5 bedste tilpassede posttyper-plugins til WordPress sammenlignet

5 bedste tilpassede posttyper-plugins til WordPress sammenlignet

5 bedste tilpassede posttyper-plugins til WordPress sammenlignet
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Top tilpassede indlægstyper plugins til WordPress


Med tilpassede indlægstyper, kan du omdanne dit standard WordPress-websted til et fuldt udbygget indholdsstyringssystem. Dertil kommer, at brugerdefinerede indlægstyper også giver dig mulighed for at introducere noget unikt på dit websted og hjælpe det med at skille sig ud fra alle de andre.

Kort sagt, når det gøres rigtigt, hjælper brugerdefinerede indlægstyper med at fange dine besøgende opmærksomhed og forbedre deres samlede læseoplevelse.

Hvad er brugerdefinerede indlægstyper, og hvordan man opretter dem?

Lad os starte med indlæg og sider. De er de to mest almindeligt anvendte indholdstyper i WordPress.

På den måde er en brugerdefineret posttype den slags indhold, du kan oprette og tilpasse dig selv.

 • F.eks. Har en musiker muligvis brug for en side til deres musikalbum eller playlister. Tilpassede indlægstyper er perfekte til det.
 • Et websted til en restaurant kan på den anden side muligvis bruge en side, der viser menuen. Igen, brugerdefinerede indlægstyper. De mulige scenarier er mange …

Der er to hovedmåder til at oprette tilpassede indlægstyper:

Du kan enten gøre det ved kode eller med plugins.

Hvis du er en udvikler og ved, hvordan du tilføjer dine brugerdefinerede indlæg manuelt, godt for dig! Men det vil ikke være et problem, hvis du ikke er så meget i det tekniske. Der er masser af WordPress-plugins, der kan gøre dette for dig.

Uden yderligere, lad os undersøge de top 5 tilpassede posttyper-plugins til WordPress:

Bedste tilpassede posttyper plugins til WordPress

1. Brugerdefineret posttype UI

brugerdefineret posttype UI

 • Gør det muligt at oprette og konfigurere dine tilpassede indlægstyper og brugerdefinerede taksonomier.
 • Gør det muligt at knytte indbyggede og brugerdefinerede taksonomier til posttyper.
 • Leveres med avanceret mærkning til posttyper.
 • Håndterer ikke visningen af ​​dine nye posttyper og taksonomier. Dette skal du gøre dig selv.

Et af de mest populære plugins til brugerdefinerede stillinger og taksonomier i det officielle plugin-bibliotek, Custom Post Type UI bringer en række gode muligheder og funktioner gratis.

Denne plugin er meget nem at bruge. Når du har installeret det, får du et dejligt instrumentbræt at arbejde med, hvor alle plugins muligheder og funktioner let er tilgængelige.

Plugin giver dig mulighed for at oprette nye indlægstyper, nye tilsvarende taksonomier og derefter redigere de indlægstyper, du allerede har på dit websted.

En anden dejlig ting ved dette plugin er, at du kan importere et brugerdefineret indlæg, som du allerede har på et andet sted. Desuden er det også en mulighed at eksportere din.

Den eneste ulempe med plugin er, at det IKKE håndterer visning af registrerede posttyper eller taksonomier i dit aktuelle tema. Det registrerer dem kun for dig.

2. WCK tilpassede indlægstyper og oprettelse af brugerdefinerede felter

WCK tilpassede indlægstyper og oprettelse af brugerdefinerede felter

 • Inkluderer tilpassede posttyper, taksonomier og felter gratis.
 • Indeholder følgende felttyper: WYSIWYG-editor, upload, tekst, tekstområde, markering, afkrydsningsfelt, radio, nummer, HTML, tidsvælger, telefon, valg af valuta, farvevælger, overskrift.
 • Tillader dig at bruge Repeater-felter og Repeater-grupper.
 • Gør det muligt at forbinde indlægstyper med de brugerdefinerede taksonomier.

Et gratis WordPress-plugin, der fungerer klart og giver en intuitiv interface. Det er dejligt, at du kan opgradere til premium-versionen, hvis du har brug for udvidede funktioner med hensyn til tilpassede indlægstyper.

Det er let at tilføje en ny posttype. Gå til WCK i menuen i dashboardet, og klik på Oprettelse af typen Type. Der skal du kun gennemgå et par indstillinger for at have dit tilpassede indhold klar. Når du opretter en ny post, vises den som et separat menupunkt i dit dashboard, hvorfra du kan tilpasse den yderligere.

Med den gratis version af WCK-plugin kan du også oprette brugerdefinerede taksonomier, felter og metakasser, som du smukt kan forbinde med de tilpassede posttyper.

For mere funktionalitet, som f.eks. Indstillingssider og ekstra brugerdefinerede felttyper, skal du opgradere til premium-versionen, der starter ved $ 49.

3. Pods

bælg

 • Gør det muligt at oprette og konfigurere dine tilpassede indlægstyper og brugerdefinerede taksonomier.
 • Gør det muligt at oprette sider med tilpassede indstillinger og avancerede indholdstyper.
 • Du kan udvide eksisterende indholdstyper.
 • Du kan bruge forskellige felttyper plus oprette dine egne.
 • Brugervenlig og moderne grænseflade.
 • Tilbyder integration med andre plugins som Polylang, WPML, Tabify Edit Screen, Codepress Admin Columns, Gravity Forms og osv..

Pods er et andet brugervenligt gratis plugin til brugerdefinerede posttyper, taksonomier og felter.

Det skiller sig ud på grund af dets oprindelige brugergrænseflade, og hele processen, du går igennem, når du bruger plugin. Oplevelsen er mere en wizard-lignende proces i stedet for et dashboard-lignende miljø.

Pods bruger noget kaldet "bælg" (overraskelse, overraskelse) til at organisere alle de tilpassede indlægstyper og taksonomier, du opretter med plugin.

Plugin giver dig også mulighed for at oprette tilpassede indstillingssider og endda avancerede indholdstyper (dem, der ikke bruger standard WordPress-tabellerne i databasen, men i stedet opretter deres egne). Du kan også udvide de eksisterende indholdstyper, taksonomier, medier, brugere og endda kommentarer.

4. Værktøjssætstyper

Værktøjssætstyper

 • Har et moderne og venligt interface.
 • Bringer front-end displaytype, som giver dig mulighed for at oprette dine egne skabeloner og formularer.
 • Leveres med indbygget inputvalidering.
 • Du kan indstille gentagne feltgrupper.
 • Gør det muligt at oprette forbindelse mellem forskellige indlægstyper (forældre-barn-lignende strukturer).

Dette er premium-modstykke til ovenstående optioner. Bortset fra hurtig support får du også front-post-post – en funktion, der gør det nemt for dig at vise tilpasset indhold i front-end. Du vil være i stand til at designe skabeloner, lister og arkiver, så dine tilpassede indlægstyper ser attraktive ud for dine besøgende.

En anden funktion, som Toolset leveres med, er indbygget inputvalidering. Når nogen udfylder et felt, vil de se en advarsel, hvis teksten er forkert eller ufuldstændig. Folk kan ikke komme videre uden at udfylde svaret korrekt.

Desuden kan du indstille gentagne feltgrupper og forbinde alle de posttyper, du ønsker, sammen.

5. Maker til tilpasset posttype

brugerdefineret post type maker

 • Gør det muligt at oprette og konfigurere dine tilpassede indlægstyper og brugerdefinerede taksonomier.
 • Brugervenlig grænseflade.
 • Giver dig adgang til alle registrerede brugerdefinerede posttyper og taksonomier.
 • Håndterer ikke visningen af ​​dine nye posttyper og taksonomier. Dette skal du gøre dig selv.

Dette plugin er meget enklere end de andre på denne liste. Men det giver dig al den obligatoriske brugerdefinerede posttypefunktionalitet, du har brug for i de fleste situationer. Der er to hovedafsnit i dette plugin: Posttyper og taksonomier.

Du behøver ikke at have nogen kodningsfærdigheder for at bruge dette plugin, og alt er tilgængeligt via en praktisk grænseflade. Det vil også vise dig alle de andre brugerdefinerede indlægstyper, du allerede har registreret på dit websted (også dem, der ikke er oprettet via dette plugin).

Samlet set en brugervenlig og funktionel løsning til hvad den gør.

Har du prøvet nogen af ​​disse plugins? Hvad var din oplevelse med dem? 

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector