгачи
Плъзгачи от галерии с изображения❌ *
Плъзгачи от външни източници (Flickr, Instagram, YouTube и т.н.)❌ *
Плъзгачи от категории за публикации❌ *
Плъзгачи от лепкави постове❌ *
Видео слайдове
HTML слайдове
Предварително направени шаблони за плъзгачи
Задаване на персонализирани стилове
Контролирайте размера на изображението
Ефекти на прехода

Ето как бих класифицирала този състав от най-добрите плъзгачи плъгини и разликите между тях … макар и само моето лично мнение:

Слайдър Nivo е класически плъзгач за съдържание, който ви позволява да изберете диапазон от изображения и да ги превърнете в интерактивен плъзгач. Този плъгин е настроен да направи основната функционалност да работи надеждно и по лесен за разбиране начин. Чувствай се свободен да вижте нашето сравнение на Nivo vs Master Slider и някои други.

монолог е плъзгач плъгин с повече фокус върху персонализации и алтернативни начини за добавяне на плъзгащо съдържание. Например, можете да създавате плъзгачи на продукти, динамични плъзгачи, да използвате изображения в Instagram и други. Това го прави добро решение за всеки, който трябва да използва плъзгача за повече видове различно съдържание.

Плъзгаща революция изглежда като съвсем различен вид продукт. Когато повечето от останалите играчи в списъка се фокусират върху показването на това, което би могло да се нарече класически плъзгащи блокове, Slider Revolution е по-скоро за това да ви даде пълен раздел за герои за дизайна на вашия сайт, който можете да използвате за показване на всякакви неща. Някои от възможностите включват формуляри за абонамент, заглавия и тагове, социални медийни потоци, блокове с информация за продукта, демонстрации на продукти, дори анимации. По някакъв начин това е по-скоро плъгин за изграждане на сайт / дизайн, отколкото просто плъзгач.

LayerSlider поставя много фокус върху начина, по който всеки слайд може да бъде персонализиран. По принцип получавате платно, където можете да коригирате всеки пиксел от всеки даден слайд поотделно. Можете да изберете конкретни шрифтове, оформления, дори преходи за самия текст независимо от останалата част от слайда. Това може да бъде полезно за по-разширени реализации на плъзгачи.

Главен плъзгач (безплатно) е чудесно решение за обикновените плъзгачи, базирани на изображения, които просто искате да свържете с нещо (публикация, страница, външна връзка). Дава ви прост набор от функции, но те са изключително лесни за използване. Предварително направените шаблони също са много добри и полезни, ако искате бързо да създадете плъзгач.

Smart Slider 3 предлага изключително популярен безплатен плъгин плъгин, заедно с платена версия за няколко ъпгрейда. Това е отлично решение за тези, които искат мощни, динамични плъзгачи, без сложни конфигурации. Редакторът за визуален стил допълва различните шаблони, докато възможността за включване на видеоклипове в YouTube и Vimeo също помага. Премиум версията е доста достъпна и се предлага с допълнителни видове плъзгачи, повече слоеве и допълнителни услуги.

2. Колко лесно се използват плъгините

Докато правите тестовете по-горе, няколко неща станаха очевидни, когато става въпрос за лекотата на използване на плъгините.

По принцип, ако искате да изградите плъзгач бързо, тогава е най-добре с Nivo Slider, Master Slider или Smart Slider 3.

 • Master Slider ви дава основни функции, които са лесни за използване, но не можете да правите много повече от плъзгачи на базата на изображения.
 • Nivo Slider ви предоставя няколко страхотни функции за създаване на различни плъзгачи … въз основа на публикации, категории, изображения и т.н. Самият интерфейс се основава повече на форми и падащи полета, а не на визуални изображения на крайния плъзгач, който получавате. Работата с него обаче е също толкова бърза.
 • Smart Slider 3 ускорява процеса на проектиране на плъзгача с шаблони и солиден редактор. Можете също така бързо да се свържете с неща като галерии, папки с изображения и публикации в WordPress. Всичко от интелигентно изрязване на изображение за автоматично възпроизвеждане на видеоклипове вече е настроено, за да можете почти незабавно да поставите плъзгачите си и да ги стартирате.

настройки на ниво

Останалите играчи – Soliloquy, Slider Revolution и LayerSlider, са по-насочени да ви предоставят инструмент за дизайн на цялата страница, а не плъзгач (освен че имат страхотни добавки за разширения).

шаблони за революция на плъзгача

Искам да кажа, че функционалността на плъзгача е налице, но това е само част от цялостния набор от функции.

Това има както плюсове, така и минуси. От една страна, вие получавате повече функции, които потенциално могат да ви бъдат от полза по много различни начини. Но от друга страна, ако просто искате да изградите готин плъзгач бързо, тогава може да ви се стори трудно, особено ако просто започвате приключението си с приставката.

В крайна сметка бих класирал лекотата на използване на всяка приставка така:

Най-добрите плъзгачи за WordPress: Лесна употребаСлайдър Nivo
монолог
Плъзгаща революция
LayerSlider
Главен плъзгач
Smart Slider 3
109881010

3. Ценообразуване

Ето таблицата с цените:

Най-добрите плъзгачи за WordPress: ЦениСлайдър Nivo
монолог
Плъзгаща революция
LayerSlider
Главен плъзгач
Smart Slider 3
* актуализации и поддръжка за цял живот
$ 0$ 19$ 26$ 25$ 0$ 0
$ 49$ 125$ 125$ 24$ 35
$ 99$ 150
$ 249 *$ 250 *

Важни неща, които трябва да знаете:

 • Soliloquy се продава чрез собствени съответни канали за дистрибуция, а не на пазара. Това означава, че получавате поддръжка и актуализации, стига да сте абонирани. Първоначалното плащане Ви осигурява пълна година поддръжка и актуализации. Същото може да се каже и за Smart Slider 3.
 • Slider Revolution и LayerSlider са продукти на CodeCanyon. Като част от вашия лиценз получавате шест месеца поддръжка, но актуализации за целия живот.
 • Безплатната версия на Master Slider се предлага с традиционна поддръжка на WordPress.org чрез форум.
 • Въпреки че можете да публикувате въпроси във форума на WordPress.org, екипът на Smart Slider 3 иска всички въпроси за поддръжка да започнат в базата от знания, след което да се преместят в неговия уебсайт форум. Изглежда, че на някои въпроси ще се отговори на безплатни потребители, но реалната поддръжка за цял живот отива на плащащите клиенти.

заключение

Наистина не искам да бъда клише, но да назовем абсолютната горна приставка сред тези шест наистина е невъзможно. Така че всичко се свежда до вашите специфични нужди.

Въпреки това, що се отнася до моето лично мнение, любимите ми са:

Най-добър класически плъзгач плъгин: Слайдър Nivo
Най-доброто средство за оформление / проектиране за WP, включващо плъзгачи: Плъзгаща революция
Най-добър безплатен плъгин плъгин: Главен плъзгач
Най-лесният плъгин за използване на плъзгача: Smart Slider 3

Какво мислиш? Пропуснах ли нещо? Също така, не се колебайте да попитате, в случай че имате въпроси относно тези най-добри плъгини за плъзгачи за WordPress.

Не забравяйте да се присъедините към нашия крах курс за ускоряване на вашия сайт WordPress. С някои прости поправки можете да намалите времето за зареждане дори с 50-80%:

* Тази публикация съдържа партньорски връзки, което означава, че ако кликнете върху някоя от връзките към продукта и след това закупите продукта, ще получим малка такса. Без притеснения, все пак ще плащате стандартната сума, така че да няма разходи от ваша страна.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map