Kuinka käyttää GTmetrix-nopeustestaustyökalua + parantaa GTmetrix-sivunopeuden pisteet WordPressissä

Jos haluat parantaa WordPress-sivustosi suorituskykyä, sinun on tiedettävä missä olet tällä hetkellä. Siinä GTmetrix-nopeustestaustyökalu auttaa sinua.


GTmetrixin avulla voit kytkeä sivustosi URL-osoitteen ja GTmetrix piilottaa nykyiset tehokkuustietosi, mukaan lukien tulokset, suositukset ja analysointityökalut, joiden avulla voit optimoida sivustosi tehokkuuden.

Mutta näihin raportteihin sisältyy paljon tietoa, joten kuinka hyödyntää sitä parhaalla mahdollisella tavalla sivustosi nopeuttamiseksi?

Sitä me käsittelemme GTmetrix-nopeustestauksessa. Tässä viestissä me

 • ✅ Kautta kaikki, mitä GTmetrix-suorituskykytyökalu tarjoaa
 • ✅ Kerro kuinka voit parantaa GTmetrix-pisteitäsi (ja kuinka paljon painotusta näihin pistemääräyksiin ensinnäkin)
 • ✅ Näytä joitain edistyneemmistä analyysityökaluista, kuten vesiputousanalyysi

Kuinka käyttää GTmetrix Speed ​​Test Tool -työkalua

Perustiedot ja GTmetrix-UKK

Ennen kuin joudumme typerään, katsotaanpa joitain perustietoja ja kysymyksiä siitä, mitä GTmetrix tarjoaa ja miten se toimii.

Mitä GTmetrix-nopeustesti tarjoaa??

GTmetrix-nopeustesti auttaa arvioimaan verkkosivustosi suorituskykyä useilla eri tavoilla.

Korkealla tasolla voit nähdä kuinka kauan sivustosi latautuu.

Mutta sitten se auttaa myös analysoimaan miksi sivustosi latautuu tällä tavalla ja miten voit parantaa sitä. Tätä varten se:

 • Luokittelee sivustosi kahta erilaista metriikkaa vastaan – Google PageSpeed ​​ja YSlow.
 • Tarjoaa vesiputouskartan ja ajoitusanalyysin jotta näet kuinka kukin yksittäinen pyyntö latautuu ja missä mahdolliset pullonkaulat ovat.
 • Ottaa videotallenteita jotta näet kuinka sivustosi latautuu kävijöille.
 • Loki historialliset testitulokset viimeisen 30 päivän ajan, jotta voit analysoida kuinka sivustosi tehokkuus muuttuu ajan myötä.

Mistä GTmetrix-pisteet tulevat?

GTmetrixillä ei ole omaa pisteytysmekanismia. Sen sijaan se tuottaa tulokset kahdella kolmannen osapuolen menetelmällä:

 • Google PageSpeed – Nämä ovat 26 erilaista sääntöä. Jokainen sääntö saa oman pisteet ja painotetaan eri tavalla. Kokonaistulos on mistä kokonaisvaltainen PageSpeed-pisteet tulevat.
 • YSlow – YSlow on Yahoon avoimen lähdekoodin projekti (muistatko Yahoo?), Joka arvostaa verkkosivustosi 19 eri säännön vastaisesti. Aivan kuten PageSpeed, kokonaispisteesi tulee kaikkien näiden yksittäisten sääntöjen painotetusta tuloksesta.

Ovatko GTmetrix-pisteet tärkeitä?

kyllä ​​ja ei.

Tässä on "Joo" osa:

Sinun tulisi kiinnittää huomiota GTmetrix-tuloksiin, koska matalien pisteiden saaminen tarkoittaa todennäköisesti sitä, että et ole toteuttanut joitain tärkeitä käyttöliittymän parhaita käytäntöjä.

Mutta tässä on "Ei" osa:

Vierailijasi eivät välitä GTmetrix-pistemäärästäsi – he välittävät siitä, kuinka kauan verkkosivustosi lataaminen ja vuorovaikutteisuus vie.

Jos sinulla on WordPress-verkkosivusto, joka latautuu alle kahdessa sekunnissa ja jolla on GTmetrix-pisteet 70-luvulla, on paljon parempaa kuin WordPress-verkkosivustolla, jonka lataaminen vie neljä sekuntia, mutta jonka tulokset ovat täydelliset 100.

Periaatteessa kiinnitä huomiota tuloksiin, koska ne antavat sinulle nopean arvion sivustosi optimoinnista, mutta älä ole pakkomielle niistä, koska päivän päätteeksi ainoa asia on se, kuinka nopeasti verkkosivustosi latautuu..

Voiko verkkosivusto, jolla on alhaiset GTmetrix-pisteet, ladata edelleen nopeasti??

Kyllä ehdottomasti.

Tässä on yksi iso syy miksi:

Molemmat GTmetrix-pisteet (PageSpeed ​​ja YSlow) koskevat enimmäkseen käyttöliittymien optimointia, kuten kuinka kuvasi on optimoitu ja kuinka koodi näyttää.

Suorituskyvyn optimointi back-end-tekniikassa on kuitenkin yhtä tärkeä, ellei enemmän. Tämä kattaa mm. Kuinka hyvä palveluntarjoajasi on ja palvelinarkkitehtuuri (esim. Nginx vs. Apache).

Jos taustasuorituskykysi on kamala, sivustosi voi silti latautua hitaasti, vaikka sinulla olisi täydelliset GTmetrix-pisteet. Samoin, jos valitset erinomaisen WordPress-isännöinnin, sivustosi voi silti ladata melko nopeasti, vaikka GTmetrix-pisteet olisivatkin alhaiset.

Parhaan tuloksen saamiseksi sinun on optimoitava sekä käyttöliittymän että takaosan suorituskyky.

Voinko suorittaa GTmetrix-nopeuden testin?

Joo! Ja on erittäin suositeltavaa testata sekä tietokoneiden että mobiililaitteiden suorituskyky, koska nykyään suurin osa ihmisistä selaa verkkoa mobiililaitteilla.

Pohjimmiltaan sen ymmärtäminen, kuinka sivustosi latautuu pöytätietokoneille, on vain puoli taistelua – haluat myös testata, miltä se näyttää mobiililaitteille.

Mobiililaitteilla voi olla erilaisia ​​kuvioita. Esimerkiksi, vähän virtaa käyttävä matkapuhelin vie JavaScriptin tuottamiseen enemmän aikaa kuin edes halpa työpöytä. Joten jos sivustosi on JavaScript-raskas, sillä saattaa olla suurempi vaikutus mobiilisivusi latausaikoihin kuin työpöydän latausaikoilla.

Et tiedä sitä, ellet testaa erityisesti mobiililaitteiden suorituskykyä.

Jotta voit suorittaa GTmetrix-mobiilinopeustestejä, sinun on kirjauduttava ilmaiseksi tilille – lisää tästä sekunnissa.

Kuinka suorittaa GTmetrix-nopeustesti

Yksinkertaisin tapa suorittaa testi GTmetrixissä on oikeudenmukainen siirry GTmetrix-kotisivulle, kytke sivustosi URL-osoite ja napsauta Testaa sivustosi:

GTmetrix-nimettömä testi

Suosittelen kuitenkin, että teet sen sijaan, että rekisteröidyt vapaa GTmetrix-tili ennen testin suorittamista.

Testin julkisen version kanssa nopeustesti käyttää aina seuraavaa kokoonpanoa:

 • Testi Vancouverista, Kanada
 • Chrome-selain työpöydällä
 • Uttomerkitty yhteys

Mutta jos rekisteröit vapaa tili, voit muuttaa kaikki nämä ehdot vastaamaan tarpeitasi.

Esimerkiksi, jos suurin osa vierailijoista on Lounais-Yhdysvalloista, voit muuttaa testauspaikan Dallasiin, Texasiin, saadaksesi paremman kuvan suorituskyvystä kohdeyleisöllesi.

Testauspaikkojen vaihtamisen lisäksi tässä on mahdollisuus käyttää mobiililaitetta tai muuttaa yhteyden nopeutta (esimerkiksi simuloimalla hitaampaa 3G-yhteyttä vs. nopea langallinen yhteys).

Kun olet rekisteröitynyt ilmaiseksi tilillesi, voit laajentaa Analyysivaihtoehdot määrittääksesi lisää testisi toiminnasta:

Testauksen lisäasetukset

Kun GTmetrix on suorittanut testin olosuhteidesi mukaan, se sylkee takaisin tulossivun, jossa on:

 • Ylhäältä nopea yhteenveto, joka sisältää suorituskykypisteesi ja perussivutiedot
 • Yksityiskohtaiset tulokset, jaettu kuuteen välilehteen

Yhteenveto tuloksista

Mennään läpi kuusi välilehteä …

1. Sivunopeus-välilehti

Latausnopeus -välilehti on oletusarvoinen aktiivinen välilehti, kun suoritat GTmetrix-testiä. Se arvostaa verkkosivustosi Googlen PageSpeed-sääntöihin.

Jokaisesta 26 säännöstä verkkosivustosi saa pisteet välillä 0-100. Sitten GTmetrix lisää nämä pisteet tuottaaksesi yleisen PageSpeed-pisteet.

26 sääntöä ei ole tasapainotettu, joten joillakin on suurempi vaikutus yleispisteisiisi kuin toisilla.

Jos napsautat nuolta laajentaaksesi yhtä säännöistä, näet lisätietoja sivustosi tietyistä elementeistä, jotka aiheuttavat ongelmia:

GTmetrix-nopeustesti PageSpeed ​​-välilehti

Tässä on joitain yleisimmistä PageSpeed-ongelmista ja niiden korjaamisesta pisteet parantamiseksi …

Optimoi kuvat

Kuvien pakkaamisen avulla voit pienentää niiden tiedostokokoja nolla tai minimaalinen laatuhäviö pakkausalgoritmistasi riippuen.

Voit optimoida ja pakata kaikki WordPress-sivustosi kuvat automaattisesti, käyttämällä Optimole-laajennus:


Kuvan optimointi ja Lazy Load by Optimole Kuvan optimointi & Lazy Load kirjoittanut Optimole

Tekijä (t): Optimole

Nykyinen versio: 2.3.1

Viimeksi päivitetty: 21. huhtikuuta 2020

optimole-wp.zip


96% Arviot


50000 + asennukset


WP 4.7 + vaaditaan

Hyödynnä selaimen välimuisti

Selaimen välimuisti nopeuttaa latausaikoja tallentamalla tietyt staattiset resurssit vierailijoiden paikallisiin selaimiin. Tämä tarkoittaa, että seuraavissa käynteissä kävijöiden selaimet voivat palvella näitä resursseja vierailijoiden paikallisilta tietokoneilta sen sijaan, että lataavat niitä jokaisella vierailulla.

Monet WordPress-välimuistilaajennukset tarjoavat jo selaimen välimuistin, kuten WP Super Cache, WP Rocket ja WP Nopein välimuisti.

Tarjoa skaalattuja kuvia

Skaalattu kuva on kuva, joka on täysin mitoitettu mittasuhteisiin, joissa käytät sitä – meillä on koko viestin aihepiirrettyjen kuvien käsitteestä ThemeIsle-sivustolla.

Yksi helppo tapa tarjota skaalattuja kuvia WordPressissä on jälleen kerran Optimole-laajennus – se voi tehdä työn automaattisesti puolestasi, jotta kuvasi skaalautuvat aina täydellisesti riippumatta siitä, mitä laitetta vierailija käyttää.

Määritä kuvan mitat

Tämä sisältää HTML: n – haluat määrittää kuvan todellisen leveyden ja korkeuden upotettaessa sitä.

Esimerkiksi…

Ei optimaalinen:

optimaalinen:

WordPress tekee tämän oletuksena, kun lisäät kuvia editoriin, mutta sinun kannattaa varmasti määrittää muualla (kuten laajennuksessa) käyttämäsi kuvat.

Pienennä HTML, CSS ja JavaScript

Nämä ovat teknisesti kolme erillistä sääntöä, mutta yhdyn ne yhteen, koska peruskonsepti on sama.

Pienentämiseen sisältyy tarpeettomien merkkien poistaminen sivustosi koodista muuttamatta sen toimintoja. Esimerkiksi poistamalla raot ja väliviivat.

Jotkut WordPress-suorituskyvyn laajennukset, kuten WP-raketti, sisältää minimoinnin. Tai voit käyttää ilmainen automaattisen optimoinnin laajennus pienentääksesi sivustosi koodia.


Autoptimize Autoptimize

Tekijä (t): Frank Goossens (futtta)

Nykyinen versio: 2.7.2

Viimeksi päivitetty: 21. toukokuuta 2020

autoptimize.2.7.2.zip


94% Arviot


1000000 + asennukset


WP 4.9 + vaaditaan

Vältä aloitussivun uudelleenohjauksia

URL-osoitteiden uudelleenohjaukset ovat hyödyllisiä liikenteen ohjaamiseen. Haluat kuitenkin välttää niiden käyttöä, jos se on mahdollista, koska ne hidastavat verkkosivustosi käyttöä.

Korjaa tämä varmista, että kaikki sisäiset linkkisi menevät suoraan nykyiseen URL-osoitteeseen – älä luota uudelleenohjauksiin asioiden korjaamiseksi. Esimerkiksi, jos ohjaat automaattisesti http://yoursite.com osoitteeseen https://yoursite.com pakottaaksesi SSL-käytön, varmista, että linkit aina sivustosi HTTPS-versioon, jotta vältetään tarpeettomat uudelleenohjaukset.

Voit lykätä JavaScriptin jäsentämistä

Kun puhut sivun latausaikoista, verkkosivustosi näkyvyys on yhtä tärkeätä, ellei jopa tärkeämpää, kuin kuinka kauan koko sivustosi latautuu..

JavaScript voi hidastaa tätä pakottamalla kävijöiden selaimet keskeyttämään sivun renderoinnin JavaScriptin lataamiseksi ja jäsentämiseksi. Siksi näet sen usein nimellä renderöintielokuva JavaScripti.

Tämän korjaamiseksi sinun tulisi yrittää lykätä JavaScriptin jäsentämistä, jotta sivustosi alkaa ladata / jäsentää tätä JavaScriptiä vasta, kun verkkosivustosi näkyvä osa on jo ladattu..

WP Rocket sisältää sisäänrakennetun työkalun, jonka avulla voit tehdä tämän. Tai voit käyttää ilmainen Async JavaScript -laajennus, joka tulee samalta Autoptimize-laajennuksen kehittäjältä.


Async JavaScript

Tekijä (t): Frank Goossens (futtta)

Nykyinen versio: 2.20.03.01

Viimeksi päivitetty: 1. maaliskuuta 2020

async-javascript.2.20.03.01.zip


92% Arviot


100000 + asennukset


WP 4.6 + vaaditaan

Yhdistä kuvia CSS-spriteillä

Tämä on edistyksellinen tekniikka, jonka avulla voit yhdistää useita kuvatiedostoja yhdeksi tiedostoksi CSS: n avulla. Tämän avulla voit vähentää sivusi lataamiseen tarvittavien HTTP-pyyntöjen määrää.

Sinun ei tulisi käyttää CSS-spreittejä kaikissa kuvassasi, koska niillä on kielteisiä vaikutuksia SEO- ja esteettömyyteen (koska et voi enää lisätä kuvan tekstiä). Sen sijaan sinun tulisi käyttää CSS-spritejä vain koristekuviin, kuten asiakkaidesi logot tai sosiaalisen jaon kuvakkeet.

Valitettavasti CSS-spritien automaattista asettamista varten ei ole mitään pluginia – sinun on tehtävä se manuaalisesti. Tässä on miten.

Ota pakkaus käyttöön

Olemme jo puhuneet kuvan pakkaamisesta aiemmin, mutta tämä "puristus" viittaa kaikkien verkkosivustosi tiedostojen pakkaamiseen palvelintasolla käyttämällä jotain nimeltään Gzip-pakkausta.

Gzip-pakkaus voi pienentää sivustosi tiedostojen kokoa keskimäärin noin 70%.

Monet WordPress-suorituskyvyn laajennukset voivat auttaa sinua ottamaan käyttöön Gzip-pakkauksen, mukaan lukien WP Rocket, WP Super Cache ja WP Nopein välimuisti. Tai voit käyttää yksinkertaista ja ilmaista Ota Gzip-pakkauslaajennus käyttöön omaa ratkaisua varten.


Ota Gzip-pakkaus käyttöön

Tekijä (t): Moki-Moki Ios

Nykyinen versio: 1.0.3

Viimeksi päivitetty: 8. toukokuuta 2020

enable-gzip-compression.1.0.3.zip


86% Arviot


20000 + asennukset


3.0.1Requires

2. YSlow-välilehti

YSlow-pistemääräsi noudattaa samanlaista lähestymistapaa kuin PageSpeed-pistemäärä, se käyttää vain erilaisia ​​sääntöjä testiin. Lista on vähän pienempi – GTmetrixin YSlow-välilehti sisältää vain 19 sääntöä.

Kuten PageSpeed-pisteet, jokainen sääntö saa oman pisteet ja kokonaispisteesi perustuu näiden pisteiden painotettuun keskiarvoon.

GTmetrix-nopeustesti YSlow-välilehti

Tässä on joitain yleisimmistä suosituksista, joita kohtaat…

Käytä sisällönjakeluverkkoa (CDN)

CDN nopeuttaa sivustosi sivun latausaikoja toimittamalla sivustosi staattisen sisällön palvelimien verkosta ympäri maailmaa. Lisätietoja tässä viestissä.

Voit käyttää kuviasi CDN: n kautta käyttämällä ilmainen Optimole-laajennus. CDN: n käyttäminen kaikissa sivustosi staattisissa tiedostoissa, CloudFlare on myös hyvä vaihtoehto.

CDN-palveluiden vertailu ��

Pienennä JavaScript ja CSS

Käsittelin tätä jo PageSpeed-osiossa. Voit pienentää CSS: tä ja JavaScriptiä erillisellä laajennuksella, kuten Autoptimize. Tai monet WordPress-suorituskyvyn laajennukset sisältävät myös omat pienennysominaisuudet.

Pakkaa komponentit

Tämä on sama kuin "Ota pakkaus käyttöön" suositus PageSpeed ​​-välilehdestä. Voit korjata sen ottamalla käyttöön Gzip-pakkauksen.

Monet WordPress-välimuistilaajennukset sisältävät Gzip-pakkausominaisuuden. Tai voit käyttää omaa Ota Gzip-pakkauslaajennus käyttöön.

Vältä URL-osoitteiden uudelleenohjauksia

Tämä on sama kuin "Vältä aloitussivun uudelleenohjauksia" sivunopeudessa.

Yritä linkittää aina sivun nykyiseen URL-osoitteeseen sen sijaan, että luottaisi uudelleenohjauksiin ihmisten siirtämiseksi oikeaan määränpäähän.

Vähennä DNS-hakuja

Vierailijoiden selainten on suoritettava DNS-haku jokaiselle verkkotunnukselle, josta sivustosi sisältää sisältöä.

Sinulla on aina vähintään yksi DNS-haku omalle sivustollesi. Mutta jos käytät ulkopuolisia palveluita sivustossasi (kuten Google Fonts tai Google Analytics -seurantakoodi), ne johtavat lisää DNS-hakuihin.

Kaksi ratkaisua ovat:

 • Poista ulkoinen palvelu, jos se on tarpeetonta
 • Yritä itse isännöidä sisältöä, jos mahdollista, kuten isännöidä Google Fontsia omalle palvelimellesi sen sijaan, että luottaisit Google Fonts CDN -kirjaan.. Tämä laajennus voi auttaa.

Tee vähemmän HTTP-pyyntöjä

Näet HTTP-pyynnöt yksityiskohtaisemmin Vesiputous välilehtiosa (se on seuraava).

3. Vesiputous-välilehti

Vesiputous -välilehti on vähän edistyksellinen, mutta se on erittäin hyödyllinen työkalu ymmärtää, kuinka sivustosi eri osat latautuvat ja missä saattaa olla pieniä pullonkauloja, jotka hidastavat koko sivustoasi.

Kun avaat Vesiputous -välilehdessä näet luettelon jokaisesta tämän sivun HTTP-pyynnöstä (nämä ovat "Pyynnöt" GTmetrix-tulokset-yhteenvedosta).

Jokainen sivusi objekti on erillinen HTTP-pyyntö. Esimerkiksi:

 • Jokainen kuva on yksi HTTP-pyyntö (paitsi jos käytetään CSS-spritejä!)
 • Jokainen CSS- tai JavaScript-tiedosto on yksi HTTP-pyyntö
 • Lataamasi ulkoiset skriptit (kuten Google Analytics) ovat myös vähintään yksi HTTP-pyyntö
 • Jne.

Kaikki asiat ovat samat, vähemmän HTTP-pyyntöjä tarkoittaa yleensä nopeammin ladattavaa verkkosivustoa.

Lisäksi, kuten näet luetteloa tarkastellessasi, jokaisella HTTP-pyynnöllä kuluu erilainen aika ladata ja ladata eri järjestyksessä (jotkut jopa estävät toiset) – joten jos voit löytää ja poistaa hidas lataus HTTP-pyynnöt, voit tehdä suuren muutoksen sivustosi sivujen latausaikoihin.

Voit nähdä kunkin HTTP-pyynnön yksityiskohdat, kun viet hiiren osoittimen päälle. Esimerkiksi tämän Marokon kahvihernekuvan lataus kesti 102,4 ms:

GTmetrix nopeustesta vesiputousanalyysi

Voit myös käyttää yläosassa olevia suodatin- ja hakuvaihtoehtoja löytääksesi tiettyjä HTTP-pyyntöjä. Jos esimerkiksi etsit wp-content / plugins, löydät HTTP-pyynnöt, jotka WordPress-sivustosi laajennukset lisäävät..

Voit jopa kaivaa edelleen löytääksesi pyyntöjä tietyiltä plugineilta. Esimerkiksi wp-content / plugins / elementor -haku näyttää kaikki pyynnöt osoitteesta Elementor-sivunmuodostaja-laajennus:

Vesiputousanalyysin haku

Jos huomaat, että laajennus lisää paljon hitaasti ladattavia HTTP-pyyntöjä eikä tuo sinulle paljon hyötyä, kannattaa ehkä harkita sen poistamista ja löytää parempi vaihtoehto.

4. Ajoitukset-, Video- ja Historia-välilehdet

Aion ryhmitellä GTmetrix-nopeustestin kolme viimeistä välilehteä yhteen, koska et todennäköisesti käytä niitä niin usein, enkä usko, että ne vaativat syvää erittelyä.

ajoitukset

ajoitukset -välilehti antaa sinulle lisätietoja siitä, kuinka kauan eri latausaikamittareiden saavuttaminen kestää. Löydät nämä tiedot myös vesiputouskaaviosta – ajoitukset -välilehti tekee siitä hieman helpomman visualisoida.

Jos siirrät hiiren osoittimen päälle, GTmetrix näyttää alla olevan kuvauksen, joka kertoo, mitä se tarkoittaa:

Ajoitukset-välilehti

Video

Jos olet ottanut sivun lataamisen videot käyttöön testin aloittamisen yhteydessä, voit katsella näitä videoita Video kieleke.

Voit myös hidastaa niitä nopeuteen 1/4 alkuperäisestä nopeudesta nähdäksesi asiat yksityiskohtaisemmin.

Videot ovat hyödyllisiä, koska niiden avulla näet paitsi sivustosi latautumisen, myös sen, kuinka sivustosi latautuu. Esimerkiksi mitkä sivustosi osat näkyvät ensin? Onko kuormituksen aikana outoja virheitä kuten "tyylikkään sisällön salama"? Nämä ovat hyödyllisiä asioita, jotka sinun tulee tietää optimoidessasi sivustosi suorituskykyä.

Historia

Viimeiseksi, jos testaat sivua useita kertoja, Historia -välilehdessä näet aiempien testien tulokset, jotta voit analysoida kuinka asiat ovat muuttuneet ajan myötä.

Se tallentaa kaikki testit tälle sivulle viimeisen 30 päivän ajan. Sen jälkeen historialliset testitulokset poistetaan.

Esimerkiksi, jos teet joitain parannuksia parantaaksesi GTmetrix-nopeustestipisteitäsi, voisit nähdä kuinka nämä muutokset johtavat todellisiin sivun latausajan parannuksiin:

GTmetrix-nopeustestauksen historialliset tulokset

Saa enemmän GTmetrix-nopeustestistä

Jos haluat saada kaiken hyödyn GTmetrix-nopeustestaustyökalusta, sinun tulee mennä yhteenvetoruudun ulkopuolelle ja kaivaa alla olevia yksityiskohtia.

Et halua olla liian riippuvaisia ​​GTmetrix-suorituskykypisteisiisi, mutta pisteyksiin sisältyvät ehdotukset tarjoavat hyödyllisiä ohjeita alueista, joilla sivustosi käyttöliittymän suorituskyvyn optimointi saattaa puuttua.

Lisäksi Vesiputous -välilehti on loistava työkalu kaivaaksesi sivustosi suorituskyvyn tiettyjä näkökohtia, kuten löytää kuvia, skriptejä tai laajennuksia, joilla on kohtuuttoman suuri vaikutus sivustosi sivujen latausaikoihin.

Jos haluat syventyä WordPress-suorituskykyyn tarkemmin, tutustu kokoelmaan, joka sisältää 11 tapaa nopeuttaa WordPressiä.

Onko sinulla jatkuvia kysymyksiä siitä, kuinka testata verkkosivustosi GTmetrixillä? Jätä kommentti ja yritämme auttaa meitä.

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Suunnittelu ja esitys Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map