Hogyan kell elkészíteni a saját webhelyét: 2 módszer erre még akkor is, ha kezdő vagy?

Hogyan kell elkészíteni a saját webhelyét: 2 módszer erre még akkor is, ha kezdő vagy?

Hogyan kell elkészíteni a saját webhelyét: 2 módszer erre még akkor is, ha kezdő vagy?
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

A saját webhely felépítésének kérdése olyan kérdés, amivel sokan küzdenek. És különösen, ha kezdők, akik korábban nem rendelkeztek webhellyel.


A webhelyek (úgy gondolják) drága ��, bonyolultak ⚙, és kezelése általában stresszt jelent.

Vagy ők?

Nos, ahogy néhányan közületek tudják, ennek egyáltalán nem kell lennie. Attól függően, hogy megy a webhely felépítésében, olcsó, egyszerű és könnyen kezelhető egyszerre.

Ez az útmutató pontosan megmutatja, hogyan lehet ezt elérni – hogyan lehet saját weboldalt készíteni, hogy az út közben ne veszítse el ingét vagy elméjét. Igyekszünk egyetlen kérdést sem hagyni megválaszolatlanul, és megmutatjuk, hogyan gyakorolhatja az összes lépést egy gyönyörű megjelenésű és funkcionális weboldalra..

Saját webhely készítése

�� Nem kezdő? Már tudja, hogyan kell weboldalt készíteni? Ha ez a helyzet, akkor kérjük, kezelje ezt az útmutatót, amit más embereknek küldhet el, és mutassa meg nekik, milyen egyszerű lehet a webhely létrehozásának folyamata. Hasznos lehet akkor is, ha nem akarja megismételni önmagát ezredszer, amikor valaki megkérdezi, hogyan kell felépíteni egy weboldalt.

Íme:

�� Azok a szolgáltatások, amelyekre minden modern weboldalnak szüksége van
�� Hogyan válasszuk ki a weboldal készítőjét?
�� Hogyan lehet saját weboldalt létrehozni a Wix-en
�� Hogyan készítsünk saját webhelyet a WordPress-en
�� Következő lépések?

GYIK a saját webhely felépítéséhez

"Felépíthetek egy weboldalt ingyen?"

Igen. Biztosan tudod.

Ugyanakkor kompromisszumokat kell tennie az út mentén. Vannak korlátozások az ingyenes webhelyek számára, és később beszélünk róluk.

"Ha nem ingyen, akkor mennyit kell költenem egy minőségi weboldal felépítéséhez?"

Most beszélünk! A jó hír az, hogy van kevesebb, mint gondolnád.

Később megismerjük a sajátosságokat, de most elmondhatom, hogy az évi 40–150 dolláros költségvetéssel elegendő lesz. (Igen, egy weboldal birtoklása éves költség, nem csupán egyszeri költség.)

"Elindíthatok egy weboldalt egyedül?"

Igen. Megmutatjuk, hogyan kell ezt pontosan megtenni.

"Értékesíthetek termékeket közvetlenül a webhelyemről?"

Ez egy kicsit bonyolultabb. Itt nem az online áruházakról akarunk beszélni, csak a szokásos webhelyekről.

Ha meg szeretné tudni, hogyan kell elindítani egy online áruházat, olvassa el ez az útmutató. Ezenkívül itt összehasonlítjuk a legjobb e-kereskedelmi platformokat, amelyeket használhat.

"Nem tudok megtervezni. Csúnya lesz-e a webhelyem??"

Nincs oka annak, hogy webhelyének csúnyanak kell lennie. Megmutatjuk Önnek, hogyan lehet webhelyét elég jóképűvé tenni, még akkor is, ha a testében nincs tervező izom.

"Képes leszek később szerkeszteni a webhelyem szövegeit és egyéb tartalmait?"

Igen, azoknak a megoldásoknak a szépsége, amelyeket megmutatunk neked, az, hogy teljes tartalomszerkesztő funkciókkal szolgálnak még a webhely létrehozása és nyilvánossá tétele után is.

"Szükségem van-e valamilyen korábbi tapasztalatra? Kell kódolni?"

Nem.

A modern webhelyekhez szükséges szolgáltatások

Minden weboldal más, különféle.

Úgy értem, hogy minden weboldal más célt szolgál, különféle eszközöket használva, és más célt / üzletet / személyt céloz meg.

Másrészt azonban a legtöbb weboldalnak ugyanazokra az elemekre van szüksége, hogy a 21. századi méltóságnak lehessen tekinteni.

Ők:

Stabil motor:

Weboldal-motor, más néven. a webhely operációs rendszerét, amely biztosítja, hogy webhelye ne kerüljön összeomlásba.

Jó és megbízható tárhely:

A webtárhely az, ahol webhelye él, és ahonnan a látogatók hozzáférhetnek hozzá. A jó házigazda gondoskodik arról, hogy webhelyed mindig elérhető legyen, és ne tapasztaljon leállást.

Teljesen testreszabható honlap:

Manapság a kezdőlapja nem olyan, amit egyszer beállított és elfelejtett. Azt akarja, hogy később szerkeszthesse ezt a honlapot, amikor az igényeinek megváltozik.

Teljes webhely testreszabhatóság:

Nem elegendő, ha testreszabja a honlapját. Testreszabja a tervezés és / vagy tartalom minden apró részletét.

Blogmodul:

Még akkor is, ha önmagában nem tervez blogolást, szeretne tudni közzétenni híreket vállalkozásáról, iparáról, ügyéről vagy bármi másról, amelyet a webhelyhez építesz.

Mobil-barát:

Manapság többen férnek hozzá az internethez mobiltelefonjukon keresztül, mint az asztali és a laptopok együttesen (az adatok szerint). Ezért meg kell győződnie arról, hogy webhelye jól néz ki mobilon.

SEO-barát felépítés:

A SEO (keresőmotor-optimalizálás) hatalmas szerepet játszik abban, hogy az emberek hogyan fogják megtalálni az Ön weboldalát. Egyszerűen fogalmazva: a SEO minden erőfeszítést magában foglal, amelyet a webhely láthatóságának javítása érdekében tehet, amikor az emberek a kapcsolódó kifejezéseket keresik a Google-on.

Jó biztonság:

A hackerek támadása manapság túl gyakori. A jó webhelybiztonság megnehezíti az embereket, hogy betörjenek és átvegyék webhelyét.

Megbízható biztonsági mentések:

Mindig szeretne biztonsági másolatot készíteni a webhely adatairól, minden esetre.

A közösségi média integrációja:

A közösségi média manapság dühös. Nem akarja, hogy lemaradjon, ezért integrálni szeretné webhelyét a népszerű közösségi média platformokkal, és megkönnyíteni az emberek számára az Ön tartalmának megosztását..

A fentiek kissé félelmetesnek tűnhetnek, de a jó hír az, hogy mindezt valamilyen módon autopiloton kezeljük. Úgy értem, nem kell ezeket az elemeket kézzel építenünk, hanem ehelyett olyan eszközöket fogunk használni, amelyek már tartalmazzák ezeket az integrált eszközöket.

Válasszon egy weboldal készítőt

Meglepetés, meglepetés, nem fogunk kézzel weboldalt építeni – mint például a HTML és CSS kódolásában.

Ehelyett egy egyszerű webes felülettel rendelkező weboldal-készítőt használunk, amely megszabadít minket annak szükségességétől, hogy tudjuk, mi folyik a motorháztető alatt.

A mai weboldal-készítők inkább inkább kitöltő-üres és nyomógomb-megoldások, mint bármi más. Ez hatalmas előnye annak a régi iskolának, amely szerint kézzel írja a kódot, és megnézheti, hogy mindez hogyan játszódik le. Azok a napok régen elmúltak, szerencsére!

Ennek ellenére nem olyan, mint a mi választásunk könnyű. Valójában több mint tucat gyakorlati eszköz létezik, amelyeket webhely-készítőnek nevezhetünk, és néhányuk néhány tényező alapján sokkal megfelelőbb lesz, mint mások..

A dolgok szűkítése érdekében a legnépszerűbb építőkre összpontosítunk: WordPress és Wix.

Alapvetően két teljesen eltérő megoldás, de segítünk kiválasztani, melyik lesz jobb az Ön számára.

(Ha többet szeretne megtudni a különféle weboldal-építőkről és megismerni a piac 6 legfontosabb építőjét, olvassa el ezt.)

WordPress

 • nyílt forrású weboldal szoftver
 • telepíteni kell egy webszerverre, mielőtt használni tudja
 • maga a WordPress mellett, külön webhely-fiókra és domain névre van szüksége a webhely felépítéséhez
 • teljes ellenőrzést ad webhelye, a rajta lévő tartalom, az Ön által használt kialakítás felett
 • több ezer weboldal-kivitel közül választhat
 • a WordPress csapata nem nyújt ügyfélszolgálatot, de támogatást kap a webes hostjától

wix

 • online eszköz webhelyek készítéséhez
 • csak regisztráljon egy fiókot, és azonnal kezdje el webhelyének felépítését
 • all-in-one megoldás – nincs szüksége másra, mint magának a Wix-nek a saját webhelyének felépítésére
 • csak azt szabad megtenni, amit a Wix szolgáltatási feltételei tartalmaznak
 • több száz weboldal-kivitel közül választhat
 • vevőszolgálatot kap a Wix csapattól

A WordPress vs Wix költsége

A Wix ára a következő:

wix árképzés

Ezen lehetőségeken kívül ingyenes terv is rendelkezésre áll. Ehhez a következő korlátozások vonatkoznak:

 • Webhelyét csak aldomain alatt indíthatja el; mint például a USERNAME.wixsite.com/SITENAME
 • A Wix-hirdetések a webhely minden oldalán megjelennek
 • 500 MB lemezterület és 500 MB sávszélesség korlátozódik

Összességében: ha egy személyes használatra szánt oldalt akar létrehozni egy egyéni domain névvel, és megszabadulni a Wix hirdetéseitől, akkor ez havi 13 dollárba fog kerülni = évente 156 dollárba kerül..

A WordPress használatával a dolgok egy kicsit bonyolultabbak. Maga a WordPress szoftver ingyenes. Amit azonban fizetni kell, a tárhely és a domain név.

Annak érdekében, hogy költségvetési szempontból barátságosak legyenek, a Bluehost-tól megszerezheti a tárhelyet és a domaint. A tervek havi 2,95 dollártól indulnak, és egy első évre ingyenes domain nevet kapnak. Itt van a teljes árképzés:

Bluehost árképzés

Azt is érdemes kiemelni, hogy a Bluehost telepíti a WordPress-t a tárhelybeállításra az Ön számára, így nincs szükség piszkos kezére.

Összességében ez lehetővé teszi egy webhely felépítését 35,40 dollárért az első évben, majd további ~ 15 dollár fizetését minden egyes egymást követő évben a domain névért (a domain név csak az első évben ingyenes). Ezenkívül ne feledje, hogy ahhoz, hogy ezt az alacsony árat (2,95 dollár havonta) megkapja, három évig előre kell fizetnie (tehát összesen 106,20 dollár)..

Egy másik szem előtt tartandó dolog az, hogy amiről itt beszélünk, csak egy alapvető webhely indítása a WordPress segítségével. Ha olyan dolgokra van szüksége, mint például online fizetések, kiegészítő pluginek, prémium témák, akkor a költségek növekedni fognak.

Így dönthet a WordPress és a Wix között

A Wix és a WordPress közötti döntéshozatal nem túl könnyű. Legalább néhány tényezőt figyelembe kell vennie. A dolgok általában így szólnak:

WordPress vs Wix

WordPress
Wix

Jellemzők⭐⭐⭐⭐⭐
Designs⭐⭐⭐⭐⭐
Egyszerű használat⭐⭐⭐
Ellenőrzés a webhely felett⭐⭐⭐⭐⭐
Ár⭐⭐⭐⭐⭐

Van a kedvence? Nagy! A következőképpen állíthatja be saját webhelyét bármelyik platformon:

wix

Hogyan lehet saját weboldalt létrehozni a Wix-en

A Wix nagyszerűsége az, hogy egyszerre elkészítheti saját webhelyét anélkül, hogy elhagyná a Wix.com webhelyet. Az interfész egész kezével elviszi Önt egy munkahelyre.

Így teheti meg mindent:

1. Hozzon létre egy Wix-fiókot

Menj a Wix honlap és kattintson a gombra Fogj neki. Írja be e-mail címét fiók létrehozásához.

hogyan lehet saját webhelyet felépíteni a Wix segítségével

A Wix kérdéseket fog feltenni neked az új webhelyével kapcsolatban.

hogyan lehet saját weboldalt felépíteni a wix adi segítségével

2. Hagyja, hogy a Wix ADI csodálja

Ebben a következő lépésben a Wix felhasználja a válaszokat a hűvös Wix ADI eszközben (a Wix mesterséges intelligencia moduljában), hogy személyre szabott weboldalt készítsen az Ön számára.

Indítsd el a Wix Adit

Ami remek, hogy a Wix kéz a kezedbe veszi az egész folyamaton, anélkül, hogy meg kellene értenie, mi folyik a motorháztető alatt.

3. Válasszon ki egy mintát

A válaszai alapján a Wix ADI javasol néhány tervezési lehetőséget, amelyek élvezhetik Önt:

wix minták

Később testreszabhatja ezt a kialakítást, de nem fogja tudni teljesen megváltoztatni.

3. Testreszabhatja a webhelyet

Amikor az ADI befejezi munkáját, finomítani tudja a tervezést, és igazán megfelel az igényeinek.

A weboldal készítő felülete nagyon világos, és kiemeli az összes kulcsfontosságú területet, amelyre először a figyelmét kell összpontosítania.

ADI szerkesztő

Ebben a következőket teheti:

 • Szerkessze az oldal elemeit. A testreszabásához kattintson az oldal bármely elemére. Az elem beállításait a bal oldali oldalsávban láthatja. Az opciók lehetővé teszik a szövegek, képek, színek és az elem egyéb részleteinek megváltoztatását.
 • Kattintson a jobb felső sarokban lévő nyilakra az elemek igazításához.
 • Kattintson a bal felső sarokban található Tervezés gombra, hogy megváltoztassa az elem tervezési stílusát.
 • Új elemeket és szakaszokat adhat az oldalhoz a hozzáad link a felső sávban.
 • Add hozzá az új oldalakat a oldal+ Oldal hozzáadása gombot a felső sávban.

Beszéljünk egy pillanatra az új oldalak hozzáadásáról. Végül, amikor új oldalt szeretne hozzáadni, akkor látni fogja a pontos kialakítási felületet, mint a kezdőlap testreszabásakor. A felhasználás ugyanaz, és a rendelkezésre álló tartalomelemek is megegyeznek.

A Wix egy előre elkészített oldalsablont is kínál Önnek, például oldalakról, kapcsolattartási oldalakról, értékesítési oldalakról és egyebekről.

wix javasolt oldalak

4. Adjon hozzá funkcionalitást a Wix alkalmazásokon keresztül

A Wix sok beépített funkcióval rendelkezik, de ha többet szeretne, hozzáadhatja azokat a Wix App Marketon keresztül. Talál alkalmazásokat az e-mail eszközök integrációjához, elemzéshez és egyebekhez.

wix alkalmazások

Csak telepítsen minden alkalmazást néhány kattintással, majd konfigurálja az alkalmazás beállításainak megfelelően.

5. Adjon meg egy nevet, tartományt, válasszon egy tervet

Ha elégedett a webhely megjelenésével, akkor végre közzéteheti azt, hogy láthassa a világot.

Ehhez kattintson a közzétesz gomb a Wix felhasználói felület jobb felső sarkában.

közzéteszi a webhelyet

Ezután válassza ki, hogy regisztrál-e új domain nevet, vagy marad-e az ingyenes Wix aldomainben.

aldomain

Jegyzet; ha egy egyedi domain nevet választ, akkor frissítenie kell a Wix egyik fizetett tervét, amelyről korábban beszéltünk.

Miután elvégezte ezeket a lépéseket, webhelye online és nyilvánosan látható lesz! ��

WordPress

Saját webhely készítése a WordPress-en

Saját webhelyének a WordPress-en történő létrehozása kissé különbözik attól, hogy ezt a Wix-en végezzük.

Először nem indul a WordPress.org fő webhelyre az induláshoz. Ehelyett a legjobb kezdőpont egy hosting cég.

Korábban sokat beszéltünk a különféle tárhelytípusokról, ezért ha azt szeretné, hogy teljes mértékben összehasonlítsák a piacon elérhető információkat, olvassa el ezt. Ha nem zavarja, hogy ezt most megteszi, itt van egy rövid összegzés – ajánlásaink a WordPress tárhelyével kapcsolatban:

 • Bluehost: Ezt a gazdagépet a WordPress hivatalosan ajánlja és ez a legmegfizethetőbb lehetőségek között van. Mint már korábban említettem ebben a bejegyzésben, havi 2,95 dollártól indulhat, és az első évre ingyenesen kap domainnevet.
 • SiteGround: Ez egy másik WordPress által jóváhagyott gazdagép. Néhány kiváló véleményt kapott az ügyfelek számára, kiváló teljesítményt és csúcstechnikai támogatást kínál. Kicsit drágább, havonta 3,95 dollárra kezdve.

�� Itt található egy mélyebb összehasonlítás SiteGround vs Bluehost.

A Bluehost-ot fogjuk használni ennek az útmutatónak a céljára:

1. Menjen a Bluehost-hez és iratkozzon fel

Lépjen a Bluehost webhelyre, és kattintson a Fogj neki gomb. Válasszon egyet a tervek közül – valószínűleg a Basic címkével – havonta 2,95 dollárt (elég, ha csak egy kis webhelyen indul).

Bluehost árképzés 2

A következő lépésben válassza ki a webhely domainnevét. Ne feledje, hogy az első évben ingyenesen kapja ezt a domain nevet.

Tegye valami eredetivá, amely összhangban áll a márkájával, a résével és a dologgal, amelyet webhelye képvisel. Íme néhány tanács hogyan válasszunk ki egy jó domain nevet.

Végezze el a regisztráció folyamatát, és végezzen vásárlást. Mint korábban említettük, három évig előre kell fizetnie, hogy havonta ezt az alacsony, 2,95 dolláros árat megkapja.

2. Telepítse a WordPress alkalmazást

A Bluehost ezt a részt nagyon egyszerűen elkészíti, és nem igényel semmilyen szerverkezelési készséget tőled.

Csak jelentkezzen be a fiókjába, és lépjen a Saját oldalak lapon kattintson a Webhely létrehozása gomb.

bluehost feliratkozás

A Bluehost néhány részletet kér, például a webhely nevét és a címkét.

Webhely neve

Ezután a rendszer felkéri Önt, hogy melyik domain nevével csatlakoztassa a webhelyet. Valószínűleg csak egy domain van, tehát válassza ki a listából.

Ennek elvégzésével a Bluehost most telepíti a WordPress alkalmazást az Ön számára. Amikor a folyamat befejeződik, akkor bejelentkezhet a WordPress adminisztrációs panelen.

hogyan állíthat be saját webhelyet a WordPress telepítésével a Bluehost-ra

3. Válasszon ki egy mintát

A WordPress lehetővé teszi, hogy több ezer mintát válasszon (úgynevezett témákat), majd telepítse őket néhány kattintással!

A kezdéshez jelentkezzen be a WordPress adminisztrációs panelre, és lépjen a következőre MegjelenésTémák. Innentől kattintson a gombra Új hozzáadása.

témák új

Annak biztosítása érdekében, hogy csak a legjobb témákat böngészi, váltson a Népszerű lap.

fül népszerű

Válasszon ki egy témát a kívánt listából, és telepítse. Megyünk együtt Neve (valahol a második / harmadik sor körül található).

Valójában ez a saját témánk, amelyre a WordPress közösség soknak tűnik. A téma több mint 50 000 webhelyen aktív az írás idején.

neve blokk

�� Olvassa el még: 50+ legjobb ingyenes WordPress témák

Csak kattintson a Telepítés gombot a téma alatt (lásd a fenti képet), majd kattintson a gombra Aktiválja amikor a telepítés befejeződik.

A Soha nem fogja meghívni téged, hogy készítsen képet az egyik kezdőoldaláról.

hogyan lehet saját weboldalt létrehozni a Neve kezdő oldalakkal

Ezek a webhelysablonok segítenek a tervezés elindításában, így nem kell mindent kézzel tennie. Nagyon ajánlott!

A kezdéshez kattintson a nagy kék gombra. Megjelenik az elérhető sablonok listája. Választhat egyet a webhely rése alapján, vagy egyszerűen kiválaszthat egy élményt is.

neve sablonok

A tetején kiválaszthatja a kívánt oldalépítőt is. Tetszik a legjobban az Elementor, de szabadon mehet velük.

Csak kattintson a import gombot a kívánt sablon mellett. A Sove nem ad választást az importálni kívánt elemek közül. A legjobb, ha mindet kiválasztja, hogy az importálás után egy teljes működő webhelyet kapjon. A Neve nem telepíti a tervezéshez szükséges oldalkészítőt sem.

neve import

Kattintson import kezdeni. Ez egy-két percet is igénybe vehet.

neve import

Amikor az import befejeződik, akkor megnézheti webhelyét.

neve weboldal

4. Testreszabhatja webhelyét

Ebben a szakaszban testreszabhatja webhelyét néhány módon.

Először használhatja a WordPress testreszabó az alapbeállítások gondozása.

A WordPress testreszabása

A WordPress Customizer lehetővé teszi a dolgok, például a fő elrendezés, a fejlécek és láblécek, a színek és a háttér, a tipográfia, a gombok, a menük és más beállítását. Az oldalsáv menüjével mindenki elérhető:

hogyan állíthat be saját webhelyet a WordPress testreszabóval

A Testreszabón kívül oldalt az Elementor segítségével szerkesztheti.

A WordPress testreszabása az Elementor segítségével

Egyszerűen fogalmazva: az Elementor lehetővé teszi, hogy szinte bármit szerkeszthessen és testreszabhasson, amit az oldalon lát. A kezdéshez kattintson az elemre az oldalon, vagy adjon hozzá egy új elemet az oldalsávból:

hogyan lehet saját weboldalt létrehozni az Elementor felhasználói felülettel

Ha többet szeretne tudni az Elementorról, olvassa el ez a felülvizsgálat vagy az Elementor vs Divi Builder és a Beaver Builder összehasonlítása.

5. Hozzon létre új oldalakat

További oldalak létrehozásához a WordPressben kattintson a + Új gombot, majd tovább oldal:

WordPress új oldal

Meg fogja látni a WordPress fő szerkesztőfelületét. Ezt nagyon könnyű használni … nagyjából annyit kell tennie, hogy elkezdi gépelni.

WordPress létrehozási oldal

�� Ha többet szeretne megtudni a WordPress tartalmának szerkesztéséről, olvassa el ezt.

6. Add hozzá további funkciókat pluginek segítségével

Annak ellenére, hogy a WordPress-hez rengeteg funkció tartozik, mégis hozzáadhat újakat. Ehhez menjen a DugóÚj hozzáadása a fő oldalsávból.

új WordPress plugins hozzáadása

Több mint 50 000 bővítmény érhető el a WordPress ökoszisztémában! Természetesen nincs szükséged mindegyikre. A hatalmas térben való navigáláshoz a legjobb módszer a Népszerű és Ajánlott plugin listák:

népszerű bővítmények

Nézze át ezt a két lapot, és válassza ki azokat a bővítményeket, amelyek számodra érdekesnek / értékesnek tűnnek. Ezenkívül itt található a javasolt pluginek saját listája, amelyeknek a legtöbb webhelynek rendelkeznie kell.

Ha készen áll egy plugin telepítésére, kattintson a Telepítés most gomb a neve mellett.

telepítse a plugin-t

Amikor a telepítés befejeződik, kattintson a gombra Aktiválja.

7. Tegye webhelyét nyilvánosan elérhetővé

Oké, ez a lépés valójában trükkös. A trükk az, hogy webhelye már nyitott a nyilvánosság számára!

Mindenki már megnyithatja webhelyének domainjét a böngészőjével, és megnézheti az Ön létrehozását. Gratula! ��

Ön is érdekli ezeket a cikkeket:

 • A legjobb ingyenes weboldalkészítők
 • A legjobb weboldal készítő kisvállalkozások számára

Mi lesz a következő, miután kitalálta, hogyan hozza létre saját webhelyét?

Csak arra, hogy webhelyének online elérése csak az utazás kezdete, attól tartok …

A következő lépés az, hogy az embereket elolvassák. És nem csak egyszer, hanem újra és újra visszajött ehhez. Ez az igazi nehéz rész!

Íme néhány útmutatás a megfelelő útra jutáshoz:

 • Hogyan lehet népszerűsíteni webhelyét?
 • Hogyan lehet elsajátítani a közösségi médiát?
 • A blogok bevételszerzésének legjobb módjai

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector