31 най-добри приставки за социални медии за WordPress (част 1)

31 най-добри приставки за социални медии за WordPress (част 1)

31 най-добри приставки за социални медии за WordPress (част 1)
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Защо най-добрите приставки за социални медии? Е, воденето на блог за WordPress обикновено изисква повече работа, отколкото просто писане. Промоцията също трябва да бъде съществен елемент. Въпреки това никога не е достатъчно, ако сте единственият човек, който споделя съдържанието си. Разчита само когато и други хора го правят.


И така, как можете да накарате всички да разпространяват думата за съдържанието си? На първо място, като публикувате само висококачествени публикации, а след това като поканите посетителите си да реагират и да ги споделят на своите канали. Тук са 30+ от най-добрите приставки за социални медии за WordPress това ще ви помогне да направите това:

Най-добрите приставки за социални медии за WordPress:

1. Съживете стария пост

Най-добрите приставки за социални медии за WordPress: Съживяване на стара публикация

Revive Old Post е опора на пазара на приставки за социални медии от известно време. Това е чудесен начин редовното и споделяне на предишното ви съдържание в социалните медии.

Накратко, всичко, което правите, е да активирате приставката, да зададете интервалите от време, мрежите, в които тя трябва да публикува, и сте готови. От този момент нататък приставката работи автоматично.

(Някои от нещата, които можете да коригирате: какво прави дадена статия отговаря на условията за споделяне, интервалите между публикации, публикации, които не трябва да се споделят, колко пъти трябва да се публикува статия, формати, персонализиран график, дневници и т.н.)

2. монарх

Най-добрите приставки за социални медии: Monarch

Бутони за споделяне … бутони за споделяне навсякъде! С Monarch – вторият запис в нашия списък с най-добрите приставки за социални медии за WordPress – можете да добавяте социални иконки навсякъде на вашия сайт и под всякаква форма: плаващи странични ленти, над и / или под съдържание, върху изображения и видеоклипове, автоматични изскачащи прозорци , автоматични входове и др.

Можете да покажете всеки от тях по различни ефектни начини и да зададете точния момент, когато искате да се появят. Много приличат на изскачащи прозорци, но с бутони в социалните медии.

3. Супер социализатор


WordPress социален дял, социално влизане и социални коментари Plugin - Super Socializer WordPress социален дял, социално влизане и социални коментари Plugin – Super Socializer

Автор (и): Team Heateor

Текуща версия: 7.12.42

Последна актуализация: 28 май 2020 г.

super-socializer.zip


96% Оценки


60000 + инсталирания


2.5.0Requires

С този плъгин можете да интегрирате вашия сайт със социални медии по редица уникални начини. За да назовем няколко: можете да добавите социални вход, социални коментари, персонализирани социални менюта и подобни бутони.

Между другото, този плъгин ви предоставя и всички икони на социалните медии в света (за всяка мрежа, която може да се представи).

4. SocialFans

социални фенове

Приставка, която показва вашите фенове, абонати и последователи. Работи с 30 социални мрежи, най-важното: Facebook, LinkedIn, Pinterest, Twitter, плюс 26 други канала.

5. Киви


Plugin за социално споделяне - Киви Plugin за социално споделяне – Киви

Автор (и): WPKube

Текуща версия: 2.0.16

Последна актуализация: 19 юли 2019 г.

kiwi-social-share.2.0.16.zip


82% Ratings


20000 + инсталирания


WP 4.0 + Изисква

Безплатен приставка за WordPress, който помага при споделянето на вашите статии и страници в социалните медии: Facebook, Twitter, LinkedIn, Reddit, Pinterest, Google+ и имейл. Управлява се лесно от всички видове потребители.

Киви добавя социални икони след и преди вашето съдържание (или и двете едновременно) и се предлага в четири различни кожи. Плъгинът е супер лек и се зарежда много бързо. Следете за версията на джаджа!

6. AccessPress Социални икони

accesspress

AccessPress Social Icons ви предоставя много различни социални икони за всяка мрежа, заедно с приятни възможности за персонализиране, така че всичко да пасва перфектно на стила на вашия уеб сайт.

Например, можете да избирате от няколко икони във Facebook, които имат различен дизайн, някои изглеждат прости и елегантни, някои смешни и цветни, а други винтидж подобни.

7. Бутони за социални споделяния & Анализ от GetSocial


Бутони за социални споделяния на WordPress и приставка за Google Анализ - GetSocial.io Бутони за социално споделяне на WordPress & Приставка за Google Анализ – GetSocial.io

Автор (и): Getsocial, S.A.

Текуща версия: 4.3.3

Последна актуализация: 1 април 2020 г.

wp-share-buttons-analytics-by-getsocial.4.3.3.zip


90% Ratings


10000 + инсталирания


WP 3.0 + Изисква

Този приставка за социални медии се предлага с 18-ish инструменти, които правят различни неща за социалния трафик на вашия сайт. Някои от тях са безплатни, други са платени.

Тук наистина има много неща, така че нека се съсредоточа върху най-интересните неща. Има: плаващи ленти за споделяне, мобилно споделяне и следване на барове, интелигентни изскачащи прозорци, приветствени барове, проследяване на споделяния, интеграция с Google Analytics и много други.

8. Mashshare


Бутони за споделяне в социалните медии | MashShare Бутони за споделяне в социалните медии | MashShare

Автор (и): Рене Херменау

Текуща версия: 3.7.5

Последна актуализация: 25 април 2020 г.

mashsharer.3.7.5.zip


96% Оценки


50000 + инсталирания


WP 3.6 + Изисква

Страхотен плъгин, който предлага няколко полезни неща за вашия сайт, като икони в социалните медии, бутони за споделяне, "общ дял" броячи и абонаментни бутони.

Плъгинът се предлага и с безплатни и платени добавки за: допълнителни бутони, изскачащи видеоклипове в YouTube, лепкави ленти за споделяне, Google Analytics, оптимизация на социалните споделяния и други. Защо името? Е, прилича много на модула за социални медии, който можете да намерите в Mashable.

9. Social Buzz

социален бръмчане

Интересен плъгин, който ви дава социална графика, подобна на тази, която Mashable използва. Тя илюстрира броя на хората, споделящи определено съдържание във вашия блог. Освен това вие получавате и стандартен набор от бутони за социални медии.

Идеята е да ви помогнем да увеличите трафика, като представите как се представят вашите статии в момента (какво е най-горещо).

С това завършва ЧАСТ 1 от този списък.

Добре, знам, че 9 вероятно вече е твърде много приставки за социални медии, за да има в един сайт. Добър подход тук би бил да не се отнасяме към това като към вечеря с 9 курса. Но вместо това, на бюфет. Така че, изберете само плъгините, които ви харесват най-много. Оставете останалите.

Но чакайте, има още! Всъщност имаме ЧАСТ 2 от тази публикация, публикувана в новия ни блог: Revive.Social (там можете да намерите записи 10-31). Създадохме сайта, за да дадем на нашите плъгини за социални медии още малко място за дишане в мрежата и да им създадем напълно нова марка. Виж това:

32 най-добри приставки за социални медии за WordPress (ЧАСТ 2)

Не забравяйте да се присъедините към нашия крах курс за ускоряване на вашия сайт WordPress. С някои прости поправки можете да намалите времето за зареждане дори с 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector