Koneoppiminen WordPressissä: Sisällön emotionaalisten vaikutusten analysointi AI: n avulla

On vaikea mitata sitä, miten ihmiset tuntevat verkkosivustosi navigoinnin ja sisällön lukemisen yhteydessä. Se on kuitenkin jotain, joka sinun on ymmärrettävä, jos haluat todella houkutella yleisöäsi. Tämä tarkoittaa, että haluat ehkä oppia käyttämään koneoppimista WordPressissä sisällön vaikutusten analysoimiseen.


Oikein työkaluilla voit tosiasiallisesti mitata sisällön emotionaalisen vaikutuksen ja muokata sitä kohdistamaan eri tunteita. Oikeudenmukaisuuden vuoksi tämä ei ole tarkkaa tiedettä, emmekä voi kertoa teille, mitkä tunteet vastaavat parhaiten yleisöäsi. Voit silti oppia paljon prosessista.

Tässä artikkelissa aiomme puhua siitä, kuinka WordPressin koneoppiminen voi muuttaa tapaa, jolla lähestyt sisällön luomista. Esittelemme sitten sinulle työkalun, joka auttaa sinua analysoimaan artikkeleidesi emotionaalisia vaikutuksia. Otetaan yhteyttä tunteisiimme!
kuinka käyttää koneoppimista WordPressissä

Kuinka tekoäly voi muuttaa tapaa, jolla käytät WordPressiä

Ensinnäkin on tärkeää ymmärtää, että emme ole vielä missään määrin lähellä todellisuutta Tekoäly (AI). Yksi alue, jolla olemme edistyneet valtavasti, on kuitenkin koneoppiminen, joka on (eräänlainen) samanlainen kenttä.


WordLift – AI-pohjainen SEO

Tekijä (t): WordLift, Insideout10


92% Arviot


500 + asennukset


WP 4.4 + vaaditaan

Lisätietoja

wordlift.3.25.5.zip

Nykyinen versio: 3.25.5

Viimeksi päivitetty: 28. toukokuuta 2020


92% Arviot


500 + asennukset


WP 4.4 + vaaditaan

WordPress.org-laajennussivu


WordLift – AI-pohjainen SEO

Koneoppimiseen sisältyy se, että tietokoneiden on käytettävä algoritmeja saavuttaaksesi parempia tehtäviä. Mitä enemmän tietoja syötät näihin järjestelmiin, sitä paremmin ne voivat tulla analysoimaan sitä ja ennustamaan tuloksia.

Jo nyt on muutama yleisön saatavilla oleva WordPress-sovellus, joka perustuu koneoppimiseen. Esimerkiksi siellä on WordLift, jonka avulla voit rakentaa parempia taksonomioita ja löytää lähteitä sisältöllesi.

Suurin osa koneoppimissovelluksista on kuitenkin edelleen erittäin vaikeaa.

Tämä tarkoittaa, että on vaikea ennustaa, kuinka tekniikka etenee lyhyellä aikavälillä ja miten se vaikuttaa sisällön luomiseen.

Jotta saisit paremman kuvan siitä, missä se on, puhuimme Tom Ewerin kanssa – WordCandy – jolla on runsaasti kokemusta sisällön luomisesta WordPress-verkkosivustoille. Hänelle oli sanottava seuraava:

tom ewer
Ensinnäkin, on tärkeätä muistaa, että olemme vielä alkupelissä tekoälyn ja koneoppimisen aloilla. Luulen, että tulemme näkemään joitain mielenkiintoisia edistyksiä työkaluissa, jotka auttavat sinua luomaan parempia taksonomioita sisältöllesi, ja löydämme aiheeseen liittyviä artikkeleita, joita lukijat saattavat haluta tarkistaa. Jotkut plugins tekevät tämän, ja tekniikan parantuessa, niin myös tulokset. En usko, että olemme missä tahansa lähellä sitä kohtaa, missä koneiden älykkyys voi ottaa houkuttelevan (ja tarkan) sisällön luomisprosessin, joten en aloittaisi vielä kirjoittajien ja toimittajien pienentämistä! Tom Ewer, WordCandy

Tämä on vankka arvio WordPressin koneoppimisen nykytilasta. Tässä vaiheessa se on ainutlaatuinen tekniikka, jolla on vain muutama sovellus. Löysimme kuitenkin yhden työkalun, joka käyttää koneoppimista WordPressistä tehokkaasti. Katsotaanpa se:

Koneoppiminen WordPressissä: Johdatus Watsonfindsiin


Watsonfinds Watsonfinds

Tekijä (t): Watsonfinds

Nykyinen versio: 2.0.0

Viimeksi päivitetty: 8. toukokuuta 2019

watsonfinds.zip


100% Arviot


100 + asennukset


WP 4.0 + vaaditaan

Watsonfinds on palvelun päälle rakennettu palvelu IBM Watson järjestelmään. Watson laskuttaa itseään eräänlaisena AI: nä, mutta tarkemmin sanottuna se on hienostunut koneoppimisjärjestelmä, jolla on pääsy useisiin teratavuihin dataa ja jolla on kyky analysoida tietoja tiettyihin tarkoituksiin..

Tässä tapauksessa Watsonfinds voi käyttää ‘tietämystään’ analysoida mitä tahansa tekstiä WordPress-editorissa ja jakaa sen viiteen tunteeseen: ilo, suru, viha, inho ja pelko. Sillä varustettuna näillä tiedoilla, voit muokata sisältöäsi, kunnes olet kohdistunut haluamaasi tunteeseen (kunhan se on yksi tai useampi näistä viidestä).

Jotta voit käyttää tätä työkalua, sinun tarvitsee vain tehdä asenna ja aktivoi laajennus. Siirry sitten mihin tahansa sivuillesi tai viesteihisi ja avaa ne käyttämällä Muokkaa-vaihtoehtoa. Sisältä löydät uuden painikkeen editorin yläosasta. Napsauta sitä, kun olet valmis analysoimaan sisällön emotionaalisia vaikutuksia:
Watsonfinds-painike.

Nyt Watsonfinds näyttää ikkunan, joka sisältää yksinkertaisen analyysin sisällöstäsi. Tähän sisältyy kunkin tunteen vahvuuden prosenttimääräinen erittely ja lyhyt ohje siitä, kuinka soittoäänesi voi vaikuttaa sitoutumiseen:

Esimerkki Watsonfinds-analyysistä.

Tässä vaiheessa voit palata töihin sisältösi suhteen ja laittaa uuden WordPress-koneoppimisen työkalun toimintaan!

Watsonfinds on ilmainen laajennus, mutta siellä on premium-palvelu teoksissa, jotka sisältävät perusteellisemman analyysin.

Kuinka analysoida WordPress-sisältösi emotionaalisia vaikutuksia Watsonfindsin avulla

Kuten aiemmin mainitsimme, Watsonfinds keskittyy analyysissään viiteen ydintunteeseen. Tässä osiossa aiomme puhua jokaisesta heistä ja selittää kuinka voit käyttää koneoppimista WordPressissä parempaan yhteyteen käyttäjiin.

1. Surua ☹️

Kukaan ei halua olla surullinen, mutta on kohtuullista sanoa, että joissain tapauksissa saatat haluta herättää yleisöltäsi voimakkaita negatiivisia tunteita. Tavoitteena ei ole leikkiä heidän tunteidensa kanssa, vaan muodostaa tunteellinen sidos heidän kanssaan. Tämän asian havainnollistamiseksi tässä on lyhyt kappale yhdestä viimeaikaisesta artikkelistamme, jota Watsonfinds piti surullisena:

Saamme läpi kaikki alkuperäiset ideamme, ja tapahtuu yksi kahdesta asiasta: ymmärrämme, että artikkelimme eivät ole resonoivia yleisömme kanssa, tai ideat loppuuvat meiltä kokonaan. Joskus molempia tapahtuu, ja kasvun puute yhdistettynä alkuperäisten ideoidemme loppumiseen tyhjentää motivaatiomme.
Surullinen testimme tulokset.

On helppo huomata, miksi Watsonfinds päätyi tähän johtopäätökseen. Itse asiassa menisimme niin pitkälle, että sanoisimme, että kappale on suoraan masentava. Tässä tapauksessa kirjoittaja käytti tekstiä yhteyden muodostamiseen lukijaan keskustelemalla ongelmasta, jonka olemme kaikki kokeneet. Tällä tavalla, kun lopulta paljastamme ratkaisun löytämisen, emotionaalinen vaikutus on merkittävämpi.

Toisaalta, jos kirjoitat artikkelin ja hyppäät vain suoraan paljastukseen, se ei ole usein niin houkutteleva. Huomaa, että käytämme lauseita, kuten "tyhjentää motivaatiomme" ja "kasvun puute". Jos otat ne pois, surun pistemäärä laskee voimakkaasti:

Päivitetyt surullisuustuloksemme.

Watsonfinds kuitenkin onnistuu edelleen ymmärtämään, että kappaleen ensimmäinen osa ei ole positiivinen. Se on vaikuttavaa, kun kyse on koneoppimisesta WordPressissä.

2. Ilo ��

Sinua kovaa painostaa löytääksesi joku, joka ei nauti onnelliseksi, mikä tekee tästä tunteesta helpon myydä sisältösi. Katsotaanpa kuinka Watsonfinds -hinta on, pienen katkelman kanssa äskettäisestä artikkelistamme aiheista, jotka toimivat hyvin sivustojen rakentajien kanssa:

Ne ovat kaikki riittävän joustavia palvelemaan useita tarkoituksia ja helpottamaan verkkosivustosi määrittämistä riippumatta siitä, käytätkö Beaver Builderia, Elementoria tai Visuaalista säveltäjää.

Katsele näitä kauniita malleja ilman enempää, valitse suosikkisi ja aloita räätälöinti sivustollesi valitsemasi rakentajan kanssa heti.
Ilokokeemme tulokset.

Näiden kahden kappaleen positiivinen spin on helppo havaita. Antaaksemme sinulle enemmän asiayhteyttä, tätä otetta kutsumme paljastamiseksi. Se on yksinkertainen tekniikka, jota käytämme joskus esittelyissä, joissa hajotamme ongelman ja esittelemme lukijalle sen ratkaisun. Paljastuksen pitäisi luonnollisesti olla iloinen tilaisuus, ja Watsonfinds ei edes huomannut sitä.

Pelattuaan koneoppimisella WordPressissä, olemme havainneet, että yli 60%: n pistemäärä on melko vahva jokaiselle tunneelle. Se tarkoittaa, että tunne on selvästi hallitseva, mutta ei niin paljon, että lyö lukijoita pään yli sen kanssa. Yleensä ottaen, Watsonfinds on erityisen osaava tunnistamaan ‘onnellinen’ kappaleita, mikä on hienoa, jos haluat varmistaa, että sisältösi osuu merkkiin.

3. Inho ��

Toistaiseksi olemme puhuneet kahdesta melko suoraviivaisesta tunteesta. Nyt on aika tutkia monimutkaisempaa – inhoa. Tarinankerronnan kannalta inhotuksella ei ole niin paljon sovelluksia kuin ilolla tai surulla, mutta siitä voi silti olla hyötyä. Tässä on esimerkki Salman Rushdie lainaus, jonka Watsonfinds piti pääosin ”inhottavasta”:

Yksi sananvapauden puolustamisen ongelmista on, että sinun on usein puolustettava ihmisiä, jotka ovat mielestäsi törkeitä ja epämiellyttäviä ja inhottavia.
Inhoemme testituloksemme.

Watsonfinds selittää, että tällainen tunne voi olla hyödyllinen työkalu lukijoiden mielen muuttamiseen. Kokemuksemme mukaan on kuitenkin paljon parempi käyttää inhoa ​​keinona sitoutua asioihin, joista et pidä. Esimerkiksi, jos tarkistamme vihaamasi WordPress-laajennuksen, saatamme sanoa esimerkiksi:

Tämä laajennus on yksi huonoimmista törmänneistä WordPress-työkaluista. Se tuhosi sivustoni ja antoi koirani tuleen. En koskaan käyttäisi sitä enää, vaikka maksaisit minulle, ja suosittelen, että poistat sen heti!
Inhottamme päivitti testitulokset.

Emme koskaan olisi niin tylsät, mutta tämä ylimääräinen esimerkki osoittaa, että WordPressin koneoppiminen kamppailee hiukan, kun on kyse inhotuksen analysoinnista. Testiemme aikana meidän piti turvautua äärimmäisten adjektiivien käyttämiseen saadaksemme inhotuspisteemme, mikä ei ole ihanteellista.

4. Pelko ��

Puhutaan pelosta, jotta negatiivisten tunteiden trendi jatkuu. Se ei ole jotain mitä haluat käyttää liikaa, mutta se voi olla kätevä työkalu, kun sitä käytetään älykkäästi kirjoittamisessa ja markkinoinnissa (FOMO, kuka tahansa?). Tässä on esimerkki äskettäisestä artikkelista aiheesta suojatut WordPress-teemat:

Sinun ei tarvitse murehtia niin paljon, että se vanhenee, aiheuttaa ristiriitoja laajennuksiesi kanssa, jää pahantahtoisten toimijoiden saaliin tai rikkoo sivustosi suoraan..
Pelkotestimme tulokset.

Puhuimme aiemmin siitä, kuinka voit käyttää surua tehdäksesi voimakkaamman vaikutelman johdannossasi, mutta pelko tekee myös tempun. Tässä tapauksessa kirjoittaja mainitsi asiat, jotka saattavat mennä pieleen, jos et käyttänyt turvallista teemaa, ja sitten ne pyyhkivät sisään ja kertoivat sinulle, miten käsitellä sitä.

Pelon herättämisen avain on puhuminen haitallisista tuloksista ja siitä, kuinka ne voivat vaikuttaa negatiivisesti lukijoihisi. Jos pystyt käyttämään asioita, joita he pelkäävät, sinulla on helpompi houkutella heitä ratkaisuihin.

5. Viha ��

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, puhutaan vihasta. Rehellisesti sanottuna viha on harvoin yksi tunne, jota yritämme saada lukijoilta artikkeleita kirjoitettaessa. Viha on hankala työkalu, joka voi auttaa sinua muodostamaan yhteyden yleisöösi, mutta voi myös vierauttaa sitä. Luodaan lyhyt esimerkki WordPress-teemakatsauksesta ja katsotaan mitä Watsonfindsillä on sanottavaa:

Tämä teema pilasi verkkosivustoni kokonaan, ja menetin kaiken liikenteeni! Aion nostaa kanteen kehittäjille, tämän sivuston ja kaikille asiaan liittyville.
Vihatestimme tulokset.

Watsonfindsin mukaan tämä pistemäärä on vain 55,34% vihaluokassa, mikä on yllättävää, koska se lukee kuin vihainen YouTube-kommentti. Työkalussa keskustellaan myös siitä, kuinka viha voi saada lukijat ryhtymään toimiin, niin voi olla tai ei.

Kokemuksemme mukaan, jos olet vihainen samoista asioista kuin yleisösi, voit käyttää sitä muodosta yhteys, mutta se ei ole kestävä tunne. Sisältösi suhteen tunteet, kuten suru, pelko ja ilo, on helpompi määrittää ja saada oikeiksi, kun käytät koneoppimista WordPressissä.

johtopäätös

Jos voit saada lukijat tuntemaan jotain, voit olla yhteydessä heihin ja rakentaa luottamusta helpommin. Watsonfinds auttaa sinua analysoimaan sisältösi emotionaalisia vaikutuksia, ja mikäli meitä huolestuttaa, se tekee kunnollista työtä. Se ei kerro sinulle mitä muuttaa, mutta se tarkoittaa, että olet kohdistanut johonkin ydintunteista oikein.

Tarkastellaan kuinka kukin näistä viidestä tunteesta voi vaikuttaa sisältöön:

 1. Surullisuus: Surulliset tunteet voivat saada yleisön tuntemaan itsesi lähemmäksi sinua.
 2. Ilo: Iloiset lukijat ovat paras yleisö, ja Watsonfinds tunnistaa erinomaisesti positiivisen sisällön.
 3. Inho: Tämä tunne on vähän hankala, mutta voi auttaa sinua luomaan lukijoihin jaettujen etäisyyksien yli.
 4. Pelko: Negatiivisista konnotaatioistaan ​​huolimatta pelko on erittäin tehokas motivaatio konversioiden ohjaamiseen.
 5. Suututtaa: Tämä tunne voi joissain tapauksissa auttaa sinua lukemaan lukijaa (vaikka mielestämme on parasta välttää sitä useimmissa tapauksissa).

Mitä ajattelet koko ajatuksesta sisällyttää koneoppiminen WordPressiin ja sisällön luontiprosesseihisi? Oletko kuullut idean muista mielenkiintoisista toteutuksista?

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Suunnittelu ja esitys Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map