Google Mapsin integrointi WordPressiin (How-To) – Intergeo Maps -laajennuksen katsaus

Google Mapsin integrointi WordPressiin (How-To) – Intergeo Maps -laajennuksen katsaus

Google Mapsin integrointi WordPressiin (How-To) – Intergeo Maps -laajennuksen katsaus
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Yksityiskohtaiset yhteystiedot ovat aina tärkeitä verkkosivuston omistajalle ja varsinkin jos verkkosivusto on rakennettu yritystarkoituksiin. Valitettava tosiasia on, että meidän ei pitäisi koskaan luottaa vierailijan luoteeseen "ajaa" haistaa ympäriinsä ja löytää yhteystiedot yksin. Tällainen tieto on aina oltava suoraan heidän edessään. Se tekee vierailijoista vain helpon löytää sinut ja kommunikoida kanssasi tehokkaasti.


Siellä Intergeo Maps -laajennus tulee kuvaan.

Lyhyesti sanottuna, olemme analysoineet tämän laajennuksen suorituskykyä ja haluamme nyt kertoa havainnoistamme kanssasi.

Asiat, jotka opit täältä:

 • Mikä Intergeo Maps on
 • Mitkä ovat sen pääpiirteet
 • Kuka tarvitsee Intergeo Maps -laajennuksen ja miksi
 • Kuinka saat sen
 • Kuinka se toimii
 • Edut ja haitat
 • Paljonko se maksaa … okei, tämän voin kertoa sinulle heti … se ei maksa mitään (0 dollaria)

Intergeo Maps -laajennuksen katsaus

Vastuuvapauslauseke. Intergeo Maps on uusin yritysosto ja CodeinWP-perheen uusin jäsen.

Mitkä ovat tämän laajennuksen pääpiirteet?

Intergeo Maps on ilmainen WordPress-laajennus, joka lisää Google Maps -komponentin verkkosivustoosi ja antaa sinun mukauttaa sitä vapaasti. Vaikka se on ilmainen, se tuo useita etuja. Mikä tärkeintä, sen avulla voit käyttää täysin toimivia Google-karttoja sivustollasi, mikä tarkoittaa, että voit ohjata jokaisen kävijän suoraan yrityksesi kynnykseen..
INTERGEO
Siirry Intergeo Mapsiin

Ensinnäkin katsotaanpa tämän laajennuksen pääominaisuuksia:

 • tehokas käyttöliittymärakentaja, joka on myös käyttäjäystävällinen. Sen avulla voit nopeasti muuttaa kaiken mitä tarvitset kartalta. Tässä on mitä voidaan tehdä tarkasti käyttöliittymärakentajalle:
  • määritä alkuperäinen sijainti ja zoomaustaso,
  • säädä säätimiä ja sijaintia,
  • määritä kartan värityylit käyttämällä ennalta määritettyjä värimalleja tai mukautettuja väriasetuksia,
  • Lisää peittokuvat – merkinnät, suorakulmiot, ympyrät, polylinit ja monikulmiot,
  • luoda reittejä osoitteesta toiseen,
  • integroida AdSense, jotta voit näyttää mainoksia karttoilla.
 • Voit luoda Google Maps -sovelluksen avulla lyhytkoodit. Tavallinen lyhytkoodilomake on [intergeo] Osoitteesi [/ intergeo]. Mutta voit lisätä muita määritteitä, kuten korkeus, leveys, tyyli, zoomaus jne.
 • Sinä pystyt luoda kartan käyttöliittymän rakennustyökalun avulla. Ja tässä sinun on tutkittava laajennuksen mukautusvaihtoehtoja.
 • Lisäosassa on Maps-kirjasto, missä se säilyttää kaikki luomasi kartat.

Kuka tarvitsee Intergeo Maps -laajennuksen ja miksi?

Tämä laajennus saattaa olla hyvä valinta, jos näyttää yksityiskohtaiset tiedot tietystä paikasta on pakollinen sinulle ja yrityksellesi.

Esimerkiksi matkailuyritykset voisivat käyttää Intergeo Mapsia näyttääkseen ajo-ohjeet, polkupyörätiet tai mikä tahansa muu sijaintikohtainen. Karttojen avulla voit jopa näyttää säätietoja, jos ne ovat sinulle arvokkaita.

Lisäksi, jos yrityksesi on joka perustuu useisiin paikkoihin ympäri maata tai jopa maailmaa, plugin auttaa sinua esittelemään kaikkia toimistojasi ja luomaan yhteyksiä niiden välillä.

Jos sinä kysyt minulta, Tärkein asia, joka erottaa tämän laajennuksen, on, että se tarjoaa suuren valikoiman ominaisuuksia – ominaisuuksia, joista se voisi helposti ladata -, mutta tekee sen ilmaiseksi. Intergeo Maps on mahdollisesti oikea ratkaisu, jos tarvitset kehittyneitä mahdollisuuksia esitellä yrityksesi sijaintia, osoitetta ja erilaisia ​​sisältötietoja..

Kuinka voit saada tämän laajennuksen?

Kuten useimpien ilmaisten WordPress-laajennusten kanssa, asennus voidaan hoitaa joko suoraan kojetaulusta (siirry kohtaan liitännäiset, Klikkaa Lisää uusi, ja kirjoita laajennuksen nimi sinne) tai siirtymällä laajennuksen viralliselle sivulle osoitteessa https://wordpress.org/plugins/intergeo-maps/.

Kuinka se toimii?

Kun olet asentanut laajennuksen, sinun tarvitsee vain päästä hallintapaneeliin ja siirtyä sitten sivulle tai viestiin, johon haluat lisätä kartan. Klikkaa Lisää media, ja vasemmassa palkissa näet Intergeo Maps. Tässä hauskuus alkaa!

Käyttöliittymä:

intergeo kenraali

Kuten näette, oikeassa sivupalkissa on paljon mukautusvaihtoehtoja. Voit muuttaa koko kartan ulkonäköä, legendan sijaintia, merkkejä, ajo-ohjeita ja mittoja, yksityiskohtaisia ​​tietoja säästä ja liikenteestä sekä pari muuta mielenkiintoista vaihtoehtoa.

Ensimmäisessä osassa, paikannus & zoomaus, voit asettaa tietyn kartan sijainnin ja näkymän tietyllä zoomaustasolla. Voit myös päättää, haluatko karttasi vetävän, ja merkitä keskusta punaisella pisteellä.

Karttanäkymä voidaan muuttaa tieksi, maastoksi, satelliitiksi tai hybridiksi. Sisään Zoomimg, Voit muuttaa zoomausalueen arvoa. Jos haluat lähempänä tai pidempänä näkymää tiettyyn pisteeseen kartalla, voit muokata näitä numeroita.
paikannus ja zoomaus

Sisään ohjaimet, valitset sijainnin jokaiselle kartan kohteelle. Voit esimerkiksi siirtää Zoom-, Pan, MapType- ja SteetView-säätimiä:

controls1

Sisään tyylit, voit valita kartan mitat. Voit valita kartan leveyden ja korkeuden sekä värin. Voit myös asettaa yksinkertaisen reunan.

Lisäksi voit valita Mukautettu tyyli -asetuksen ja käyttää omaa tyyliäsi koko kartassa.

tyylit

Lisäksi, jos haluat osoittaa tiettyjä pisteitä tai paikkoja kartalla (jotta ne olisivat paremmin näkyviä), voit piirtää erilaisia ​​geometrisia kuvioita (suorakulmiot, ympyrät, monikulmio ja merkit) Päällekkäiskuvat osiossa. Napsauta vain karttavalikkoa, joka tulee kartan yläosaan, ja ala piirtää tarvitsemasi.

peittokuvat

Sisään ohjeet, voit asettaa polun kartan kahden pisteen väliin. Voit myös valita, minkälainen polku näytetään: pyöräilijöille, jalankulkijoille, julkiselle liikenteelle tai autoille.
ohjeet

Esimerkki tästä:

suunta

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, mukana tulee Intergeo Maps -laajennus AdSense-integraatio. Tästä voi olla apua, jos haluat ansaita rahaa sivustosi lisää näyttämällä asiayhteyteen liittyviä mainoksia. Tämän osan hyödyllisyys riippuu tietysti liiketoimintamallistasi ja sivustosi tarkoituksesta.

Esimerkki käyttö:

[intergeo] Bukarest, Romania [/ intergeo]
Kun olet tehnyt kaikki mukautusvaihtoehdot, voit laittaa kartan jonnekin verkkosivustoosi. Kun napsautat "Lisää viestiin" painike, a lyhytkoodi tulee näkyviin tekstieditorissa. Tämä pieni lyhytkoodi on oikeastaan ​​karttasi.

Kirjoita osoitteesi lyhytkoodiin ja kartta poimii sen heti.

Lopullinen rivi

Okei, on aika listata tämän laajennuksen edut ja haitat ja jakaa lopullinen tuomio.

 • Se on ilmainen.
 • Käyttäjäystävällinen ja helppokäyttöinen käyttöliittymä.
 • Jos et tarvitse monimutkaista karttaa, voit käyttää vain oletussovelluskoodia.
 • Voit luoda yksilöllisiä ja hyvännäköisiä karttoja kantaaksesi "allekirjoitus."
 • Visuaaliset elementit näyttävät mahtavilta ja lähellä todellisuutta.
 • Jos haluat ennustaa sääsi kartallesi, se tarjoaa sinulle tällaisen mahdollisuuden.
 • Voit esittää sijaintisi kartalla erittäin yksityiskohtaisesti ja tuoda esiin useita siihen liittyviä yksittäisiä tietoja.
 • Ilmeinen… jos tarvitset vain yksinkertaisimman kartan sivustoltasi, voit silti saada sen nopeammin vain siirtymällä suoraan Google Mapsiin ja hankkimalla upotuskoodin.

Loppujen lopuksi Intergeo Maps on loistava laajennus. Se tarjoaa hyödyllisiä ominaisuuksia ja vaihtoehtoja riippumatta siitä, mitä haluat näyttää kartallasi. Se voi olla erityisen hyödyllinen yritysomistajille, joilla on fyysisiä paikkoja, joissa asiakkaat voivat todella ilmestyä ja koputtaa ovelle.

Mitä mieltä sinä olet? Oletko testannut sitä vielä?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector