Ragyogó WordPress oktatóanyagok végső Roundup – A bemenete szükséges!

Ragyogó WordPress oktatóanyagok végső Roundup – A bemenete szükséges!

Ragyogó WordPress oktatóanyagok végső Roundup – A bemenete szükséges!
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

A WordPress egyik legfontosabb dolga az egyre növekvő emberek közössége, amely körülveszi. Azok az emberek, akik nemcsak hajlandók kibővíteni magát a szoftvert, hanem néhány ragyogó WordPress útmutatón keresztül megosztják tudásukat és tapasztalataikat másokkal is.


Tehát ma egy pillanatra szeretnénk rávilágítani az összes ember munkájára, és mutatnánk néhány fantasztikus, a WordPress-hez kapcsolódó How-to-tanácsadás részéhez..

De várj! Itt van még a történet. Ahelyett, hogy csak a listát állítanánk fel, szeretnénk meghívja Önt is a részvételre!

Itt egy gyors felmérés – mindössze 2 kérdés: Mi a kedvenc WordPress bemutatója? És miért?

Böngészjük az érdeklődők körében, kiválasztjuk a legjobbat, és felvesszük őket alább. A végcél? Vegyen fel egy 50 vagy akár 100 valóban ragyogó, kiváló minőségű WordPress oktatóprogramot, amelyek a legtöbb szavazatot kaptak a közösségből.

meghajtó Typeform

A labda gördüléséhez az alábbiak szerint járunk kezdeti listánk amiről azt gondoljuk, hogy legalább 20 ragyogó WordPress oktatóanyagok. Az egyetlen szabály a lista összeállításakor azokra a dolgokra való összpontosítás volt, amelyek valami igazán érdekes képet mutatnak a platformon – oktatóprogramok, amelyek mélyen belemerülnek a WordPress bizonyos szempontjaiba, és azokat könnyen emészthető módon magyarázzák..

Mind a kezdő szintű információk, mind a fejlettebb koncepciók és a WordPress használatával kapcsolatos dolgok rendelkeznek. Van mindenkinek valami!

Egyébként, ha élvezi ezen oktatóanyagok bármelyikét, ne felejtsük el, hogy a szerzőknek szeretettel szolgálnak a közösségi médiában!

Nincs külön sorrend:

Contents

20+ ragyogó WordPress oktatóanyagok

Hogyan lehet áthelyezni egy webhelyet a WordPress.com webhelyről egy önkiszolgáló WordPress.org telepítőbe – Útmutató kezdőknek

Az a tény, hogy alapvetően két különálló és alapvetően különféle termék létezik, amelyeket mindkettőnek neveznek "WordPress" meglehetősen zavaró a szokásos felhasználó számára. Ez az oktatóanyag elmagyarázza, hogyan lehet lépésről lépésre áthelyezni a webhelyet a .com fájlból a .org oldalra.

Szint: kezdő # webhely beállítása

Hogyan lehet létrehozni és testreszabni egy WordPress gyermek témát

Rengeteg cikk található a WordPress gyermektéma létrehozásának alapjairól, ám a Smashing Magazine bemutatója hihetetlenül mélyrehatóan bemutatja és bemutatja, hogyan lehet felülbírálni a szülői témastílusokat és még sok minden mást..

Szint: Köztes # webhely-beállítási # témák

A WordPress egyedi képméreteinek hozzáadása és használata: Útmutató a minden eddiginél legjobb dologhoz

Az egyedi képméretek rengeteg időt takaríthatnak meg, ha sok képpel dolgozik. Ez az oktatóanyag bemutatja, hogyan kell őket elkészíteni, és elmagyarázza az összes anyát és csavart "lágy növények" és "kemény növények."

Szint: közbenső # webhelykezelő # képek

Hogyan lehet a WordPress Szerkesztőt úgy kinézni, mint az Ön Front-End webhelye

Valaha is szerette volna, ha a hozzászólásai a WordPress Szerkesztőben ugyanúgy néznek ki, mint a front-end webhelyén? Ez az oktatóanyag bemutatja, hogyan lehet ezt valósággá tenni egyéni stílusok hozzáadásával a WordPress szerkesztőbe.

Szint: Köztes # webhelykezelés # wp-admin

A Jetpack plugin rövid bevezetési útmutatója

A Jetpack bővítmény valószínűleg az a bővítmény, amelyben a legtöbb – ha nem az összes – webhely részesülhet előnyben. Csomag egy csomó funkciót tartalmaz, de az is nehéz nehéz megmagyarázni az embereknek, hogy mit csinál. "Ööö … minden, azt hiszem." Ez az oktatóanyag akkor hasznos, ha valaki a Jetpack kapcsán kérdezi Önt.

Szint: Kezdő # plugins

WordPress fejlesztés közbenső felhasználók számára: Egyéni postai típusok és taxonómiák

A WordPress egyéni postai típusai és taxonómiái jelentik a WordPress-t a "blogplatform" egy sokoldalú "CMS platform." Ez az oktatóanyag bemutatja, hogyan lehet létrehozni és bemutatni őket az elejétől a végéig.

Szint: Köztes # egyedi postai típusok

Hogyan hozhat létre saját WordPress funkcionalitási bővítményt

Bizonyos helyzetekben az egyéni beépülő modul kiváló alternatíva a kódrészletek hozzáadásához a téma function.php fájljához. Ez az oktatóanyag megmondja, hogy mikor vannak ezek a helyzetek, és hogyan lehet ezt megtenni.

Szint: # közbenső plugins

Ragyogó WordPress útmutatók: Divi vs Avada vs X

Divi vs Avada vs X téma: Végső összehasonlítás

A Divi, az Avada és az X a három fő márka "mega témák" piac. És mindhárom hihetetlenül érdekes, nagyon erős és összességében lenyűgöző. Ugyanakkor ezeknek a célja egy kissé eltérő típusú felhasználóval való rezonáció. Ez az útmutató segít eldönteni, melyik közülük lesz a legmegfelelőbb.

Szint: # kezdõ témák

Végső konverziós követési útmutató a WordPress-hez

A konverziók nyomon követése segít megtudni, mennyire hatékonyak a marketing erőfeszítései. Ez a részletes útmutató bemutatja, hogyan lehet nyomon követni az összes típusú konverziót a WordPress-en: Google Analytics célok, Facebook Pixel és egyebek.

Szint: kezdő # marketing # elemzés

Minden, amit tudnia kell a Yoast SEO használatáról a WordPress-ben

Ez a Moz SEO varázslók szörnyű útmutatása mindent elárul, amit tudnia kell a Yoast SEO plugin használatáról a WordPress SEO számára.

Szint: Kezdő # SEO # plugins

WordPress SEO – a végleges útmutató

A Yoastról beszélve, ez a hivatalos SEO útmutató, amelyet maguk a Yoast SEO fejlesztők készítenek. Ez egy 6000 szó hosszú erőforrás, amely mindent tartalmaz, amit tudni kell a WordPress webhely SEO paramétereinek megfelelő beállításáról.

Szint: Kezdő # SEO # plugins

CD-k dummy számára – hülye egyszerű útmutató

Az alapszintű pull CDN beállítása egyszerű, de az egyéni CNAME rekordokkal való együttműködés gyorsan bonyolulttá válhat. Ebben az oktatóanyagban megtanulja, hogyan kell mindent megtenni – mind az egyszerű, mind a kemény dolgokat. (Nem tudja, melyik CDN-t válassza?)

Szint: kezdő # webhely-beállítási # teljesítmény

Hogyan állítsunk be a Facebook azonnali cikkeit a WordPresshez (lépésről lépésre)

A Facebook azonnali cikkei bonyolult lehet a WordPress beállításához – ez a WPBeginner oktatóprogram megmutatja minden szükséges lépést, hogy elkészítsék és futtassák őket..

Szint: Kezdő # webhelykezelő # közösségi média

Hogyan hozzunk létre egyéni WordPress archívum oldalt

Hagyományosan az archívumok nem voltak a WordPress legvonzóbb és leghasznosabb oldalai. Alapértelmezett formájukban csak automatikusan generált postalistákat hoznak létre, amelyek nem igazán segítenek az olvasót valami érdekes felé vezetni. Ez az oktatóanyag bemutatja, hogyan lehet egy teljesen eredeti archívumlapot létrehozni az egyedi oldalsablonok segítségével.

Szint: Köztes # webhely-beállítási # témák

Egyéni WordPress irányítópult létrehozása az ügyfelek számára

Akár készek vagyunk elismerni, akár nem, a WordPress-t nem teljesen könnyű megérteni egy vadonatúj felhasználó számára. A bejelentkezést követően az irányítópulton sok minden történik, és ez az alapértelmezett "Üdvözöljük" szakasz nem igazán válaszol az összes kérdésre. Itt jön a képhez egy egyedi műszerfal-honlap. Így hozhat létre egyet, hogy könnyebbé tegye az ügyfelek életét.

Szint: kezdő # webhely-beállítási # bővítmények

Bővítse a gyorsszerkesztési műveleteket a WordPress Irányítópulton

Ha rengeteg WordPress hozzászólást kell kezelnie, akkor a Gyors Szerkesztés opció életmentő. Ez az oktatóanyag megmutatja, hogyan lehet még hasznosabbá tenni.

Szint: # köztes webhelymenedzsment

Hogyan hozhat létre félelmetes kezdőlapot egy ingyenes drag and drop tartalomkészítővel

A drag-and-drop oldal készítők szórakoztatóak lehetnek, biztosan… feltéve, hogy egy ideig befektettek az Ön által választott építő használatához. Ez az oktatóprogram lépésről lépésre bemutatja a céloldal létrehozásának folyamatát az egyik népszerű húzza és vidd építővel.

Szint: Kezdő # webhelykezelő # bővítmények

A WordPress edzése

Ez a hivatalos WordPress Codex bejegyzés a WordPress biztonságának egyik legjobb útmutatása, amellyel valaha is találkoztam. Mindent lefed – nagy és kicsi.

Szint: Köztes # webhelymenedzsment # biztonság

A végső WordPress fejlesztői környezet

Ha a kalandját a WordPress fejlesztésével szeretné elindítani, akkor az első dolog, amit vigyáznia kell, a fejlesztési környezet beállítása. Ez nem csak a kódíráshoz használt eszközről szól, hanem további kiegészítő eszközökről is, amelyek korszerűsítik a munkát, és általában sokkal kellemesebbé teszik a dolgokat. Itt van minden fentről lefelé.

Szint: Köztes # fejlesztés

A legjobb WordPress tárhely-szolgáltatók összehasonlítva

A tárhely az egyik elem, amely jelentős hatással lehet webhelyeink sikerére vagy kudarcára. Válasszon egy jó gazdagépet, amely nagyjából válik készletévé, és felejtsd el ezt. Válasszon egy rosszat, és a végtelen csalódások és leállás idején lép be. Itt vannak a legnépszerűbb WordPress tárhelyi lehetőségek, összehasonlítva, teljesítmény-tesztelve és elemezve.

Szint: Kezdő # webhelykészítés # tárhely

A W3 teljes gyorsítótárának végső útmutatója: Hogyan kell beállítani

A W3 összesített gyorsítótára egy hasznos bővítmény, ez biztos. Ugyanakkor ez is nagyon megfélemlítő. Maga a plugin több menükkel, lapokkal és beállításokkal rendelkezik, és nem mindegyiket könnyű megérteni. Ez egy bemutató, amely segít megérteni, mi folyik a pluginban, és hogyan kell azt megfelelően beállítani.

Szint: kezdő # webhely-beállítás # teljesítmény # bővítmények

Ez összefoglalja a listánkat! Ismét nagyon örülünk, hogy láthatjuk az Ön véleményét, így kibővíthetjük ezt a listát akár 50, akár akár 100 legszebb WordPress oktatóprogramhoz, amelyeket valaha is közzétettek!

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector