4 uutta luovaa käyttöä koskevaa tapausta sosiaalisen median läsnäolon automatisoimiseksi WordPressin kautta (ei koskaan julkaistu)

Aloitetaan jotain melko ilmeistä – sisällön jakaminen sosiaaliseen mediaan on tietenkin tärkeää. Kuka tosiasiallisesti onkin aikaa tehdä siitä todella tarkoituksellinen ja harkittu käytäntö?


Periaatteessa, vaikka tiedämme sen olevan jotain erittäin arvokasta pitkällä tähtäimellä, meillä on vaikea omistaa aikamme ja huomiomme siihen päivittäin.

Joten tulee automaattinen sisällön jakaminen sosiaaliseen mediaan. Itse asiassa sen tekeminen WordPress-sivustolta ei oikeastaan ​​ole niin vaikeaa. On olemassa erilaisia ​​työkaluja. Yksinkertaisin: voit saada jetpack ja aseta se tarttumaan blogisi uusimpaan sisältöön ja jakamaan se sitten tai Revive Old Post tehdä sama arkistoitujen viestien kanssa. Valmis ja valmis.

Tämä on kuitenkin vain jäävuoren huippu, ja automaattisessa jakamisessa voidaan tehdä paljon enemmän.

Ensimmäinen kysymys, miksi haluat edes jakaa juttuja sosiaalisessa mediassa automaattisesti? Mitä järkeä?
Automatisoi sosiaalisen median läsnäolo WordPressin kautta

Älykkäällä automaattisella jakamisella voimme saavuttaa muutamia asioita. Tässä on etuja, jotka voit saada käyttöönotettuamme käyttötapaukset, joista aiomme keskustella tänään:

 • rakenna todellisia suhteita kapealla vaikuttajien kanssa,
 • pidä kaikki sisällönluontitoimesi – useilla alustoilla – huolta ja jakaa ne automaattisesti sosiaalisen median profiileihisi,
 • säästää aikaa keräämällä kaikki yrityksen uutiset ja jakamalla ne yhteen tai useampaan sosiaaliseen mediaan (yritysprofiilit),
 • saat mielenrauhan asettamalla automaattisen jakamisen asioille, jotka tiedät, että sinun pitäisi jakaa, mutta yleensä unohtaa.

Edellä oleva ei ehkä kuulosta tällä hetkellä selvältä, mutta lupaan, että löydät ainakin yhden seuraavista käyttötapauksista todella hyödyllisiä tarpeitasi varten. alkaen:

1. Kuinka luoda suhteita vaikuttajiin automaattisesti jaetun sisällön avulla

Ensinnäkin, mitä me automaattisesti jaamme, on heidän sisältö – vaikuttajien sisältö – eikä oma sisältö.

Näin se toimii:

Aluksi tarvitset tavallisen WordPress-sivuston ja meidän Revive Network kytkeä. Minun olisi todennäköisesti pitänyt mainita tämä aikaisemmin. Olemme ylpeitä tästä laajennuksesta, ja juuri sen avulla voin tuoda sinulle kaikki nämä sosiaalisen median automaatiotapaukset tänään. Voit saada sen täältä (premium; erilaisia ​​lisenssejä saatavana), ja tässä on syvällinen miten laajennus asennetaan ja määritetään.

Tämän erityisen lähestymistavan perusajatus on (1) valitse influenssari (t), (2) ottaa huomioon kaikki heidän sisältösyötteensä (heidän blogistaan, YouTube-kanavista, mistä tahansa) ja sitten (3) jaa ne automaattisesti aina, kun siellä on jotain uutta, samalla kun hienovaraisesti tiedät heille, kuinka paljon liikennettä he saavat jakoidesi kautta.

Kuulostaa ehkä hieman pyöreältä, joten jaotellaan asiat:

a) Valitse vaikuttajat ja syötteet

Tarvitsemme kaiken tämän työn tekemiseksi ovat suorat linkit vaikuttajien RSS-syötteisiin. Niiden pitäisi olla helppo tulla.

 • Useimmista WordPress-blogeista löydät RSS-syötteen URL-osoitteen lisäämällä syötteen vain sivuston pää-URL-osoitteen loppuun (esim. Https://www.codeinwp.com/blog/feed/).
 • YouTube-kanavilla tämä voidaan tehdä tarttumalla kanavan tunnus URL-osoitteeseen ja lisäämällä se tämän jälkeen: https://www.youtube.com/feeds/videos.xml?channel_id=. TeemaIslen tapauksessa syötteen URL-osoite on siksi https://www.youtube.com/feeds/videos.xml?channel_id=UCAQcBsP3h6p5yXgFap4LEGA
 • Voit seurata samanlaista metodologiaa löytääksesi RSS-syötteen linkkejä myös muille alustoille.

Huomaa: Vaikka teknisesti voit yrittää seurata useampaa kuin yhtä tai kahta vaikuttajaa kerrallaan, sinun ei todennäköisesti pitäisi tehdä. Ylöspäin mennessä, esimerkiksi kolme ihmistä, on melko selvää, että automatisoit asioita, etkä välttämättä halua sitä.

Voit sanoa, että voit seurata yhden syöttäjän useita syötteitä. Todennäköisesti paras tapa on luetella tietyn henkilön kaikki tärkeimmät syötteet. Esimerkiksi joillekin ihmisille Medium-syöte on usein heidän pääbloginsa jäljennös. Tässä tapauksessa et halua molempia.

b) Asenna Revive Network tehdäksesi itsesi huomatuksi

Kuten mainitsin, tavoitteena ei ole vain jakaa muiden ihmisten sisältöä, vaan myös antaa heille hienovaraisesti tietää, kuinka paljon liikennettä he saavat sinusta johtuen. Avainsana tässä on hienovaraisesti.

Sinun on aloitettava asettamalla Revive Network normaalisti. Integroi ensin se omiin sosiaalisen median profiileihisi – jotta se tietää missä jakaa sisältöä.

Seuraavaksi jatka lisäämään influenssaajasi sisältösyötteitä. Uudelleen, tässä on täydellinen laajennuksen ohje.

tilin lisääminen
lisää RSS-syötteitä

Seuraava askel on asettaa aikataulu ja kertoa Revive Network -yritykselle, kuinka usein sen tulisi olla etsimässä uusia asioita jaettavaksi.

Suosittelen seuraavia asetuksia:

 • tarkista uusi sisältö kolmen tunnin välein (ei tarvitse tehdä sitä useammin),
 • jaa vain yksi viesti (jos influenssarisi julkaisee enemmän sisältöosuuksia lyhyessä ajassa, ne ovat todennäköisesti vain alkuperäisen julkaisun erilaisia ​​versioita, eikä meidän tarvitse jakaa niitä kaikkia),
 • jakamisvälit – kuinka usein jaat sisältöä syötteillesi – aseta tämä mihin tahansa, mikä toimii profiilissasi,
 • puhdista kaikki sisältö 12–24 tunnin kuluttua.

asetukset 1

Tässä vaiheessa Revive Network seuraa seuranneita syötteitä ja analysoi niitä uuden sisällön suhteen. Aina kun jotain esiintyy vaikuttajan syötteissä, Revive Network lähettää sosiaalisen median jaon mallisi perusteella. Siitä puhuen:

malli 1

Tavoitteena olisi saada mallit kuulostamaan luonnollisilta ja käyttää lyhyttä esittelyä, joka menee ennen jokaista jakamista. Samalla voit käyttää "Maagiset tunnisteet," joka sitten korvataan ennen kuin osake tulee markkinoille. Esimerkiksi tällainen malli:

{maininta} kirjoittaa "{Otsikko}". Lue lisää täältä {link_w_utm}

Tulee muuttumaan jotain tällaista:

@codeinwp kirjoittaa "Elokuu 2017 WordPress-uutiset". Lue lisää täältä https://www.codeinwp.com/blog/august-2017-wordpress-news/

Nyt "huomaamatta" osa:

Joten osakkeet yksinään eivät ehkä riitä päästäksesi sinut kenenkään tutkaan. Paranna mahdollisuuksiasi, sinun tulisi käyttää mukautettuja UTM-tunnisteita jakoissa.

Jotain huomasit yllä, että sisällön jakamisessa käytimme maagista tunnistetta {link_w_utm}. Tämä vie suoran URL-osoitteen, joka osoittaa henkilön sisältöön, ja lisää siihen mukautetun UTM-tunnisteen.

Esimerkiksi URL-osoite, kuten https://www.codeinwp.com/blog/august-2017-wordpress-news/, muunnetaan osoitteeksi https://www.codeinwp.com/blog/august-2017-wordpress-news/?utm_source = karol_twitter.

Tämä antaa sinulle yhden valtavan edun:

Aina kun joku näkee twiittiisi ja seuraa läpi vaikuttajan sisällön, kyseinen vaikuttaja näkee viittauksesi sivuston analysoinnissa. Niin kuin:

liikenne

Totuus on, että monet ihmiset ovat pakkomielle analytiikasta. Ja vaikka ei, niin he ainakin tarkistavat tilastot joka viikko. Loppujen lopuksi ne, jotka ovat tietoisia online-pyrkimyksissään, tekivät heistä ensisijaisesti vaikutusvaltaajia.

Joten kun nämä viitenumerot kasvavat ajan myötä, on suuri mahdollisuus, että vaikuttaja huomaa ne. Tämä puolestaan ​​helpottaa sinun tavoittamista heidän kanssaan mitä tahansa sinulla voi olla ja totuudenmukaisesti sanoa, että olet kiinnittänyt huomiota ja jakanut heidän sisältöäsi jonkin aikaa.
Trello

Voit asettaa mukautettuja UTM-moduuleja Revive Network -verkkoon helposti. Ja vaikka et muuta mitään oletusasetuksia, laajennus täyttää silti UTM-tunnisteet sivustosi URL-osoitteen perusteella.

UTM

Kaiken kaikkiaan on suuri etu, että ihmiset voivat nähdä, kuka puhuu heistä UTM: ssä, ja voit hyödyntää sitä hyvin.

Verkottuminen on kaikkea – ei ylenmääräistä. Esimerkiksi, kuten Bill Widmer jakoi yhdessä viimeisimmistä viesteistämme täällä blogissa, lainaa:

Mitä enemmän verkostosi kasvaa, sitä helpompaa on mainostaa työtäsi, ja mitä enemmän mahdollisuuksia luonnollisesti tulee tiellesi.

Ensisijainen esimerkki: Freelance-kirjoittajaurani nousi massiiviseen nousuun viime tammikuussa. Pystyin pääsemään Slack-ryhmään, joka koostuu tunnetuimmista markkinoijista ja kirjoittajista verkossa.

Tulot kolminkertaistuivat melkein yön yli. He antoivat minulle mahdollisuuksia, joista en olisi koskaan unelmoinut.

2. Pidä huolta kaikista sisällönluontitoimista yhdessä paikassa

Kuten aiemmin mainitsin, joidenkin automaattisen jaon määrittäminen sivustosi pääsisältölle on hyvin yksinkertaista – voit asentaa Jetpackin (tai minkä tahansa muun haluat) ja tehdä sen muutamassa minuutissa..

Kun kuitenkin aloitat osallistumisen moniin muihin paikkoihin, asiat muuttuvat monimutkaisemmiksi.

Esimerkiksi, ei ole harvinaista, että ihmiset blogoivat, välittävät, YouTubing, podcasting ja osallistuvat eri foorumeihin samanaikaisesti. Ja tietysti kaiken tämän sisällön pitäisi saada rakkautta sosiaaliseen mediaan. Loppujen lopuksi haluat, että ihmiset joko huomaavat sinut, tulevat palaamaan enemmän sisällöstäsi tai älä vain unohda miksi he seurasivat sinua ensisijaisesti.

Joten miten luot luotettavan automaattisen jakamisen kaikelle?

Yksi ilmeinen ratkaisu, Puskuri, jonka olet todennäköisesti melko tuttu. Tapa toimii on yksinkertainen – lähetät vain linkin, ja se lisätään jonoon. Tai ominaisuus, joka on a suhteellisen uusi lisäys puskuriin, voit nyt lisätä siihen kokonaisia ​​RSS-syötteitä, tarkistaa tulevat asiat ja päättää sitten mitä jaetaan ja mikä hylätään.

Puskurilla on kuitenkin myös haittojaan. Erityisesti sellaisia ​​ala-puolia on 12 vuodessa. Tässä ovat minun:

Myönnetty 10 dollaria kuukaudessa ei ole tarkalleen paljon – noin kaksi ja puoli litteää valkoista kahvia Starbucksissa -, mutta se on silti minulle vaikea vatsata.
Puskurilaskut

Ja älä ymmärrä minua; jos puskuri on suosikki työkalusi koskaan, sinun pitäisi todennäköisesti jatkaa sen käyttöä. Ymmärrän… ja kuten näette, olen edelleenkin maksava asiakas. Siinä kaikki on hieno.

Haluan kuitenkin esitellä teille tänään vain yhden vaihtoehdon – harkita jotain, jos etsit ehkä halvempaa ratkaisua tai jotain, jota voit hallita kokonaan ylhäältä alas.

Katsotaanpa kuinka se toimii:

a) Kerää kaikki sisältösyötteesi

Tapa, jolla aloitat täällä, on samanlainen kuin miten teimme vaikuttaja-asetukset, mutta tällä kertaa työskentelet omien syötteidesi kanssa.

Aloita luetteloimalla kaikki, mikä on alkuperäinen sisältösi syötteesi. Esimerkiksi, jos käytät Tumblr-blogiasi vain mainitaksesi pääblogin sisällön, sinun ei tarvitse luetella tätä Tumblrin syötettä täällä, tämä olisi käytännössä kopio.

Jotkut paikat, joissa saatat julkaista sisältöä:

 • oma blogi,
 • kirjailijasi ruokkii blogeissa, joihin osallistut säännöllisesti,
 • YouTube-kanavasi,
 • mediaasi ja muita ulkoisia blogejasi,
 • foorumiprofiilisi, jos ne ovat merkityksellisiä sosiaalisen median esiintymisellesi yleisesti.

b) Jaa se kaikki taitavasti

Meillä on pari päätavoitetta, jotka haluamme saavuttaa tällä asennuksella:

 • Mitään sisältökappaletta ei pidä unohtaa.
 • Osakkeet tulisi julkaista tasaisesti ajan myötä. Emme halua, että kaikki jaetaan esimerkiksi muutaman tunnin sisällä, ja sitten meillä ei ole mitään loppuvuoden aikana.

Joten tässä on mitä voit tehdä:

Lisää ensin syötteesi Revive Network -verkkoon normaalisti.

Luo seuraavaksi mallit. Mutta tällä kertaa, muista, että jaat omia tavaroitasi, joten sanamuodon tulisi heijastaa sitä. Voit käyttää UTM-tunnisteita malleissasi, mutta se ei ole tässä vaiheessa yhtä tärkeää.

Kun luot malleja, liitä ne tiettyihin sosiaalisen median profiileihin – malleihin, jotka ovat järkeviä annetulle sisältösyötteelle.

Aseta seuraavaksi aikataulu:

 • Aseta tämän osalta tarkistusväli mihin tahansa järkevään.
 • Jaettavien viestimäärien pitäisi todennäköisesti olla vain yksi.
 • Aseta Twitter- ja Facebook-jakamisvälisi arvoon, joka varmistaa, että sisältö ei lopu liian nopeasti, ja myös jakamasi sisältö riittää "lähetysaikaa."
 • Aseta puhdistusväli arvoon 0 – pidä ikuisesti.

asetukset 2

Tässä vaiheessa kaikki uusi sisältösi asetetaan jonoon ja jaetaan sitten asettamasi aikataulun mukaisesti. Kaikki autopilotissa. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että jaat liikaa tai liian vähän tiettynä ajanjaksona.

3. Kerää ja jaa kaikki yrityksen uutiset

Idea tässä on jonkin verran samanlainen kuin edellinen käyttötapaus, mutta tarkoitus on hiukan erilainen. Numero 2 oli kyse itsesi / brändisi mainostamisesta sosiaalisessa mediassa – varmistamalla, että sosiaalisen median toiminta on pisteessä ja että sisältösi altistuu uusille (ja palauttaville) silmämunille.

Tämä palvelee laajempaa tarkoitusta – et vain tavoita uusia lukijoita, vaan pidät myös tiimisi ja kumppaneitasi ajan tasalla yrityksesi tapahtumista..

Aiomme kerätä kaiken sisällön, joka tulee yrityksen eri osastoilta, ja jakaa sen asiaankuuluvien sosiaalisen median profiileihin..

a) Kerää syötteet

Jokainen yritys on erilainen, joten minun on vaikea antaa sinulle luodinkestävä luettelo, mutta yleensä haluat kerätä kaikki syötteet, jotka voivat olla merkityksellisiä joko ulkopuolisille henkilöille – esim. asiakas – sekä tiimin jäsen.

Niitä ovat tyypillisesti yritysblogit, sisäiset viestitaulut, paikka, josta yrityksen ilmoitukset yleensä löytyvät, kaikki yrityksen omistamat julkiset blogit ja verkkosivustot, toimitusjohtajan henkilökohtainen blogi tai Medium (tarvittaessa) ja niin edelleen.

b) Aseta jakaminen

Tästä hetkestä lähtien asennus on periaatteessa sama kuin edellisessä käyttötapauksessa. Se mitä haluamme saavuttaa, on, että mitään ei jätetä huomiotta, ja samalla pitää osakkeet postissa tasaisesti ajan myötä, mikäli paljon sisältöä tulee läpi lyhyessä ajassa..

Keskittymällä aikatauluihin, kun varaat malleja ja lisäät syötteitä:

 • Yleensä sinun pitäisi todennäköisesti tarkistaa uutta sisältöä useammin. Puoli tuntia vaikuttaa kohtuulliselta.
 • Aseta laajennus jakamaan yksi tai useampi viesti kerrallaan (riippuen siitä, kuinka paljon sisältöä tuotetaan); En kuitenkaan suosittelisi asettamaan sitä useampaan kuin kolmeen.
 • Aseta aikavälit arvoon, joka heijastaa yrityksen yleensä tuottaman sisällön määrää.
 • Aseta tyhjennys arvoon 0 – pidä sisältöä ikuisesti, kunnes se on jaettu.

asetukset 3

4. Tee elämästäsi helpompaa asettamalla yksikäyttöinen automaattinen jakaminen

Kuulostaa salaperäiseltä. Tässä tarkoitan:

Periaatteessa jokaisella on jotain, mitä he tietävät, että sen pitäisi olla (tai haluavat olla jakamassa), mutta joko unohdetaan se tai on aina jotain tärkeämpää asialistalla.

Joitain esimerkkejä:

 • Ehkä olet osa kasvavaa yhteisöä, joka haluaa saada huomiota ja voisi käyttää apua levittääkseen heidän sanojaan (oli se sitten foorumia, blogia, mitä tahansa).
 • Ehkä sinulla on ystäväsi, jonka sisältöön et kiinnitä paljon huomiota päivittäin, mutta haluat silti auttaa heitä jakamaan ja jakamaan tavaroitaan riippumatta.
 • Ehkä työskentelet yrityksessä, jonka sisältöä haluat jakaa joka kerrallaan … ei liian usein, vaan pitää asiat aktiivisena.

Kaikki yllä olevat asiat ovat sinulle tärkeitä, asioita, joita et halua sivuuttaa, mutta myös asioita, joita sinulla ei ehkä ole aikaa käsitellä käsin.

Joten tässä Revive Network tulee pelaamaan. Asennus ei eroa edellisissä käyttötapauksissa:

Valitset syötteesi, luot malleja, jotka selittävät tapahtuman, ja asetat sitten aikataulun vastaavasti.

Yksi asia, jonka voit tehdä täällä toisin, on asettaa jakamisväli suuremmaksi, ehkä kahden päivän välein. Tällä tavalla et koskaan näe sosiaalisen mediaprofiilisi sisältöä roskapostina joko silloin, kun ystäväsi sekoittaa heidän RSS-syötteensä vahingossa tai kun mainostamasi yhteisössä on vain sisältövirta.

Lisäksi voit silti käyttää UTM-tunnisteita varmistaaksesi, että kuka tahansa mainostamasi tietää, että liikenne tulee sinusta johtuen.

Automatisoitko sosiaalisen median lähettämisen?

Tämä tiivistää luettelon neljästä käyttötapauksestamme siitä, kuinka automatisoida sosiaalisen median läsnäolo WordPressin ja Revive Networkin avulla.

Olen utelias, onko sinulla tällä hetkellä sosiaalisen median profiileillesi määritetty minkäänlaista automaattista lähettämistä? Mitä ajattelet siitä – tarkoitan, onko se periaatteessa siistiä vai oletko aidalla koko idean suhteen?

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map