Kuinka optimoida Google Analytics WordPressiin

Kuinka optimoida Google Analytics WordPressiin

Kuinka optimoida Google Analytics WordPressiin
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Google Analytics on uskomattoman tehokas työkalu, jonka avulla käyttäjät saavat arvokkaita tietoja verkkosivustojensa kävijöiden käyttäytymisestä. Google Analyticsin optimoiminen WordPressille antaa sinulle tietää, kuinka käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa sivustosi kanssa ja mitkä tavoitteet et saavuta, ja lopulta antaa sinulle mahdollisuuden muokata ainutlaatuinen markkinointistrategia koko online-yrityksellesi.


Huolimatta siitä, ettei ole olemassa yhtä virallista työkalua Google Analyticsin integrointi WordPressiin, on paljon epävirallisia laajennuksia, jotka tekevät työn fantastisen hyvin.

Tällä kertaa katsomme useita näistä laajennuksista ja etenkin laajennettua kurkistusta yhden kotelon alla. Sitten opastamme sinua sivustosi tavoitteiden asettamisprosessissa. Oletko valmis vapauttamaan kaikki Google Analyticsin mahdollisuudet WordPressiin? Otetaan selvää!

Tässä on TOC, jos kiire:

 • Vaihe 1: GA: n optimointi MonsterInsights-laajennuksella
 • Vaihe 2: Täydentävien laajennusten asentaminen
 • Vaihe 3: Tavoitteiden asettaminen GA: ssa
 • johtopäätös

Vaihe 1: Google Analyticsin optimointi MonsterInsights-laajennuksen avulla


MonsterInsightsin Google Analyticsin hallintapaneelin laajennus WordPressiin MonsterInsightsin Google Analyticsin hallintapaneelin laajennus WordPressiin

Tekijä (t): MonsterInsights

Nykyinen versio: 7.10.4

Viimeksi päivitetty: 1. huhtikuuta 2020

google-analytics-for-wordpress.7.10.4.zip


90% Arviot


2000000 + asennukset


3.8.0Requires

Aikaisemmin tunnettu MonsterInsights muutti tämän liitännäisen WordPressin Google Analyticsiksi, ja sen jälkeen tämä laajennus nimettiin uudelleen Google Analyticsiksi Google Analyticsiksi sen jälkeen, kun sen osti vuonna 2016 OptinMonsteriin sidoksissa oleva tiimi..

Tämän laajennuksen avulla voit seurata tilastojasi helposti metrien hallintapaneelilla, aktivoida kohderyhmätiedot ja kiinnostuksenraportit, seurata hakutulossivuja ja melkein kaiken, mitä olet odottanut Google Analyticsilta – suoraan WordPress-hallintapaneelista.

Emme kyllästä sinua asennustiedot tai opastamalla sinua prosessin läpi synkronoida se Google Analyticsin kanssa – siirrymme sen sijaan suoraan optimointiprosessiin.

Mahdollistaa väestö- ja aiheraportit

Väestöraportit antaa sinulle käsityksen siitä, kuka käyttäjät ovat, segmentoimalla heidät tiettyihin luokkiin iän, sukupuolen ja vanhemmuuden tilanteen mukaan.

Kuvakaappaus demografiaraportista Google Analyticsissa.

Korkoraportit, toisaalta, voit luokitella yleisön sen mukaan, kuinka he tietävät tiettyjä tuotteita, palveluita tai – meidän tapauksessamme – avainsanoja..

Kuvakaappaus Google Analyticsin kiinnostuksenraportista.

Aloita tietojen kerääminen siirtymällä Google Analytics -tilillesi, etsimällä Raportointi-välilehti ja siirtymällä sitten Yleisö-sivulle >> väestötiedot >> Yleiskatsaus. Siellä näet seuraavan näytön:

Kuvakaappaus, joka näyttää vaihtoehdon ottaa demografiset ja kiinnostuksenraportit käyttöön Google Analyticsissa.

Paina Enable-painiketta ja olemme kaikki valmiita tähän päähän – nyt on aika ottaa ominaisuus käyttöön myös laajennuksessa.

Avaa WordPress-hallintapaneeli ja etsi Insights-välilehti ja siirry sen jälkeen Asetukset-näyttöön. Valitse Ota demografia- ja kiinnostuksenraportit uudelleenmarkkinointia ja mainostamista varten käyttöön seuraavasti:

Kuvakaappaus, joka näyttää mahdollisuuden ottaa raportit käyttöön MonsterInsights-sovelluksessa.

Tämän jälkeen olemme valmiita! Muista, että voi kestää jopa 24 tuntia, ennen kuin käytettävissä on tietoja, joita voit tutustua näihin raportteihin.

Vaihe 2: Täydentävien laajennusten asentaminen

Google Analytics for MonsterInsights -laajennus ei ole kaikki, mitä kolmannen osapuolen parannuksille alustalle tulee – tosiasiassa, kun kyse on Google Analyticsin optimoinnista WordPressille, meillä on pari ehdotusta sinulle oikein tässä:

Vähennä poistumisnopeutta


Vähennä poistumisnopeutta Vähennä poistumisnopeutta

Tekijä (t): Okoth1

Nykyinen versio: 4.3.1

Viimeksi päivitetty: 22. lokakuuta 2019

reduce-bounce-rate.4.3.1.zip


96% Arviot


10000 + asennukset


WP 2.6 + vaaditaan

Tarkkaan nimeltään Pienennä poistumisprosentti -laajennus esittelee yksinkertaisen säädön, joka muuttaa tapaa, jolla Google Analytics seuraa poistumisprosenttia. Oletuksena, Google Analytics lasketaan kävijät, jotka eivät ole sitoutuneet sivustoosi “palautuneina” – ja asettavat aikaansa nollaan – vaikka viettäisivät puoli tuntia myyntisivun lukemiseen ja päättäisivät sitten lähettää sinulle sähköpostia.

Vähennä poistumisprosenttia tarkoittaa, että Google Analytics lähettää vähän tietoja muutaman sekunnin välein, minkä avulla se voi laskea nämä hitaasti lukevat henkilöt todellisiksi kävijöiksi.

Katso, mitä virallisessa laajennushakemistossa on

Virallisessa laajennushakemistossa on aina mielenkiintoisia ratkaisuja Google Analyticsille. Sinun tulisi tarkistaa, mitä käytettävissä on joka kerta, ja päivittää vastaavasti sivustosi GA-laajennuskanta.

ga plugins

Vaihe 3: Tavoitteiden asettaminen Google Analyticsissa

Jokaisella verkkosivustolla on tavoite – myy sitten tuotteita, hämmentää käyttäjiä tai mainostaa muita palveluita (muun muassa). Google Analytics antaa sinun seurata tavoitteitasi tarkoituksenmukaisella nimityksellä Tavoitejärjestelmä, joka määrittää, täyttyvätkö jokaisen tavoitteen ehdot ehtojen avulla.

Löydä Tavoitteet-näyttö avaamalla Google Analyticsin Järjestelmänvalvoja-välilehti ja napsauttamalla sitten Näytä-sarakkeen Tavoitteet-kohdetta:

Näyttökuva Näkymät-sarakkeen Tavoitteet-vaihtoehdosta.

Siellä voit luoda uusia tavoitteita valitsemalla ennalta määrätyistä malleista tai luomalla mukautetun. Monista käytettävissä olevista malleista huolimatta tavoitteita on vain neljä:

 1. Tiettyyn URL-osoitteeseen pääsy.
 2. Vietät vähintään X kertaa sivulle.
 3. Vierailu vähintään X-sivulla.
 4. Tietyn toiminnan / tapahtuman suorittaminen (esim. Videon katseleminen).

Jokaiselle uudelle tavoitteelle on asetettava erityinen vaatimus neljästä yllä olevasta. Tämän avulla voit luoda erittäin erityisiä tavoitteita käyttämällä Google Analytics for WordPress -sovellusta, kuten seurata WooCommerce-tuloksia määränpäätavoitteen avulla (eli saavuttaa tietty URL).

Tätä varten on ensin napsautettava + Uusi tavoite, asetettava tavoitteeksi mukautettu, määritettävä informatiivinen nimi ja valittava tyypiksi Kohde:

Näyttökuva, joka näyttää mukautetun tavoitteen asettamisprosessin.

Nyt on tehtävä vain valita kohde itse, ja Kiitos-sivu, jonka WooCommerce näyttää kassan jälkikäteen, on täydellinen asetus omillemme.

Näyttökuva, joka näyttää mukautetun URL-osoitteen asettamisen tavoitteeksi.

Lisää ostoksen jälkeinen URL-osoite, napsauta Tallenna, ja se on ensimmäinen tavoite! Voit tehdä jotain hyvin samanlaista sanomalla sähköpostisi rekisteröinnin vahvistusnäytön (rekisteröintien seuraamiseksi), seurataksesi toimintakehotusten ja aloitussivujen tehokkuutta jne..

Google Analyticsin optimointi WordPressille: johtopäätös

Kuten on selvää, jos haluat optimoida Google Analyticsin WordPressille, tämä voi olla vaikea tavoite. Google Analyticsin käyttäminen täysimääräiseen potentiaaliinsa WordPressin rinnalla vaatii paljon parannuksia ja satunnaisia ​​kolmannen osapuolen työkaluja, mutta ponnistelut ovat palkinnon arvoisia. Jos olet noudattanut neuvojamme, olet hyvä tapa avata tämän tehokkaan yhdistelmän kaikki potentiaalit.

Ennen kuin siirrymme tavaroihin, kertokaamme lyhyesti vaiheet, jotka olemme tänään kuvanneet Google Analyticsin optimoimiseksi WordPressille:

Onko sinulla vaikeuksia integroida Google Analytics WordPressiin ja saada se toimimaan juuri niin kuin tarvitset? Voit vapaasti lähettää kysymyksiä alla olevaan kommenttiosaan!

Alkuperäisen tekstin kirjoittaneet Tom Ewer ja Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector