3 абсолютни най-добрите RSS за публикуване на WordPress приставки и какво можете да направите с всеки

3 абсолютни най-добрите RSS за публикуване на WordPress приставки и какво можете да направите с всеки

3 абсолютни най-добрите RSS за публикуване на WordPress приставки и какво можете да направите с всеки
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

RSS е мъртъв, дълго на живо RSS!


Разбира се, хората отдавна не се вълнуват от RSS. Технологията със сигурност е минала най-напред в очите на обществеността, но все още е много използвана зад завесите. Нещо повече, все още можете да постигнете доста страхотни неща с него за вашия WordPress сайт.

Уловката? Имате нужда от добър плъгин, за да направите това. В зависимост от това какво точно искате да направите, някои плъгини ще станат по-добри от други и след като разделим ценовия етикет в сместа… е, това отново става съвсем различна история.

Затова днес разглеждаме темата на RSS, за да публикуваме плъгини за WordPress, и изпълняваме някои творчески неща, които можете да направите с тях.

Забележка; тук става дума за RSS за публикуване на WordPress плъгини, което означава, че разглеждаме приставки, които имат възможност да импортират съдържание от RSS емисии и да го добавят като публикация в блога, заедно с другото ви съдържание. Ако това е необходимо, прочетете нататък!
Най-добър RSS за публикуване на WordPress приставки

Ако бързате и просто искате някой да ви насочи в правилната посока, можете да разгледате обобщението на нашите открития в таблицата по-долу:

Най-добър RSS за публикуване на WordPress добавки в сравнение

WP RSS агрегатор
RSS емисии на Feedzy
CyberSyn

RSS за публикуванеYYY
Филтриране на ключови думиYYY
Приложения към медиитеYYY
Пълен текст RSSYYY
Рейтинг на WordPress.org4.4 / 54.7 / 54.1 / 5
ЦЕНА$ 80- $ 150 / година за 1 сайт$ 149 / година за 3 сайтабезплатно (Lite) или $ 99.95 (pro)
Вземете го тук Вземете го тук Вземете го тук

Най-добър RSS за публикуване на WordPress приставки:

1. RSS емисии на Feedzy

RSS емисии на Feedzy
Feedzy е толкова завършен, че е изчерпан "RSS за публикуване" WordPress плъгин Това означава, че не се нуждаете от никакви добавки, за да получите пълния набор от функции, както е понякога при други плъгини. Второ, вграждате се филтриране на ключови думи също и възможността да контролирате как изглежда импортираното ви съдържание (става чрез специални маркери при добавяне на емисията и чрез три шаблона за оформление). В най-новата версия можете и сега импортиране на RSS емисии с пълен текст, автоматично извличане на цените на продуктите, и извличане на различни елементи от потребителски маркери за емисии.

Освен това, плъгинът ви позволява да имате неограничени емисии, проверете за дублирано съдържание чрез Интеграция в WordAI (инструментът също пренаписва текстовете в не роботизиран стил) и добавя проследяващи маркери.

Интересна добавена характеристика на Feedzy е, че тя поддържа партньорски връзки. Можете да го настроите така, че автоматично да добавите идентификационния си номер на реферал / филиал към връзките във фуража. Премахване на маркер „dofollow“ от импортираните връзки също е опция.

Освен това, за да следите тенденциите в WordPress, плъгинът е напълно съвместим с Elementor и новия редактор на блокове на WordPress (което означава, че можете да добавяте и персонализирате емисии точно в предния край).

Персонализиране на Feedzy Elementor

Не на последно място, импортирането на твърде много външни публикации на вашия сайт няма да повлияе на времето за зареждане на уебсайта ви, защото Feedzy предлага кеширане на фуражи.

Има само три лесни стъпки при конфигуриране на RSS за публикуване чрез Feedzy:

  1. Добавете валидна емисия.
  2. Задайте филтрирането въз основа на ключовите думи (или включвайте или изключвайте съдържание, което включва дадена ключова дума).
  3. Присвойте съдържанието на a конкретен тип публикация, категория, и променяте външния вид на съдържанието чрез маркери. Освен това можете също добавете персонализирани полета в случай, че искате да направите нещо малко по-усъвършенствано с емисията.

Филтриране на ключови думи

Настройки за импортиране на Feedzy

Сега за ценообразуването. Версията на приставката, която ви дава способностите RSS за публикуване, е $ 149 / година. Всъщност можете да го използвате в три сайта, а не само в един. Това го прави достъпна алтернатива за тези, които се нуждаят от RSS, за да публикуват WordPress плъгини, работещи на множество проекти. Ако имате нужда от инструмента за повече от три уебсайта, можете да преминете към лиценз на агенцията, който струва $ 299 на година.

Готин пример за използване

Кой трябва да получи Feedzy

Ако искате да започнете да използвате RSS за бързо публикуване на функционалност, за множество емисии и същевременно имате възможност да филтрирате съдържанието, което се импортира (плюс джунджуриите, които можете да използвате, и основния кратък код), тогава трябва да се насладите на Feedzy много много. Не на последно място, с ценовата цена от 149 долара за 3 сайта, тя става много по-достъпна, ако имате множество проекти.

2. WP RSS агрегатор + добавки

WP RSS агрегатор
Харесвам този плъгин, трябва да призная. В основата си има всички функции, свързани с RSS, които могат да се видят, и в същото време остава лесен за разбиране и много адаптивен.

WP RSS Aggregator всъщност е инструмент с много приставки. Първо, имате нужда от основния плъгин за агрегиране на WP RSS – този е безплатен. След това можете да получите произволен брой добавки, за да разширите функционалността или да разширите възможностите на цялото нещо по някакъв друг начин (повече настройки и т.н.).

Единственият недостатък на този плъгин обаче е, че повечето от най-добрите му функции наистина идват чрез тези платени добавки.

Накратко, ако искате основният RSS да публикува функционалност, това ще ви струва $ 80 / година за един сайт. За малко по-усъвършенствана настройка – с RSS за публикуване, RSS емисии с пълен текст и филтриране на ключови думи (импортиране на конкретно съдържание въз основа на ключовите думи в него) – цената излиза до $ 150 / година.

Основният плъгин сам по себе си ви дава възможност само да проследявате какъвто и да е брой RSS емисии и след това да показвате връзките към отделни елементи на емисии – статии – чрез кратък код.

Като се има предвид, трябва да го дам на WP RSS Aggregator, те поставиха много грижи за предоставянето на много добри администраторски функции. Например, можете да импортирате и експортирате вашите настройки и емисии, елементи на емисии в черен списък, да зададете интервали за обработка на емисиите и дори да влезете в режим на отстраняване на грешки, в случай че има някакъв проблем с вашите емисии.

Назад към RSS на приставката, за да публикувате способности … И така, най-добрият начин да получите тази функционалност е да купите WP RSS Aggregator’s "Пакет с разширени емисии." Като част от него получавате три добавки: Feed към публикация, RSS емисии с пълен текст, Филтриране на ключови думи.

Заедно тези три + основният плъгин ви позволяват: да добавите RSS емисия, да проверите как трябва да се импортира и какво трябва да се случи със съдържанието, след като са импортирани, да обработвате изображенията, да присвоите потребителски акаунт на импортирано съдържание, да добавите персонализиран текст преди и след съдържанието и други.

Като цяло там има много неща, но в същото време можете много добре да използвате настройките по подразбиране и публикациите ви ще бъдат внесени без проблем.

Едно нещо, което трябва да имате предвид, когато получите пакет от добавки, не забравяйте да отидете на настройките на приставката → раздела Feed to Post → изберете "Премиум пълна текстова услуга" до "RSS услуга с пълен текст" етикет. Това ще ви осигури подобрен импорт на съдържание.
Настройки на WP RSS агрегатор

Готин пример за използване

Щракнете, за да разгънетеThe RSS за публикуване функция в WP RSS Aggregator може да се използва за много неща. Но този, който ми харесва особено, е да го използвам за импортиране на съдържание от друга CMS във вашия нов WordPress сайт.

Ако миграцията от един сайт на WordPress към друг не беше достатъчно стресираща, представете си, че трябва да промените CMS и в движение – например, да преминете от Joomla към WordPress или от Drupal. И макар да знам, че има методи за правилно извършване на този вид, директното RSS за публикуване на импорт е просто много по-бързо.

Това, което правите тук, се уверете, че вашата RSS емисия в други CMS включва всички публикувани публикации и след това добавете тази емисия към WP RSS агрегатор. Имайте предвид, това може да отнеме известно време.

И знам какво мислите … честно казано, този метод наистина може да се провали и кой знае защо, вероятно множество причини. Но простотата само от гледна точка на потребителя си заслужава да се опита. Дори и да се провали, което не би трябвало, вие все още губите почти никакво време.

Кой трябва да получи агрегатор на WP RSS

Разглеждайки всички функции и добавки на приставката, бих казал, че е чудесно решение за уебсайтове, които разчитат в голяма степен на външни RSS емисии и възможността да ги импортират без излишни. Събирателите на съдържание ви идват на ум, вътрешни уебсайтове (в рамките на бизнес) или курирани публикации и т.н. И, разбира се, трябва да сте готови да харчите 150 долара на година.

3. CyberSyn


CyberSEO Lite (CyberSyn) CyberSEO Lite (CyberSyn)

Автор (и): CyberSEO.net

Текуща версия: 6.18

Последна актуализация: 30 април 2020 г.

cybersyn.zip


84% Оценки


10000 + инсталирания


WP 4.0 + Изисква

CyberSyn е един от малкото разумни RSS за публикуване на WordPress плъгини на пазара, които доставят сърцевината на неговата функционалност безплатно. Като се има предвид, има някои ограничения.

Първо, CyberSyn изглежда прави всичко, което очаквате. Можете да добавите RSS емисии, които да импортирате, и да персонализирате начина, по който трябва да се обработва този импорт.

Можете да присвоите импортираните публикации на конкретни категории, да зададете колко често трябва да се извършва импортирането, какво да се прави с прикачените файлове / медии и дори как да се обработват всички видеоклипове, които може да са включени в публикацията и т.н..

cybersyn

От друга страна, имах някои проблеми, когато се опитвах да импортирам цели емисии заедно с медиите в него (като същевременно създавах представени изображения в движение). Също така, разработчикът препоръчва да се запази броят на публикациите, които да бъдат синдикирани от всяка емисия наведнъж, до ниски стойности, за да се намали времето за изпълнение.

Въпреки това получавате RSS за публикуване на функционалност и пълни текстови емисии безплатно, така че е трудно да се оплаквате.

Имайки предвид това, има и налична премиум версия на приставката, наречена CyberSEO. Той разширява обхвата на наличните видове емисии и ви дава още повече опции за конфигуриране. Плюс това, можете да поставите каквото и съдържание да импортирате чрез въртене на текст обслужване.

Премиум версията струва $ 99.95.

Готин пример за използване

Щракнете за разширяване Самият CyberSyn е добър инструмент за потапяне на пръстите на краката при импортиране на RSS и да видите как работи всичко това. Например, когато става въпрос за някои от по-основните приложения, можете да започнете да създавате съдържание с помощта на този плъгин. Можете просто да импортирате от редица източници, да запишете всичко като чернова и след това да прегледате ръчно и да решите какво искате да публикувате.

Ако обаче получите първокласната версия на приставката, можете да започнете да правите доста интересни SEO или маркетингови експерименти със съдържанието, което внасяте.

Например плъгинът работи с редица услуги за въртене на текст. Това означава, че можете да импортирате парче съдържание, да го завъртите и едва след това да го публикувате отново.

Забележка; разбира се, това не трябва да се прави на съдържанието на други хора – където го приемате, без да питате – но все пак е интересна възможност да изследвате със собственото си съдържание.

Кой трябва да получи CyberSyn

Този плъгин е насочен към хората, които импортират RSS съдържание за SEO цели – както при попълване на уебсайт със съдържание от други източници. Също така, трябва да работи добре, ако просто искате да изпробвате цялата RSS за да публикувате идеята, без да инвестирате в първокласно решение.

Твой избор?

Какво мислиш? Тествали ли сте някой от популярните RSS за публикуване на WordPress приставки? Или може би имате наистина страхотен случай за използване, включващ RSS, който искате да споделите? Говорете в коментарите по-долу.

Ето тази таблица за сравнение отново:

WP RSS агрегатор
RSS емисии на Feedzy
CyberSyn

RSS за публикуванеYYY
Филтриране на ключови думиYYY
Приложения към медиитеYYY
Пълен текст RSSYYY
Рейтинг на WordPress.org4.4 / 54.7 / 54.1 / 5
ЦЕНА$ 80- $ 150 / година за 1 сайт$ 149 / година за 3 сайтабезплатно (Lite) или $ 99.95 (pro)
Вземете го тук Вземете го тук Вземете го тук

Не забравяйте да се присъедините към нашия крах курс за ускоряване на вашия сайт WordPress. С някои прости поправки можете да намалите времето за зареждане дори с 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector