5 от най-добрите приставки за преглед на WordPress … Прегледани

Уебсайтовете за преглед (работещи с плъгини за преглед) се превърнаха в много важен елемент в днешното пространство за електронна търговия. В едно от своите проучвания MarketingLand съобщава, че от 1046 участници в проучването, 90 процента признават, че решенията им за покупка всъщност оказват влияние от онлайн прегледите.[1]


Освен това, според друго проучване, 79 процента от потребителите доверете се на онлайн прегледите, колкото на личните препоръки.[2]

Това са само две от причините, поради които създаването на сайт за преглед може да бъде интересен проект за вас. Статистиката не лъже. Така че, за да улесним това малко …

5 от най-добрите приставки за преглед на WordPress

Ето 5 от най-добрите добавки за преглед на WordPress … прегледани:

1. WP Product Review Lite

Най-добрите приставки за преглед на WordPress # 1: Преглед на WP продукт

Тази първа приставка за преглед на WordPress предлага много страхотни функции за безплатен инструмент. Можете да преглеждате отделни продукти и да оценявате различни подробности за тях.

Всеки продукт има списък на плюсовете и минусите, плюс поле с общо описание.

Има и опция за активиране на потребителските прегледи и след това да решите дали те трябва да се вземат предвид при показване на крайната оценка на продукта.

Първо, нека да разгледаме панела с общи настройки на тази приставка за преглед на WordPress:

Настройки за преглед на продукта на WP

Това са основните настройки, които можете да преминете първо, преди да напишете рецензии. Както можете да видите, от вас зависи да решите дали прегледът на вашия продукт ще се показва преди или след основното съдържание на публикацията, в която се намира. Освен това можете да изберете дали вашите потребители могат да се включат в гласуването и ако е така, колко ще имат значение оценките им. Можете да зададете колко плюсове и минуси искате да покажете, а също така можете да промените цветовете, типографията и параметрите на бутона за покупка.

След това, всичко, което трябва да направите, е да добавите нова публикация, както обикновено. След това можете да добавите подробности за преглед на продукта в страничната лента на редактора на блокове:

Опции за публикация на WP Product Review

Това е, което вашият продукт ще изглежда отпред, след като сте направили всички промени.

Пример за преглед на WP продукт

Това са оценките на автора. Но този плъгин за преглед на WordPress също предлага на вашите посетители възможността да представят свои. Така че, преди полето за коментар, всеки потребител ще има възможност да оцени всяка функция, която авторът е задал предварително. Просто е необходимо да активирате потребителските отзиви чрез настройките на приставката, за които говорих по-рано.

Изглежда така:

Коментар на WP Product Review

Нещото при WP Product Review е, че е много удобен за потребителя и дава възможност както на автора, така и на посетителя да изразят мнението си за всеки продукт.

Отидете на WP Product Review Lite

2. Преглед на WP

wp преглед

Друга подобна приставка за преглед на WordPress, която ще ви помогне да изградите вашия сайт много бързо.

Този предлага пълна свобода на посетителя. Всеки може да дойде на сайта и да остави вот.

Също така, WP Review изчислява средния вот въз основа на оценките.

Този плъгин за преглед е много лесен за използване.

След инсталирането отидете на Настройки в таблото за управление на WordPress и след това щракнете върху WP преглед. Тук можете да зададете вашите опции по подразбиране. Трябва да го направите само ако ще използвате едни и същи детайли за всички продукти. Така че, ако смятате, че повечето от продуктите ви ще имат общи характеристики, можете да ги зададете там. По този начин няма да е необходимо да повтаряте процеса за всеки продукт, който изброявате.

Настройки за преглед на WP

След като зададете опциите по подразбиране, следващото е още по-лесно. Отидете на публикацията, където искате да добавите рецензията си, и абсолютно същата като при предишната приставка за преглед на WordPress, ще намерите конкретни опции на екрана за редактиране на публикации. Ако вашите опции по подразбиране не са достатъчни за публикацията, можете да добавите още неща там. Освен това имате избор между три типа оценки: звезди, точки и проценти.

Метално поле за преглед на WP

Направих бърз тест с точки с цветовата схема по подразбиране на приставката. Ето как изглежда:

Пример за преглед на WP

Както можете да видите, обобщението (можете да го назовете така, както ви харесва) показва средната оценка и описание, ако искате да кажете нещо повече за продукта. Потребителските оценки по подразбиране не са там (те могат да бъдат активирани).

Отидете на преглед на WP

3. Крайни отзиви


Крайни отзиви Крайни отзиви

Автор (и): Etoile Уеб дизайн

Текуща версия: 2.1.28

Последна актуализация: 1 май 2020 г.

ultimate-reviews.zip


84% Оценки


3000 + инсталирания


4.0.0Requires

Ultimate Reviews ви дава два кратки кода или блока – един за вграждане на рецензии и друг за добавяне на форма, за да могат потребителите да представят свои собствени отзиви. Можете да използвате едно или и двете според вашите нужди.

След като инсталирате и активирате приставката, можете да преминете към новата Отзиви област в таблото за управление на WordPress, за да го конфигурирате:

Настройки за крайни отзиви

След това, за да добавите отзиви към отделни части от съдържанието, първо трябва да отидете на Отзиви → Добавяне на ново за да създадете нов преглед:

Добавете нов отзив

След това можете да вграждате отзиви, като използвате краткия код на приставката или нейния специален блок. Ето как изглежда с блока:

Блок за преглед

След като публикувате публикацията си, ще видите рецензията си в предния край на сайта си. Ето пример за това как изглежда:

Пример за Ultimate Reviews

Безплатната версия е доста основна, но премиум версията ви позволява да създавате по-задълбочени полета за преглед с повече функции и полета.

Можете също да използвате отделен къс код или блок, за да вградите формуляр, който позволява на потребителите да представят свои собствени отзиви за продукти. След това можете да покажете тези отзиви, като използвате същия метод, който видяхте по-горе.

Отидете на Ultimate Reviews

4. WP Ultimate Review


Wp Ultimate Review Wp Ultimate Review

Автор (и): Wpmet

Текуща версия: 1.2.2

Последна актуализация: 29 май 2020 г.

wp-ultimate-review.1.2.2.zip


90% Ratings


5000 + инсталирания


WP 4.6 + Изисква

WP Ultimate Review е по-нова приставка за преглед на WordPress, която може да се похвали с модерен дизайн направо извън кутията.

След като активирате приставката, можете да преминете към новата Wp Отзиви в таблото за управление на WordPress, за да конфигурирате настройките на приставката.

Там можете да изберете кои полета за преглед да използвате и дали да активирате отзивите на потребителите за коментари:

Настройки за преглед на WP Ultimate

След като направите това, можете да отидете на отделната публикация, където искате да се покаже полето за оценки. Има някои допълнителни опции, които предоставят повече подробности, които посетителите може да искат да видят в преглед.

WP Ultimate Review мета кутия

Ето как изглежда финалната кутия за оценка – можете да видите как има доста модерен дизайн:

Пример за WP Ultimate Review

Можете също да използвате кратък код, за да вградите формуляр за оценка на потребителя, ако искате да разрешите оценките на потребителите на страниците си за преглед.

Отидете на WP Ultimate Review

5. Коментари Оценки


Коментари Оценки Коментари Оценки

Автор (и): PixelGrade

Текуща версия: 1.1.6

Последна актуализация: 31 май 2019 г.

comments-ratings.1.1.6.zip


80% Ratings


10000 + инсталирания


4.9.0Requires

За разлика от някои от другите плъгини, този плъгин е предназначен изцяло за посетителите. Те могат да оставят своите оценки чрез коментари. Използването на този плъгин е парче торта.

Ето страницата с настройки, например:

Настройки за оценки на коментарите

И това би било всичко. Вие просто решавате къде искате да активирате коментарите на потребителя и какъв текст да използвате.

Нека да видим как изглежда в действие:

Пример за оценки на коментари

В крайна сметка, ако имате нужда от хубав и малък плъгин, който позволява на посетителите да гласуват чрез коментари, този е много ефективен.

Отидете на Оценки за коментари

Какво мислите за тези плъгини за преглед на WordPress? Опита ли някой от тях? Не се колебайте да ни уведомите дали има някакъв друг плъгин, който трябва да се появи в този списък.

�� Бонус: ето списък на някои основни WordPress плъгини, от които могат да се възползват всички сайтове.

Не забравяйте да се присъедините към нашия крах курс за ускоряване на вашия сайт WordPress. С някои прости поправки можете да намалите времето за зареждане дори с 50-80%:

-Препратки: 1, 2.

* Тази публикация съдържа партньорски връзки, което означава, че ако кликнете върху някоя от връзките към продукта и след това закупите продукта, ще получим малка такса. Без притеснения, все пак ще плащате стандартната сума, така че да няма разходи от ваша страна.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map