11 tapaa nopeuttaa WordPress-suorituskykyä (PÄIVITETTY)

11 tapaa nopeuttaa WordPressiä


Kuinka nopeuttaa WordPressiä on varmasti kuuma aihe nykyään. Onneksi on olemassa lukuisia tekniikoita, joita voit käyttää saadaksesi työtä. Joten tarkoituksenamme on luetella kaikki tiedämme temppuja, jotka voivat tehdä WordPress-sivustostasi paljon nopeamman.

Mutta ensin…

Tämä on vierasviestin kirjoittanut Ahsan Parwez.

Miksi sinun pitäisi nopeuttaa WordPressiä?

Hälytyskellot soivat monista syistä, joista jotkut saattavat jopa aiheuttaa sinulle suuria huolenaiheita:

 1. Hakukoneet (kuten Google) sijoittavat verkkosivustot, joiden nopea latausaika on korkeampi kuin hitaasti ladattavien. Joten, jos haluat parantaa asemaasi SERP-ohjelmissa, nopeuden parantamisen tulisi olla yksi painopistealueistasi.
 2. Tutkimukset ovat osoittaneet, että sivuston lastaus yli 2 sekunnin nopeus yleensä noin 47 prosenttia kävijöistä poistuu verkkosivulta. Joten, jotta noin puolet vierailijoista olisi kiinnostuneita, sinun pitäisi nopeuttaa WordPressisi.
 3. Verkko-ostajat ovat kärsimätön erä; he odottavat sivun latautuvan sekunnissa. Joten jos käytät verkkokauppaa WordPressillä, valmistaudu paremmin tekemään suuria parannuksia, jotta yrityksesi voi olla kannattavampaa.

Kuinka testata verkkosivustosi latausaikaa?

Ensinnäkin, sinun on analysoitava verkkosivustosi nykyinen latausaika. Muista, että tämä nopeus voi vaihdella sivulta toiselle, koska se riippuu monista tekijöistä, nimittäin:

 • kyseisen sivun koko,
 • kuinka monta pyyntöä se tuottaa,
 • onko se välimuistissa vai ei,
 • ja viimeiseksi, millaista sisältöä (staattista tai dynaamista) se ylläpitää.

Verkkosivuston kotisivua käytetään yleensä vertailukohtana latausajan testaamiseen. Verkkosivuston nopeuden tarkistamiseksi seuraavia kolmea työkalua käytetään laajasti verkossa:

 1. WebPageTest.org
 2. Tools.Pingdom.com
 3. PageSpeed ​​Insights (tämä ei oikeastaan ​​ilmoita sivun latausaikaa, mutta korostaa elementtejä, joita voit säätää WordPressin nopeuttamiseksi)

Okei, on aika alkaa puhua yrityksestä! Tässä on 11 tapaa nopeuttaa WordPressiä:

1. Valitse parempi web-palveluntarjoaja

Suurin tekijä, joka vaikuttaa verkkosivuston nopeuteen, on WordPress-verkkosivustosi isännöinti. Se voi tuntua hyvältä idealta isännöidä uutta verkkosivustoasi jaetussa isännöintipalvelun tarjoajassa "rajoittamaton" kaistanleveys, tila, sähköpostit, verkkotunnukset ja paljon muuta. Tärkeintä on kuitenkin, että unohdamme tämän tarjouksen suhteen, että jaetut isännöintiympäristöt eivät pysty toimittamaan hyviä latausaikoja ruuhka-aikoina, ja useimmat eivät pysty tarjoamaan 99 prosenttia käyttöaikaa kuukaudessa.

Jaetulla isännöinnillä on taipumus tuottaa huonompaa suorituskykyä, koska jaat saman palvelintilan lukemattomien muiden verkkosivustojen kanssa, eikä ole mitään tietoa siitä, kuinka paljon resursseja muut käyttävät. Lisäksi et tiedä tarkalleen kuinka palvelimet on optimoitu.

Onneksi web-hosting-teollisuus on edistynyt tekniikan kanssa, ja pilvipalvelujen tarjoajien hinnat ovat laskeneet ajan myötä. Nykyisin voit ostaa omistettuja pilvipalvelimia SiteGroundilta, DigitalOceaelta, Amazon Web Servicesiltä ja jopa Google Compute Engineltä nimellishintaan. Näiden palvelimien asettaminen voi kuitenkin olla pelottava tehtävä, koska palvelimien asetukset on tehtävä tyhjästä. On web-palveluntarjoajia, kuten Cloudways (jossa työskentelen), jotka tekevät optimoitujen pilvipalvelimien asettamisen helpoksi kuin napsauttamalla ja käynnistämällä.

2. Käytä kevyttä WordPress-teemaa / -kehystä

WordPress-teemat, joissa on paljon dynaamisia elementtejä, liukusäätimiä, widgettejä, sosiaalisia kuvakkeita ja monia muita kiiltäviä elementtejä, ovat erittäin houkuttelevia silmään. Mutta muista tämä: jos heillä on liikaa elementtejä ja suurempia sivukokoja, ne aiheuttavat ehdottomasti Web-palvelimellesi räjähdyksen.

Paras vaihtoehto on käyttää kevyitä teemoja. Yksi ratkaisu on siirtyä johonkin WordPress-oletusteemoista. Toinen asia on kokeilla jotain Neve, rakennettu samojen kaverien CodeinWP: n taakse.


Neve Neve

Tekijä (t): Themeisle

Nykyinen versio: 2.7.1

Viimeksi päivitetty: 21. toukokuuta 2020

neve.2.7.1.zip


96% Arviot


833 922 latausta


2.7.1Version

Vaihtoehtoisesti ominaisuuksiltaan rikkaalle verkkosivustolle voit valita teema, joka käyttää hyvää kehystä, kuten Bootstrap tai Foundation.

3. Pienennä kuvan kokoa

Kuvat ovat tärkeimmät tekijät tietyn verkkosivun koon kasvuun. Temppu on vähentää kuvien kokoa vaarantamatta laatua.

Jos optimoit kuvat manuaalisesti käyttämällä Chrome PageSpeed ​​Insights -laajennusta tai Photoshopia tai mitä tahansa muuta työkalua, prosessi vie pitkän ajan. Onneksi on saatavilla laajennuksia melkein kaikesta mitä ajattelet, mukaan lukien kuvan optimointi. Mainitsemisen arvoiset ovat:

Minkä tahansa yllä mainitun laajennuksen käyttäminen WordPress-sivustossasi pienentää kuvan kokoa huomattavasti, mikä parantaa verkkosivustosi nopeutta.

4. Pienennä JS- ja CSS-tiedostot

Jos käytät verkkosivustoasi Google PageSpeed ​​Insights -työkalun kautta, sinulle ilmoitetaan todennäköisesti CSS- ja JS-tiedostojen koon minimoimisesta. Tämä tarkoittaa, että vähentämällä CSS- ja JS-puhelujen määrää ja näiden tiedostojen kokoa, voit parantaa sivuston latausnopeutta.

Lisäksi, jos tiedät tiensä WordPress-teemoihin, voit tutkia oppaita tarjoaa Google ja tee joitain manuaalisia kiinnityksiä. Jos ei, niin on olemassa laajennuksia, jotka auttavat sinua saavuttamaan tämän tavoitteen; suosituin on Autoptimize joka voi auttaa WordPress-verkkosivustosi CSS: n, JS: n ja jopa HTML: n optimoinnissa.

5. Käytä edistyneitä välimuistimekanismeja välimuistin laajennuksen kanssa

WordPress-välimuistilaajennukset (esim. W3 Total Cache) ovat olleet siellä jo pitkään, mikä on helpottanut monimutkaisten tehtävien lisäämistä välimuistisääntöjä verkkosivustosi elementteihin. Tällaisten laajennusten yhdistäminen edistyneisiin välimuistiin, kuten Varnish, voi auttaa sinua parantamaan verkkosivustosi latausnopeutta ja nopeuttamaan viime kädessä WordPressiä huomattavasti.

6. Käytä CDN-levyä

Verkkosivustossasi vierailevat ihmiset kuuluvat eri puolille maailmaa, ja on sanomattakin selvää, että sivuston latausnopeus eroaa, jos kävijät sijaitsevat kaukana sivustosi isäntänä. On monia CDN (Content Delivery Networks), jotka auttavat pitämään sivuston latausnopeuden minimissä vierailijoille eri maista. CDN pitää kopion verkkosivustostasi erilaisissa tietokeskuksissa, jotka sijaitsevat eri paikoissa. CDN: n ensisijainen tehtävä on palvella verkkosivua vierailijalle lähimmästä mahdollisesta sijainnista. Cloudflare ja MaxCDN ovat suosituimpia CDN-palveluita.

7. Ota GZIP-pakkaus käyttöön

Paikallisen tietokoneesi tiedostojen pakkaaminen voi säästää paljon levytilaa. Samoin verkossa voimme käyttää GZIP-pakkausta. Tämä toimenpide vähentää dramaattisesti kaistanleveyden käyttöä ja verkkosivustolle pääsyyn kuluvaa aikaa. GZIP pakata erilaisia ​​tiedostoja siten, että aina kun kävijä yrittää päästä verkkosivustollesi; heidän selaimensa on ensin purettava verkkosivusto. Tämä prosessi vähentää kaistanleveyden käyttöä huomattavassa määrin.

Voit käyttää joko laajennusta PageSpeed ​​Ninja, joka mahdollistaa GZIP-pakkauksen, tai lisää seuraavat koodit .htaccess-tiedostoosi.

AddOutputFilterByType DEFLATE text / plain
AddOutputFilterByType DEFLATE text / html
AddOutputFilterByType DEFLATE text / xml
AddOutputFilterByType DEFLATE text / css
AddOutputFilterByType DEFLATE -sovellus / xml
AddOutputFilterByType DEFLATE -sovellus / xhtml + xml
AddOutputFilterByType DEFLATE-sovellus / rss + xml
AddOutputFilterByType DEFLATE-sovellus / javascript
AddOutputFilterByType DEFLATE application / x-javascript

8. WordPress-tietokannan puhdistus

Poistamalla ei-toivotut tiedot tietokannasta, sen koko pysyy minimissä ja se auttaa myös vähentämään varmuuskopioiden kokoa. On myös tarpeen poistaa roskapostikommentteja, vääriä käyttäjiä, sisältösi vanhoja luonnoksia ja ehkä jopa ei-toivottuja laajennuksia sekä teemoja. Kaikki tämä vähentää tietokantojen ja Web-tiedostojen kokoa ja nopeuttaa siten WordPressiä – WordPressiä.

9. Poista plugins tai poista ne

Pitämällä WordPress-verkkosivustoilla ei-toivottuja laajennuksia, saat valtavan määrän roskaa Web-tiedostoihisi. Lisäksi se lisää varmuuskopion kokoa ja asettaa valtavan määrän kuormaa palvelimen resursseille varmuuskopiotiedostojen luomisen aikana. On parempi päästä eroon laajennuksista, joita et käytä, ja etsiä myös vaihtoehtoisia tapoja käyttää kolmansien osapuolien palveluita tehtävien automatisointiin tai ajoittamiseen (kuten uusimpien viestien jakaminen sosiaaliseen mediaan)..

IFTTT tai Zapier ovat kaksi verkkopalvelua, jotka auttavat automatisoimaan tällaisia ​​tehtäviä ja vähentävät verkkosivusto- ja palvelinresurssien taakkaa.

10. Pidä ulkoiset skriptit minimissä

Ulkoisten komentosarjojen käyttö verkkosivuillasi lisää suuren osan tietoja koko latausaikaasi. Siksi on parasta käyttää vähän komentosarjoja, mukaan lukien vain välttämättömät, kuten seurantatyökalut (kuten Google Analytics) tai kommenttijärjestelmät (kuten Disqus)..

11. Poista pingbacks ja trackbacks käytöstä

Pingbacks ja trackback ovat kaksi WordPress-ydinosaa, jotka varoittavat sinua aina, kun blogiisi tai sivusi vastaan ​​linkki. Se voi kuulostaa hyödylliseltä, mutta sinulla on myös asioita, kuten Google Webmaster Tools ja muut palvelut, joiden avulla voit tarkistaa verkkosivustosi linkit.

Pingback- ja trackback-pitojen pitäminen voi myös aiheuttaa tarpeetonta rasitusta palvelimen resursseille. Tämä johtuu siitä, että aina kun joku yrittää linkittää sivustoosi, se tuottaa pyyntöjä WordPressistä edestakaisin. Tätä toimintoa käytetään myös laajasti, kun kohdistetaan verkkosivustoihin, joissa on DDoS-hyökkäyksiä.

Voit poistaa sen kaiken käytöstä WP-Adminissa → Asetukset → Keskustelu. Poista valinta vain "Salli linkkejä koskevat ilmoitukset muista blogeista (pingbacks ja trackbacks)." Tämä auttaa sinua nopeuttamaan WordPressiä vielä jonkin verran.

johtopäätös

Suurin etu verkkosivustosi latausajan lyhentämisessä on, että se auttaa valtavasti parantamaan kävijöidesi kokemusta. Tapaus pysyy samana riippumatta siitä, käyttävätkö ne mobiililaitteita vai tietokoneita. Lisäksi se parantaa myös sijoitusta SERP-pisteissä. Loppujen lopuksi isännöintisi vähentynyt kaistanleveyden käyttö ja nopeampi sivuston latausnopeus asiakaspuolella hyödyttävät sinua vain sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä.

Jos et ole vielä avannut blogia, katso tämä opas: kuinka tehdä sivusto WordPressistä. Se on loistava resurssi, joka tarjoaa vaiheittaiset oppaat henkilökohtaisen tai ammatillisen blogin luomiseen.

Nyt on sinun vuorosi. Kuinka nopeutat WordPressiä? Onko sinulla temppuja hihassa?

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

* Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkejä, mikä tarkoittaa, että jos napsautat jotakin tuottilinkkiä ja ostaa sen jälkeen tuotteen, saamme pienen maksun. Ei hätää, mutta maksat silti normaalin summan, joten sinun ei tarvitse maksaa siitä mitään kustannuksia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map