Täydellinen opetusohjelma: Kuinka luoda jäsensivusto WordPressiin

Jäsensivustot (WordPressillä) ovat todella mielenkiintoisia konsepteja, ja etenkin kun etsitään ainutlaatuinen tapa toimittaa premium-sisältöä yleisöllesi tai asiakkaillesi.


Kun tarkastelet sitä, siellä ei ole juuri mitään muuta menetelmää, joka antaisi sinulle täyden hallinnan siihen, mitä sisältöosi käyttäjät pääsevät käyttämään. Esimerkiksi vakiotuotteen tai kirjan kanssa tällainen hallinta ei ole vain mahdollista. Ihmisillä on taipumus kiertää kirjoja ja muita fyysisiä tuotteita. Mutta useimmissa tapauksissa he eivät välitä jäsensivustojensa tietoja.

Siksi ajatus itse WordPress-jäsenyyssivustoista on suuri, mikäli sinulla – tai yrityksellä, jolle sivua rakennat – on oikea sisältö jaettavaksi jäsenyyden perusteella.

Tässä oppaassa aiomme tarkastella kaikkia jäsensivustojen hyviä ja hyviä puolia sekä kuinka rakentaa ne WordPressiin. Etsimme koko prosessin vaihe vaiheelta suoraan tyhjästä WordPress-sivustosta täysin toimivaan WordPress-jäsenyyssivustoon.

Täydellinen opetusohjelma: Kuinka luoda jäsensivusto WordPressiin

Yleiskatsaus

Ensinnäkin, aihe ei ole niin helppoa kuin luuletkaan. Jäsensivuston rakentaminen WordPressiin on paljon muutakin kuin vain joukon laajennusten asentamista ja aktivointia ja sitten toivovan, että asiat hoitavat itsensä.

Tärkeää tässä on valita oikeat liitännäiset, jotka kaikki hoitavat heidän tietyt tehtävänsä, sitten määrittää ne oikein ja luoda sitten jäsenyyden WordPress-sisältö ja yhdistää se kaikki.

Joten se, mitä aion tehdä täällä, on juuri täällä – mitä jäsenlisäosia valita ja kuinka määrittää ne oikein.

Asianmukaisen jäsensivuston piirteet WordPressissä

Aloitetaan viemällä minuutti keskustellaksesi siitä, miksi WordPressin ei alun perin ollut tarkoitettu pitämään jäsensivustoa.

"Siis mitä?!"

Odota, tarkoitan tosiasiallisesti sitä, että WordPressiä ei voida käyttää loistavan jäsensivuston ylläpitämiseen. Tarkoitan vain sitä, että sitä ei vain ollut tarkoitettu tähän tarkoitukseen, kun alusta alun perin luotiin.

Mutta voimme päästä WordPressin puutteisiin luomalla mukavan lyhyen ja aivoriihi-aiheen siitä, mitä todella haluamme saavuttaa luomuksillamme.

Tässä on joitain WordPressistä koskevia tietoja, joihin on puututtava / ratkaistava:

1. Oikeiden kirjautumislomakkeiden, käyttöliittymärekisteröinnin tai käyttäjäprofiilisivujen puute oletus WordPressissä.

Okei, tiedän, että jokainen voi rekisteröidä tilin WordPress-sivustolla menemällä sivuston /wp-login.php?action=register -osioon, mutta se ei ole juuri sitä, mitä haluamme.

Joten WordPress-jäsenyyssivustollamme tarvitsemme käyttöliittymän rekisteröintilomakkeen, joka näyttää enemmän Facebookin (kuten normaalille ihmiselle tarkoitetulle) eikä pidä jotain kehittäjille tarkoitettua.

Sama asia koskee sisäänkirjautumissivuja ja käyttäjän profiilisivuja. Vaikka jokaisella WordPress-sivuston käyttäjällä on pääsy sivuston /wp-admin/profile.php -osaan, normaalilla ihmisillä voi taas olla vaikeuksia löytää tiensä järjestelmänvalvojan kautta.

2. Muiden käyttäjäroolien puute.

WordPressistä saat vain yhden järkevän käyttäjäroolin, jonka voit määrittää jäsenillesi – tilaajalle. Mutta entä jos sinulla on enemmän jäsenyyttä? Entä jos sinulla on enemmän jäsenohjelmia samassa sivustossa? Entä jos haluat antaa työntekijöillesi jäsentilit?

Loppujen lopuksi meillä on yksinkertaisesti oltava tapa luoda lisää käyttäjärooleja.

3. Ei mahdollisuutta määrittää, kuka näkee mitä sivustolla.

WordPressillä on vain perustiedot salasanasuojaustoiminnoista ja "yksityinen sisältö" tila viestien ja sivujen suojaamiseksi. Tämä ei ole jotain, jolla voimme ajaa hyvän jäsenyyden WordPress-sivuston pois. Meidän on laajennettava oletussisältörakennetta luomalla parempi mekanismi, jolla voidaan määrittää, mikä sisältö on lukittu ja mikä on kaikkien saatavilla.

4. Ei tarkkaa valikoiden hallintaa.

Useimmat jäsensivustot julkaisevat paljon sisältöä ja luokittelevat sen eri tavoin (esim. Saatavuuspäivän, aiheen jne. Perusteella). Kaikki tämä tarkoittaa, että meillä on oltava myös jonkinlainen edistyksellinen valikkohallinta. Jotain, jonka avulla voimme näyttää tietyt valikkovaihtoehdot tietyille käyttäjäryhmille ja piilottaa heidät muilta.

Okei, joten meillä on luettelo WordPress-ongelmista, jotka meidän on ratkaistava, jos haluamme jopa kutsua sivustoamme jäsensivustoksi. Joten nyt keskustellaan vielä yhdestä asiasta, ja juuri sen tyyppistä jäsensivustoa me rakennamme.

Tätä tarvitsemme 90 prosenttia ihmisistä WordPress-jäsenyyssivustolta

Luulen, että paras tapa käsitellä tätä aihetta – jotta kaikki voivat hyötyä siitä – on luoda vakiojäsenympäristö, jota todennäköisesti tarvitaan 90 prosenttia (se on arvaa, muuten) sivuston omistajille, kun he suunnittelevat jäsenyyttään. komponentti heidän liiketoimintaansa.

Siksi aiomme tehdä tarkalleen seuraavan:

 • Luo WordPress-jäsenyyssivusto, joka mahdollistaa verkkokurssin järjestämisen / suorittamisen. Tämä on jäsensivuston suosituin muoto. Se antaa sivuston omistajalle mahdollisuuden toimittaa korkealaatuista / yksinoikeudellista sisältöä vain sivustoon liittyneille, etkä anna sitä yleisön saataville..
 • Tulee olemaan yksi päätyyppi jäsenyydestä, jota käyttäjät yksinkertaisesti kutsuvat jäseniksi. Sivuston rakenteen on kuitenkin annettava meille mahdollisuus lisätä tulevaisuudessa muita jäsenyystasoja tarvittaessa.
 • Jäsenet voivat rekisteröityä etusivun kautta ilman, että tarvitsee mennä wp-adminiin.
 • Jäsenet voivat myös muokata profiilejaan ja kirjautua sisään käyttöliittymästä.
 • Sisäänkirjautuminen tapahtuu pääasiassa sähköpostitse.
 • Jokaisen jäsenen on annettava perustiedot itsestään (esimerkiksi etunimi, sukunimi, maa, sähköposti).
 • Ainutlaatuinen sisältö on vain jäsenten käytettävissä.
 • Jäsenet näkevät eri valikkokohteet.
 • Tarvitsemme mahdollisuuden mukauttaa sähköpostit, jotka uudet jäsenet saavat tilaamassaan.
 • Sisäänkirjautumisen jälkeen jäsenen tulisi ohjata uudelleen jäsenalueen kotisivulle.

Vaihe # 1: Laajennusten hankkiminen

Merkintä. Tässä esitetty ratkaisu sisältää sekoituksen lisäosista. Kaksi niistä on ilmaisia, ja kolmas on PRO-versio ilmaisesta laajennuksesta, joka on saatavana WordPress-hakemistossa. Tarvitset kyseisen PRO-version saadaksesi täyden toiminnallisuuden, josta keskustelemme täällä. Jos haluat kuitenkin vain aloittaa ja oppia käynnistämään toiminnallisen jäsensivuston WordPressissä, myös ilmainen versio toimii.

Nämä ovat laajennukset, joiden kanssa työskentelemme:


Jäsenet – Jäsenyys & User Role Editor -laajennus

Tekijä (t): MemberPress


94% Arviot


200000 + asennukset


WP 4.7 + vaaditaan

Lisätietoja

members.3.0.8.zip

Nykyinen versio: 3.0.8

Viimeksi päivitetty: 30. huhtikuuta 2020


94% Arviot


200000 + asennukset


WP 4.7 + vaaditaan

WordPress.org-laajennussivu


Jäsenet – Jäsenyys & User Role Editor -laajennus


käyttäjän rekisteröinti & Käyttäjäprofiili – Profile Builder

Tekijä (t): Cozmoslabs


94% Arviot


50000 + asennukset


WP 3.1 + vaaditaan

Lisätietoja

profile-builder.3.1.7.zip

Nykyinen versio: 3.1.7

Viimeksi päivitetty: 4. toukokuuta 2020


94% Arviot


50000 + asennukset


WP 3.1 + vaaditaan

WordPress.org-laajennussivu


käyttäjän rekisteröinti & Käyttäjäprofiili – Profile Builder

Me käytämme pro-versio parhaat tulokset.

Nav-valikon roolit

Tekijä (t): Kathy Darling


98% Arviot


100000 + asennukset


4.5.0Requires

Lisätietoja

nav-menu-roles.1.10.1.zip

Nykyinen versio: 1.10.1

Viimeksi päivitetty: 26. maaliskuuta 2020


98% Arviot


100000 + asennukset


4.5.0Requires

WordPress.org-laajennussivu


Nav-valikon roolit

Kun olet ladannut ja aktivoinut ne, siirry seuraavaan vaiheeseen.

Vaihe 2: Muiden käyttäjäroolien luominen

Okei, joten WordPress tarjoaa oletuksena kourallisen käyttäjärooleja: tilaaja, avustaja, kirjoittaja, toimittaja, järjestelmänvalvoja. Näiden roolien tarkoitus on säätää sitä, kuka voi muokata / käyttää WordPress-sivuston takaosassa olevia tietoja. Niitä ei kuitenkaan ole täysin optimoitu toimimaan käyttöliittymien (eli jäsentenne) kanssa, joten tarvitsemme ylimääräisiä rooleja.

Tämä tehdään Jäsenet kytkeä. Siirry wp-adminissa Käyttäjät | roolit ja napsauta Lisää uusi.

Soitetaan ensimmäiselle roolijäsenellemme, kuten:

1

Päällä Rooliominaisuudet jätä vain yksi asia tarkistettavaksi: lue.

Tässä vaiheessa sinun tulisi olla lisärooli näkyvissä roolinhallinnassa Käyttäjät | roolit:

3

Vaihe 3: Luo käyttöliittymärekisteröinti ja kirjautuminen

Tässä on toinen laajennus – Profiilinrakentaja – tulee peliin.

Ensin mennään Profiilinrakentaja | Yleiset asetukset varmistaaksesi, että kaikki perusparametrit on asetettu oikein. Tässä on mitä kävin:

4

Kuten huomaat, sallin kaikkien kirjautua sisään sähköpostitse ja käyttäjänimellä WordPress-jäsenyyssivustollemme. Jätä tämä "vain sähköposti" voi aiheuttaa haittaa nykyisille käyttäjille – toimittajille ja kirjailijoille, joiden tilit voivat olla sivustolla.

Myös asia salasanoilla. Oma valintani on, että mukana on vähintään kuusi merkkiä ja salasanan vahvuus on vähintään "heikko." Voit vapaasti valita minkä tahansa vaihtoehdon, joka on sinulle järkevä.

Seuraavaksi Profiilinrakentaja | Järjestelmänvalvojan palkin asetukset välilehti. Tämän suosittelen valitsemaan sinne:

5

Järjestelmänvalvojan palkki on natiivi WordPress-asia, ja en vain usko, että jäsenten täytyy nähdä se.

Nyt on aika valita vaadittavat profiilikentät jäsenille. Siirry kohtaan Profiilinrakentaja | Hallitse kenttiä.

Oletuksena siellä on paljon tavaraa, mutta pääsen eroon suurimmasta osasta napsauttamalla taulukon viimeisessä sarakkeessa olevaa Poista-linkkiä..

6

Kun olen valmis, jäljellä on seuraava:

7

Tässä vaiheessa voimme luoda ensimmäisen käyttöliittymämme – rekisteröintilomakkeen.

Koska se on WordPress, se voidaan tehdä tavallisella sivunmuokkausliittymällä, joten mene vain Sivut | Lisää uusi ja syötä mitä haluat (todennäköisesti hyvä hetki selittää, mihin käyttäjä kirjautuu).

Se mitä olen rekisteröintisivullani, on melko yksinkertaista:

8

Siellä näkemäsi lyhytkoodi varmistaa, että kuka tahansa rekisteröijä osoitetaan "Jäsen" rooli. Lyhytkoodi taas:

[wppb-register rooli ="jäsen"]

Kun julkaisen tämän sivun, näyttää siltä, ​​että se näyttää käyttöliittymästä (oletusteema):

9

Okei, joten nyt, kun rekisteröintisivu on ylös, on aika näyttää kirjautumislomake jossain.

Selvin sijoittelu olisi yksi sivuston widget-alueista. Joten menen vain Ulkonäkö | widgetit ja käytä Profile Builderin kirjautuminen -widget. Kokoonpano on melko yksinkertainen:

10

Lisäksi aion luoda mukautetun kirjautumissivun ja sijoittaa siihen lyhytkoodin:

[Wppb-login]

Tämä huolehtii kirjautumislomakkeen näyttämisestä erillisellä sivulla. (Käytämme tätä sivua myöhemmässä vaiheessa.)

Vaihe 4: Luo käyttöliittymäprofiilin muokkaus

Vaikka vain kourallinen käyttäjiä hyödyntää tällaista mahdollisuutta, sinun on tarjottava tapa jäsenille muuttaa tietojaan. Tässä tulee profiilin muokkaussivu.

Mennään taas Sivut | Lisää uusi ja luo profiilisivu. Profiilisivuni on jälleen yksi hyvin yksinkertainen luominen. Pääelementti siinä on tämä lyhytkoodi:

[Wppb-edit-profile]

Teen myös joitain säätöjä yhden mukautetun lohkon sisällä, joka näkyy sivun päämuokkauskentän alla:

11

Tämä varmistaa, että vain jäsenet voivat muokata profiiliaan.

Profiilin muokkaamisen todellinen muoto näyttää suurelta osin rekisteröintilomakkeelta, joten täällä ei ole paljon puhuttavaa.

Vaihe 5: Lukitun sisällön luominen

Kaikkien WordPress-jäsenyyssivustojen ydin on tietysti sisältö, joka on yksinomaan jäsenten saatavilla.

Aivan demonstraationa aion luoda yhden sivun, josta tulee minun "Jäsenyysalueen kotisivu" ja yksi sivu toimii osa-alueena. Yksinkertainen juttu … kaikki läpi Sivut | Lisää uusi. Ainoa asia, joka minun on tehtävä pääsynhallinnan suhteen, on valita oikea ruutu Sisältölupa ruutu (katso yllä oleva kuva).

Tietenkin, kuinka laaja tai kuinka syvä haluat mennä jäsenyyssisällön käsitteeseen, on sinusta itsellesi riippuvainen. WordPress ja täällä käyttämämme laajennukset voivat käsitellä minkä kokoisia tahansa jäsenalueellasi. Syy, että luon vain kahta yksinkertaista sivua on, että se riittää osoittamaan, miten asiat toimivat.

Vaihe 6: Mukautetun valikon luominen

Seuraava askel luettelossamme on mukautetun valikon luominen, joka näyttää kaikki jäsenlinkit.

Sen sijaan, että siitä tulisi yksinkertainen valikko, aiomme tosiasiallisesti näyttää tiettyjä linkkejä sivuston parhaillaan katselevan henkilön jäsenyyden perusteella. Hienoa?

Täältä viimeinen laajennus tulee pelaamaan – Nav-valikon roolit.

Hauska alkaa Ulkonäkö | valikot.

Luo valikko normaalisti ja kutsu sitä esimerkiksi jäsenalueeksi. Valitse kaikki jäsensivut ja lisää ne valikkoon, kuten:

14

Nyt hauska osa – tekemällä alasivut saataville jäsenyystason perusteella.

Kun napsautat alanuolta minkä tahansa valikkokohteen vieressä, näet seuraavan:

15

Lisäasetuksien avulla voit määrittää minkä tahansa käyttöoikeustason käyttäjän jäsenyyden perusteella. Tässä ovat asetukset jokaiselle sivulle:

 • Sisäänkirjautuminen jäseneksi: Näyttötila – kirjautuneet käyttäjät ulos.
 • Rekisteröidy: Näyttötila – kirjautuneet käyttäjät ulos.
 • Muokkaa profiilisi: Näyttötila – Kaikki; Pääsyrooli – jäsen.
 • Jäsenyysalueen kotisivu: Näyttötila – Kaikki; Pääsyrooli – Jäsen (sekä tekijän, toimittajan, järjestelmänvalvojan roolit).
 • Muu jäsenyysosasto: Näyttötila – Kaikki; Pääsyrooli – Jäsen (sekä tekijän, toimittajan, järjestelmänvalvojan roolit).

Kun tämä on tehty, lisätään valikko sivupalkkiin ja katsotaan miltä se näyttää. Tässä on oletusversio – kukaan ei ole kirjautunut sisään:

17

Ja sisäänkirjautuneen jäsenen kanssa:

16

Vaihe 7: Sähköpostiviestien ja uudelleenohjausten mukauttaminen

Jotta tämä vaihe toimisi, joudumme ottamaan käyttöön joitain lisämoduuleja Profiilinrakentaja kytkeä. Tämä tehdään Profiilinrakentaja | moduulit. Erityisesti tarvitsemme niitä:

18

Ensinnäkin sähköpostiviestien mukauttaminen.

Miksi tämä tehdään? Syy on yksinkertainen, emme vain halua standardia, "Tervetuloa sivustolleni" sähköpostit, kun joku tilaa. Viestien mukauttaminen on välttämätöntä, jotta jäsenillesi voidaan tarjota todella optimoitu kokemus ja saada heidät tuntemaan olonsa tervetulleiksi ensimmäisestä päivästä lähtien.

Joten jotta tämä tapahtuisi, mene Profiilinrakentaja | Käyttäjän sähköpostin muokkaus.

Tässä osiossa voit mukauttaa viestejä erilaisille rekisteröintitapahtumille, kuten: oletusrekisteröinti, rekisteröinti sähköpostivahvistuksella, rekisteröinti järjestelmänvalvojan hyväksynnällä, käyttäjän hyväksyntäilmoitus, salasanan palautusviesti ja muutama muu.

19

Seuraavaksi huolehditaan uudelleenohjauksista, jotka tapahtuvat tiettyjen jäsenten suorittamien toimien jälkeen. Tämä tehdään Profiilinrakentaja | Muokatut uudelleenohjaukset jakso.

Siellä voi tehdä paljon mielenkiintoisia asioita, mutta aion vain kokeilla seuraavaa:

20

Asetan tässä vain perustiedot "kirjautumisen jälkeen" uudelleenohjaus, joka vie jäsenen Jäsenyysalueen kotisivulle.

Ja toinen osa:

21

Täällä olen huolehtinut WordPressin oletuskirjautumis- ja rekisteröintisivuista. Mitä tämä tekee, se ohjaa kaikki, jotka yrittävät käyttää wp-login.php-tiedostoa. Tämä on hieno kosketus suojata WordPress-taustaasi.

Tämä sulkee melko paljon jäsensivustomme demoa. Mutta pidä kiinni …

Entä opettajat?

Kuten täältä näet, emme keskity paljon sisällöntuottajiin. Mielestäni tämä osa työstä on edelleen parasta tehdä wp-administa. Suurimman osan ajasta suurin osa työstä tulee kuitenkin joka tapauksessa yhden henkilön / järjestelmänvalvojan tehtäväksi.

Huomaa, että nykyisen asennuksen yhteydessä emme keskustele siitä, kuinka käsitellä maksuja tai rakentaa muuten sivustosi tavalla, joka antaa sinun veloittaa jäseniltäsi osallistumisesta. Tällä hetkellä kuka tahansa voi ilmoittautua, kun hän on täyttänyt rekisteröintilomakkeen.

johtopäätös

Joten se siitä! Tässä vaiheessa jäsensivustomme WordPressissä on valmis ja valmis ottamaan vastaan ​​uusia jäseniä.

Ollakseni rehellinen kanssani, olin kiinnostunut tästä koko prosessista, jos voisin todella luoda toiminnallisen jäsensivun WordPress-laajennuksilla, ilman ulkopuolista apua ja vain käymällä läpi asetukset ja optimoimalla asiat matkan varrella. Mutta hyvin pian sain todella vaikuttuneena näiden kolmen laajennuksen kyvyistä ja siitä, kuinka toimiva lopputuote olisi.

Tarkoitan kaikkia niitä muotoja, uudelleenohjauksia, sisällön lukitsemista ja muita. Nämä ominaisuudet ovat todella kaikki mitä tarvitset luodaksesi todella laadukas jäsensivusto ihmisillesi.

Mutta hei, se on vain minun mielipiteeni. Niin mitä mieltä olet? Ovatko jäsensivut jotain, jonka olet joko halukas testaamaan itse tai tarjoamaan asiakkaillesi?

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Asettelun, esityksen ja muokkaamisen Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map