Több WordPress webhely kezelése (csináld egyszerűen ezt az 5 eszközt)

Több WordPress webhely kezelése (csináld egyszerűen ezt az 5 eszközt)

Több WordPress webhely kezelése (csináld egyszerűen ezt az 5 eszközt)
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Egyetlen weboldal kezelése nehéz fellépés; egyszerre több futtatása egyenesen kaotikus lehet. Multiple A WordPress több webhelyének kezelésére szolgáló megfelelő eszközök nélkül a fontos feladatok, például a biztonsági mentések és a frissítések, átcsúszhatnak a repedéseken.


Ebben a cikkben összehasonlítjuk az öt kedvenc eszközünket, amelyekkel több WordPress webhelyet kezelünk, hogy semmi ne csússzon el Önről.

Megmutatjuk azt is, hogyan lehet ezeket használni, hogy segítsen eldönteni, melyik megfelel az Ön igényeinek.

Ugorjunk be!

Több WordPress webhely kezelése

Öt legjobb megoldás több WordPress webhely kezelésére (IN NUTSHELL)

A használni kívánt eszköz (ek) attól a funkcióktól függ, amelyekre szükség van a munkafolyamat egyszerűsítéséhez. Az alábbiakban bemutatjuk a szolgáltatások kínálatát és az egyes szolgáltatások árát:

Eszköz
Ingyenes lehetőség?
Saját házigazda vagy harmadik féltől származó platform
Prémium csomagok ára **
* Mindkét lehetőség ingyenes próbaidőszakot kínál, és a BlogVault nem igényel hitelkártyát
** A legolcsóbb, több webhelyet támogató tervek
*** Ezeket a megoldásokat ingyen használhatja korlátlan webhelyek számára, korlátozott funkcionalitású hozzáféréssel
ManageWPHarmadik fél platformjaA prémium bővítmények webhelyenként 1 dollárból indulnak
MainWPSelf-házigazdájaÉvente 239,88 USD korlátlan webhelyekért és minden kiterjesztéshez való hozzáférésért ***
InfiniteWPSelf-házigazdájaÉvente 147 dollár akár 10 webhelyre és hozzáférés minden kiterjesztéshez ***
CMS parancsnok❌ *Harmadik fél platformjaÉvente 96 dollár akár 5 webhelyen
BlogVault❌ *Harmadik fél platformjaLegfeljebb 5 webhelyen 16 dollárral kezdődik, korlátozott szolgáltatásokhoz való hozzáféréssel

Ha azt szeretné, hogy ezek a szolgáltatások teljesen lebontva legyenek, olvass tovább!

Öt legjobb megoldás több WordPress webhely kezelésére (TELJESEN)

Minden egyes megoldáshoz megmutatjuk, hogy pontosan hogyan működik és mit kínál, így kiválaszthatja az Ön számára legmegfelelőbb lehetőséget. Ugorjunk be!

1. ManageWP

több WordPress webhely kezelése: managewp

A ManageWP az eszközök széles skáláját kínálja, amelyek egyszerűsítik a több WordPress webhely kezelését.

Ezzel a szolgáltatással szinte korlátlan számú WordPress webhelyet kapcsolhat össze, és figyelemmel kísérheti a rendelkezésre álló frissítéseket, a teljesítmény optimalizálását, a biztonságot, a megjegyzéseket és még sok minden mást..

A ManageWP segítségével számos ingyenes eszközhöz férhet hozzá az összes összekapcsolt webhelyhez.

Egyes funkciók, például a biztonsági mentések, a keresőmotor optimalizálása (SEO), az üzemidő figyelése, valamint az automatikus biztonsági és teljesítmény-ellenőrzések csak „site-pay” alapon érhetők el..

Ennek ellenére a ManageWP drasztikusan csökkentheti azt az időt, amelyet webhely összes alkotóelemének frissítésére fordítasz, közvetlenül a dobozból. Ezenkívül webhelyenként egy ingyenes mentést kínál havonta, és egyetlen kattintással bejelentkezhet bármelyik műszerfalba. Az ötlet az, hogy a ManageWP-t minden irányított WordPress-webhely központi hubjává tegye.

Manage️ Hogyan kell használni a ManageWP-t

Először regisztráljon egy ingyenes ManageWP-fiókot. Miután hozzáférést kapott az irányítópulthoz, gyors áttekintést kap az összes függőben lévő frissítésről, megjegyzésről és az elérhető teljesítmény-optimalizálásról:

A ManageWP irányítópult.

Bármikor hozzáadhat további webhelyeket, ha rákattint a Plus (+) ikonra az irányítópult bal felső sarkában. Webhely csatlakoztatásához be kell állítania és aktiválnia kell ManageWP Worker plugin.

Miután a plugin aktív, térjen vissza a ManageWP irányítópultjába, majd kattintson a Plusz ikonra a képernyő bal felső sarkában. A szolgáltatás ezután felkéri Önt, hogy adja meg webhelyének URL-jét és a WordPress hitelesítő adatait:

Új weboldal hozzáadása a ManageWP-hez, több WordPress-webhely kezelésére.

Ha a Munkavállaló beépülő modul aktív, a ManageWP gondoskodik a többiről. Ezután webhelye megjelenik az ingatlanok listája alatt. Az egyes webhelyeket megnézheti úgy, hogy az egérmutatót a képernyő tetején található Webhely keresése lap fölé húzza:

Több WordPress webhely kezelése a ManageWP segítségével.

Bár sok feladatot kezelhet a ManageWP fő képernyőjén, érdemes időt töltenie az egyes webhelyek lapjain is. Innentől kezdve mikromangenizálhatja a webhely karbantartásának aspektusait:

Az egyes webhelyek ellenőrzése a ManageWP-n.

A ManageWP használatának megkezdése teljesen egyszerű, ami egyszerű ajánlást tesz, ha értékeli a könnyű használatot.

Ár és részletek

A ManageWP szinte korlátlan számú webhelyen használható. Számos szolgáltatás azonban csak fizetős kiegészítőként érhető el webhelyenként. A kiegészítők teljes listáját megtalálja a dedikált árazási oldalon, de például:

 • Igény szerint készített biztonsági mentések (webhelyenként 2 USD)
 • SEO figyelés (webhelyenként 1 USD)
 • Uptime monitoring (1 dollár / hely)
 • Automatizált teljesítmény-ellenőrzések (1 dollár webhelyenként)

A szolgáltatás csomagcsomagokkal is foglalkozik azoknak a felhasználóknak, akik több mint 25 webhelyet kezelnek.

2. MainWP

több WordPress webhely kezelése: mainwp

A MainWP egy nyílt forrású eszköz, amely lehetővé teszi több WordPress webhely kezelését. Ennek használatához meg kell jelölnie egy helyet, amely központi hubként működik. E szolgáltatás használatával összekapcsolhatja webhelyeit, kezelheti a függőben lévő frissítéseket, felügyeli az üzemidőt, készíthet biztonsági másolatot, futtathat biztonsági ellenőrzéseket és még sok más.

Ezen szolgáltatások mellett a MainWP lehetővé teszi a hibanaplók figyelését is, módosítsa webhelyének .htaccess fájljait, a felhasználók kezelése, az SSL tanúsítványok figyelése, valamint a számtalan egyéb feladat.

A MainWP azonban a bővítményekre támaszkodik a webhelyek összekapcsolására. Noha az elsődleges plugin ingyenes, vannak olyan bővítmények, amelyekért Önnek fizetnie kell. Később megvizsgáljuk ezt a szempontot.

Main️ Hogyan kell használni a MainWP-t

Mint megjegyeztük, a MainWP megköveteli, hogy egy WordPress beállítást használjon központi hubként. Javasoljuk egy vadonatúj WordPress telepítést, amelyet nem használnak élő webhely üzemeltetésére.

Ahhoz, hogy egy WordPress-helyet hubként jelöljön ki, előbb telepítenie kell a MainWP Irányítópult csatlakoztat:

A MainWP plugins.

Amint a plugin aktív, elindít egy konfigurációs varázslót – ezt most átugorjuk – és manuálisan csatlakoztat egy új webhelyet. Így néz ki a MainWP irányítópultja:

A MainWP műszerfal.

Mielőtt új webhelyet csatlakoztathat, telepítenie kell a MainWP gyermek plugin rajta. Miután a plugin aktív, térjen vissza a MainWP irányítópultjába, majd kattintson a képernyő tetején található Új oldal gombra:

Új webhely hozzáadása a MainWP-hez több WordPress-webhely kezelésére.

A MainWP megkérdezi webhelyének URL-jét és hitelesítő adatait, mielőtt rákattinthat a Webhely hozzáadása gombra. Ha sikeres, akkor a webhely megjelenik a MainWP hubban:

Webhely ellenőrzése a MainWP segítségével.

A kapun kívül a MainWP sokkal több információt nyújt a csatlakoztatott webhelyekről, mint a többi WordPress felügyeleti eszköz. Ahhoz azonban, hogy teljes körű szolgáltatást elérhessen, be kell állítania néhány kiterjesztést. Számos kulcsfontosságú MainWP kiterjesztés ingyenes, ideértve az üzemidő figyelési, biztonsági mentési és biztonsági szkennelő eszközöket, amelyek segítik a költségek csökkentését.

Ár és részletek

Bár maga a MainWP ingyenes, számos hasznos kiterjesztés csak akkor érhető el, ha Ön vásároljon egy Pro licencet:

 1. Havi csomag: Gyakorlatilag korlátlan webhelyek havonta 19,99 USD-ért.
 2. Élethosszig tartó csomag: A 399 dolláros egyszeri díj újból szinte korlátlan számú webhelyet von le.

Összességében az ingyenes MainWP beépülő modulok és kiterjesztések elegendő funkcionalitást kínálnak az önálló szolgáltatások, mint például a ManageWP versenytársához. Ha nincs szüksége bizonyos kiterjesztésekre, akkor lehet, hogy nem kell prémium licencet vásárolnia.

3. InfiniteWP

több WordPress webhely kezelése: infinitewp

Az InfiniteWP hasonló a MainWP-hez, mivel egy webhelyet meg kell jelölnie központi hubnak. Ezután a normál módon összekapcsolhatja a WordPress webhelyeket, és kezelheti a mindennapi műveletek legfontosabb aspektusait.

Az InfiniteWP ingyenes verziójával egyszerre frissítheti webhelye összes elemét, generálhat és visszaállíthat biztonsági másolatot, és egyetlen kattintással elérheti az összes műszerfalot..

Ezen túlmenően az InfiniteWP kiegészítő szolgáltatások széles skáláját kínálja, amelyek csak prémium tervekhez érhetők el. Ez magában foglalja a webhelyek migrációját, a rosszindulatú programok ellenőrzését, az üzemidő figyelését és még sok más.

To️ Hogyan kell használni az InfiniteWP-t

Az InfiniteWP használatához meg kell tennie töltse le telepítő pluginjukat. Miután megszerezte a ZIP fájlt, töltse fel és telepítse azt a webhelyet, amelyet hubként használni kíván. A bővítmény aktiválásakor a rendszer megkérdezi, hogy hova kívánja telepíteni az InfiniteWP adminisztrációs panelt:

Az InfiniteWP panel telepítésének helyének kiválasztása.

Vegye figyelembe, hogy a MainWP-vel ellentétben az InfiniteWP panel nem “veszi át” a teljes webhelyet. A központi hubot továbbra is élő webhelyként használhatja, ami jó érzés.

A telepítési folyamat során a beépülő modul új adatbázis létrehozását kéri:

Új adatbázis létrehozása az InfiniteWP számára.

A kezelőpanelhez való hozzáférés előtt új bejelentkezési hitelesítő adatokat kell beállítania. Üresnek kell lennie, tehát az első feladat az egyik webhely csatlakoztatása. Amikor új webhelyet ad hozzá az InfiniteWP panelen, akkor az URL-t, bejelentkezési információt és az aktiválási kulcsot fogja kérni:

Új webhely hozzáadása az InfiniteWP-hez a több WordPress-webhely kezelésére.

Webhely csatlakoztatásához telepítenie kell és beállítania kell a InfiniteWP kliens plugin rajta. A plugin aktiválásával egyedi aktiválási kulcsot kap:

Az InfiniteWP aktiválási kulcs.

Miután hozzáadott egy webhelyet, láthatja, hogy vannak-e elérhető frissítések az elsődleges InfiniteWP irányítópulton. Az egérmutatót az egyes csatlakoztatott webhelyek felett is megjelenítheti, hogy megtekintsék azok részleteit, új hozzászólásokat hozzon létre, vagy új biztonsági másolatot készítsen:

Webhely ellenőrzése az InfiniteWP segítségével.

Noha az InfiniteWP számos lehetőséget kínál a WordPress több webhelyének kezelésére, felülete sok kívánnivalót hagy maga után. Ha azonban csak a funkcionalitásra összpontosít, akkor ez nem rossz megoldás.

Ár és részletek

Maga az InfiniteWP plugin ingyenes, és felhasználhatja az összes kezelt webhely csatlakoztatására. Licenc nélkül azonban csak a frissítéskezeléshez, a biztonsági mentés létrehozásához és az egy kattintással történő bejelentkezéshez férhet hozzá. Itt egy gyors lebontás prémium engedélyek:

 1. Indító: Akár 10 oldal 147 dollárért évente
 2. Fejlesztő: Akár 20 webhely évente 247 dollárért
 3. Szabadúszó: Akár 50 webhely évente 347 dollárért
 4. Ügynökség: Korlátlan helyszínek 447 dollárért évente

Noha az InfiniteWP prémium verziója hasonló funkciókat kínál, mint a MainWP, az utóbbi jóval olcsóbb lehetőség, jobb felülettel.

4. CMS parancsnok

több WordPress webhely kezelése: cms parancsnok

A CMS Commander rendkívül egyedülálló számos WordPress webhelykezelő eszköz között. A felszínen egy hasonló prémium szolgáltatás, amely lehetővé teszi a webhelyek összekapcsolását és egy központi műszerfal használatát a kezelésükhöz.

A CMS Commander azonban számos olyan funkciót kínál, amelyeket más megoldásokkal nem lát. Például támogatja a több dobozos programot a dobozból, lehetővé téve, hogy társult linkeket szerepeltessen a bejegyzésedben, amikor szerkeszted őket. Ezenkívül lehetővé teszi hirdetések kezelését, a linkek nyomon követését és még sok más.

Sőt, a CMS Commander magában foglalja azokat az alapokat, amelyeket elvár, hogy megtalálja, például a biztonsági mentést, a tömeges frissítéseket, a felhasználói kezelést, az egy kattintással történő bejelentkezést és mások.

To️ Hogyan kell használni a CMS Commander alkalmazást

A CMS Commander egy harmadik féltől származó szolgáltatás, amely lehetővé teszi egy fiók létrehozását a WordPress webhely kezelésére. Az első feladat a terv kiválasztása és a fizetési adatok megadása.

Az árak attól függnek, hogy hány webhelyhez szeretne támogatást nyújtani, de mindegyik ingyenes próbaverziót kínál. Miután hozzáférést kapott a CMS Commander irányítópultjához, azonnal hozzáadhat egy új webhelyet:

Új weboldal hozzáadása a CMS parancsnokhoz több WordPress webhely kezelésére.

Mint általában, a kapcsolat létrehozásához be kell állítania egy plugint a céloldalon a CMS Commander számára:

A CMS Commander bővítmény.

Miután csatlakoztatott egy webhelyet, a CMS Commander irányítópultján megfigyelheti a kritikus mutatókat. Ide tartoznak a linkek, az Ön Google PageSpeed ​​Insights pontszám, elérhető frissítések és egyebek:

A webhely figyelése a CMS Commander segítségével.

Összességében a CMS Commander az egyik legkönnyebben használható felületet kínálja, amelyet eddig kipróbáltunk. Olyan érzés, mintha natív irányítópultot használna, csak egyetlen WordPress-webhely kezelésére képes egyetlen panelen.

Ár és részletek

A CMS Commander a széles körű tervek attól függően, hogy hány webhelyet szeretne kezelni, és adminisztrátori fiókokat szeretne beállítani. Itt állnak az indulási tervei, amelyek képet adnak arról, hogy mekkora összeget kell költségvetni:

 1. Legfeljebb öt webhely havonta 8 dollárért
 2. Tíz webhely havonta 12 dollárért
 3. Két extra felhasználó és akár 20 webhely havonta 16 dollárért

Minden terv tartalmaz egy 14 napos próbaverziót, amely hozzáférést biztosít a CMS Commander összes szolgáltatásához.

5. BlogVault

több WordPress webhely kezelése: blogvault

Első pillantásra a BlogVault egy töltött biztonsági mentési megoldásnak tűnik. Amint elkezdi mélyedni a szolgáltatásaiba, inkább egy teljes értékű eszköznek tűnik több WordPress-webhely kezelésére..

A BlogVault segítségével webhelyéről biztonsági másolatot kap, amely teljes évre visszatér. Hozzáférést kap a beépített átmeneti funkciókhoz, a napi rosszindulatú programok ellenőrzéséhez, az üzemidő és a teljesítményfigyeléshez, a kétfaktoros hitelesítéshez (2FA) a webhelyekhez és még sok minden máshoz.

A biztonsági funkciók csúcsminőségűek, és webhely-megkeményítő eszközöket, valós idejű tűzfalat és sok más, a biztonsággal kapcsolatos elemet tartalmaznak. A webhely általánosabb adminisztrációja kapcsán érdemes megvizsgálni a hatékony jelentési lehetőségeket – mindegyik automatizálható és ütemezhető is.

Ezen felül a BlogVault egy kattintással is frissítést kínál pluginek és témái számára. Az általános szolgáltatáskészlet figyelembevételével egyértelmű, hogy a BlogVaultnak semmi félelme nincs más WordPress felügyeleti platformoktól.

Blog️ Hogyan kell használni a BlogVault alkalmazást

Az induláshoz regisztráljon egy ingyenes, hét napos BlogVault próbaverzióra, amely nem követeli meg a fizetési részleteket. Miután hozzáférést kapott a vezérlőpulthoz, írja be annak a webhelynek az URL-jét, amelyhez csatlakozni kíván, és a BlogVault megkérdezi a csatlakozási plugin beállítását. A szolgáltatás akkor is gondoskodhat a plugin beállításáról, ha megadja a bejelentkezési hitelesítő adatait.

Új weboldal hozzáadása a BlogVault-hoz több WordPress-webhely kezelésére.

Most a BlogVault szinkronizálja az Ön webhelyét annak platformjával, és elvégzi az első biztonsági másolatot:

A webhely szinkronizálása a BlogVault-tal.

Bármikor megfigyelheti az elérhető biztonsági mentéseket, ha kiválaszt egy webhelyet a listájából. Ezen az oldalon migrálhat vagy visszaállíthat biztonsági másolatait:

A webhely biztonsági másolatainak kezelése a BlogVault használatával.

Ugyanezen a képernyőn hozzáférést biztosít a BlogVault összes többi szolgáltatásához. A fenti biztonsági opció engedélyezése például bekapcsolja a webhely napi malware vizsgálatát. Mint megjegyeztük, a BlogVault számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek segítenek a webhely teljes kezelésében és karbantartásában, ezért javasoljuk, hogy dolgozzon át mindent, amit megtehet..

Ár és részletek

A BlogVault a széles körű tervek attól függően, hogy hány webhelyet szeretne kezelni. Itt van néhány terv, tehát tudja, mire számíthat:

 1. Személyes tervek: Támogatás egy weboldalhoz, az árak havonta 7,40 és 20 USD között változnak (a kívánt funkcióktól függően).
 2. Kis üzleti tervek: Támogatás akár öt weboldalhoz, az árak 16 és 45 dollár között változhatnak.

Bár a kis üzleti tervek lehetővé teszik több webhely kezelését, a szolgáltatás nagy része a drágább lehetőségekre korlátozódik.

Melyik a legjobb eszköz több WordPress webhely kezelésére?

Összegzésképpen itt olvashat öt legfontosabb javaslatunkat több WordPress webhely kezelésére:

ManageWP és BlogVault a legjobb választásunk, ha felhasználóbarát felületeket értékel. Ez utóbbi azonban nem kínál ingyenes lehetőséget, és áraik csak akkor érik meg, ha nagyszámú webhelyet szeretne kezelni.

MainWP és InfiniteWP sokkal több funkcionalitást biztosít, mint a listán szereplő többi eszköz. Ennek ellenére a MainWP mérföldnyire jobb, ha a könnyű használatról van szó, és több funkciót kínál ingyen.

Végül, CMS parancsnok érdekes választás, ha több leányvállalatot vagy tartalomigényes webhelyet üzemeltet, és az összes üzenetét központi hub segítségével szeretné kezelni.

Kérdése van több WordPress-webhely kezelésével kapcsolatban? Kérdezd meg az alábbi megjegyzés rovatban!

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Elrendezés, bemutatás és szerkesztés: K Karol.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector