Toimintakehotuspainikkeet: kuinka optimoida niitä WordPressissä maksimaalisten tulosten saavuttamiseksi

Toimintakehotuspainikkeet: kuinka optimoida niitä WordPressissä maksimaalisten tulosten saavuttamiseksi

Toimintakehotuspainikkeet: kuinka optimoida niitä WordPressissä maksimaalisten tulosten saavuttamiseksi
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Vierailijoiden houkutteleminen verkkosivustoosi on elintärkeää, mutta lopullinen tavoite on muuntaa heidät asiakkaiksi ja tilaajiksi. Toimintakehotuspainikkeet ovat ensimmäinen vaihe kyseisellä tulosmatkalla, ja jos niitä ei ole optimoitu oikein, vierailijat siirtävät osoittimensa kohti toista välilehteä.


Jotta kävijät saavat lisätietoja tuotteistasi ja palveluistasi, ensisijaisen käyntisataman tulisi olla toimintakehotuspainikkeiden optimointi tulosten maksimoimiseksi. Tekemällä tämän, sinun on tehtävä massiivinen vaikutus muuntoprosenteihisi suhteellisen pienellä vaivalla.

Tässä viestissä tutkimme erilaisia ​​tapoja hioa toimintakehotuspainikkeitasi pitämään kävijät napsauttamassa kaikkia oikeita paikkoja.

Mutta ensin selvitetään tarkalleen, mikä toimintakehotuspainike on:

Mikä on toimintakehotuspainike?

Toimintakehotuspainikkeet ovat yleinen verkkosivustoelementti, ja sinulla on varmasti jo joitain verkkosivustollasi.

Mikä tahansa painike verkkosivustollasi kehottaa vierailijaa toimimaan välittömästi pidetään toimintakehotuspainikkeena. Esimerkiksi painike, joka pyytää vierailijaa oppimaan lisää, sopii laskuun täydellisesti.

Amazonin Lisää ostoskoriin ja Osta nyt yhdellä napsautuksella -painikkeet ovat kaksi tunnettua esimerkkiä:

Katsella Amazonin toimintakehotuspainikkeita

Kuten näet, toimintakehotuspainike on ihanteellinen tapa saada vierailijasi aloitussivun kaltaisesta paikasta kassalle, kuten kassasivullesi..

Nyt kun olemme määrittäneet toimintakehotuspainikkeen, pohditaan, kuinka optimoida heidät lisääntyneiden napsautussuhteiden vuoksi.

Kuinka luoda toimintakehotuspainikkeita WordPressiin

Jos käytät WordPressiä, suosittelemme käyttäjäystävällistä MaxButtons-laajennusta, joka auttaa sinua rakentamaan, optimoimaan ja testaamaan erilaisia ​​toimintakehotuspainikkeita.


WordPress Button Plugin MaxButtons WordPress Button Plugin MaxButtons

Tekijä (t): Max Valimo

Nykyinen versio: 7.13.4

Viimeksi päivitetty: 10. helmikuuta 2020

maxbuttons.7.13.4.zip


98% Arviot


100000 + asennukset


WP 4.8 + vaaditaan

Opi hyödyntämään tätä laajennusta parhaalla mahdollisella tavalla, ThemeIslellä on yksinkertainen opas.

Vaihtoehtoisesti, ButtonOptimizer.com on selainpohjainen toimintakehotuspainikkeiden valmistaja, joka pystyy käsittelemään kaikkia toimintakehotuspainikkeesi tarpeita. Se on uskomattoman helppo käyttää työkalua, jonka avulla voit ladata painikkeesi CSS-koodina lisätäksesi suoraan verkkosivustoosi tai PNG-kuvien muodossa:

ButtonOptimizer.com auttaa sinua optimoimaan toimintakehotuspainikkeet

Viimeinkin, jos etsit sähköpostiosoitteita, voit valita OptinMonsterin kaltaisista, LeadPages, SumoMe, tai Menestyvät johdot, joita samaan aikaan verrataan ja vastakohdistetaan täällä olevassa rivikohdassa.

Kuinka optimoida toimintakehotuspainikkeet

Jotta toimintapuheluista saadaan parhaita tuloksia, ne voivat olla tuloksia, tässä on neljä elementtiä, joihin sinun on keskityttävä:

1. Koko

Suuremmat eivät aina ole parempia, mutta kun kyse on toimintakehotuspainikkeista, suuremmilla on taipumus saada eniten napsautuksia – hypoteesi, jonka mukaan Smashing Magazine -sivuston verkkosivujen suunnittelun asiantuntijat nojaa kohti.

Lisäksi he selittävät, että mitä tärkeämpi toimintakehotuspainike on, sitä isomman sen tulisi olla verrattuna muihin tällaisiin painikkeisiin. Tämä suuntaa kävijöiden luonnollisesti ensin tärkeimpiin painikkeisiin. Tässä on esimerkki Osta nyt -painikkeen selkeä näkyvyys verrattuna vähemmän tärkeään toimintakehotukseen:

Kaksi Nike CTA -painiketta

Haluat tietenkin edelleen välttää toimintakehotuspainikkeiden tekemistä kohtuuttoman suuriksi, tai riski ärsyttää yleisöäsi.

2. Värit

Tutkimukset ovat osoittaneet että toimintakehotuspainikkeille valitsemallasi värillä voi olla suuri rooli heidän menestyksessään.

Verkkosivustosi värimaailmasta riippuen sinun tulisi valita elinvoima yksinkertaisuuden yli. Erityisesti, punaisten painikkeiden on osoitettu tuottavan parhaat tulokset.

Punaisen CTA-painikkeen katseleminen

Salaisuus ei kuitenkaan välttämättä ole värin sisällä. Sen sijaan painikkeesi erottuu muusta verkkosivustostasi, mikä tekee siitä houkuttelevamman. Kuten Derek Halpern (Social Triggers -yhtiön perustaja) osoittaa viihdyttävästi, mikä tahansa erottuu, napsautetaan:

3. Sanamuoto

Mukaan Hubspot, verbit ovat avaimet lisäämään toimintakehotuksen painikkeiden napsautuksia. He jopa sanovat, että verbeillä alkava sisältö tuottaa eniten jakelua Twitterissä.

Tällaisia ​​verbejä voi olla:

 • Ostaa
 • Myymälä
 • Oppia
 • Vierailla

Jokainen yllä luetelluista sanoista vetoaa jonkinlaiseen toimintaan, joten valitse sopiva ja vieritä sen kanssa. Esimerkiksi Apple menee tänne yksinkertaisella mutta tehokkaalla toimintakehotuksella:

Katsotaan Applen CTA-painiketta

Samassa artikkelissa Hubspot suosittelee myös pitämistä poissa monimutkaisista sanoista ja teknisestä žargonista toimintakehotuspainikkeissasi. Sen sijaan sinun tulisi pysyä lyhyessä, suloisessa ja toimivassa painikkeessa. Jos se on helppo lukea, se on helpompi ymmärtää ja napsauttaa.

4. Sijoittelu

Toimintakehotuspainikkeiden sijainti on erittäin tärkeä, kuten Unbouncen markkinoinnin asiantuntijat huomauttavat. He tutkivat psykologiaa, mihin sijoituspainikkeet voidaan parhaiten sijoittaa; haastaa ajatuksen siitä "taiton yläpuolella" on ainoa tapa edetä.

Sen sijaan sinun pitäisi tehdä kolme asiaa:

 • Käytä useita toimintakehotuspainikkeita hajottaaksesi sivut ja muistuttaaksesi vierailijaa seuraavasta kutsuportista, kun he vierittävät.
 • Aseta toimintakehotuspainikkeet suoraan verkkosivusi informatiivisten osien viereen tai alapuolelle. Tämä tuottaa kävijän mielessä käsityksen, että toimintakehotuspainikkeen napsauttaminen on seuraava, luonnollisin vaihe.
 • Kokeile sijainninmääritystä jopa verkkosivustosi taitoksen alapuolella. Esimerkki:

Katsotaan Yahoo-sivupalkin CTA-painiketta

Kokeilusta puhutaanpa katsomme nyt, kuinka testataan toimintakehotus-painikkeen variaatiot optimaalisten tulosten saavuttamiseksi.

Kuinka testata toimintakehotuspainikkeet

Jotta voit saada kaiken hyödyn toimintakehotuspainikkeista, sinun on testattava ne toistuvasti. Miksi? Koska sitä, mitä ei ole mitattu, ei voida parantaa! Vahva suosituksemme on A / B-testi tapasi optimoituihin painikkeisiin.

WPMU DEV on pyöristänyt useita A-B-testauskampanjan käynnistämisen helpottamiseksi parhaat WordPress A / B -jakotestityökalut.

johtopäätös

Toimintakehotuspainikkeet ovat verkkosivustosi elinehto. Ilman niitä vierailijat eivät tiedä minne seuraavaksi mennä – mikä tarkoittaa, että he lopulta jättävät verkkosivustosi kokonaan.

Varmista, että toimintakehotuspainikkeet houkuttelevat kävijöitä mieluummin kuin kääntämään heidät pois, muista optimoida toimintakehotuspainikkeet seuraavilla tavoilla:

 • Suuret painikkeiden koot, jotka eivät näytä häiritseviltä
 • Elävät ja kontrastivärit erottuvat muusta verkkosivustostasi
 • Lyhyt, suloinen ja verbiohjattu sanamuoto
 • Älykäs ja säännöllinen painikkeiden sijoittaminen

Oletko kokeillut tekniikoita toimintakehotuspainikkeiden optimoimiseksi? Kerro meille tuloksista, jotka näit – tai et nähnyt – alla olevassa kommenttiosassa!

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector