A Google Maps integrálása a WordPress-rel (útmutató) – az Intergeo Maps plugin áttekintése

A Google Maps integrálása a WordPress-rel (útmutató) – az Intergeo Maps plugin áttekintése

A Google Maps integrálása a WordPress-rel (útmutató) – az Intergeo Maps plugin áttekintése
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

A részletes elérhetőségi adatok mindig fontosak a weboldal tulajdonosai számára, és különösen akkor, ha a webhelyet üzleti célra hozták létre. A sajnálatos tény, hogy soha nem szabad támaszkodnunk a látogatóra "hajtás" szippantani és megtalálni a kapcsolati adatokat. Ez az a fajta információ, amelynek mindig közvetlenül előttük kell lennie. Csak megkönnyíti a látogatók számára, hogy megtalálják Önt és hatékonyan kommunikáljanak veled.


Itt van a Intergeo Maps plugin bejön a képbe.

Röviden: elemeztük a plugin teljesítményét, és most meg szeretnénk osztani veled a megállapításainkat.

Amit itt megtanulsz:

 • Mi az Intergeo Maps
 • Milyen főbb jellemzői?
 • Kinek kell az Intergeo Maps plugin és miért?
 • Hogyan lehet megszerezni
 • Hogyan működik
 • Az érvek és ellenérvek
 • Mennyibe kerül … oké, ezt azonnal megmondhatom … semmit sem fizet (0 dollár)

Az Intergeo Maps plugin áttekintése

Fontos. Az Intergeo Maps a legújabb akvizíciónk és a CodeinWP család legújabb tagja.

Melyek a plugin főbb jellemzői?

Az Intergeo Maps egy ingyenes WordPress plugin, amely hozzáadja a Google Maps összetevőt webhelyéhez, és lehetővé teszi annak szabadon testreszabását. Annak ellenére, hogy ingyenes, számos előnnyel jár. A legfontosabb, hogy lehetővé teszi egy teljesen funkcionális Google térkép használatát a webhelyén, ami azt jelenti, hogy minden látogatót egyenesen a vállalkozás küszöbére irányíthat..
Intergeo
Lépjen az Intergeo Maps oldalra

Először is, vessünk egy pillantást a plugin főbb jellemzőire:

 • A nagy teljesítményű felhasználói felület-készítő, amely szintén felhasználóbarát. Ezzel gyorsan megváltoztathat mindent, amire szüksége van a térképen. Pontosan ezt teheti meg az UI-készítővel:
  • állítsa be a kezdeti pozíciót és a zoom szintet,
  • állítsa be a kezelőszerveket és a pozíciót,
  • állítsa be a térkép színstílusait előre definiált színsémák vagy egyedi színbeállítások használatával,
  • add átfedéseket – markereket, téglalapokat, köröket, vonalláncokat és sokszögeket,
  • hozzon létre útvonalakat egy címről a másikra,
  • integrálja az AdSense programot, így hirdetéseket jeleníthet meg a térképeken.
 • A Google Maps használatával létrehozhat shortcodes. A szokásos rövid kód képernyő [intergeo] az Ön címe [/ intergeo]. De hozzáadhat további attribútumokat, például magasság, szélesség, stílus, zoom és stb.
 • tudsz hozzon létre egy térképet a felhasználói felület készítőjével. És itt kell megismernie a plugin testreszabási lehetőségeit.
 • A bővítmény rendelkezik egy Térkép könyvtár, ahol megőrzi az összes létrehozott térképet.

Kinek szüksége van az Intergeo Maps pluginre és miért??

Ez a bővítmény jó választás lehet, ha részletes információt mutat egy adott helyről kötelező az Ön és vállalkozása számára.

Például az utazással kapcsolatos vállalkozások felhasználhatják az Intergeo Maps alkalmazást a megjelenítéshez vezetési útmutatások, kerékpáros utak vagy bármi más, ami helyspecifikus. A térképek lehetővé teszik az időjárási információk megjelenítését is, ha az számodra fontos.

Továbbá, ha vállalkozása van több országban, az országban vagy akár a világon is, a plugin segít bemutatni az összes irodáját és kapcsolatot létesíteni közöttük.

Ha engem kérdezel, a legfontosabb dolog, amely megkülönbözteti ezt a plugin-t, az, hogy sokféle funkciót kínál – olyan funkciókat, amelyekért könnyen fel lehet tölteni -, mégis ingyen. Egyszerűen, ha speciális lehetőségekre van szüksége a vállalkozás helyének, címének és különféle tartalmi adatoknak a bemutatására, akkor az Intergeo Maps valószínűleg a megfelelő megoldás az Ön számára.

Hogyan lehet beszerezni ezt a bővítményt??

A legtöbb ingyenes WordPress pluginhoz hasonlóan a telepítést akár közvetlenül az irányítópulton is kezelheti (menjen a Dugó, kattintson Új hozzáadása, és írja be a plugin nevét), vagy lépjen a plugin hivatalos oldalára a következő címen: https://wordpress.org/plugins/intergeo-maps/.

Hogyan működik?

A plugin telepítése után csupán annyit kell tennie, hogy belép az irányítópultra, majd lép az oldalra, vagy a hozzászólásra, ahova be szeretné illeszteni a térképet. Kattintson Add Media, és a bal oldali sávban látni fogja Intergeo Maps. Itt indul a móka!

Az interfész:

intergeo tábornok

Mint láthatja, rengeteg testreszabási lehetőség található a jobb oldali oldalon. Megváltoztathatja az egész térkép megjelenését, a jelmagyarázat helyét, a jelölőket, az irányokat és a méreteket, az időjárással és a forgalommal kapcsolatos részletes információkat, valamint néhány más érdekes lehetőséget..

Az első részben, Positioning & Zooming, beállíthat egy adott térkép pozíciót és nézetet, egy bizonyos szintű zoommal együtt. Azt is eldöntheti, hogy a térképét húzza-e, és a középpontot piros ponttal megjelölheti.

A térkép nézetét útra, terepre, műholdakra vagy hibridre lehet változtatni. Ban ben Zoomimg, megváltoztathatja a zoom tartomány értékét. Ha közelebb vagy további nézetet szeretne a térkép egy pontjára, módosíthatja ezeket a számokat.
helymeghatározás és nagyítás

Ban ben Controls, kiválasztja a térképen lévő egyes elemek pozícióját. Például mozgathatja a Zoom, a Pan, a MapType és a SteetView vezérlőket:

controls1

Ban ben Stílusok, kiválaszthatja a térkép méreteit. Kiválaszthatja a térkép szélességét, magasságát és színét. Beállíthat egy egyszerű szegélyt is.

Ezenkívül kiválaszthatja az Egyéni stílus lehetőséget, és a saját stílusát használhatja a teljes térképhez.

stílusok

Sőt, ha a térkép egyes pontjait vagy helyeit meg szeretné mutatni (hogy azok láthatóbbá váljanak), rajzolhat különféle geometriai ábrákat (téglalapok, körök, sokszögek és markerek) a lefedések szakasz. Csak kattintson a térkép felső részén megjelenő ábra menüre, és kezdje el rajzolni azt, amire szüksége van.

rátétek

Ban ben Útvonal, beállíthat egy utat a térkép bármely két pontja között. Kiválaszthatja azt is, hogy milyen utat kell megmutatni: motorosok, gyalogosok, tömegközlekedés vagy autók számára.
irányok

Példa erre:

irány

Végül, de nem utolsósorban, az Intergeo Maps plugin jön AdSense integráció. Ez hasznos lehet, ha még inkább pénzt szeretne keresni a webhelyén a kontextushoz kapcsolódó hirdetések megjelenítésével. Természetesen e rész hasznossága az üzleti modelltől és a webhely céljától függ.

Példa felhasználásra:

[intergeo] Bukarest, Románia [/ intergeo]
Miután elvégezte az összes testreszabási beállítást, elhelyezheti a térképet valahol a webhelyén. Ha rákattint a "Helyezze be a postába" gomb, a megjelenik a rövid kód a szövegszerkesztőben. Ez a kis rövid kód valójában a térképe.

Írja be a címét a rövid kódba és a térkép azonnal felveszi.

Alsó vonal

Oké, itt az ideje felsorolni a plugin előnyeit és hátrányait, és megosztani a végső ítéletet.

 • Ez ingyenes.
 • Felhasználóbarát és könnyen kezelhető felület.
 • Ha nincs szüksége komplex térképre, egyszerűen csak használhatja az alapértelmezett rövid kódot.
 • Készíthet személyre szabott és jó megjelenésű térképeket az Ön hordozására "aláírás."
 • A vizuális elemek félelmetesnek és a valósághoz közel állnak.
 • Ha előre jeleznie szeretné az időjárást a térképen, akkor ez lehetőséget kínál Önnek.
 • A térképen nagyon részletesen bemutathatja a tartózkodási helyét, és kiemelheti a hozzá kapcsolódó különféle információkat.
 • A nyilvánvaló… ha csak a legegyszerűbb térképre van szüksége a webhelyén, akkor még gyorsabban megszerezheti, ha közvetlenül a Google Maps-hez lép, és beágyazási kódot szerez be..

Végül az Intergeo Maps egy nagyszerű bővítmény. Hasznos funkciókat és lehetőségeket kínál, függetlenül attól, hogy mit szeretne megjeleníteni a térképen. Különösen hasznos lehet az üzleti tulajdonosok számára, akiknek fizikai helyszíne van, ahol az ügyfelek valóban megjelenhetnek és kopogtathatnak az ajtón.

Mit gondolsz? Kipróbálta még??

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector