[WordPress-kurssit aloittelijoille] Udemy vs Lynda vs Treehouse vs Skillshare

WordPress on suosituin sisällönhallintajärjestelmä (CMS) maailmassa, ja se tarjoaa yli 35 prosenttia maailman valvomista verkkosivustoista. Sitä mainitaan sen käytettävyys, ja vielä harvat ihmiset tuntevat alustan perusteet verkkosivuston luomisen yhteydessä. Tämän tietämysvajeen vuoksi WordPress-verkkokursseille aloittelijoille on olemassa selvä kysyntä.


Se on hyvä idea tulla osaksi muutamaa eliittiä, jotka voivat käyttää WordPressin kaikkia ominaisuuksia osuma kirjoihin ja seuraa WordPress-tietosi. Hyvämaineisen WordPress-koulutuksen löytäminen ei ole kuitenkaan yksinkertainen tehtävä. Koulutuskurssien on oltava ajan tasalla, helppo seurata ja – mikä tärkeintä – antaa sinulle vastinetta rahalle.

Haun virtaviivaistamiseksi olemme löytäneet neljä parasta WordPress-koulutuksen tarjoajaa: Udemy, Lynda, Puuhun rakennettu maja, ja Skillshare. Tässä artikkelissa verrataan kutakin koulutusalustaa antamalla kummankin edut ja haitat, ennen kuin tiivistetään, ketkä uskomme jokaisen tarjoajan sopivan.

Aloitetaan!

Udemy vs Lynda vs Treehouse vs Skillshare

Ei aikaa? Katso tämä yhteenvetotaulukko

VerkkosivustohintaBest
Udemy0 dollaria plus premium-kurssit 9–300 dollaria.Sopii parhaiten niille, jotka etsivät halpaa ja rentoa WordPress-kurssimateriaalia. Vierailla
Lynda (LinkedIn-oppiminen)30 dollaria kuukaudessaAmmattilaisille, jotka haluavat vakavaa verkkoympäristöä, korkealaatuisia kursseja. Vierailla
Puuhun rakennettu maja25 dollaria kuukaudessa, 49 dollaria kuukaudessaNiille, jotka haluavat opastaa todellisten WordPress-projektien läpi. Vierailla
Skillshare0 dollaria, premium-suunnitelma 8,73 dollaria kuukaudessaSopii niille, jotka etsivät lyhyempää ja halvempaa WordPress-kurssimateriaalia. Vierailla

WordPress-kurssit aloittelijoille: Udemy vs Lynda vs Treehouse vs Skillshare

Udemy (Www.udemy.com)

udemy

Yleiskatsaus

Udemy on "ilman ehtoja" kurssimarkkinat. Jäsenet ilmoittautuvat ilmaiseksi ja maksavat vain niistä kursseista, joihin he haluavat päästä. Aluksi on yli 130 ilmaista WordPress-kurssia ja 500 lisäkurssia, joista valita.

Lisäksi Udemy hoitaa hyvää työtä niin aloittelijoille kuin teknisillekin käyttäjille, joten WordPress-tietämyksesi kasvattamiseen on runsaasti tilaa ajan myötä.

Tässä on kolme Udemy WordPress -kurssia, joista voit ottaa näytteen:

Hinta

Udemy tarjoaa valikoiman ilmaisia ​​kursseja, eikä sillä ole liittymämaksua. Sen sijaan jäsenet maksavat kursseista, joihin he haluavat pääsyn henkilökohtaisesti.

Yksittäisten kurssien hinnat vaihtelevat 9–300 dollaria.

Hyödyt ��

 • Yli 130 ilmaista WordPress-kurssia
 • Hyvä sekoitus lyhyitä ja pitkiä videokursseja
 • Yksilölliset kurssimaksut

Miinukset ��

 • Kurssin laadun on tiedetty vaihtelevan, joten sinun on tehtävä oma tutkimus ennen kirjautumista tiettyyn tutkimukseen

Kenelle Udemy sopii parhaiten?

Hanki Udemy, jos:

 • ✅ Etsitkö hyviä WordPress-kursseja aloittelijoille.
 • ✅ Haluatko hidasta (ja ilmaista) matkaa kohti WordPressin oppimista.

Mene Udemyyn

Lynda (Www.lynda.com)

Lynda-WordPress

Yleiskatsaus

Lyndan omistaa LinkedIn (joka on nykyään Microsoftin omistama), ja emoyhtiönsä ammattitaito houkuttelee kurssin esittelyyn. Se on hyvin organisoitu ympäristö, mutta puuttuu rento ilmapiiri, jonka saatat löytää muualta.

Itse kursseilla on laadukkaita tutoreita, joista joitakin ovat esittäneet WordPress-alan johtavat johtajat, kuten WooCommerce n Patrick Rauland. Tässä on kolme Lynda WordPress -kurssia, joista voit ottaa näytteen:

Hinta

Lynda tarjoaa yhden kuukauden ilmaisen kokeilujakson. Tämän jälkeen sinua veloitetaan valitsemasi suunnitelman perusteella. LinkedIn Learning -sovelluksella pääset 15 000 asiantuntijoiden johtamaan Lynda-kurssiin.

 • Kuukausittain – 30 dollaria
 • Vuosittain – 20 dollaria

Hyödyt ��

 • Yhden kuukauden ilmainen kokeilu
 • Android-, iOS- ja Windows-sovellukset
 • Alennukset vuositilauksille
 • Sisältö WordPress-alan johtajilta

Miinukset ��

 • Ei jäsenfoorumit tai yhteisö
 • Kurssit ovat hyvin kapeita, eivätkä leveitä ja kattavia

Kenelle Lynda sopii parhaiten?

Hanki Lynda, jos:

 • ✅ Haluatko erittäin ammattimaista oppimisympäristöä tietyille WordPress-aloille.
 • ✅ Älä unohda unohtaa viihdetekijää, jonka saatat löytää esimerkiksi Udemysta.

Mene Lyndaan

Puuhun rakennettu maja (Teamtreehouse.com)

puutalo WordPress-kurssit aloittelijoille

Treehouse jäi eläkkeelle kaikki WordPress-kurssinsa 7.6.2019 alkaen. Niitä ei enää ole saatavana käyttäjille. Alustalla on kuitenkin lukemattomia muita kursseja.

Yleiskatsaus

Uskomme, että Treehouse on terveellinen sekoitus Udemyn ja Lyndan välillä, kun kyse on WordPress-kursseista aloittelijoille. Se löytää tasapainon korkealaatuisten ammatillisten kurssien ja kevyen oppimisen välillä. Monet Treehouse: n tarjoamista WordPress-kursseista vievät sinut läpi koko projektin (esimerkiksi WordPress-teeman rakentaminen).

Treehouse’n esitys on erittäin korkeatasoinen, ja Lyndan vankkaa ammattitaitoa kuvaavat kappaleet täydentävät heidän rentoa tunnelmaaan..

Hinta

Treehouse tarjoaa 14 päivän ilmaisen kokeilujakson, joka sisältää kaksi premium-suunnitelmaa:

 • Basic: 25 dollaria kuukaudessa. Opi katsomalla yli 1 000 videota, harjoittelemalla Treehouse’s Code Challenge Engine -ohjelmalla ja pääsemällä vain jäsenille tarkoitettuihin foorumeihin.
 • Pro: 49 dollaria kuukaudessa. Tämä suunnitelma antaa sinulle kaikki yllä olevat edut, samoin kuin pääsyn alan ammattilaisten keskusteluihin ja muun bonussisällön.

Hyödyt ��

 • 7 päivän ilmainen kokeilu
 • Ei sopimuksia
 • Saatavana Androidilla, iPadilla ja Desktopilla

Miinukset ��

 • Ei iPhone-sovellusta
 • Ei alennuksia pitkäaikaiselle sitoumukselle
 • He eivät enää luo uusia WordPress-kursseja

Kenelle Treehouse sopii parhaiten?

Hanki Treehouse, jos:

 • ✅ Haluatko aloittaa ohjatut WordPress-projektit sen sijaan, että katsot vain videoita tehtävien suorittamisesta.

Mene Treehouseen

Skillshare (Skillshare.com)

skillshare-WordPress

Yleiskatsaus

Skillshare, kuten nimestä voi päätellä, antaa jäsenille mahdollisuuden jakaa taitojaan ja tietojaan videokurssien kautta. Kuten Udemy, myös kurssien laatu vaihtelee, vaikka ilmaisille jäsenille on tarjolla myös paljon muita WordPress-kursseja aloittelijoille.

On huomattava, että Skillshare on yhteisön vetämä. Vaikka se voi olla hyvä asia, löydät usein heikosti esitetyn sisällön, joka on pistetty heidän kirjastonsa ympärille.

Tässä on kolme Skillshare WordPress -kurssia, joista voit ottaa näytteen:

Hinta

Skillshare-ohjelmalla on kaksi jäsensuunnitelmaa:

 • Vapaa: Tämä suunnitelma tarjoaa sinulle yli 500 ilmaista kurssia, pääsy mobiilisovellukseen ja online-jäsenyhteisön käyttöoikeudet.
 • Premium: 8,73 dollaria kuukaudessa. Tämä suunnitelma antaa sinulle kaikki yllä olevat, lisäksi yli 4000 muuta kurssia ja offline-käyttöoikeus kurssin sisältöön.

Hyödyt ��

 • Liity ilmaiseksi, yli 500 kurssia on saatavilla ilmoittautumisen yhteydessä
 • Pääsy iOS- ja Android-sovelluksiin sekä Apple TV: n suoratoistoon
 • Halvin vaihtoehto verrattuna Udemy, Lynda ja Treehouse

Miinukset ��

 • Kurssin yleinen laatu ei ole kovin korkea
 • Ei ammattimaisuuden suhteen Lyndan tai Treehousen kanssa

Kenelle Skillshare sopii parhaiten?

Hanki Skillshare, jos:

 • ✅ Haluat halvan ja joskus erittäin nopean tavan oppia jotain uutta WordPressistä.

Siirry Skillshare-sivulle

johtopäätös

WordPressiä käytetään kaikkialla maailmassa, henkilökohtaisista bloggaajista aina globaaleihin yrityksiin. WordPressin käytön oppiminen arvostetuista lähteistä ja WordPress-kursseista aloittelijoille on paras tapa hioa taitoja omaan käyttöön tai parantaa arvoasi asiakkaille.

Aloita matkasi valitsemalla yksi neljästä parhaasta vaihtoehdosta:

Udemy: Sopii parhaiten niille, jotka etsivät halpaa ja rentoa WordPress-kurssimateriaalia.

Lynda: Ammattilaisille, jotka haluavat vakavaa verkkoympäristöä, korkealaatuisia kursseja.

Puuhun rakennettu maja: Niille, jotka haluavat opastaa todellisten WordPress-projektien läpi.

Skillshare: Sopii niille, jotka etsivät lyhyempää ja halvempaa WordPress-kurssimateriaalia.

Me kirjoitamme myös oman opettavan sisällön täällä CodeinWP: ssä! Tutustu esimerkiksi 14 parhaaseen JavaScript-kirjastoon ja -kehykseen, jotka voit kokeilla.

Olemme myös juuri julkaissut uuden ThemeIsle-blogin, joka käsittelee aloittelijoille sopivia aiheita. Kuten:

Tiedätkö muita WordPress-kurssien lähteitä aloittelijoille? Emme todellakaan ole peittäneet kaikkia tukikohtia vain näillä neljällä alustalla, joten ilmoita meille, jos sinulla on suositeltavia suosituksia alla olevassa kommenttiosassa!

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

* Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkejä, mikä tarkoittaa, että jos napsautat jotakin tuottilinkkiä ja ostaa sen jälkeen tuotteen, saamme pienen maksun. Ei hätää, mutta maksat silti normaalin summan, joten sinun ei tarvitse maksaa siitä mitään kustannuksia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map