Kuinka luoda oma verkkosivusto: 2 tapaa tehdä se, vaikka olet aloittelija ��

Kuinka luoda oma verkkosivusto: 2 tapaa tehdä se, vaikka olet aloittelija ��

Kuinka luoda oma verkkosivusto: 2 tapaa tehdä se, vaikka olet aloittelija ��
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Kysymys siitä, kuinka voit luoda oman verkkosivustosi, on asia, josta monet ihmiset kamppailevat. Ja varsinkin jos he ovat aloittelijoita, joilla ei ole aiemmin ollut verkkosivustoa.


Verkkosivustot ovat (uskotaan) kalliita ��, monimutkaisia ​​⚙️ ja niiden hallinnointi on yleensä stressaavaa.

Vai ovatko he?

No, kuten jotkut teistä tietävät, sen ei tarvitse olla ollenkaan sellaista. Sivustosi rakentamisesta riippuen se voi olla edullinen, yksinkertainen ja helppo hallita yhtä aikaa.

Tämä opas näyttää tarkalleen kuinka se saavutetaan – miten voit luoda oman verkkosivustosi ja kadota paitasi tai mieltäsi matkan varrella. Yritämme, että yhtään kysymystä ei jätetä vastaamattomaksi, ja näytämme sinulle käytännön ohjeet siitä, kuinka päästä kaikki vaiheet upeaan ja toimivaan verkkosivustoon.

Kuinka luoda oma verkkosivusto

Etkö ole aloittelija? Tiedätkö jo verkkosivun rakentamisen? Jos näin on, käsittele tätä opasta jotain, jonka voit lähettää muille ihmisille ja osoita heille, kuinka helppo verkkosivuston luomisprosessi voi olla. Voi olla hyödyllinen myös silloin, kun et halua toistaa itseäsi tuhannen kerran, kun joku kysyy sinulta verkkosivun rakentamista.

Tässä on mitä aiomme kattaa:

�� Ominaisuudet, joita jokainen nykyaikainen verkkosivusto tarvitsee
�� Kuinka valita verkkosivustojen rakentaja
�� Kuinka rakentaa oma verkkosivusto Wixiin
�� Kuinka luoda oma verkkosivusto WordPressiin
�� Seuraavat vaiheet?

Usein kysytyt kysymykset oman verkkosivusi luomisesta

"Voinko rakentaa verkkosivuston ilmaiseksi?"

Joo. Voit varmasti.

Sinun on kuitenkin tehtävä joitain kompromisseja matkan varrella. Ilmaisiin verkkosivustoihin liittyy joitain rajoituksia, ja puhumme niistä myöhemmin.

"Jos ei ilmaiseksi, niin kuinka paljon minun täytyy kuluttaa laadukkaan verkkosivuston luomiseen?"

Nyt puhumme! Hyvä uutinen on, että se on vähemmän kuin luulet.

Aiomme syventää yksityiskohtia myöhemmin, mutta voin sanoa nyt, että 40-150 dollarin budjetti vuodessa riittää. (Kyllä, verkkosivuston omistaminen on vuosikustannus, ei vain kertaluonteinen.)

"Voinko perustaa verkkosivuston yksin?"

Joo. Aiomme näyttää sinulle kuinka tehdä se tarkalleen.

"Voinko myydä tuotteita suoraan verkkosivustoltani?"

Tämä on vähän monimutkaisempi. Emme aio puhua täällä verkkokaupoista, vain tavanomaisista verkkosivustoista.

Jos haluat oppia perustamaan verkkokaupan, lue tämä opas. Lisäksi tässä on vertailu parhaimmista verkkokauppaalustoista, joita voit käyttää.

"En osaa suunnitella. Tuleeko verkkosivustolle ruma?"

Ei ole mitään syytä, miksi verkkosivustosi on oltava ruma. Aiomme näyttää sinulle, kuinka tehdä sivustostasi melko komea, vaikka sinulla ei olisi suunnittelulihaa kehossa.

"Pystynkö myöhemmin muokaamaan sivustoni tekstiä ja muuta sisältöä?"

Kyllä, ratkaisujen kauneus, joita me aiomme näyttää sinulle, on, että ne tarjoavat sinulle täydet sisällönmuokkausominaisuudet, vaikka olet luonut verkkosivusi ja julkistanut sen.

"Tarvitsenko aiempaa kokemusta? Pitäisikö minun koodata?"

Ei.

Ominaisuudet, joita jokainen nykyaikainen verkkosivusto tarvitsee

Jokainen verkkosivusto on erilainen, sellainen.

Tarkoitan, että jokainen verkkosivusto on rakennettu erilaisen tavoitteen ajatellen, käyttämällä erilaisia ​​työkaluja ja tarkoitettu eri tarkoitukselle / yritykselle / henkilölle.

Toisaalta useimmat verkkosivustot tarvitsevat kuitenkin samat elementit, jotta niitä voidaan pitää 2000-luvun arvoisina.

He ovat:

Vakaa moottori:

Verkkosivumoottori, aka. verkkosivustosi käyttöjärjestelmä, joka varmistaa, että sivustosi ei kaatu.

Hyvä ja luotettava isännöinti:

Web-hosting on se, missä verkkosivustosi asuu ja josta kävijät voivat käyttää sitä. Hyvä isäntä varmistaa, että sivustoosi on aina pääsy ja että sillä ei ole seisokkeja.

Täysin muokattava kotisivu:

Nykyään kotisivusi ei ole jotain, jonka olet vain asettanut kerran ja unohtanut. Haluat pystyä muokaamaan tätä kotisivua myöhemmin tarpeidesi muuttuessa.

Sivuston täydellinen muokattavuus:

Pelkkä kotisivun mukauttaminen ei riitä. Haluat mukauttaa kaikki pienet yksityiskohdat suunnittelustasi ja / tai sisällöstäsi.

Blogimoduuli:

Vaikka et sinä suunnittele bloggaamista, haluat pystyä julkaisemaan uutisia yrityksestäsi, teollisuudestasi, syystäsi tai muusta, jolle verkkosivustoa rakennat.

Mobiililaitteisiin:

Nykyään enemmän ihmisiä käyttää Internetiä matkapuhelimien kautta kuin yhdessä työasemien ja kannettavien tietokoneiden kanssa (tiedot sanovat). Tästä syystä sinun on varmistettava, että sivustosi näyttää hyvältä mobiililaitteilla.

SEO-ystävällinen rakenne:

Hakukoneoptimoinnilla (SEO) on merkittävä rooli kuinka ihmiset löytävät verkkosivustosi. Yksinkertaisesti sanottuna hakukoneoptimointi koostuu kaikista ponnisteluista, jotka voit tehdä saadaksesi sivustosi näkyväksi, kun ihmiset etsivät liittyviä termejä Googlessa.

Hyvä turvallisuus:

Hakkerihyökkäykset ovat aivan liian usein nykyään. Hyvä verkkosivustoturva vaikeuttaa ihmisten tunkeutumista ja haltuunottoa verkkosivustollesi.

Luotettavat varmuuskopiot:

Haluat aina varmuuskopioita sivustosi tiedoista, joka tapauksessa.

Sosiaalisen median integraatio:

Sosiaalinen media on raivoa nykyään. Et halua jäädä jälkeen, joten haluat integroida sivustosi suosittuihin sosiaalisen median alustoihin ja helpottaa ihmisten jakamaan sisältöäsi.

Yllä oleva saattaa kuulostaa hiukan pelottavalta, mutta hyvä uutinen on, että saamme kaiken käsittelemään jonkin verran autopilotilla. Tarkoitan, että meidän ei tarvitse rakentaa näitä elementtejä käsin, vaan käytämme sen sijaan työkaluja, jotka jo sisältyvät kaikkiin integroituihin laatikoihin..

Valitse verkkosivuston rakentaja

Yllätys, yllätys, emme aio rakentaa verkkosivustoa käsin – kuten koodaamalla sitä HTML- ja CSS-tiedostoihin.

Sen sijaan aiomme käyttää verkkosivustojen rakentajaa, jolla on yksinkertainen käyttöliittymä ja joka poistaa meidät tarpeesta tietää, mitä kotelon alla tapahtuu.

Nykypäivän verkkosivustojen rakentajat ovat enemmän tyhjiä ja painikkeellisia ratkaisuja kuin mitään muuta. Tämä on valtava etu verrattuna vanhan koulun tapoihin kirjoittaa koodi käsin ja nähdä kuinka se kaikki soi. Nuo päivät ovat kauan menneet, onneksi!

Tosin ei ole niin, että valintamme olisi helppo. Itse asiassa on olemassa yli tusina käytännön työkalua, jota voidaan kutsua verkkosivujen rakentajaksi, ja jotkut niistä tulevat olemaan sopivampia kuin toiset pariin tekijään perustuen..

Rajataksesi asioita keskitymme kahta suosituinta rakentajaa: WordPress ja Wix.

Periaatteessa nämä ovat kaksi täysin erilaista ratkaisua, mutta autamme sinua valitsemaan, mikä on sinulle parempi.

(Jos haluat lisätietoja erilaisista verkkosivustojen rakentajista ja tutustua markkinoiden kuuteen parhaaseen rakentajaan, lue tämä.)

WordPress

 • avoimen lähdekoodin verkkosivusto-ohjelmisto
 • sinun on asennettava se web-palvelimelle ennen kuin voit käyttää sitä
 • Itse WordPressin lisäksi tarvitset myös erillisen hosting-tilin ja verkkotunnuksen sivustosi rakentamiseksi
 • antaa sinulle täyden hallinnan verkkosivustollesi, sillä olevalle sisällölle, käyttämällesi suunnittelulle
 • saat tuhansia verkkosivustojen malleja, joista valita
 • WordPress-tiimiltä ei ole asiakastukea, mutta saat tukea Web-isäntältäsi

Wix

 • online-työkalu verkkosivustojen rakentamiseen
 • vain rekisteröidä tili ja aloittaa sivustosi rakentaminen heti
 • all-in-one-ratkaisu – sinun ei tarvitse muuta kuin Wix itse rakentaa oma verkkosivusto
 • sinulla on oikeus tehdä vain mitä Wixin palvelusehdoissa on
 • voit valita satoja verkkosivustojen malleja
 • saat asiakastukea Wix-tiimiltä

Kustannukset WordPress vs Wix

Wixin hinnoittelu on seuraava:

Wix-hinnoittelu

Näiden vaihtoehtojen lisäksi on saatavana myös ilmainen suunnitelma. Rajoituksia ovat:

 • Voit käynnistää sivustosi vain aliverkkotunnuksen alla; kuten USERNAME.wixsite.com/SITENAME
 • Wix-mainokset näkyvät sivustosi jokaisella sivulla
 • Voit rajoittaa 500 Mt levytilaa ja 500 Mt kaistanleveyttä

Yhteensä, jos haluat rakentaa sivuston henkilökohtaiseen käyttöön, räätälöityyn verkkotunnukseen ja päästä eroon Wixin mainoksista, se maksaa sinulle 13 dollaria kuukaudessa = 156 dollaria vuodessa.

WordPressin avulla asiat ovat hieman monimutkaisempia. Itse WordPress-ohjelmisto on ilmainen. Se, mitä joudut maksamaan, on isännöinti ja verkkotunnus.

Jotta asiat pysyisivät budjettiystävällisinä, saat isännöinnin ja verkkotunnuksen Bluehostilta. Suunnitelmat alkavat 2,95 dollarista kuukaudessa, ja saat ilmaisen verkkotunnuksen, joka on niputettu ensimmäisenä vuonna. Tässä on täysi hinnoittelu:

Bluehost hinnoittelu

Kannattaa myös huomauttaa, että Bluehost asentaa WordPressin hosting-asetuksiin sinulle, joten sinun ei tarvitse kätesi likaantua.

Kaiken kaikkiaan tämän avulla voit rakentaa sivuston 35,40 dollarilla ensimmäisenä vuonna ja maksaa sitten ylimääräisen ~ 15 dollaria jokaisesta peräkkäisestä vuodesta verkkotunnuksesta (verkkotunnus on ilmainen vain ensimmäisen vuoden). Muista myös, että saadaksesi tämän alhaisen hinnan (2,95 dollaria kuukaudessa) joudut maksamaan kolme vuotta etukäteen (eli se on yhteensä 106,20 dollaria).

Toinen asia, joka on pidettävä mielessä, on se, että täällä puhumme vain WordPressin perussivuston käynnistämisestä. Jos tarvitset esimerkiksi verkkomaksuja, lisälaajennuksia, premium-teemoja, kustannukset nousevat.

Näin pääset WordPressin ja Wixin välillä

Wixin ja WordPressin välillä päättäminen ei ole helppoa. Sinun tulisi ottaa huomioon ainakin muutama tekijä. Näin asiat pelataan yleisesti:

WordPress vs. Wix

WordPress
Wix

ominaisuudet⭐⭐⭐⭐⭐
Designs⭐⭐⭐⭐⭐
Helppokäyttöisyys⭐⭐⭐
Sivuston hallinta⭐⭐⭐⭐⭐
Hinta⭐⭐⭐⭐⭐

Onko suosikkisi? Loistava! Voit luoda oman verkkosivustosi jommallakummalla alustalla seuraavasti:

Wix

Kuinka rakentaa oma verkkosivusto Wixiin

Wixin hieno asia on, että voit rakentaa oman verkkosivustosi yhdellä kertaa, poistumatta koskaan Wix.comista. Käyttöliittymä vie sinut käsin aina työskentelypaikalle.

Näin saat kaiken aikaan:

1. Luo Wix-tili

Siirry Wix-kotisivu ja napsauta Aloittaa. Kirjoita sähköpostiosoitteesi luodaksesi tilin.

kuinka voit luoda oman verkkosivustosi Wixin avulla

Wix esittää sinulle joukon kysymyksiä uudesta verkkosivustostasi.

kuinka voit luoda oman verkkosivustosi wix adi -sovelluksella

2. Anna Wix ADI: n tehdä taikuutensa

Tässä seuraavassa vaiheessa Wix käyttää vastauksiasi hienossa Wix ADI -työkalussaan (Wixin tekoälymoduuli) valmistellakseen räätälöity verkkosivusto sinulle.

käynnistä wix adi

Hienoa on, että Wix vie sinut käsin läpi koko prosessin, ilman että sinun on ymmärrettävä, mitä kotelon alla tapahtuu.

3. Valitse malli

Vastausten perusteella Wix ADI ehdottaa joitain suunnittelumahdollisuuksia, joista saatat nauttia:

Wix-mallit

Voit muokata tätä mallia myöhemmin, mutta et voi muuttaa sitä millekään muulle kokonaan.

3. Muokkaa sivustoa

Kun ADI on valmistunut työstään, voit hienosäätää suunnittelusi ja tehdä siitä todella tarpeitasi vastaavan.

Verkkosivuston rakennusliittymä on erittäin selkeä ja tuo esiin kaikki keskeiset alueet, joihin sinun tulisi keskittää huomio ensin.

ADI-editori

Siinä voit:

 • Muokkaa sivun elementtejä. Napsauta mitä tahansa sivun elementtiä mukauttaaksesi sitä. Elementin asetukset näkyvät sivupalkissa vasemmalla. Vaihtoehtojen avulla voit muuttaa tekstiä, kuvia, värejä ja muita elementin tietoja.
 • Napsauta oikeassa yläkulmassa olevia nuolia kohdistaaksesi elementit uudelleen.
 • Napsauta vasemmassa yläkulmassa olevaa Muotoilu-painikkeita muuttaaksesi elementin suunnittelutyyliä.
 • Lisää uusia elementtejä ja osioita sivulle napsauttamalla Lisätä linkki yläpalkissa.
 • Lisää uusia sivuja napsauttamalla Sivu+ Lisää sivu -painike yläpalkissa.

Puhutaanpa uusien sivujen lisäämisestä sekunniksi. Viime kädessä, kun haluat lisätä uuden sivun, näet tarkan suunnittelurajapinnan kuin kotisivua mukauttaessasi. Käyttö on sama ja saatavissa olevien sisältöelementtien valikoima on myös sama.

Wix tarjoaa sinulle myös joukon valmiita sivumalleja esimerkiksi sivuille, yhteystiedoille, myyntisivuille ja muille.

Wix ehdotti sivuja

4. Lisää toimintoja Wix-sovellusten kautta

Wix sisältää paljon sisäänrakennettuja ominaisuuksia, mutta jos haluat lisää, voit lisätä niitä Wix App Marketin kautta. Löydät sovelluksia sähköpostityökalujen integrointiin, analytiikkaan ja muihin.

Wix-sovellukset

Asenna vain sovellus muutamalla napsautuksella ja määritä se sitten sovelluksen asetusten mukaisesti.

5. Aseta nimi, verkkotunnus ja valitse suunnitelma

Kun olet tyytyväinen sivustosi ulkoasuun, voit julkaista sen vihdoin koko maailman näkemistä varten.

Voit tehdä sen napsauttamalla Julkaista -painike Wix-käyttöliittymän oikeassa yläkulmassa.

julkaise sivusto

Seuraavaksi valitse, haluatko rekisteröidä uuden verkkotunnuksen vai pysyä ilmaisen Wix-aliverkkotunnuksen kanssa.

aliverkkotunnus

Merkintä; jos valitset mukautetun verkkotunnuksen, sinun on myös päivitettävä yhteen Wixin aiemmin puhuttamaan maksettuun suunnitelmaan.

Kun olet suorittanut nämä vaiheet, sivustosi tulee olemaan verkossa ja näkyvästi julkisesti! ��

WordPress

Kuinka luoda oma verkkosivusto WordPressiin

Oman verkkosivustosi luominen WordPressissä on hiukan erilainen kuin Wixissä.

Ensinnäkin, et mene WordPress.org-pääsivustolle aloittaaksesi. Sen sijaan paras paikka aloittaa on isäntäyritys.

Puhuimme paljon erilaisista isännöintityypeistä aiemmin, joten jos haluat täydellisen vertailun markkinoilla saatavilla olevasta, lue tämä. Jos et voi vaivautua tekemään niin nyt, tässä on lyhyt yhteenveto – suosituksemme WordPress-isännöinnistä:

 • Bluehost: Tätä isäntä suosittelee WordPress virallisesti, ja se on edullisimpia vaihtoehtoja siellä. Kuten aiemmin mainitsin tässä viestissä, voit aloittaa 2,95 dollarista kuukaudessa, ja saat verkkotunnuksen ilmaiseksi ensimmäisenä vuonna.
 • SiteGround: Tämä on toinen WordPress-hyväksymä isäntä. Sillä on hienoja arvosteluita asiakkailta, se tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja huippuluokan tukea. Hieman kalliimpi, alkaen 3,95 dollarista kuukaudessa.

�� Tässä on tarkempi vertailu keskenään SiteGround vs. Bluehost.

Käytämme Bluehostia tämän oppaan tarkoituksiin:

1. Mene Bluehostiin ja kirjaudu sisään

Siirry Bluehost-verkkosivustoon ja napsauta Aloittaa painiketta. Valitse yksi suunnitelmista – luultavasti Basic-merkinnällä 2,95 dollaria kuukaudessa (riittää, jos aloitat vain pienellä sivustolla).

Bluehost hinnoittelu 2

Valitse seuraavassa vaiheessa sivustollesi verkkotunnus. Muista, että saat tämän verkkotunnuksen ilmaiseksi ensimmäisen vuoden ajan.

Tee siitä jotain omaperäistä, joka on sopusoinnussa brändisi, markkinarakojen ja asioiden kanssa, joita haluat sivustosi edustavan. Tässä on neuvoja aiheesta kuinka valita hyvä verkkotunnus.

Suorita rekisteröintiprosessi loppuun ja käy läpi oston. Kuten aiemmin mainittiin, joudut maksamaan kolme vuotta etukäteen saadaksesi tämän alhaisen 2,95 dollarin hinnan kuukaudessa.

2. Asenna WordPress

Bluehost tekee tästä osasta erittäin helpon tehdä, eikä se vaadi palvelimelta hallintaa.

Kirjaudu vain tiliisi ja siirry Sivustoni -välilehti, napsauta Luo sivusto nappi.

sininen tunnus

Bluehost kysyy joitain yksityiskohtia, kuten sivuston nimi ja otsikkolinja.

Sivuston nimi

Seuraavaksi sinua pyydetään valitsemaan, mihin verkkotunnuksesi nimiin haluat yhdistää sivuston. Sinulla on todennäköisesti vain yksi verkkotunnus siellä, joten valitse se luettelosta.

Kun tämä on tehty, Bluehost asentaa nyt WordPressin sinulle. Kun prosessi on valmis, voit kirjautua sisään WordPress-hallintapaneeliin.

kuinka voit luoda oman verkkosivustosi asentamalla WordPressin Bluehostiin

3. Valitse malli

WordPress antaa sinun valita tuhansista malleista (nimeltään teemoja) ja asentaa ne sitten muutamalla napsautuksella!

Aluksi kirjaudu sisään WordPress-hallintapaneeliin ja siirry kohtaan UlkomuotoTeemat. Napsauta sitten siellä Lisää uusi.

teemat lisäävät uusia

Vaihda kohtaan varmistaaksesi, että selaat vain parhaita teemoja Suosittu kieleke.

välilehti suosittu

Valitse haluamasi luettelosta teema ja asenna se. Aiomme mennä Neve (löydät sen jostain toisen / kolmannen rivin kohdalta).

Tämä on itse asiassa oma teema, josta WordPress-yhteisö näyttää pitävän paljon. Teema on aktiivinen yli 50 000 verkkosivustolla kirjoittamishetkellä.

neve lohko

�� Lue myös: 50+ parasta ilmaista WordPress-teemaa

Napsauta vain Asentaa -painike teeman alapuolella (katso kuva yllä) ja napsauta sitten Aktivoida kun asennus on valmis.

Neve ei kutsu sinua antamaan laukaus yhdelle sen aloitussivustoista.

kuinka voit luoda oman verkkosivustosi Neve-aloitussivustoilla

Nämä verkkosivumallit auttavat sinua aloittamaan suunnittelun niin, että sinun ei tarvitse tehdä kaikkea käsin. Erittäin suositeltavaa!

Aloita napsauttamalla suurta sinistä painiketta. Näet luettelon käytettävissä olevista malleista. Voit valita yhden sivustosi kapealla tilalle tai valita vain nautinnon.

neve mallit

Yläosassa voit myös valita valitsemasi sivunmuodostajan. Pidämme Elementorista parhaiten, mutta voit vapaasti mennä heidän kanssaan.

Napsauta vain Tuonti -painike haluamasi mallin vieressä. Älä koskaan anna sinulle valintaa, mitkä elementit haluat tuoda. On parasta jättää ne kaikki valituksi, jotta saat kokonaisen toimivan verkkosivun tuonnin jälkeen. Neve ei myöskään asenna suunnittelutyön edellyttämää sivunmuodostajaa.

neve tuonti

Klikkaa Tuonti aloittaa. Tämä voi viedä minuutin tai kaksi.

neve tuonti

Kun tuonti on valmis, voit nähdä sivustosi.

neve verkkosivusto

4. Muokkaa sivustoasi

Tässä vaiheessa voit mukauttaa verkkosivustosi parilla tavalla.

Ensinnäkin voit käyttää WordPress Customizer huolehtia perusasetuksista.

WordPress mukauttaa

WordPress Customizer -sovelluksella voit säätää esimerkiksi pääasettelua, otsikoita ja alatunnisteita, värejä ja taustaa, typografiaa, painikkeita, valikoita ja muuta. Kaikille pääsee sivupalkki-valikon kautta:

kuinka voit luoda oman verkkosivustosi WordPress-räätälöintiohjelmalla

Mukauttajan lisäksi voit muokata sivua myös Elementorin kautta.

WordPress muokata Elementorin kautta

Yksinkertaisesti sanottuna Elementor antaa sinun muokata ja mukauttaa melkein mitä tahansa sivulla näkemääsi. Aloita napsauttamalla vain sivun elementtiä tai lisäämällä uusi elementti sivupalkista:

kuinka voit luoda oman verkkosivustosi Elementor UI: n avulla

Lue lisää Elementorista tämä arvostelu tai tämä vertailu Elementor vs Divi Builder vs Beaver Builder.

5. Luo uusia sivuja

Jos haluat luoda lisää sivuja WordPressiin, napsauta + Uusi -painiketta ja sitten päälle Sivu:

WordPressin uusi sivu

Näet WordPressin sisällön muokkausliittymän. Tämä on melko helppo käyttää … melkein kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on aloittaa kirjoittaminen pois.

WordPress -sivun luominen

�� Jos haluat lisätietoja WordPressin sisällön muokkaamisesta, lue tämä.

6. Lisää lisäominaisuuksia laajennuksien kautta

Vaikka WordPressissä on paljon ominaisuuksia, voit silti lisätä uusia. Siirry kohtaan liitännäisetLisää uusi pääsivupalkista.

lisää uusia WordPress-laajennuksia

WordPress-ekosysteemissä on saatavana yli 50 000 laajennusta! Luonnollisesti et tarvitse niitä kaikkia. Paras tapa navigoida tässä valtavassa tilassa on selata Suosittu ja suositeltava laajennusluettelot:

suositut laajennukset

Katso nämä kaksi välilehteä ja valitse laajennukset, jotka vaikuttavat sinulle mielenkiintoisilta / arvokkaista. Tässä on myös oma luettelo suositeltavista laajennuksista, jotka useimmilla verkkosivustoilla pitäisi olla.

Kun olet valmis asentamaan laajennuksen, napsauta Asenna nyt -painiketta sen nimen vieressä.

asenna laajennus

Kun asennus on valmis, napsauta Aktivoida.

7. Aseta sivustosi julkisesti saataville

Okei, tämä vaihe on todella hankala. Ja temppu on, että verkkosivustosi on jo avoinna yleisölle!

Jokainen voi jo avata sivustosi verkkotunnuksen verkkoselaimillaan ja nähdä luomuksesi. Onnittelut! ��

Saatat olla kiinnostunut myös näistä artikkeleista:

 • Parhaat ilmaiset verkkosivustojen rakentajat
 • Paras verkkosivustojen rakentaja pienyrityksille

Mitä tapahtuu seuraavaksi, kun selvität kuinka luoda oma verkkosivusto?

Pelkästään verkkosivustosi saaminen verkossa on vasta matkaasi, pelkään …

Seuraava askel on saada ihmiset lukemaan se. Eikä vain kerran, vaan palataksesi siihen uudestaan ​​ja uudestaan. Se on todellinen kova osa!

Tässä on joitain oppaita, joiden avulla pääset oikealle tielle:

 • Kuinka mainostaa verkkosivustoasi
 • Kuinka hallita sosiaalista mediaa
 • Paras tapa ansaita rahaa blogiin

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector