4 új kreatív felhasználási eset a szociális média jelenlétének automatizálására a WordPress segítségével (Soha nem tették közzé)

4 új kreatív felhasználási eset a szociális média jelenlétének automatizálására a WordPress segítségével (Soha nem tették közzé)

4 új kreatív felhasználási eset a szociális média jelenlétének automatizálására a WordPress segítségével (Soha nem tették közzé)
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Kezdjük valami meglehetősen nyilvánvalóval – természetesen fontos a tartalom megosztása a közösségi médiában. Kinek azonban van ideje valóban szándékos és átgondolt gyakorlattá tenni?


Alapvetően annak ellenére, hogy hosszú távon tudjuk, hogy ez valami nagyon értékes, nehezen szenteli időt és figyelmet rá napi rendszerességgel.

Tehát jön a tartalom automatikus megosztása a közösségi médiában. Önmagában a WordPress webhelyről való elvégzés valójában nem olyan nehéz. Különböző eszközök vannak. A legegyszerűbb: kaphat Jetpack és állítsa be, hogy megragadja a legfrissebb blogját, majd megossza azt, vagy Újjáéled a régi posztot hogy ugyanezt tegye az archivált hozzászólásaival. Kész és kész.

Ez azonban csak a jéghegy csúcsa, és még sok minden lehetséges még az automatikus megosztás terén.

Az első kérdés azonban, miért akarja még automatikusan megosztani a cuccokat a közösségi médiában? Mi az értelme?
Automatizálja a közösségi média jelenlétét a WordPress segítségével

Van néhány dolog, amit elérhetünk az intelligens automatikus megosztással. Itt vannak azok az előnyök, amelyeket megkaphat a felhasználási esetek végrehajtása után, amelyeket ma megvitatunk:

 • építsen valódi kapcsolatokat a befolyásoló szervezetekkel a fülkéjében,
 • vigyázzon az összes tartalom létrehozására irányuló erőfeszítésére – több platformon keresztül -, és automatikusan megosztja a közösségi média profiljaival,
 • időt spórolhat, ha összegyűjti az összes vállalati hírt, és megosztja azokat egy vagy több közösségi médiafolyammal (vállalati profilok),
 • szerezzen nyugalmat az automatikus megosztás beállításával olyan dolgokra vonatkozóan, amelyekről tudta, hogy meg kell osztania, de hajlandó elfelejteni.

A fentiek talán nem tűnik egyértelműnek egyértelműen, de megígérem, hogy az alábbi felhasználási esetek közül legalább egyet találsz, amely valóban hasznos az Ön igényeinek. -től:

1. Hogyan lehet kapcsolatot létesíteni a befolyásos személyekkel az automatikusan megosztott tartalom révén?

Először is, amit automatikusan megosztunk, az azok tartalma – az ön befolyásolóinak tartalma – és nem a saját tartalma.

Így működik:

A kezdéshez szükség van egy standard WordPress webhelyre és a mi webhelyünkre Revive Network csatlakoztat. Valószínűleg ezt már korábban meg kellett volna említenem. Nagyon büszkék vagyunk erre a bővítményre, és ez lehetővé teszi számomra, hogy ma elhozjam mindezen szociális média automatizálási eseteket. Itt lehet kapni (prémium; különböző licencek érhetők el), és itt van egy mélyreható útmutatás a plugin telepítéséhez és konfigurálásához.

Ennek a megközelítésnek az alapvető gondolata a következő (1) válassz influenzárat, (2) vegye tudomásul az összes tartalmi hírcsatornát (a blogjaikból, a YouTube csatornáiból, bármi is), majd (3) ossza meg őket automatikusan, ha van valami új, miközben finoman tudatja velük, hogy mekkora forgalmat érnek el a megosztásaidon keresztül.

Lehet, hogy kissé kanyargottnak hangzik, szóval bontjuk le a dolgokat:

a) Válasszon befolyásolókat és hírcsatornákat

Ahhoz, hogy ezt a munkát elvégezzük, közvetlen linkek vannak az ön befolyásolóinak RSS-hírcsatornáihoz. Ezeknek könnyűnek kell lenniük.

 • A legtöbb WordPress bloghoz az RSS-hírcsatorna URL-jét megtalálja azáltal, hogy egyszerűen hozzáteszi a hírcsatornát a webhely fő URL-jének végére (például https://www.codeinwp.com/blog/feed/)..
 • A YouTube-csatornák esetében ez megtehető úgy, hogy megragadja a csatorna azonosítóját az URL-jéből, majd hozzáadja azt a következőhöz: https://www.youtube.com/feeds/videos.xml?channel_id=. A ThemeIsle esetében a hírcsatorna URL-je ezért https://www.youtube.com/feeds/videos.xml?channel_id=UCAQcBsP3h6p5yXgFap4LEGA
 • Hasonló módszertant követve RSS feed-linkeket fedezhet fel más platformokra is.

Megjegyzés: Noha technikailag megpróbálhat egyszerre több vagy két befolyásolót követni, valószínűleg nem kellene. Tegyük fel például, hogy három ember meglehetősen világossá teszi, hogy Ön automatizálja a dolgokat, és ezt nem feltétlenül akarja.

Mindemellett egyetlen befolyásoló többszörös adagolása után is mehet. A legjobb módszer valószínűleg az, ha felsorolja az adott személy összes főbb hírcsatornáját. Például néhány ember számára a közepes hírcsatornák gyakran a fő bloguk újragondolása. Ebben az esetben nem akarja mindkettőt.

b) Állítsa be a Revive Network rendszert, hogy észrevegye magát

Mint már említettem, itt a cél az, hogy ne csak mások tartalmát megosszák, hanem finoman értesítsék ezeket az embereket is arról, hogy mekkora forgalmat érnek el téged. A kulcsszó itt finoman.

Amit elvégez azzal, hogy a Revive Network rendszert normál módon beállítja. Először integrálja a saját közösségi média profiljaiba – hogy tudja, hol kell megosztani a tartalmat.

Ezután folytassa a befolyásoló tartalmi hírcsatornáinak hozzáadásával. Újra, itt található a plugin teljes útmutatója.

fiók hozzáadása
adj hozzá RSS-hírcsatornákat

A következő lépés az ütemterv beállítása és a Revive Network elmondása, hogy milyen gyakran kell új dolgokat megosztani..

A következő beállításokat ajánlom:

 • kb. három óránként ellenőrizze, van-e új tartalom (nem kell gyakrabban csinálni),
 • csak egy bejegyzés megosztása (ha az influencer rövid idő alatt több tartalmat tesz közzé, akkor valószínűleg csak az eredeti különféle verziói vannak, és nem kell mindet megosztanunk),
 • megosztási időközök – milyen gyakran kell megosztani a tartalmat a hírcsatornáiddal – állítsa ezt úgy, hogy az működjön a profilodhoz,
 • 12–24 óra elteltével tisztítson meg minden tartalmat.

beállítások 1

Ezen a ponton a Revive Network nyomon követi a hozzáadott hírcsatornákat, és elemzi azokat új tartalom szempontjából. Ha bármi felbukkan az influencer hírcsatornáiban, a Revive Network a sablonja alapján megosztja a közösségi média megosztását. Ha már itt tartunk:

1. sablon

A cél itt az lenne, hogy a sablonok természetesnek hangolódjanak, és használjon néhány rövid bevezetést, amely minden megosztás előtt elindul. Ugyanakkor használhatja "Varázslatos címkék," amelyet ezután kicserélnek, mielőtt a részvény életbe lép. Például egy ilyen sablon:

{említés} ír arról "{cím}". További információ itt: {link_w_utm}

Valami ilyesmivé válik:

A @codeinwp arról szól "2017. augusztus WordPress News". További információ itt: https://www.codeinwp.com/blog/august-2017-wordpress-news/

Most a "észrevenni" rész:

Tehát a részvények önmagában nem elegendőek ahhoz, hogy bárki radarjába kerüljen. Az esélyeinek javítása érdekében egyedi UTM-címkéket kell használnia a megosztásokban.

Valami, amit fent észrevethetett, az, hogy a tartalom megosztásakor a {link_w_utm} varázslót használtuk. Ezzel eljuttatja a személy tartalmára mutató közvetlen URL-t, és hozzáad egy egyedi UTM-címkét.

Például egy olyan URL-t, mint a https://www.codeinwp.com/blog/august-2017-wordpress-news/, átalakítják https://www.codeinwp.com/blog/august-2017-wordpress-news/?utm_source = karol_twitter.

Ez egy hatalmas előnyt jelent:

Ha valaki meglátja a tweetdet, és követi a befolyásoló tartalmát, az befolyásoló meg fogja látni az Ön áttételét a webhely elemzésében. Tetszik:

forgalom

Az igazság az, hogy sok ember megszállottja az analitikának. És még ha nem is, akkor legalább hetente ellenőrzik a statisztikájukat. Végül is az online erőfeszítéseik szándékos szándéka elsősorban befolyásossá tette őket.

Tehát, ha ezek a hivatkozási számok idővel összeadódnak, nagy a esélye, hogy a befolyásoló észreveszi őket. Ez viszont megkönnyíti számukra a velük való kapcsolatba lépést bármi rendelkezésedre állítóval, és őszintén mondani, hogy egy ideje figyelmet szenteltek és megosztottad azok tartalmát.
Trello

Az egyedi UTM-eket könnyen beállíthatja a Revive Network alkalmazásban. És még ha az alapértelmezett beállításokat sem módosítja, a bővítmény továbbra is kitölti az UTM-címkéket az Ön webhelyének URL-je alapján.

UTM

Összességében óriási előnye annak, hogy az emberek látják, hogy kik beszélnek róluk az UTM-ekben, és ezt nagyon jól ki tudják használni..

A hálózatépítés minden, nem túlzás. Például, ahogyan Bill Widmer megosztotta a blog egyik legutóbbi bejegyzésében, idézzen:

Minél tovább növekszik a hálózata, annál könnyebbé válik a munkájának népszerűsítése, és minél több lehetőség nyílik természetesen az utadra.

Kiváló példa: Szabadúszó írói pályafutásom januári múltban hatalmas fellendülést vett igénybe. Bejuthattam egy Slack csoportba, amely az interneten a legismertebb marketingszakemberek és írók közül áll.

A jövedelmem szinte egy éjszaka megháromszorozódott. Olyan lehetőségeket adtak nekem, amiről soha nem álmodtam volna.

2. Vigyázzon minden tartalom létrehozására irányuló erőfeszítésére egy helyen

Mint korábban említettem, a webhely fő tartalmának alapvető automatikus megosztásának beállítása nagyon egyszerű – telepítheti a Jetpack-t (vagy bármi mást, amit tetszik), és percek alatt megteheti..

Ugyanakkor, ha elkezdesz hozzájárulni sok más helyhez, ez a helyzet bonyolultabbá válik.

Például, nem ritka, hogy az emberek egyszerre blogolnak, közvetítenek, YouTubingot készítenek, podcastolnak és különböző fórumokon vesznek részt. És természetesen az egész tartalomnak szeretettel kell élveznie a közösségi médiát. Végül is azt akarja, hogy az emberek vagy észrevegyek, visszatérjenek a tartalom nagyobb részéhez, vagy egyszerűen ne felejtsék el, hogy miért követték téged elsősorban.

Szóval hogyan állíthat be megbízható automatikus megosztást mindehhez??

Egy nyilvánvaló megoldás, ütköző, amelyet valószínűleg megismerkedsz. A működés egyszerű: egyszerűen elküld egy linket, és hozzáadódik a sorba. Vagy egy olyan szolgáltatás, amely a a Buffer viszonylag új kiegészítése, most hozzáadhat teljes RSS-hírcsatornákat, áttekintheti, hogy mi jön be, majd eldöntheti, hogy mi lesz megosztva és mi elutasítva.

A Buffernek azonban vannak hátrányai is. Pontosabban, évente 12 ilyen hátránya van. Itt vannak az enyém:

A havi 10 dollár nem igazán sok – körülbelül két és fél lapos fehér kávé a Starbucks-nál -, de számomra még mindig nehezen bántható nekem.
Puffer számlák

És ne tégy félre; ha valaha a puffer a kedvenc eszköze, akkor valószínűleg továbbra is használnia kell. Megértem … és mint láthatja, én is fizető ügyfél vagyok. Minden rendben.

Amit ma el akarok mutatni neked, csak egy alternatíva – fontolóra kell venni valamit, ha esetleg olcsóbb megoldást keres, vagy olyasmit, amelyet teljesen felülről lefelé irányíthat.

Lássuk, hogyan működik:

a) Gyűjtsd össze az összes tartalmat

A kezdés módja hasonló ahhoz, ahogyan elvégeztük a befolyásoló beállítását, de ezúttal a saját hírcsatornáival foglalkozik..

Kezdje azzal, hogy felsorolja mindazt, ami az ön eredeti tartalmi hírcsatornája. Például, ha a Tumblr blogját csak a fő blog tartalmának megemlítésére használja, akkor nem kell felsorolnia a Tumblr hírcsatornáját itt, ez alapvetően egy másolat.

Néhány hely, ahol talán közzétesz tartalmat:

 • a saját blogod,
 • a szerző olyan blogokon táplálkozik, amelyekhez rendszeresen hozzájárul,
 • a YouTube-csatornád,
 • közepes és egyéb külső blogjait,
 • a fórum-profilod, ha ezek relevánsak a közösségi média jelenlétében.

b) Oszd meg okosan

Van néhány fő cél, amelyet elérni akarunk ezzel a beállítással:

 • Egy tartalomdarabot sem szabad figyelmen kívül hagyni.
 • A részvényeket idővel egyenletesen kell közzétenni. Nem akarjuk, hogy mindent megosszunk, mondjuk, néhány órán belül, és akkor a hét hátralévő részében semmi sem lesz..

Tehát itt van, mit tehet:

Először adja hozzá a hírcsatornákat a Revive Network rendszerhez.

Ezután hozzon létre sablonokat. De ezúttal ne feledje, hogy megosztja a saját dolgait, tehát a megfogalmazásnak ezt tükröznie kell. Használhat UTM-címkéket a sablonokban, de ez jelenleg nem olyan fontos.

A sablonok létrehozásakor kapcsolja össze őket a saját közösségi média profiljaival – azokkal, amelyek értelmesek az adott tartalom számára.

Ezután állítsa be az ütemezését:

 • Ehhez állítsa az ellenőrzési intervallumot ésszerűnek tűnő értékre.
 • A megosztandó hozzászólások számának valószínűleg csak egynek kell lennie.
 • Állítsa be a Twitter és a Facebook megosztási intervallumát olyan értékre, amely biztosítja, hogy nem fog túl gyorsan elfogyni a tartalom, és az is, hogy amit megoszt, elegendő lesz "adásidő."
 • Állítsa az öblítési intervallumot 0-ra – tartsa örökké.

beállítások 2

Ezen a ponton az összes új tartalom várólistára kerül, majd megoszlik a beállított ütemezés szerint. Minden autopilotban van. Nem kell aggódnia, hogy egy adott időszakban túl sok vagy túl keveset oszt meg.

3. Gyűjtse össze és automatikusan megossza az összes vállalati hírt

Az ötlet itt kissé hasonló az előző használati esethez, de a cél kissé más. A 2-es számú az volt, hogy önmagadat / márkáját reklámozza a közösségi médiában – ügyelve arra, hogy a közösségi média tevékenysége pontos legyen, és hogy tartalma új szemgolyóknak legyen kitéve (és visszatérő)..

Ez szélesebb célt szolgál – nemcsak új olvasókat ér el, hanem naprakészen tartja csapata és partnereit is a társaságában zajló eseményekkel kapcsolatban.

Amit mi fogunk csinálni, az összes olyan tartalom összegyűjtése, amely a vállalat különböző részlegeitől származik, és megosztása a vonatkozó közösségi média profilokban..

a) Gyűjtse össze a takarmányokat

Minden vállalat különbözik, tehát nekem nehéz elkészíteni neked a golyóálló listát, de általában össze szeretné gyűjteni az összes olyan hírcsatornát, amelyek relevánsak lehetnek akár egy külső személy számára is – pl. ügyfél – és egy csapattag is.

Ide tartoznak általában a vállalati blogok, a belső üzenőfalak, a hely, ahol a társasági bejelentések általában megtalálhatók, az összes nyilvános szemléltetett blog és weboldal, amelyek a társaság tulajdonában vannak, az ügyvezető személyes blogja vagy a közeg (ha van ilyen) és így tovább.

b) Állítsa be a megosztást

Ettől a ponttól kezdve a beállítás alapvetően megegyezik az előző használati esettel. Azt akarjuk elérni, hogy semmit ne hagyjunk figyelmen kívül, és ugyanakkor tartsuk fenn a részvények egyenletes feladását az idő múlásával, abban az esetben, ha sok tartalom rövid időn keresztül jön létre..

A sablonok félreállítása és a hírcsatornák hozzáadásakor összpontosítsunk az ütemezésre:

 • Általában valószínűleg gyakrabban kell ellenőriznie az új tartalmakat. Fél óra ésszerűnek tűnik.
 • Állítsa be a beépülő modult egy vagy több üzenet megosztására egyszerre (attól függően, hogy mennyi tartalmat készítenek); Nem tanácsolom azonban háromnál többet állítani.
 • Állítsa az intervallumokat olyan értékre, amely tükrözi a vállalat által általában előállított tartalom mennyiségét.
 • Állítsa a törlést 0-ra – tartsa örökké a tartalmat, amíg meg nem osztja.

beállítások 3

4. Könnyítse meg életét az egycélú automatikus megosztás beállításával

Rejtélyesnek hangzik. Íme:

Alapvetően mindenkinek van valami, amit tudnak, hogy meg kell osztaniuk (vagy meg akarják osztani), de vagy mindig felejtsd el, vagy mindig van valami fontosabb a napirenden.

Néhány példa:

 • Lehet, hogy egy növekvő közösség része, amely észrevenni akarja, és segítséget nyújthat a szavaik terjesztéséhez (legyen szó fórumról, blogról, bármi másról)..
 • Talán van egy barátja, akinek a tartalmára nem fordít nagy figyelmet napi szinten, de továbbra is szeretne segíteni nekik,.
 • Lehet, hogy olyan társaságnál dolgozik, amelynek tartalmát időnként meg szeretné osztani … nem túl gyakran, hanem azért, hogy aktív maradjon.

A fentiek mindazok, amelyek fontosak számodra, olyan dolgok, amelyeket nem akar figyelmen kívül hagyni, de olyan dolgok is, amelyekkel valószínűleg nincs ideje foglalkozni kézzel.

Tehát itt kerül a Revive Network játékra. A beállítás nem különbözik a korábbi használati esetekkel:

Kiválasztja a hírcsatornákat, létrehoz sablonokat, amelyek elmagyarázzák a dolgokat, majd ennek megfelelően beállítja az ütemezést.

Az egyik, amit itt megtehetsz, az megosztási intervallum nagyobb értékre állítása, esetleg kétnaponként. Ilyen módon soha nem fogja látni, hogy a közösségi média profilja tartalommal szétverődjön, akár akkor, ha barátja véletlenül zavarja RSS-hírcsatornájukat, vagy ha egyszerűen egy olyan tartalom beáramlik a közösségben, amelyet hirdet.

Ugyanakkor, ha akarod, továbbra is használhat UTM-címkéket, hogy megbizonyosodjon arról, hogy bárki is támogatja, tudja, hogy a forgalom az Ön miatt jön.

Automatizálja a közösségi média feladását?

Ez összefoglalja a négy felhasználási eset listáját arról, hogyan lehet a szociális média jelenlétét automatizálni a WordPress és a Revive Network segítségével.

Kíváncsi vagyok, van-e valamilyen automatikus kiküldetésed a közösségi média profiljaihoz? Mit gondol erről – úgy értem, hogy elvileg hűvös, vagy a kerítésen áll az egész ötlettel??

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector