Kuinka asentaa WordPress-teemat ja laajennukset GitHubista

Kuinka asentaa WordPress-teemat ja laajennukset GitHubista

Kuinka asentaa WordPress-teemat ja laajennukset GitHubista
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Monet WordPressin teema- ja laajennuskehittäjät käyttävät GitHubia toteuttaakseen versionhallinnan projekteihinsa. Tämä tarkoittaa, että kaikki heidän koodinsa ja tiedostot ovat kaikkien nähtävissä ja ladattavissa. WordPress-laajennusten asentaminen GitHubista manuaalisesti voi kuitenkin olla turhauttavaa.


Kuten luultavasti voitte kuvitella, on työkaluja, jotka auttavat virtaviivaistamaan laajennusten ja teemojen asennusta GitHubista. Valitsemastasi menetelmästä riippuen voit jopa varmistaa, että jokainen asentamasi ohjelmisto päivittyy automaattisesti, kun kehittäjät tekevät muutoksia arkistoonsa. Tällä tavalla voit niputtaa jokaisen projektin kanssa sydämesi sisältöön.

Tässä artikkelissa aiomme puhua miksi sinun pitäisi käyttää GitHubia WordPress-kehitysprojekteihisi.

Sitten osoitamme sinulle, kuinka voit asentaa WordPress-laajennukset GitHubista (ja myös teemoista!) WP Pusher -sovelluksen, omistetun työkalun, avulla. Mennään töihin!

Miksi sinun tulisi harkita GitHubin käyttöä

Aloittamattomille, GitHub on alusta, joka on rakennettu Git versionhallintajärjestelmä. Tämän tyyppinen ohjelmisto antaa useiden kehittäjien työskennellä samoilla tiedostoilla samanaikaisesti. Sitä käyttämällä kehittäjät voivat lähettää koodinsa ja tiedostot arkistoon, jonka he voivat jakaa kenen tahansa kanssa. He saavat hallinnan siitä, kenellä on pääsy siihen, mutta muut ihmiset voivat myös “haarrua” näitä arkistoja ja tehdä omia muutoksia koodiin.

Lyhyesti sanottuna, GitHub on täydellinen väline avoimen lähdekoodin yhteistyöhön. Tässä on vain muutamia syitä, miksi kehittäjät voivat hyötyä GitHubin käytöstä WordPress-projekteihin:

  • Se seuraa kunkin projektin muutoksia. GitHubin avulla kehittäjät näkevät, milloin kaikkia arkistossaan olevia tiedostoja on muokattu ja milloin ne on päivitetty viimeksi.
  • Se yksinkertaistaa yhteistyötä. Yhteistyössä olevan WordPress-projektin parissa työskenteleminen voi olla päänsärky. Muiden ihmisten kanssa koodaavien kehittäjien on ehkä jaettava tiedostoja edestakaisin, ja silti varmistettava, että kukaan ei työskentele samojen kanssa samanaikaisesti. GitHubin kanssa tämä ei ole enää ongelma
  • Se on täydellinen alusta avoimen lähdekoodin projekteille. GitHubin haarukkaominaisuus ja saatavilla olevat arkistot tekevät siitä ihanteellisen avoimen lähdekoodin käyttöympäristöille, kuten WordPress. Tämä tekee siitä täydellisen resurssin, kun työskentelet ilmaisilla laajennuksilla ja teemoilla.

Puhuimme kanssamme Ben Pines Elementorilta GitHubin käytöstä. Suositulla avoimen lähdekoodin rakentajalla on tuhansia sitoumuksia alustalla, joten on selvää, että kehittäjä on omistautunut työnkululle:

Ben Pines
[…] Jos olet kehittäjä, on kätevää saada vierailijat lataamaan laajennus GitHubista.

Voit saada numeroita, tähtiä, haarukoita ja kommentteja. WordPress Repossa se perustuu SVN: ään, ja vähemmän aktiivisia kehittäjiä käyttää sitä. GitHub on loistava tapa saada palautetta ja palautetta muilta kehittäjiltä.Ben Pines

Jos olet uusi WordPress-kehitystyössä, GitHub on täydellinen paikka aloittaa. Voit seurata suosikkiteemiesi ja laajennusten kehitystä nähdäksesi miten prosessi toimii, ja ladata ne itse pistämään konepellin alla. Voit jopa luoda omia haarukoita tietyille sovelluksille. Kun olet valmis rakentamaan omia teemoja ja laajennuksia, voit sitten ladata ne GitHubiin ja hyötyä suuremman WordPress-yhteisön tuesta ja tuesta..

Näistä syistä ja muista syistä GitHub kannattaa tarkistaa, ja se on täydellinen ensimmäinen askel tullakseen WordPress-kehittäjäksi. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on oppia asentamaan WordPress-laajennuksia GitHubista!

Kuinka ladata WordPress-laajennuksia ja teemoja GitHubista manuaalisesti

Laajennuksen tai teeman lataaminen GitHubista ei ole monimutkaisempaa kuin WordPress.orgin käyttö. Aluksi sinun kannattaa tarkistaa, onko ladattavalla laajennuksella tai teemalla julkinen arkisto. Tämä koskee usein ilmaisia ​​laajennuksia ja teemoja, mutta ei premium-laajennuksia ja teemoja, kuten saatat odottaa. Monet kehittäjät linkittävät jopa arkistoihinsa omilla WordPress.org-sivuillaan.

Kun olet löytänyt etsimäsi laajennuksen tai teeman GitHubista, napsauta vain Kloona tai Lataa -painiketta sen tiedostoluettelon yläpuolella. Sitten voit valita, avataanko tämä arkisto GitHubin työpöytäohjelmalla vai ladataanko se ZIP-tiedostona:

Asenna WordPress-laajennukset GitHubista - lataa ne ensin.

Kun zip-tiedosto on tallennettu, lähetä, asenna ja aktivoi se kuten muutkin laajennukset. Sen kanssa olet liike-elämässä!

Kuten näette, tämä lähestymistapa on erittäin yksinkertainen. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että emme voi parantaa sitä. Loppujen lopuksi saatat joutua lataamaan teemoja ja laajennuksia GitHubista melko usein. Siksi suoritamme seuraavassa menetelmässä asennuksen työkalulla, joka auttaa prosessin automatisoinnissa.

Kuinka asentaa WordPress-laajennuksia GitHubista käyttämällä WP Pusher… -ohjelmaa ja myös teemoja

Sen ytimessä on WP-pusher plugin suorittaa viimeisessä osassa hahmotellut vaiheet ja tekee työn puolestasi. Tarvitsee vain pääsyn GitHub-tiliisi ja linkin arkistoon, jossa on haluamasi teema tai laajennus. Sitten WP Pusher ottaa nämä tiedostot ja auttaa sinua asentamaan WordPress-laajennuksia GitHubista.
wppusher

Tämä työkalu ei kuitenkaan asenna vain tiedostoja. Se voi myös päivittää automaattisesti kaikki laajennukset tai teemat, jotka olet asettanut sillä, ja se tapahtuu aina, kun joku työntää uuden version. Lisäksi se voi jopa “ottaa haltuun” ja hallita muista lähteistä jo asentamasi laajennuksia, jos löydät niiden vastaavat arkistot. Kaiken kaikkiaan WP Pusher on erinomainen vaihtoehto, jos haluat käyttää jatkuvasti kehittyviä laajennuksia tai jos haluat testata omia projektejasi.

Aloita lataamalla ensin WP Pusher kotisivulta, sitten asenna ja aktivoi se. Siirry sen jälkeen kojetaulun uuteen WP Pusher -välilehteen ja etsi GitHub-vaihtoehto. Sisältä löydät kentän, johon sinun on kirjoitettava GitHub-tunnus tilisi yhdistämistä varten. Napsauta Hanki GitHub-tunnusta ja uusi ikkuna avautuu ja kysyy käyttäjätietojasi:

GitHub-tilisi yhdistäminen.

Sisäänkirjautumisen jälkeen sinun on valtuutettava WP Pusher -sovellus napsauttamalla vihreää painiketta:

WP Pusher -laajennuksen valtuuttaminen.

Lopuksi saat GitHub-tunnuksesi. Kopioi vain se, liitä se aiemmin mainittuun kenttään ja napsauta sen alla olevaa Tallenna GitHub-tunnuspainiketta:

Kirjoita GitHub-tunnisteesi.

Nyt laajennus on valmis rullaamaan. Asentaaksesi esimerkiksi teeman, mene kojetaulun WP Pusher → Asenna teema -välilehteen. Sisällä sinun on ilmoitettava, mitä arkistoa haluat käyttää:

Teeman asentaminen GitHubista.

Muista, että sinun ei tarvitse liittää minkään arkiston täydelliseen URL-osoitteeseen. Vain tilin nimi ja arkiston nimi tekevät. Jos esimerkiksi haluat asentaa Kaksikymmentäseitsemäntoista-teeman, kirjoita WordPress / twentyseventeen vastaavaan kenttään, kuten tämä:

Kaksikymmentätoistatoista teeman asentaminen GitHubista.

Kunkin arkiston tarkka nimi näkyy sen GitHub-sivun yläosassa, joten sinun tarvitsee vain kopioida se yli. Voit myös ilmoittaa, haluatko käyttää tietyn arkiston “haaraa”. Suosittelemme kuitenkin, että jätät tämän vaihtoehdon oletusasetukseksi useimmissa tapauksissa. Loppujen lopuksi oletus on yleensä versio, joka on valmis yleisölle:

Ilmaisee haaran, jonka haluat asentaa.

Lopuksi voit ottaa asetukset käyttöön päivittääksesi laajennuksen tai teeman automaattisesti joka kerta, kun sen arkistoon tulee uusi työntö. Voit myös asettaa sen ottamaan nykyiset laajennukset tai teemat, jotka olet jo asentanut eri lähteestä, kuten aiemmin mainitsimme:

Teeman määrittäminen päivittämään automaattisesti.

Napsauta tässä vaiheessa vain Asenna teema ja valitse sitten Aktivoi-vaihtoehto. Sen jälkeen se näkyy sekä Ulkonäkö → Teemat- että WP Pusher → Teemat-välilehdillä:

WP Pusherin teema-välilehti.

Tämä prosessi toimii täsmälleen samalla tavalla, jos haluat asentaa WordPress-laajennuksia GitHubista. Ainoa ero on, että asentaaksesi yhden näistä, sinun on siirryttävä sen sijaan WP Pusher → Asenna laajennus -välilehteen. Huuhtele ja toista sitten kaikki muut ladattavat teemat ja laajennukset!

johtopäätös

GitHub on loistava alusta oppimiseen suosikki WordPress-laajennusten ja -teemien kanssa. Se on korvaamaton resurssi ensikertalaisille kehittäjille, koska voit helposti pistää jokaisen projektin “konepellin alle”, tehdä parannuksia halutessasi ja jopa osallistua yhteistyöhön. Myöhemmin voit lähettää omat teemasi ja laajennuksesi verkkosivustoon ja saada palautetta muilta kehittäjiltä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että WordPress-laajennusten asennus GitHubista on kahta tapaa (ja teemat toimivat samalla tavalla). Voit joko ladata niiden arkistot zip-tiedostoina ja ladata ne sivustoosi tai automatisoida prosessin WP Pusherilla. Entinen menetelmä on yksinkertaisempi, mutta jälkimmäisen etuna on, että kun olet asentanut laajennuksen tai teeman, työkalu huolehtii automaattisesti päivityksistä sinulle.

Onko sinulla kysyttävää GitHubista? Puhutaanko heistä alla olevassa kommenttiosassa!

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

* Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkejä, mikä tarkoittaa, että jos napsautat jotakin tuottilinkkiä ja ostaa sen jälkeen tuotteen, saamme palkkion. Ei hätää, mutta maksat silti normaalin summan, joten sinun ei tarvitse maksaa siitä mitään kustannuksia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector