6 af de bedste glider-plugins til WordPress sammenlignet

Hvis du er på markedet efter et skyderen plugin til WordPress, misunder jeg dig virkelig ikke. Og lad mig ikke forkert, det er ikke som om jeg har noget imod skyderne, jeg gør det ikke. Det er netop, at det at vælge den bedste skyderplugins er meget som at vælge den bedste bil. Der er bare alt for mange muligheder derude.


Udstilling b)

Sliders på CodeCanyon

Og oven på det har hver af dem sine unikke fordele og ulemper, så der er stort set ikke en eneste bedste løsning på hele markedet. Og med tusinder af forskellige skyderplugin til WordPress derude, er der ikke nogen tid til at undersøge dem alle.

Det er klart, vi er nødt til at indsnævre tingene, og det er hvad vi gør i dag.

Bedste glider-plugins til WordPress sammenlignet

I denne sammenligning ser vi på de seks mest populære og (formodentlig) bedste glider-plugins til WordPress på markedet.

Vi vil sammenligne deres:

 • funktioner,
 • hvor lette de er at konfigurere og bruge,
 • mobiloptimering og -venlighed,
 • priser,
 • hvad der gør hver af dem anderledes.

Kort sagt, den ene ting, som et skyderen plugin skal opnå, er at gøre brugeroplevelsen bedre og indholdet mere tiltalende for besøgende. Af den grund har du bare ikke råd til et plugin, der er træg, vanskeligt at bruge eller ikke ser rigtigt ud på mobil, og især i 2020.

I disse dage bruger mange mennesker smartphones som deres vigtigste enheder til at få adgang til internettet. Hvis din skyderen ikke fungerer på telefoner og tablets, frustrerer du kun dine besøgende i stedet for at gøre dem mere engagerede med dit indhold.

Okay, så hvilke af de tusinder af skyderen plugins tester vi?

Sammenligning af bedste skyderen plugins til WordPress:

Denne korte liste over de bedste skyderplugins til WordPress er udarbejdet baseret på det samlede antal salg, aktive installationer og vores dybtgående test. Med andre ord, vi abonnerer på ideen om, at en af ​​de nemmeste måder at finde ud af, hvor godt noget er, er at se på, hvor mange mennesker der bruger det, og hvor glade disse mennesker er med det.

Derfor indeholder denne liste kun de plugins, der har været på markedet i længere tid, og har en dokumenteret track record af glade kunder eller brugere (vi har også gratis plugins på denne liste).

Vores seks bedste skyderen plugins til WordPress er:

1. Funktioner

Her er en simpel sammenligning af, hvad der er tilgængeligt med hver af skyderen plugins (jeg prøvede at fokusere på de vigtigste funktioner):

Bedste glider-plugins til WordPress: Funktioner

Nivo Slider
Soliloquy
Slider Revolution
LayerSlider
Master glider
Smart glider 3

* Ikke tilgængelig i den gratis version
Flere skydere
Mobilvenlige skyder
Manuel skyder
Glider fra billedgallerier❌ *
Glider fra udenfor kilder (Flickr, Instagram, YouTube osv.)❌ *
Glider fra postkategorier❌ *
Glider fra klistrede indlæg❌ *
Video lysbilleder
HTML-lysbilleder
Pre-made skyder skabeloner
Angiv brugerdefinerede stilarter
Kontroller billedstørrelsen
Overgangseffekter

Sådan klassificerede jeg denne sortiment af bedste skyderplugins og forskellene mellem dem … omend bare min personlige mening:

Nivo Slider er en klassisk glider med indhold, der giver dig mulighed for at vælge en række billeder og få dem til at blive en interaktiv skyder. Denne plugin er indstillet til at få kernefunktionaliteten til at fungere pålideligt og på en let at forstå måde. Du er velkommen til Tjek vores sammenligning af Nivo vs Master Slider og nogle andre.

Soliloquy er et skyderen plugin med mere fokus på tilpasninger og alternative måder at tilføje skyderen indhold på. For eksempel kan du oprette produktskyder, dynamiske skydere, bruge Instagram-billeder og mere. Dette gør det til en god løsning for alle, der har brug for skyderen til flere typer forskellige indhold.

Slider Revolution virker som en helt anden slags produkt. Hvor de fleste af de andre spillere på listen fokuserer på at fremvise, hvad der kunne kaldes klassiske skyderblokke, handler Slider Revolution mere om at give dig en komplet heltesektion til dit webstedsdesign, som du kan bruge til at vise alle mulige ting. Nogle af mulighederne inkluderer abonnementsformularer, overskrifter og taglines, streams på sociale medier, produktinfo-blokke, produktdemos, endda animationer. På en måde er det mere et plugin til webstedsbygning / design end bare en skyder.

LayerSlider sætter meget fokus på den måde, hvorpå hvert lysbillede kan tilpasses. Grundlæggende får du et lærred, hvor du kan justere hver pixel på et givet lysbillede individuelt. Du kan vælge specifikke skrifttyper, layout, endda overgange til selve teksten uafhængigt af resten af ​​diaset. Dette kan være nyttigt til mere avancerede skyderimplementeringer.

Master glider (gratis) er en fantastisk out-the-box-løsning til grundlæggende billedbaserede glider, som du blot ønsker at linke med noget (indlæg, side, eksternt link). Det giver dig et enkelt sæt funktioner, men de er ekstremt nemme at bruge. De foruddannede skabeloner er også meget gode og hjælpsomme, hvis du hurtigt vil oprette en skyder.

Smart glider 3 tilbyder et ekstremt populært gratis skyderen plugin sammen med en betalt version til flere opgraderinger. Det er en fremragende løsning for dem, der ønsker kraftfulde, dynamiske glider uden komplicerede konfigurationer. Den visuelle stileditor supplerer de forskellige skabeloner, mens muligheden for at inkludere YouTube og Vimeo-videoer også hjælper. Den præmieversion er temmelig overkommelig og leveres med ekstra glidetyper, flere lag og yderligere tjenester.

2. Hvor nemme at bruge plugins er

Under udførelsen af ​​testene ovenfor blev et par ting tydelige, når det gælder brugervenligheden af ​​plugins.

Grundlæggende, hvis du hurtigt ønsker at bygge en skyder, er du bedst med enten Nivo Slider, Master Slider eller Smart Slider 3.

 • Master Slider giver dig grundlæggende funktioner, der er brugervenlige at bruge, men du kan ikke gøre meget mere andet end billedbaserede skyder.
 • Nivo Slider giver dig en håndfuld fede funktioner til at skabe forskellige skyder … baseret på indlæg, kategorier, billeder osv. Selve grænsefladen er mere baseret på formularer og drop-down felter snarere end visuelle repræsentationer af den endelige skyderen, du får. Det er dog lige så hurtigt at arbejde med.
 • Smart Slider 3 fremskynder skyderens designproces med skabeloner og en solid editor. Du kan også hurtigt oprette forbindelse til ting som gallerier, billedmapper og WordPress-indlæg. Alt fra smart billede beskæring til automatisk afspilning af videoer er allerede konfigureret til, at du næsten øjeblikkeligt får dine skydere i gang.

niveau indstillinger

De andre spillere – Soliloquy, Slider Revolution og LayerSlider, er mere gearede til at give dig et helhedsdesignværktøj snarere end et skyderplugin (plus de har store tilføjelsesprogrammer).

skyderen revolution skabeloner

Jeg mener, skyderfunktionaliteten er alt sammen, men det er kun en del af det samlede funktionssæt.

Dette har både fordele og ulemper. På den ene side får du flere funktioner, der potentielt kan gavne dig på mange forskellige måder. Men på den anden side, hvis du bare ønsker at bygge en cool skyder hurtigt, kan du have det svært, især hvis du lige er begyndt på dit eventyr med plugin.

I sidste ende vil jeg rangordne brugervenligheden af ​​hvert plugin således:

Bedste glider-plugins til WordPress: BrugervenlighedNivo Slider
Soliloquy
Slider Revolution
LayerSlider
Master glider
Smart glider 3
109881010

3. Prissætning

Her er prissætningstabellen:

Bedste glider-plugins til WordPress: PrissætningNivo Slider
Soliloquy
Slider Revolution
LayerSlider
Master glider
Smart glider 3
* levetid opdateringer og support
$ 0$ 19$ 26$ 25$ 0$ 0
$ 49$ 125$ 125$ 24$ 35
$ 99$ 150
249 $ *$ 250 *

Vigtige ting at vide:

 • Soliloquy sælges gennem sine egne respektive distributionskanaler, ikke markedspladser. Det betyder, at du får support og opdateringer, så længe du abonnerer. Den første betaling giver dig et helt år med support og opdateringer. Det samme kan siges for Smart Slider 3.
 • Slider Revolution og LayerSlider er CodeCanyon-produkter. Som en del af din licens får du seks måneders support, men levetidsopdateringer.
 • Den gratis version af Master Slider kommer med traditionel WordPress.org support via et forum.
 • Selvom du kan sende spørgsmål til WordPress.org-forummet, anmoder Smart Slider 3-teamet om, at alle supportspørgsmål starter i vidensbasen og derefter flytter til sit webstedsforum. Det ser ud som om nogle spørgsmål vil blive besvaret for gratis brugere, men den reelle levetidsstøtte går til de betalende kunder.

Konklusion

Jeg vil virkelig ikke være kliché, men at navngive det absolutte top plugin blandt disse seks er virkelig umuligt. Så det hele kommer ned til dine specifikke behov.

Når det kommer til min personlige mening, er mine favoritter dog:

Bedste klassiske skyderen plugin: Nivo Slider
Bedste layout / designværktøj til WP, der har skyderen inkluderet: Slider Revolution
Bedste gratis skyderen plugin: Master glider
Det nemmeste glider-plugin at bruge: Smart glider 3

Hvad synes du? Gik jeg glip af noget? Du er også velkommen til at stille spørgsmål, hvis du har spørgsmål til disse bedste skyderen plugins til WordPress.

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

* Dette indlæg indeholder tilknyttede links, hvilket betyder, at hvis du klikker på et af produktlinkene og derefter køber produktet, modtager vi et mindre gebyr. Ingen bekymringer, selvom du stadig betaler standardbeløbet, så der er ingen omkostninger fra din side.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map