4 от най-добрите приставки за RSS за RSS в WordPress през 2020 г.

4 от най-добрите приставки за RSS за RSS в WordPress през 2020 г.

4 от най-добрите приставки за RSS за RSS в WordPress през 2020 г.
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

"Защо бихте искали дори да погледнете най-добрите добавки за RSS за WordPress ?! Мислех, че RSS е мъртъв!" – мислиш.


Е, да и не.

Да – това вече не е толкова популярен механизъм, използван от хората, за да бъдат актуализирани с любимите си сайтове … повечето от тях заминаха със смъртта на Google Reader.

Най-добрите приставки за RSS за WordPress

И не – защото това все още е активна технология, което означава, че можем да я използваме за много готини неща, случващи се зад кулисите на нашите WordPress сайтове.

Затова днес разглеждаме 4 най-добри RSS добавки за WordPress:

Най-добрите добавки за RSS за RSS в WordPress през 2020 г .: РЕЗЮМЕ

приставката
РЕЙТИНГ
АКТИВНИ МОНТАЖИ
Feedzy94%40000+
RSSImport94%10000+
RSS специфичен RSS98%8000+
WP RSS агрегатор88%60000+

Най-добрите RSS приставки за WordPress подробно

1. RSS канали на FEEDZY


RSS Aggregator от Feedzy - Мощен WP Autoblogging и News Aggregator RSS Aggregator от Feedzy – Мощен WP Autoblogging и News Aggregator

Автор (и): Themeisle

Текуща версия: 3.4.0

Последна актуализация: 28 май 2020 г.

feedzy-rss-feeds.zip


94% Ratings


40000 + инсталирания


WP 3.7 + Изисква

Feedzy е най-пълният от най-добрите плъгини за RSS емисия там. И ние не просто го казваме, защото е част от семейството. Можете да го разберете сами, след като прецените неговите характеристики и предимства.

Feedzy работи чрез къси кодове, което означава, че можете да добавяте различни емисии, където искате (публикации, страници, персонализирани типове съдържание), направо през екрана на редактора на WordPress. В премиум версията плъгинът върши цялата работа, която иначе бихте извършили ръчно: може да бъде планирано да импортира автоматично няколко емисии от различни източници в една и съща страница / публикация чрез съветника за импортиране на настройките.

Освен това можете да групирате източниците в категории (за да ги използвате повторно в уебсайта си по всяко време) и извличане на елементи от потребителски маркер за емисии (предлага се само за единични емисии).

RSS плъгини за WordPress: Feedzy

След като активирате емисия или категория, плъгинът започва да импортира публикациите или директно да ги публикува, или като ги запазва като чакащи.

Начинът, по който са представени импортираните артикули в предния край, зависи изцяло от вас: можете да решите върху представените изображения, откъси, състояние и вид на публикацията, количество, дължина на текста, оформление – Feedzy предоставя три шаблона да избера от.

Ако Feedzy идентифицира HTTP изображения, докато импортира емисиите, ще ви позволи да решите как да се справите с тях: покажете с HTTP връзка, принудете HTTPS или просто импортирайте изображението, както е.

настройки на съветника

Друго хубаво нещо за този един от най-добрите RSS приставки за WordPress е, че можете филтрирайте статии по ключови думи, така че можете да изберете да покажете само тези, които точно отговарят на вашите критерии. Или дори можете да обедините няколко емисии заедно. Освен това, Feedzy автоматично добавя вашите идентификационни номера на партньор / реферал към връзките във емисията, за да можете да печелите пари, ако хората кликват върху публикациите.

Говорейки за връзки, плъгинът ви дава възможност да премахнете маркера „dofollow“ от всички публикации във емисията.

Ако искате да избегнете публикуването на дублирано съдържание на вашия сайт, идва Feedzy Pro интегрирана с WordAI и SpinnerChief които могат да пренапишат оригиналните статии в човешки, не роботизиран стил. Инструментите ще ви бъдат от полза, когато сте импортирайте цяла статия от външни източници, което е възможно и с Feedzy. Не се ограничавате само с откъси, всъщност можете да извлечете пълния текст от всяка емисия, включително цените на продуктите, ако притежавате бизнес за електронна търговия.

Но функциите не свършват тук. Плъгинът върви в крак с най-новите тенденции в WordPress: така е интегрирани с Elementor и Gutenberg, което означава, че можете да добавяте емисии чрез техните програми за създаване без проблеми.

feedzy чрез elementor

Не на последно място, импортирането на значителен брой външни публикации няма да бъде тежест, защото приставката има кеширане на фуражи, което означава, че скоростта на зареждане на сайта Ви изобщо няма да се повлияе.

Можете също публикувайте своите RSS емисии като джаджи – отидете на Appearance / Widgets и плъзнете джаджа „RSS“ към всяка област на джаджа.

Това е пример за това как ще изглеждат внесените ви емисии в предния край (използвам тема двадесет и седемнадесет):

feedzy front-end

�� Вземете този плъгин за RSS емисия ако имате нужда от RSS вносител с мощни функции, но лек интерфейс. Въпреки че Feedzy може да бъде подходящ за лични въпроси, ние най-вече го препоръчваме на собствениците на фирми, чиято цел е да развиват / осигуряват приходи от своите уебсайтове и да автоматизират работата си. Тази комбинация вероятно прави Feedzy най-добрият избор сред най-добрите RSS добавки.

2. RSSImport


RSSImport

Автор (и): Франк Бюлге, взе77

Текуща версия: 4.6.1

Последна актуализация: 25 декември 2019 г.

rss-import.4.6.1.zip


94% Ratings


10000 + инсталирания


WP 1.5 + Изисква

RSSImport е леко и лесно решение сред най-добрите плъгини за RSS емисии. Просто трябва да го инсталирате и да използвате или къс код, джаджа или функция PHP, за да го направите. Без допълнителни кликвания или караница. Това е пример за това как да бъдете прости и ефективни едновременно.

За да го използвате като джаджа, отидете на Appearance / Widgets, плъзнете и пуснете бутона RSSImport до всяка област на приспособление и попълнете празните полета. Кликнете "Запази" и вие сте добре да отидете:

rssimport демонстрация на джаджа

За да добавите емисия към публикация или страница, копирайте и поставете краткия код, където искате да бъде показан. Пример за кратък код:

[RSSИмпортиране на дисплея ="5" feedurl ="http://www.codeinwp.com/blog/feed" use_simplepie ="вярно"]

rssimport демонстрация на кратък код

Вземете тази приставка за RSS за WordPress, ако искате бързо да импортирате RSS емисии и персонализирайте всичко чрез редактиране на кратък код в движение, а не чрез някакъв вид GUI. Плъгинът използва много параметри вътре в структурата на къси кодове, което го прави много гъвкав.

3. Специфичен за категорията RSS абонамент за емисия


Абонамент за RSS емисии Абонамент за RSS емисии

Автор (и): Съвети и трикове HQ, Ruhul Amin

Текуща версия: v2.1

Последна актуализация: 31 май 2019 г.

category-specific-rss-feed-menu.zip


98% Ratings


8000 + инсталирания


WP 3.0 + Изисква

Този плъгин е напълно различен и за разлика от всичко друго тук. Докато другите се отнасят до импортирането на неща, това е за даване на възможност на вашите читатели да се абонират за специфични за категорията RSS емисии във вашия блог.

(Забележка. Има трик, който можете да използвате, за да получите този RSS WordPress плъгин, за да показва и външни емисии. Повече за това за минута.)

Кажете, че публикувате много различно съдържание и аудиторията ви може да не се интересува от всичко това. Например имате а "храна" категория и а "пътуване" категория. Е, с този плъгин можете да оставите хората да се абонират за всяка от тези категории поотделно.

След като инсталирате приставката, отидете в секцията Настройки в wp-admin и след това към RSS RSS. Ще видите списък на категориите, за които можете да създадете емисия.

категории категории

Както можете да видите, аз също използвах секцията за персонализирани категории и ги насочих към външни източници, което е трикът, който споменах по-горе. Имайки предвид, че тези външни RSS емисии не се импортират или нещо друго, а просто връзки, сочещи към друг сайт.

Сега имате три възможности, когато става въпрос за показване на вашите персонализирани връзки към емисията: джаджа, кратък код или ред PHP код:

използване на категория

Използвах краткия код. Ето как изглежда моето изброяване на емисии, когато се поставя на примерна страница:

категория poage демонстрация

�� Вземете тази приставка за RSS за WordPress, ако публикувате много различни видове съдържание и искате да дадете на аудиторията си възможността да се абонира само за това, което ги интересува. Също така полезен за показване на връзки към външни емисии, заедно с вашия собствен.

4. WP RSS агрегатор


WP RSS Aggregator - Автоматично и мощно агрегиране и утвърждаване на съдържание WP RSS Aggregator – Автоматично и мощно агрегиране и утвърждаване на съдържание

Автор (и): RebelCode

Текуща версия: 4.17.5

Последна актуализация: 23 април 2020 г.

wp-rss-aggregator.4.17.5.zip


88% Ratings


60000 + инсталирания


WP 4.0 + Изисква

Трябва да го дам на този сред най-добрите ни RSS плъгини; това е доста приятелски и интуитивно. Инсталирайте го, отидете на неговия раздел в wp-admin и той ще ви води през настройките.

За да добавите емисия, просто щракнете върху "Добави нов," задайте вашите предпочитания и го публикувайте.

wp rss агрегатор добавете нов прозорец

Добре, затова създадох емисия за нашия блог, CodeinWP, за да тествам нещата. Настроих го да остане активен, така че да може да се актуализира автоматично, когато има ново съдържание.

wp rss източници на фуражи

След като добавите RSS емисията, можете да щракнете върху "Вижте елементи" за да видите статиите в момента в тази емисия.

WP RSS агрегатор също идва с a "Черен списък" раздел, така че можете да спрете да изскача конкретно съдържание. Плюс това има и някои страхотни добавки (платени).

Добре, така че следващата стъпка след създаването на RSS емисия е да го добавите към вашите публикации или страници. Можете да отидете до текстовия редактор на конкретна публикация и ще видите икона с етикет "WPRSS Агрегатор Кратък код" там. След като щракнете върху него, можете да изберете дадена емисия и да я добавите като кратък код:

wp rss agg добавяне на кратък код

Ето как изглежда, след като запазите страницата:

wp rss демонстрация на емисии

Вземете тази приставка за RSS за WordPress, ако работите с няколко емисии едновременно. Плъгинът е интуитивен и осигурява отлично управление за всяка отделна емисия.

�� Допълнителна информация:

  • Вижте тези основни плъгини, от които могат да се възползват всички WordPress сайтове.
  • Искате ли да импортирате съдържание направо от RSS в публикация в WordPress? Вижте всяко от тях "RSS за публикуване" плъгини.

Каква е най-горната ви добавка за WordPress RSS?

Използвате ли някой от тези най-добри RSS приставки за WordPress? Уведомете ни дали нещо сме пропуснали.

Не забравяйте да се присъедините към нашия крах курс за ускоряване на вашия сайт WordPress. С някои прости поправки можете да намалите времето за зареждане дори с 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector