Loistavien WordPress-opetusohjelmien lopullinen Roundup – syötesi tarvitaan!

Loistavien WordPress-opetusohjelmien lopullinen Roundup – syötesi tarvitaan!

Loistavien WordPress-opetusohjelmien lopullinen Roundup – syötesi tarvitaan!
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Yksi WordPressin hienoista asioista on sitä ympäröivä jatkuvasti kasvava ihmisyhteisö. Ihmiset, jotka eivät vain halua laajentaa ohjelmistoa itse, vaan myös jakaa tietonsa ja kokemuksensa kaikkien muiden kanssa loistavien WordPress-oppaan kautta.


Joten tänään haluamme viedä hetken valaistamaan kaikkien näiden ihmisten työtä ja osoittaa sinut kohti mahtavia osia ohjeita WordPress-neuvoihin.

Mutta pidä kiinni! Tarinaa on täällä enemmän. Sen sijaan, että me vain laatisimme luettelon, haluamme kutsua sinut myös osallistumaan!

Tässä on nopea kysely – vain 2 kysymystä: Mikä on suosikki WordPress-opetusohjelmasi? Ja miksi?

Selaamme enteorejasi, valitsemme parhaat ja sisällytämme ne alla. Lopputavoite? Sinulla on luettelo 50 tai jopa 100 todella loistavasta, korkealaatuisesta WordPress-opetusohjelmasta, jotka saivat eniten ääniä yhteisöltä.

powered by Typeform

Seuraava on saadaksesi pallon liikkumaan alkuperäisen luettelomme mitä mielestämme ovat yli 20 loistavaa WordPress-opetusohjelmaa. Ainoa sääntö luetteloa laadittaessa oli keskittyminen juttuihin, jotka paljastavat jotain todella mielenkiintoista alustassa – opetusohjelmat, jotka menevät syvälle tiettyihin WordPressin näkökohtiin ja selittävät niitä helposti sulavalla tavalla.

Meillä on sekä aloittelijatason tietoja että joitain edistyneempiä käsitteitä ja asioita, joita voit tehdä WordPressin kanssa. Jokaiselle löytyy jotain!

Jos nautit muuten näistä opetusohjelmista, älä unohda antaa kirjoittajille rakkautta sosiaalisessa mediassa!

Ei missään erityisessä järjestyksessä:

20+ loistavia WordPress-oppaita

Kuinka siirtää verkkosivusto WordPress.com-palvelusta itsepalveluneen WordPress.org -asennusohjelmaan – Aloittelijoiden opas

Se tosiasia, että on periaatteessa kaksi erillistä – ja pohjimmiltaan erilaista – tuotetta, joita molempia kutsutaan "WordPress" on melko hämmentävää tavalliselle käyttäjälle. Tämä opetusohjelma selittää kuinka siirtää sivustosi .com-tiedostosta .org-vaiheeseen askel askeleelta.

Taso: Aloittelija # verkkosivuston asetukset

Kuinka luoda ja mukauttaa WordPress-lapsiteema

WordPress-lapsiteeman luomisen perusteista on runsaasti artikkeleita, mutta tämä Smashing Magazine -oppaan opas on uskomattoman syvällinen ja näyttää sinulle, kuinka ohittaa vanhemmat teemat ja paljon muuta.

Taso: Keskitason # verkkosivuston asetukset # teemat

Mukautettujen WordPress-kuvakokojen lisääminen ja käyttäminen: Opas kaikkien aikojen parhaaseen asiaan

Muokatut kuvakoot voivat säästää paljon aikaa, jos työskentelet paljon kuvia. Tämä opas näyttää, kuinka ne luodaan, ja selittää kaikki mutterit ja pultit "pehmeät satokasvit" ja "kovat satokasvit."

Taso: Keskitason # verkkosivuston hallinta # kuvat

Kuinka saada WordPress Editor -sovellus näyttämään etusivusi verkkosivustolta

Oletko koskaan halunnut, että viestisi näyttävät WordPress Editorissa samalla tavalla kuin käyttöliittymäsivustollasi? Tämä opetusohjelma näyttää sinulle, kuinka tehdä siitä todellisuus lisäämällä mukautettuja tyylejä WordPress-editoriin.

Taso: Keskitason # verkkosivuston hallinta # wp-admin

Pikaopas Jetpack-laajennukseen

Jetpack-laajennus on luultavasti yksi laajennus, jonka useimmat – elleivät kaikki – verkkosivut voivat hyötyä siitä. Se pakkaa tonnin ominaisuuksia, mutta on myös tavallaan vaikeaa selittää ihmisille, mitä se todella tekee. "Öö … kaikki, luulen." Tästä opetusohjelmasta voi olla apua aina, kun joku kysyy Jetpackista.

Taso: Aloittelija # plugins

WordPress-kehitys kehityskäyttäjille: Mukautetut postityypit ja taksonomiat

WordPress-mukautetut postityypit ja taksonomiat ovat mitä vievät WordPressin a "blogiympäristö" monipuoliseksi "CMS-alusta." Tämä opetusohjelma näyttää sinulle, kuinka luoda ja esitellä niitä alusta loppuun.

Taso: Keskitason # mukautettu viestityyppi

Kuinka luoda oma WordPress-toiminnallisuuslaajennus

Joissakin tilanteissa mukautettu laajennus on ylivoimainen vaihtoehto koodinpätkien lisäämiselle teemaasi function.php-tiedostoon. Tämä opetusohjelma kertoo sinulle, milloin nämä tilanteet ovat ja kuinka voit tehdä sen.

Taso: Keskitason # laajennukset

Loistavat WordPress-oppaat: Divi vs Avada vs X

Divi vs Avada vs X Teema: Lopullinen vertailu

Divi, Avada ja X ovat "mega teemat" markkinoida. Ja kaikki kolme ovat uskomattoman mielenkiintoisia, erittäin voimakkaita ja kaiken kaikkiaan vaikuttavia. Samanaikaisesti niiden on kuitenkin tarkoitettu myös resonoivan hieman eri tyyppisen käyttäjän kanssa. Tämä opas auttaa sinua päättämään, mitkä niistä ovat sinulle parhaiten sopivia.

Taso: Aloittelija # teemat

Äärimmäinen tulosseurantaopas WordPressille

Tulosten seuraaminen auttaa sinua tietämään, kuinka tehokkaat markkinointitoimesi ovat. Tämä yksityiskohtainen opas näyttää, kuinka voit seurata kaikenlaisia ​​tuloksia WordPressissä: Google Analytics -tavoitteet, Facebook Pixel ja muut.

Taso: Aloittelija # markkinointi # analytiikka

Kaikki mitä sinun on tiedettävä Yoast SEO: n käytöstä WordPressissä

Tämä SEO-velhojen, Moz, hirviö-opas kertoo kaiken, mitä sinun on tiedettävä Yoast SEO -laajennuksen käyttämisestä WordPress SEO: lle.

Taso: Aloittelija # SEO # laajennukset

WordPress SEO – lopullinen opas

Yoastista puhumalla, tämä on virallinen SEO-opas, jonka Yoast SEO-kehittäjät itse ovat laatineet. Tämä on 6000 sananpituinen resurssi, joka kattaa kaiken, mitä tietää WordPress-sivustosi SEO-parametrien asettamisesta oikein on.

Taso: Aloittelija # SEO # laajennukset

CDN for Dummies – Tyhmä helppo opas

Perusveto-CDN: n asettaminen on helppoa, mutta sen asettaminen toimimaan mukautettujen CNAME-tietueiden kanssa voi nopeasti muuttua monimutkaiseksi. Tässä opetusohjelmassa opit tekemään kaiken – sekä helpon että kovan. (Etkö tiedä mitä CDN: tä valita?)

Taso: Aloittelija # verkkosivuston asetukset # suorituskyky

Kuinka asentaa Facebookin pikaartikkeleita WordPressille (askel askeleelta)

Facebook Instant -artikkeleita voi olla hankalaa määrittää WordPressille – tämä WPBeginner-opetusohjelma näyttää kaikki tarvittavat askeleet saadaksesi ne käyttöön ja ajamaan.

Taso: Aloittelija # verkkosivujen hallinta # sosiaalinen media

Kuinka luoda mukautettu WordPress-arkistosivu

Perinteisesti arkistosivut eivät ole olleet WordPressin houkuttelevimpia eikä hyödyllisimpiä sivuja. Oletusmuodossaan ne ovat vain automaattisesti luotuja postituslistoja, jotka eivät todellakaan auta ohjaamaan lukijaa kohti jotain mielenkiintoista. Tämä opetusohjelma näyttää sinulle kuinka rakentaa täysin alkuperäinen arkistosivu mukautettujen sivumallien avulla.

Taso: Keskitason # verkkosivuston asetukset # teemat

Mukautetun WordPress-hallintapaneelin luominen asiakkaillesi

Olemmepa valmiita myöntämään sen tai emme, WordPress ei ole täysin helppo ymmärtää aivan uudelle käyttäjälle. Kojelaudalla tapahtuu paljon, kun olet kirjautunut sisään, ja oletusasetuksena "Tervetuloa" -osa ei oikeastaan ​​vastaa kaikkiin kysymyksiin. Täältä kuvaan tulee mukautettu kojetaulun kotisivu. Näin voit luoda sellaisen, joka helpottaa asiakkaidesi elämää.

Taso: Aloittelija # verkkosivuston asetukset # laajennukset

Laajenna WordPress-hallintapaneelin pikaeditointitoimintoja

Jos joudut hallitsemaan useita WordPress-viestejä, Pikamuokkaus-vaihtoehto on hengenpelastaja. Tämä opetusohjelma näyttää sinulle, kuinka siitä voi tehdä entistä hyödyllisempää.

Taso: Keskitason # verkkosivuston hallinta

Kuinka luoda mahtava aloitussivu ilmaisella vedä ja pudota -sisältörakennuksella

Vedä ja pudota -sivun rakentajat voivat olla hauskoja, varmasti… edellyttäen, että olet investoinut jonkin aikaa opiskelemaan valitsemasi tietyn rakennusohjelman käyttöä. Tämä opetusohjelma näyttää askel askeleelta aloitussivun luomisprosessin yhdessä suosituista vetämällä ja pudottamalla -rakentajien kanssa.

Taso: Aloittelija # verkkosivuston hallinta # laajennukset

Kovettuva WordPress

Tämä virallinen WordPress Codex -merkintä on yksi parhaista WordPress-tietoturvan oppaista, joita olen koskaan tavannut. Se kattaa kaiken – suuren ja pienen.

Taso: Keskitason # verkkosivuston hallinta # tietoturva

Äärimmäinen WordPress-kehitysympäristö

Jos haluat aloittaa seikkailusi WordPress-kehittämisellä, sinun on ensin huolehdittava siitä, että määrität kehitysympäristön. Tämä ei koske vain työkalua, jolla kirjoitat koodia, mutta myös muita sivutyökaluja, jotka virtaviivaistavat työtäsi ja tekevät asioista yleensä paljon miellyttävämmän. Tässä on kaikki ylhäältä alas.

Taso: Keskitason # kehitys

Parhaat WordPress-palveluntarjoajat verrattuna

Ylläpito on yksi niistä elementeistä, jolla voi olla merkittävä vaikutus sivustojemme menestyksiin tai epäonnistumiin. Valitse hyvä isäntä, ja siitä tulee melkoinen sarja ja unohda se sellainen asia. Valitse huono, ja olet tulossa loputtomaan turhautumisten ja seisokkien virtaan. Tässä on suosituimpia WordPress-hosting-vaihtoehtoja, joita verrataan, suorituskykytestattu ja analysoitu.

Taso: Aloittelija # verkkosivuston asetukset # isännöinti

Upea W3-kokovälimuistin opas: Kuinka asentaa se

W3 Total Cache on hyödyllinen laajennus, joka on varma. Se on kuitenkin myös hyvin pelottava asia. Itse laajennuksella on useita valikkoja, välilehtiä ja asetuspaneeleja, eikä kaikkia niitä ole helppo ymmärtää. Tässä on opetusohjelma, joka auttaa sinua ymmärtämään, mitä laajennuksen sisällä tapahtuu ja kuinka asentaa se oikein.

Taso: Aloittelija # verkkosivuston asetukset # suorituskyky # laajennukset

Tämä tiivistää luettelomme! Jälleen kerran olemme todella innoissamme näkemyksestänne, jotta voimme laajentaa tämän luettelon 50 tai jopa 100 kaikkein loistavimpaan WordPress-opetusohjelmaan, joka on koskaan julkaistu!

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector